2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
hadi hayırlı olsun darısı kalp atışlarına:)

hoş geldın aramıza ,sağlıklı sıhhatli bir gebelik gecırırsın ınsallah

daha cok minik,sanırım vajinal usg ile anca keseyi görürler ,aramıza hoş geldın

Hoş buldum canım hepimiz sağlıkla geçirelim inşallah :nazar:

Bu arada listeye beni de ekler misin nektar?
Yaş 25 ilk bebeğim sat 4 Ekim Bdt 12 Temmuz Ankara :)

Ben malesef temmuz annesi olamayacam ağlamaktan helâk oldum yavrum düşmüş dün gece

istersen biraz uzman desteği al,toplarsın kendini biliyorum söylediklerim cok boş geliyor yaşamayan elbet bilemez bu duyduları ama elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim sana,ufakta olsa bir tesellin olsun en azından fazla büyümedi,ya da dogupta vefat etmedi o zaman acın daha da büyük olurdu emin ol,herşey allahtan geliyor ,rabbim sana daha güzel ve sağlıklı gebelıkler yasatsın inşallah

Hoş buldum canım teşekkür ederim.
Benim bat 3 Kasım dı 6 Kasım da 68 çıkmıştı bugün ise 185 :nazar:
İki gün içinde iki katı artması gerekiyormuş çok şükür diyorum ben de :)
Senin nasıldı aramızda bir hafta var sanırım

Evet değer gün aşırı 2 kat artması lazım.Aramızda bir hafta var ama doğum yaklaştığında kimin önce doğum yapacağı belli olmaz :)) Benim erken döllenme olmuş anladığım kadarıyla. Adet gecikmesinden 1 hafta sonraki kan değerim 5150 çıktı. ben de ilk kontrol için pazartesi gideceğim. 3 ay önce bir düşük yaptım 6 haftalıkken.Şimdi coraspin kullanıyorum kan pıhtılaşması olasılığına karşı. Umarım aynı şeyi yaşamam diye dua ediyorum hep. Hepimize Allah sağlıklı bebek nasip etsin.

merhaba arkadaslar hayirli olsun hepinize, bende insallah temmuz 2014 annesiyim yasim 26 ilk bebegim olacak insalllah. sat 4 ekim bdt 11 temmuz

hadi hayırlı olsun darısı kalp atışlarına:)

hoş geldın aramıza ,sağlıklı sıhhatli bir gebelik gecırırsın ınsallah

daha cok minik,sanırım vajinal usg ile anca keseyi görürler ,aramıza hoş geldın

hoş bulduk :) haftaya gittiğimde 6 haftayı dolduracağı için karından görülebileceğini düşünüyorum

Kızlar merhaba
Yarın keseyi görmek için doktora gidiyoruz. Acaba kalp atışını da duyar mıyım dersiniz?
Bir de ben de ne bir bulantı ne bir ağrı yok normal midir acaba?

ben netten hesapladığımda tam 6 haftalıkken gittim doktora yani dün,, doktor 6hafta 4 günlük dedi kesemizi de gördük kalp atışımızı da duyduk çok şükür rabbime :)

kalp atıslarını duyanlar kacıncı haftada gittiniz doktora 6+1ken gidicem ben randevu aldım inş duyarım

X