2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
arkadaşlarr bende temmuz annesi olucam inş çarşamba günü bu haberi aldım çok mutluyum çünkü 10 aydır uğraşıyordum hala inanamıyorum

Ben malesef temmuz annesi olamayacam ağlamaktan helâk oldum yavrum düşmüş dün gece

Tuana çok geçmiş olsun. Üzülme diyemem insanın elinde değil. Ama çok fazla hırpalama kendini. Sağlıklı olmadığı için düştü o. Büyüseydi belki daha başka sıkıntılar olacaktı. Böyle deyip kendine moral ver. Bak ben 3 ay önce 6 haftalıkken düşük yaptım. Kalp atışını dinlemeye gittiğimde kesenin bozulduğunu gördük.O gece kanama ve ağrıdan uyuyamadım ve bebeğimi kendim düşürdüm. Kürtaj olmadım. Bu yüzden 2. adetten sonra tekrar (ilk denemede) hamile kaldım. Yumurtalıkların sağlıklıysa tekrardan hamile kalabiliyorsun. Canını sıkma o konuda. Bu arada düşükten sonra ben rahim temizlensin diye soğan kürü uyguladım. 15-20 gün sonra kontrole gittiğimde rahim tertemizdi.Çatlamaya hazır yumurta bile vardı. Doktor daha ilk aydan korunmayabilirsin dedi ama ben yine de 1 ay bekledim. Demek istediğim kendini çok hırpalama. Herşeyin bir çözümü var. Kısa zamanda yine hamile kalırsın emin ol. Sevgiler...

Tuana çok geçmiş olsun. Üzülme diyemem insanın elinde değil. Ama çok fazla hırpalama kendini. Sağlıklı olmadığı için düştü o. Büyüseydi belki daha başka sıkıntılar olacaktı. Böyle deyip kendine moral ver. Bak ben 3 ay önce 6 haftalıkken düşük yaptım. Kalp atışını dinlemeye gittiğimde kesenin bozulduğunu gördük.O gece kanama ve ağrıdan uyuyamadım ve bebeğimi kendim düşürdüm. Kürtaj olmadım. Bu yüzden 2. adetten sonra tekrar (ilk denemede) hamile kaldım. Yumurtalıkların sağlıklıysa tekrardan hamile kalabiliyorsun. Canını sıkma o konuda. Bu arada düşükten sonra ben rahim temizlensin diye soğan kürü uyguladım. 15-20 gün sonra kontrole gittiğimde rahim tertemizdi.Çatlamaya hazır yumurta bile vardı. Doktor daha ilk aydan korunmayabilirsin dedi ama ben yine de 1 ay bekledim. Demek istediğim kendini çok hırpalama. Herşeyin bir çözümü var. Kısa zamanda yine hamile kalırsın emin ol. Sevgiler...

Benimde 6 haftalıkmış bende kendim düşürdüm canım bir hFta bekliycem rahim temizlenmişmi diye bana soğan kürünü yazarmısın canım bendd uygulayım inşallah bende hamile kalırım senin gibi

Merhaba tuana çok geçmiş olsun.
Ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum.
Ben de bir düşük yaptım, toparlanmak çok kolay olmadı.
Ama yaşamam gerekiyormuş, yaşadım bitti.
Rabbim böyle yazmış demek ki...
Zamanla atlatacak ve yeniden daha kuvvetli bir şekilde çocuk isteyeceksin.
O zaman geldiğinde sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına almanı dilerim. Çok geçmiş olsun.

Ben de bir düşük yaptım, kendimce bulduğum bahanelerle hamileliği erteleyip durdum.
Bir yıl geçip gitmiş. O zaman da Kasımda hamile kalmıştım 8 haftalıktı, olmadı :KK5:
Şu anki değerim de biraz düşük gibi geliyor ama geç döllenme olabilir diyorum.
İki günde katlanmış olması da olumlu düşündürüyor.
Pzt tekrar gidicem doktora, belki tekrar test yaptırırım. Ultrasonla bakar mı acaba doktor?
Tüm hamileleri ve karnındaki bebekleri Rabbim korusun, sağlık versin inşallah..

Bu arada günaydın kızlar :KK49:

Ben karından ultrason için bu kadar bekledim. yoksa şimdiye kadar çoktaan gitmiştim kontrole. Geçen gebeliğimde hep vajinal muayene oldum.Bu sefer istemiyorum.Ben de pazartesi gideceğim. Değerim eğer düzenli katlandıysa 50 000lerde olacak. Seninki de geç döllenme sanırım ama değerin düzenli katlanıyor madem sıkıntı yok ozaman. Pazartesi yine haberleşiriz. Ben çalıştığım için muayeneye akşam 7:30 da gideceğim.

Ben karından ultrason için bu kadar bekledim. yoksa şimdiye kadar çoktaan gitmiştim kontrole. Geçen gebeliğimde hep vajinal muayene oldum.Bu sefer istemiyorum.Ben de pazartesi gideceğim. Değerim eğer düzenli katlandıysa 50 000lerde olacak. Seninki de geç döllenme sanırım ama değerin düzenli katlanıyor madem sıkıntı yok ozaman. Pazartesi yine haberleşiriz. Ben çalıştığım için muayeneye akşam 7:30 da gideceğim.

Muhtemelen benimki ancak vajinal muayenede gözükür onu ben de istemiyorum. Çok zor oluyor benim için.
İlk haftalarda vajinal muayene düşüğe yol açıyor diyorlar bi de.
Pazartesi inşallah güzel haberlerle görüşürüz :nazar:

herkese iyi öğleden sonraları :),benımde ufak ufak kasık agrım var ama sızı gibi kalıcı degıl allahtan herhalde normaldir:18::18:

ben doktora 6+4 gibi gitmeyi düşünüyorum doktor araştırması hastane araştırması yapan varmı kızlar, 6+4 e gelene kadar araştırma içerisinde olucam

evet bu aralar doktoru bulsan iyi olur arastırmalarıma göre sık sık doktor degıstırmeyın dıyor

Günaydın kızlar dün gittik doktora 5,5 haftalık dedi doktor. Keseyi gördük hersey olması gerektiği gibiymiş ancak henüz kalp atışını duyamadık. 2 hafta sonra tekrar gel dedi.
Şimdilik bendeki bilgiler bu kadar
Herkese güzel bir hafta sonu dilerim
Sevgiler

hadi hayırlı olsun:)

Kızlar gebelık takvımını nasıl eklıcem profılıme?

kullanıcı kontrol paneli,profil düzenleme,bebeğimin doğum tarihi kısmına örnek 07-07-2014 yazıyorsun en altta kaydet diyorsun olusuyor

Son düzenleme:
Muhtemelen benimki ancak vajinal muayenede gözükür onu ben de istemiyorum. Çok zor oluyor benim için.
İlk haftalarda vajinal muayene düşüğe yol açıyor diyorlar bi de.
Pazartesi inşallah güzel haberlerle görüşürüz :nazar:

Halk arasında öyle bir inanış var yaşanılanlardan dolayı.Ama doktorlar ve sağlık siteleri vajinal muayenenin düşüğe sebep olmadığını söylüyorlar. Benim bu sefer içim rahat olsun diye karından baktıracağım hep.
Sana ve bebeğine sevgiler.... :)) Kendinize iyi bakın

kızlar bende bugün lazer epilasyona gidecektim az kalmıştı 3 seansım vardı, ama aşırı radrasyona maruz kalındığı için girme dedi dr, hastaneyi aradım

Halk arasında öyle bir inanış var yaşanılanlardan dolayı.Ama doktorlar ve sağlık siteleri vajinal muayenenin düşüğe sebep olmadığını söylüyorlar. Benim bu sefer içim rahat olsun diye karından baktıracağım hep.

cok arastırma yaptım o konuda düşüge neden olmuyor ama sık sık yaptırmakta iyi degıl tabı ve vajınal usg 1 hafta önden bulgu verıyor karından yapılan usg ye göre hem zaten bebeğin yerleştiği yere kadar sokulmuyor prob bende yaptırcam mesela bu hafta mecbur kalırsam

kızlar bende bugün lazer epilasyona gidecektim az kalmıştı 3 seansım vardı, ama aşırı radrasyona maruz kalındığı için girme dedi dr, hastaneyi aradım

bencede yaptırma benım dr.ağda bile yaptırma dedı krem sür dedi ama bakalım,lazerde radyasyon yok bildiğim kadarıyla ama zararlı baska ışınlar olabılır

Son düzenleme:
Inss bende temmuz annelerinden olurum....
kizlar size sorum hamilelik belirtileriniz nelerdi....
nezaman test yaptiniz cevaplarsaniz sevinirim....

Inss bende temmuz annelerinden olurum....
kizlar size sorum hamilelik belirtileriniz nelerdi....
nezaman test yaptiniz cevaplarsaniz sevinirim....

ben daha öncede düzensizliklerim oldugu için regliden 10 gun sonra idrar testi yaptım çift çizgi olunca kanda betahcg yaptırdım birbirini destekledi,cok hafif bulantım dısında belirtim olmadı benım aynı regl olacak gibi oluyor ama olmuyor ekstra birşey yaşamadım bat a kaç gün var ki?

En doğrusunu yapmışsın canım. Hatta doktorlar hamile kalmadan önce bile dikkat edilmesi gerektiğini söylüyorlar. Benim bir arkadaşım var, hastane de çalışıyor röntgen falan çekiyor. Doktor hamilelik düşünmeden 1 sene önce falan aynı işe ara vermesini istemiş. Şimdi arkadaşım yine aynı hastanede başka bölümde çalışıyor.

ben daha öncede düzensizliklerim oldugu için regliden 10 gun sonra idrar testi yaptım çift çizgi olunca kanda betahcg yaptırdım birbirini destekledi,cok hafif bulantım dısında belirtim olmadı benım aynı regl olacak gibi oluyor ama olmuyor ekstra birşey yaşamadım bat a kaç gün var ki?
Normalde batim bugun....
bekliyorum bende umarim hic gelmez....
aslinda belirtilere inanmiyorum kendimizi kandirmaktan baska birseye yaramiyor......
ama meraktanda duramiyorum.....
birkac gundur karnim cok agriyor sanki regl olacam oyle hissediyorum....

Arkadaşlar şimdi NeKtAr'ın hazırladığı Temmuz anneleri takvimine baktım da, hepimizinki çok yeni olduğu için cinsiyet bölümü şimdilik boş. Diyorum ki hadi tahminlerde bulunalım. Bakalım kimler tutturuyor:)) Ben KIZ diyeceğim benimkine , çünkü öyle istiyorum. Tabi öncelikle sağlıklı olsunlar da gönlümden geçen bu sadece. Çalışmaları da kız olsun diye yaptık ama bakalım tutacak mı :p

s
Sağol canım siz de kendinize iyi bakın.. :)
Ben o konuda hala kararsızım, cok merak ediyorum bi an önce keseyi görmek istiyorum aslında.

cok arastırma yaptım o konuda düşüge neden olmuyor ama sık sık yaptırmakta iyi degıl tabı ve vajınal usg 1 hafta önden bulgu verıyor karından yapılan usg ye göre hem zaten bebeğin yerleştiği yere kadar sokulmuyor prob bende yaptırcam mesela bu hafta mecbur kalırsam

Öyle mi diyosun? Ben de mi yaptırsam ya cok merak ediyorum.

X