- 3 Ağustos 2013
- 1.466
- 146
hosbuldum canim insallah hepimizin sorunsuz bi gebelik sureci saglikli evlatlari olur
aminnn inşş kaç haftalık senin bebiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosbuldum canim insallah hepimizin sorunsuz bi gebelik sureci saglikli evlatlari olur
kızlar benim uyku bastırdı ya siz ne alemdesiniz pcyi kapatıyımda yatagımda telden giriyim:)
valla bu bilgisayarın basında 9 ay gecmez kardesler
aminnn inşş kaç haftalık senin bebiş
Canım ben düngece o hastanede yaşadıklarımdan sonra uzun bir süre düşünmüyorum şuan çok kötüyüm hormonlarımdan sanırım dile kolay 5000 lerdeydi bebek canlanacaktı neyse hayırlısı herşey Allahtan o en iyisini bilir senin çok kanaman oldumu doktor bir hafta sonra kontrole gel bakalım temizlenmişmi dedi ama kanamam çöktü pek fazla. Bişeyin kalmamış yok dedi ama çokkkk zormuş valla Allah kimseye yaşatmasın temmuz anneleri Allah çokkkk güzel sağlıklı bebekler nasip etsin size heyecanla topiğe yorum yazmıştım ama napalım hayırlısı çokkk mutlu olun
Aynen aslinda telden giriyorum ben hep cok nadir pcye otururum cok yiorum ya sizde
oylemisinz sisko olcam cok:)
Ben malesef temmuz annesi olamayacam ağlamaktan helâk oldum yavrum düşmüş dün gece
bnde cok yıyorum hakım olamıyorum kendıme
ama ekmekten uzak durmaya calısıyorum sık ama az yıyorum
5 haftalik ama doktora gitmedim henuz
5+2 haftalik benimde bende gtmedim daha cuma gunune randewu aldim 6+2 oluyorum kalp atislarini duyarim ins
seninle günümüz aynı canım. ben gittim ayın 4 ünde. keseyi gördük. kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı. 1 haftası gitti sayılır :)
canım doktorun mu verdi corospini benimde bi kere boş gebelik olmuştu bende kullansam mı acaba zararı olur mu
Merhaba tuana çok geçmiş olsun.Ben malesef temmuz annesi olamayacam ağlamaktan helâk oldum yavrum düşmüş dün gece
Evet değer gün aşırı 2 kat artması lazım.Aramızda bir hafta var ama doğum yaklaştığında kimin önce doğum yapacağı belli olmaz :)) Benim erken döllenme olmuş anladığım kadarıyla. Adet gecikmesinden 1 hafta sonraki kan değerim 5150 çıktı. ben de ilk kontrol için pazartesi gideceğim. 3 ay önce bir düşük yaptım 6 haftalıkken.Şimdi coraspin kullanıyorum kan pıhtılaşması olasılığına karşı. Umarım aynı şeyi yaşamam diye dua ediyorum hep. Hepimize Allah sağlıklı bebek nasip etsin.