2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
kızlar benim uyku bastırdı ya siz ne alemdesiniz pcyi kapatıyımda yatagımda telden giriyim:)

Canım ben düngece o hastanede yaşadıklarımdan sonra uzun bir süre düşünmüyorum şuan çok kötüyüm hormonlarımdan sanırım dile kolay 5000 lerdeydi bebek canlanacaktı neyse hayırlısı herşey Allahtan o en iyisini bilir senin çok kanaman oldumu doktor bir hafta sonra kontrole gel bakalım temizlenmişmi dedi ama kanamam çöktü pek fazla. Bişeyin kalmamış yok dedi ama çokkkk zormuş valla Allah kimseye yaşatmasın temmuz anneleri Allah çokkkk güzel sağlıklı bebekler nasip etsin size heyecanla topiğe yorum yazmıştım ama napalım hayırlısı çokkk mutlu olun

kıyamam tatlım seni şuan en iyi anlayan benim..
o acı ve durum tarif edilemez, yaşamayan bilemez(ALLAH kimseye yaşatmasın)
o hormanlar ve psikoloji çöküyor resmen..
senin bebeğin bayağı büyümüş benimki çok küçktü
3 gün adet kanaması gibi kanamam oldu sonra leke leke az az devam ediyor..
ben de buraya yazarken çok umutlanmıştım ama nasip değilmiş
ara ara uğrayıp kızlar ne durumda diye bakıyorum senin yazdıklarını okuyunca çok üzüldm :KK43:(
arkadaşlarımızın hamilelikleri inş sağlıklı güzel geçer..
bizimde bundan sonraki hamileliklerimiz inş bu zorlukları unutturur..
umarım sende en kısa zaman da atlatırsın arkadaşım..

ben doktora 6+4 gibi gitmeyi düşünüyorum doktor araştırması hastane araştırması yapan varmı kızlar, 6+4 e gelene kadar araştırma içerisinde olucam

5+2 haftalik benimde bende gtmedim daha cuma gunune randewu aldim 6+2 oluyorum kalp atislarini duyarim ins

seninle günümüz aynı canım. ben gittim ayın 4 ünde. keseyi gördük. kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı. 1 haftası gitti sayılır :)

Günaydın herkese
şu an işteyim acayip başım dönüyor insanları zor anliyorum progeston kullandığımdan mı normal mi bilemedim hem çalışıp hem hamile kalmak gerçekten zormuş doktor rapor vermek istedi kabul etmedim böyle giderse rapor alacağım sanırım

Günaydın kızlar dün gittik doktora 5,5 haftalık dedi doktor. Keseyi gördük hersey olması gerektiği gibiymiş ancak henüz kalp atışını duyamadık. 2 hafta sonra tekrar gel dedi.
Şimdilik bendeki bilgiler bu kadar
Herkese güzel bir hafta sonu dilerim
Sevgiler

Son düzenleme:
canım doktorun mu verdi corospini benimde bi kere boş gebelik olmuştu bende kullansam mı acaba zararı olur mu

Evet doktor vermişti canım bana, tekrardan bebek düşündüğüm için, düşükten beri kullanıyorum. Coraspin kullanarak bebeğe giden kan akışında pıhtılaşma olmasın diye içiyorum ben. Sen yine de doktoruna danışmadan herhangi bir ilaç içme derim ben. Herkesin durumu birbirinden farklı olabiliyor çünkü.

Ben malesef temmuz annesi olamayacam ağlamaktan helâk oldum yavrum düşmüş dün gece
Merhaba tuana çok geçmiş olsun.
Ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum.
Ben de bir düşük yaptım, toparlanmak çok kolay olmadı.
Ama yaşamam gerekiyormuş, yaşadım bitti.
Rabbim böyle yazmış demek ki...
Zamanla atlatacak ve yeniden daha kuvvetli bir şekilde çocuk isteyeceksin.
O zaman geldiğinde sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına almanı dilerim. Çok geçmiş olsun.

Evet değer gün aşırı 2 kat artması lazım.Aramızda bir hafta var ama doğum yaklaştığında kimin önce doğum yapacağı belli olmaz :)) Benim erken döllenme olmuş anladığım kadarıyla. Adet gecikmesinden 1 hafta sonraki kan değerim 5150 çıktı. ben de ilk kontrol için pazartesi gideceğim. 3 ay önce bir düşük yaptım 6 haftalıkken.Şimdi coraspin kullanıyorum kan pıhtılaşması olasılığına karşı. Umarım aynı şeyi yaşamam diye dua ediyorum hep. Hepimize Allah sağlıklı bebek nasip etsin.

Ben de bir düşük yaptım, kendimce bulduğum bahanelerle hamileliği erteleyip durdum.
Bir yıl geçip gitmiş. O zaman da Kasımda hamile kalmıştım 8 haftalıktı, olmadı :KK5:
Şu anki değerim de biraz düşük gibi geliyor ama geç döllenme olabilir diyorum.
İki günde katlanmış olması da olumlu düşündürüyor.
Pzt tekrar gidicem doktora, belki tekrar test yaptırırım. Ultrasonla bakar mı acaba doktor?
Tüm hamileleri ve karnındaki bebekleri Rabbim korusun, sağlık versin inşallah..

Bu arada günaydın kızlar :KK49:

X