2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
geçmiş olsun meryem allah sabır versin..bizim listedekilerin yarısının önceden kayıpları var canım ,
Allah kimseye Evlat acısını tatdırmasın gerçekten çok zor :KK43:( hani sayfa başında ''ilk çocuk''demişya aslında önceden bir kaybı var çoğu kişinin..
Rabbim tekrarını vermesin insallah evlat acısınında ne sana ne bana nede diğer arkadaşlara..

veren de O , alan da O..diyoruzz susuyoruz..kader diyoruzz sonra Rabbim bizden daha çok sevmiş evlatlarımızı ki yanına daha önce aldı diyoruzz..

insallah bundan sonraki evlatlarımız uzuuuunnn ömürlü olurlar.. :nazar::nazar::nazar::nazar:
Saol iyi dileklerin için canım benim düşük değildi erken doğum yaptım 4 ay önce : (bu ay doğacaktı yavrum..:KK43:
Kimseyi tanımadığım için dikkatli olmak gerek , hamilelik eskisi gibi değil bebekler zor tutunuyor etrafımızda o kadar çok kayıp var ki ALLAH yardımcımız olsun..inş canım bebişlerimiz uzunnnnnnnnn ömürlü olsunlar dediğin gibi....
Bu arada sen doktora gittin mi?

Evet değer gün aşırı 2 kat artması lazım.Aramızda bir hafta var ama doğum yaklaştığında kimin önce doğum yapacağı belli olmaz :)) Benim erken döllenme olmuş anladığım kadarıyla. Adet gecikmesinden 1 hafta sonraki kan değerim 5150 çıktı. ben de ilk kontrol için pazartesi gideceğim. 3 ay önce bir düşük yaptım 6 haftalıkken.Şimdi coraspin kullanıyorum kan pıhtılaşması olasılığına karşı. Umarım aynı şeyi yaşamam diye dua ediyorum hep. Hepimize Allah sağlıklı bebek nasip etsin.
canım doktorun mu verdi corospini benimde bi kere boş gebelik olmuştu bende kullansam mı acaba zararı olur mu

bende sivilcelenme oldu yuzumde sırtımda goguslerimde bazılarında hamileliğin basında oluyomus yüzümde yağlandı sendede varmı bböyle bbişey

benim içime kız doguyo ama herkes erkek olacak gibi diyolar bakalım nasıppp Rabbıme kalmıs orası ıkısıde kabulumuz saglıklı ve hayırlı olacaksa...

sivilce problemı bndede var ama bu ay adet olamadıkm sanırım onunda etkısı var
şişkinlık cok bnde

isim düşünüyomusunuz sımdıden :nazar:

benim içime kız doguyo ama herkes erkek olacak gibi diyolar bakalım nasıppp Rabbıme kalmıs orası ıkısıde kabulumuz saglıklı ve hayırlı olacaksa...

sivilce problemı bndede var ama bu ay adet olamadıkm sanırım onunda etkısı var
şişkinlık cok bnde

isim düşünüyomusunuz sımdıden :nazar:

şişkinlik bendede var banada oğlun olcak diyolar kızın olcak diyende var bende bebişimi severken kızım dıyesim geliyo bilmiyorm artık sağlıklı olsunda yok canım daaha hiç isim bakmadım sizin varmı düşündüğünüz bbi isim

şişkinlik bendede var banada oğlun olcak diyolar kızın olcak diyende var bende bebişimi severken kızım dıyesim geliyo bilmiyorm artık sağlıklı olsunda yok canım daaha hiç isim bakmadım sizin varmı düşündüğünüz bbi isim

bizde klasıkk bn kızım esim oglum diye seviyo bakalım.
fatma zehra
zeynep inci
ahmet efe
simdilık bunlar :KK1:

X