Gorusmedim ama mecbur donucem artik ewime gelirken cok rahat gelmistim
benimde hç bulantim fln yok cok acikiyorum sadece 54le hamile kaldim bakalim kc olcm
neden özelden msj yazamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gorusmedim ama mecbur donucem artik ewime gelirken cok rahat gelmistim
benimde hç bulantim fln yok cok acikiyorum sadece 54le hamile kaldim bakalim kc olcm
Saol iyi dileklerin için canım benim düşük değildi erken doğum yaptım 4 ay önce : (bu ay doğacaktı yavrum..geçmiş olsun meryem allah sabır versin..bizim listedekilerin yarısının önceden kayıpları var canım ,
Allah kimseye Evlat acısını tatdırmasın gerçekten çok zor ( hani sayfa başında ''ilk çocuk''demişya aslında önceden bir kaybı var çoğu kişinin..
Rabbim tekrarını vermesin insallah evlat acısınında ne sana ne bana nede diğer arkadaşlara..
veren de O , alan da O..diyoruzz susuyoruz..kader diyoruzz sonra Rabbim bizden daha çok sevmiş evlatlarımızı ki yanına daha önce aldı diyoruzz..
insallah bundan sonraki evlatlarımız uzuuuunnn ömürlü olurlar..
Mesaj sayın 50 olması gerek heralde canım öyle hatırlıyorum..
Mesaj sayın 50 olması gerek heralde canım öyle hatırlıyorum..
anladım tesekkur ederm
Mesajlr sinirli diye biliyorum aksam olunca yorgunluk cokuyo bana ya
Bide ara ara bacaqima kramp griyo sendede warmi suan sag bacagmda oluyo
Bide ara ara bacaqima kramp griyo sendede warmi suan sag bacagmda oluyo
bnde sadece ara ara sag kasık agrısı oluyo onu dısında hiç bi sikayetim yok canm
Folik plus kullaniymsn sen başladn mi
canım doktorun mu verdi corospini benimde bi kere boş gebelik olmuştu bende kullansam mı acaba zararı olur muEvet değer gün aşırı 2 kat artması lazım.Aramızda bir hafta var ama doğum yaklaştığında kimin önce doğum yapacağı belli olmaz :)) Benim erken döllenme olmuş anladığım kadarıyla. Adet gecikmesinden 1 hafta sonraki kan değerim 5150 çıktı. ben de ilk kontrol için pazartesi gideceğim. 3 ay önce bir düşük yaptım 6 haftalıkken.Şimdi coraspin kullanıyorum kan pıhtılaşması olasılığına karşı. Umarım aynı şeyi yaşamam diye dua ediyorum hep. Hepimize Allah sağlıklı bebek nasip etsin.
bnde sadece ara ara sag kasık agrısı oluyo onu dısında hiç bi sikayetim yok canm
inş olmazda benimde cok ayakta kaldıgımda yoruldugumda oluyo dınlenince geciyo cok ayakta kalırsan uzan ayaklarını yukarı kaldır 10 dk yat bebege oksijen gidiyomus o şekilde
inş olmazda benimde cok ayakta kaldıgımda yoruldugumda oluyo dınlenince geciyo cok ayakta kalırsan uzan ayaklarını yukarı kaldır 10 dk yat bebege oksijen gidiyomus o şekilde
evet yoruldugum zaman daha cok hissediyorum..
bi sorun var folık asiti hep unutuyorum içmeyi ilacla aram hiç iyi degil
hadi ya içmen lazım ama gözünün önünden ayırma bende unutyrm ama görcegim biyere bırakıyorum hep cinsiyetle ilgiliş içine doğan bişey varmı
bende sivilcelenme oldu yuzumde sırtımda goguslerimde bazılarında hamileliğin basında oluyomus yüzümde yağlandı sendede varmı bböyle bbişey
bende sivilcelenme oldu yuzumde sırtımda goguslerimde bazılarında hamileliğin basında oluyomus yüzümde yağlandı sendede varmı bböyle bbişey
benim içime kız doguyo ama herkes erkek olacak gibi diyolar bakalım nasıppp Rabbıme kalmıs orası ıkısıde kabulumuz saglıklı ve hayırlı olacaksa...
sivilce problemı bndede var ama bu ay adet olamadıkm sanırım onunda etkısı var
şişkinlık cok bnde
isim düşünüyomusunuz sımdıden
benim içime kız doguyo ama herkes erkek olacak gibi diyolar bakalım nasıppp Rabbıme kalmıs orası ıkısıde kabulumuz saglıklı ve hayırlı olacaksa...
sivilce problemı bndede var ama bu ay adet olamadıkm sanırım onunda etkısı var
şişkinlık cok bnde
isim düşünüyomusunuz sımdıden
şişkinlik bendede var banada oğlun olcak diyolar kızın olcak diyende var bende bebişimi severken kızım dıyesim geliyo bilmiyorm artık sağlıklı olsunda yok canım daaha hiç isim bakmadım sizin varmı düşündüğünüz bbi isim
Ben malesef temmuz annesi olamayacam ağlamaktan helâk oldum yavrum düşmüş dün gece
şişkinlik bendede var banada oğlun olcak diyolar kızın olcak diyende var bende bebişimi severken kızım dıyesim geliyo bilmiyorm artık sağlıklı olsunda yok canım daaha hiç isim bakmadım sizin varmı düşündüğünüz bbi isim
bizde klasıkk bn kızım esim oglum diye seviyo bakalım.
fatma zehra
zeynep inci
ahmet efe
simdilık bunlar
aramıza hoşgeldin canım hayırlı olsun
hosbuldum canim insallah hepimizin sorunsuz bi gebelik sureci saglikli evlatlari olur
bizde klasıkk bn kızım esim oglum diye seviyo bakalım.
fatma zehra
zeynep inci
ahmet efe
simdilık bunlar
zehra inci efe güzelmiş erkekte umutta güzel kalp atısını bi duysaydık ya hayırlısıyla sabırsızlanıyorum duyamıycam dıye korkuyorum