2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Inss bende temmuz annelerinden olurum....
kizlar size sorum hamilelik belirtileriniz nelerdi....
nezaman test yaptiniz cevaplarsaniz sevinirim....

Öncelikle hayırlı olsun bebeğin. Bendeki belirtiler ilişkiden 2-3 gün sonra başladı. Saymakla bitmez :))) Kasık ağrısı, karında şişlik, gaz, oturup kalkarken sol kasığımda bir ağırlık var gibi hatta bacağıma vuruyordu. Halsizlik var.2 Haftadır da mide bulantısı sabahları ve akşamları çok fazla oluyor bir de gün içinde acıkmaya başladığımda birşey yiyemezsem bulanıyor.Göğüsler de acımaya başladı. Artık katlanacağız bebeğimiz için napalım :) Benimki erken döllenme olduğu için, adetten 2 önce idrar testinde 2. çizgi silik çıktı. Adet günü ise kan testi yaptırdım 254'tü.

Normalde batim bugun....
bekliyorum bende umarim hic gelmez....
aslinda belirtilere inanmiyorum kendimizi kandirmaktan baska birseye yaramiyor......
ama meraktanda duramiyorum.....
birkac gundur karnim cok agriyor sanki regl olacam oyle hissediyorum....

tavsiyem bir kaç gun daha bekle sonra kan baktır direkt,vücut türlü oyunlar oynuyor bize belirtilere takılma herkesın aynı degıl cunku

Arkadaşlar şimdi NeKtAr'ın hazırladığı Temmuz anneleri takvimine baktım da, hepimizinki çok yeni olduğu için cinsiyet bölümü şimdilik boş. Diyorum ki hadi tahminlerde bulunalım. Bakalım kimler tutturuyor:)) Ben KIZ diyeceğim benimkine , çünkü öyle istiyorum. Tabi öncelikle sağlıklı olsunlar da gönlümden geçen bu sadece. Çalışmaları da kız olsun diye yaptık ama bakalım tutacak mı :p

banada kız diyo herkes banada öyle geliyor,kocam oglum diye seviyor bakalım :) aslında olabılır nektar gelsın de

s
Sağol canım siz de kendinize iyi bakın.. :)
Ben o konuda hala kararsızım, cok merak ediyorum bi an önce keseyi görmek istiyorum aslında.

Öyle mi diyosun? Ben de mi yaptırsam ya cok merak ediyorum.

12 kasımda 6+2 oluyorum önce karından baktırcam ama görünmezse vajinal yaptırcam 1 hafta daha dayanamam bu strese ben hastanede calısıyorum etrafımada cok sordum sorusturdum sık sık yaptırma ama yaptır dediler bu defalık,hem rahim içinde gözden kaçan seylerıde görüyorlar,hatta benım bır arkadas 5 aylık hamıle cinsiyetı görememısler uzun bir süre vajinal yapmışlar da öyle görünmüş ben acısından korkuyorum sadece ama dayanacam bebek için sende bir araştırma yap istersen için rahat etsin

Öncelikle hayırlı olsun bebeğin. Bendeki belirtiler ilişkiden 2-3 gün sonra başladı. Saymakla bitmez :))) Kasık ağrısı, karında şişlik, gaz, oturup kalkarken sol kasığımda bir ağırlık var gibi hatta bacağıma vuruyordu. Halsizlik var.2 Haftadır da mide bulantısı sabahları ve akşamları çok fazla oluyor bir de gün içinde acıkmaya başladığımda birşey yiyemezsem bulanıyor.Göğüsler de acımaya başladı. Artık katlanacağız bebeğimiz için napalım :) Benimki erken döllenme olduğu için, adetten 2 önce idrar testinde 2. çizgi silik çıktı. Adet günü ise kan testi yaptırdım 254'tü.

eleyna cok sacma olabılır ama eskiler der ki adet oldugunda sol kasıgın agrırsa kızın sag kasıgın agrırsa oglun olurmus az kaldı denemeye :)

s
Sağol canım siz de kendinize iyi bakın.. :)
Ben o konuda hala kararsızım, cok merak ediyorum bi an önce keseyi görmek istiyorum aslında.

Öyle mi diyosun? Ben de mi yaptırsam ya cok merak ediyorum.

Ben de ilk gebeliğimde merakımdan kese gözükmeyince vajinadan baktırdım. Daha sonraları da aynı şekilde. Şimdi yeterki iyi olsunda 1 hafta geç göreyim diyorum. Aradaki fark dediğiniz gibi 1 hafta oluyor.vajinadan 6-7 gün önce daha önce görüyorsun. herkesin kendi tercihi tabi.

eleyna cok sacma olabılır ama eskiler der ki adet oldugunda sol kasıgın agrırsa kızın sag kasıgın agrırsa oglun olurmus az kaldı denemeye :)

Evet onu ben de biliyorum. Hatta hem kızı hem erkeği olanlara sordum. Çoğunluk olarak soldakiler kız olmuş, ama sol da erkek olan da var ama birçoğu sol ve kız dedi. Artık bilemedim inansam mı inanmasam mı, cinsiyetini öğrenince karar vereceğim :)) senin içinden ne geçiyor.

Evet onu ben de biliyorum. Hatta hem kızı hem erkeği olanlara sordum. Çoğunluk olarak soldakiler kız olmuş, ama sol da erkek olan da var ama birçoğu sol ve kız dedi. Artık bilemedim inansam mı inanmasam mı, cinsiyetini öğrenince karar vereceğim :)) senin içinden ne geçiyor.

erkek evladım olsun isterdm hep ,ama gebelıgımı öğrendiğimden beri kız diyorum etrafımdakılerde kız diyor ama bakalım allahtan hayırlısı kızıda erkeğide bir yeterki saglıklı sıhhatli ailesine vatanına hayırlı bir evlat olması tek temennım

Benimde 6 haftalıkmış bende kendim düşürdüm canım bir hFta bekliycem rahim temizlenmişmi diye bana soğan kürünü yazarmısın canım bendd uygulayım inşallah bende hamile kalırım senin gibi

Aşağıdaki linkte ibrahim saraçoğlunun soğan kürü ve incir kürü tarifi var. Buradan bakabilirisin.Ben düşükten 1 hafta sonra başladım. 15 gün uyguluyorsun sabah akşam. Doktorum bana rahim tamamen temizlendikten 35-40 gün sonra adet olabilirsin demişti ama ben düşüğün 26. günü ( ben 26 günde bir adet olurum) adet oldum. Adetimin 6. günü kontrole gittim. Rahim tertemizdi.Sen de kendini çok üzme Allah bekletir ama en hayırlısını verir derler. Kendine dikkat et.
İbrahim Saraçoğlu soğan kürü : İbrahim Adnan Saraçoğlu | Zayıflama, Kürler, Şifalı Bitkiler

Gecen ay cok umitlenmistim ama fos cikti.....
bu ayda bu saydiklarinin hepsi var ama kendimide kaptirmak istemiyorum okadar halsizimki suanda bile koltukta uzaniyorum.....
tavsiyem bir kaç gun daha bekle sonra kan baktır direkt,vücut türlü oyunlar oynuyor bize belirtilere takılma herkesın aynı degıl cunku

Biliyorum canim hepsi degil....
esim cocuklari aldi cikti gelirken test al dedim.....
yarin yaparim olmazsam....
oda dediki bekle biraz daha......
eeee yarin pa zar eczaneler kapali p. Teside buranin bayrami yine kapali.....
eger regl olmazsam saliya kadarda ben catlarim......
insss regl olmamda aranizda katilirim.....
temmuzu oldum olali cok severim benim icin ugurlu ay sayarim oldum olasi temmuzdada anne olmak isterim.....

banada kız diyo herkes banada öyle geliyor,kocam oglum diye seviyor bakalım :) aslında olabılır nektar gelsın de

12 kasımda 6+2 oluyorum önce karından baktırcam ama görünmezse vajinal yaptırcam 1 hafta daha dayanamam bu strese ben hastanede calısıyorum etrafımada cok sordum sorusturdum sık sık yaptırma ama yaptır dediler bu defalık,hem rahim içinde gözden kaçan seylerıde görüyorlar,hatta benım bır arkadas 5 aylık hamıle cinsiyetı görememısler uzun bir süre vajinal yapmışlar da öyle görünmüş ben acısından korkuyorum sadece ama dayanacam bebek için sende bir araştırma yap istersen için rahat etsin
Vajinal ultrason hicbir agriya sebep olmaz cok yaptirdim.... Ama dusuk riskine sebep olurmu onu bilemem...:

Sağol canım bilgiler için araştırcam ben de.. Acısından ben de korkuyorum, bir de bana olumsuz şeyler hatırlatıyor. İlk vajinal muayenemi düşük yaparken olmuştum. :2:
Ben de ilk gebeliğimde merakımdan kese gözükmeyince vajinadan baktırdım. Daha sonraları da aynı şekilde. Şimdi yeterki iyi olsunda 1 hafta geç göreyim diyorum. Aradaki fark dediğiniz gibi 1 hafta oluyor.vajinadan 6-7 gün önce daha önce görüyorsun. herkesin kendi tercihi tabi.

Haklısın canım doktor bakalım ne diyecek ona göre bir karar veririm belki.
Bu arada ben de bebeğimin cinsiyetini kız diye tahmin ediyorum eşim de aynı şekilde :)
Bir de ne zaman bebek mevzusu olsa yakınlarım bana senin ilk çocuğun kız olacak derlerdi.
Bir de geçen gün annem rüyasında sürekli kız bebek gördüğünü söyledi.Ve annem hamile olduğumu bilmiyor :KK17:

Sağol canım bilgiler için araştırcam ben de.. Acısından ben de korkuyorum, bir de bana olumsuz şeyler hatırlatıyor. İlk vajinal muayenemi düşük yaparken olmuştum. :2:

Haklısın canım doktor bakalım ne diyecek ona göre bir karar veririm belki.
Bu arada ben de bebeğimin cinsiyetini kız diye tahmin ediyorum eşim de aynı şekilde :)
Bir de ne zaman bebek mevzusu olsa yakınlarım bana senin ilk çocuğun kız olacak derlerdi.
Bir de geçen gün annem rüyasında sürekli kız bebek gördüğünü söyledi.Ve annem hamile olduğumu bilmiyor :KK17:

Çevremdekiler bana hep senin ilk çocuğun erkek olacak derlerdi. Gerçi bu da benim 2. gebeliğim belki kız olur :))
Benimde başıma gelen birşey var. Hamile olduğumu öğrendiğim akşam ilk eşime söyledim. İlki düşük olduğu için üzmemek adına eşim dışında kimseye söylemeyecektim. Gerçi benim de annem hala bilmiyor.Benim dışımda şuan sadece 3 kişi biliyor. Neyse öğrendiğim akşamın sabahı kardeşim bana mesaj atıyor seni rüyamda görüm hamile misin diye :)) malum oldu heralde.Ama o erkek olacağını söylüyor .Bakalım hayırlısı...

Bugün Dr a gittim. 5+3 oldugumu söyledi. Keseyi ve yolk kesesini gördü. Embriyo göremedi. 1 hafta sonra dedi

Inss bende temmuz annelerinden olurum....
kizlar size sorum hamilelik belirtileriniz nelerdi....
nezaman test yaptiniz cevaplarsaniz sevinirim....

ben battan 4gün önce ateslendim 39a cıktı acıle gittim hamile olabilirim diyince kan tahlılı yaptılar umudum yoktu pek ama 15.66 çıktı sonuc battan bigün sonra tekrar yaptırdım 95 olmustu süpriz oldu bebişim bana:)

Merhaba kızlar :KK3: epeydir takipliyorum, hala 2014 temmuz anneleri topiği açılmadı..
iş başa düştü diyip açtımm..
Bugün kan testi yaptırdım, bat 28/10 sonuç 150.11..
sanırım anne oluyorum :KK16:
Hadi güzel haberleri alıp gelsin artık temmuz anneleri topik'e :KK16:

Tek duam, sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde tamamlamak bu 9 aylık yolculuğu.. İnş herşey güzel olucak :))

NektaR29ilkİstanbul28.09.201306.07.2014
mimaranne27ilkİstanbul29.09.201306.07.2014
karenimmo30ilkEskişehir30.09.201308.07.2014
Ushuaia29ilkİzmir24.09.201302.07.2014
tuana_0530ilkAmasya26.09.201303.07.2014
toprakates28ilkİstanbul01.10.201308.07.2014
elifyesiller29ilkİstanbul31.09.201307.07.2014
artena25ilkİstanbul10.10.201316.07.2014
radyologg30ilkİstanbul23.09.201307.07.2014
hilaaal24ilkAntalya01.10.201309.07.2014
godknows30ilkIstanbul28.09.201305.07.2014
makarnaa30ikinciKutahya24.09.201301.07.2014
blackcatvision32ilkAnkara06.10.201313.07.2014
pinarima25ilkIzmir03.10.201310.07.2014
evlimutluuu24ilkTekirdag28.09.201305.07.2014
duykucu23ilkSanliurfa26.09.201303.07.2014
badecim28ilkBurdur26.09.201303.07.2014
seren_0325ilkAfyon29.09.201306.07.2014
sarihanim32ikinciIstanbul01.10.201315.07.2014
eleyna4130ilkKocaeli01.10.201307.07.2014
rayiha8726ilkSivas06.10.201319.07.2014
lina724ilkKonya06.10.201313.07.2014
yaqmurr00120ilkTokat30.09.201310.07.2014
trader8627ilkIstanbul10.10.201310.07.2014
firarperest25ilkAnkara04.10.201312.07.2014
[td]Anne adayımız :103:[/td]
[td]Yaş[/td]
[td]Kaçıncı bebiş[/td]
[td]Şehir[/td]
[td]Son Adet Tarihi[/td]
[td]BDT[/td]
[td]Cinsiyetimiz:KK69:[/td]
[tr]

Beni de ekleyin listeye gecen yazdım ama gozden kactı galiba. 26 yasındayım ılk gebelıgım ankara sat 2.10.2013 bdt 28.07.2014

Çevremdekiler bana hep senin ilk çocuğun erkek olacak derlerdi. Gerçi bu da benim 2. gebeliğim belki kız olur :))
Benimde başıma gelen birşey var. Hamile olduğumu öğrendiğim akşam ilk eşime söyledim. İlki düşük olduğu için üzmemek adına eşim dışında kimseye söylemeyecektim. Gerçi benim de annem hala bilmiyor.Benim dışımda şuan sadece 3 kişi biliyor. Neyse öğrendiğim akşamın sabahı kardeşim bana mesaj atıyor seni rüyamda görüm hamile misin diye :)) malum oldu heralde.Ama o erkek olacağını söylüyor .Bakalım hayırlısı...
Öyle canım hayırlısı.. Gönlümde kız ağır bassa sağlıklı olsun farketmez diyorum.
Benim hamileliğimi bi eşim biliyo bi de kadınlar kulübü :)
Dayanabilirsem kalp atışını duyduktan sonra söylicem.

selam annecikler bende aranıza katıldıgımı yeni öğrendim 3 gün oldu test yapalı çalıştığım için sağlık merkezine bile gidemedim daha p.tesi gidicem inşallah.benim 3. bebeğim olcak inşallah allah kucagıma almayı nasip eder.6 yaşına gircek kızım var 2. kızımı geçen sene kaybettim maalesef.rabbim bu bebeğimi bağışlar bana inşallah

bu arada benide eklerseniz sevinirim.28 yaşındayım 3. bebeğim izmirden s.a.t 26 09. bdt. 04.07

Maşallah 3. bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın inş. yaş 30. henüz biz 1 tane doğuramadık. :))) sevgiler...

selam annecikler bende aranıza katıldıgımı yeni öğrendim 3 gün oldu test yapalı çalıştığım için sağlık merkezine bile gidemedim daha p.tesi gidicem inşallah.benim 3. bebeğim olcak inşallah allah kucagıma almayı nasip eder.6 yaşına gircek kızım var 2. kızımı geçen sene kaybettim maalesef.rabbim bu bebeğimi bağışlar bana inşallah

Allah sabır versin. Çocuğunu kaybetmek kötü bir tecrübe mağlesef. Allah hepimize hayırlısını versin.

X