- 3 Ağustos 2013
- 1.466
- 146
sat 27 eylül tahmini 6 haftalık doktorum bı bılgı vermedı.keseyi gördük 18 kasım kalp atısı ıcın gidecegm ama cok heycanlıyım[/QUOTE
bende cok heycanlıyım ben cuma ilk defa gidicem 6+1 olucak ogün inş bende kalp atıslarını duyarım keseyi görürüz
sat 27 eylül tahmini 6 haftalık doktorum bı bılgı vermedı.keseyi gördük 18 kasım kalp atısı ıcın gidecegm ama cok heycanlıyım[/QUOTE
bende cok heycanlıyım ben cuma ilk defa gidicem 6+1 olucak ogün inş bende kalp atıslarını duyarım keseyi görürüz
kesemizi gördük cok sükür ama kalp atısı ıcın 10 gun daha bekleyecegm nasıl gececek 10 gun bilöiyorum stres yapıyorum
Ben malesef temmuz annesi olamayacam ağlamaktan helâk oldum yavrum düşmüş dün gece
Ben malesef temmuz annesi olamayacam ağlamaktan helâk oldum yavrum düşmüş dün gece
Kızlar beni de listeye ekleyin yaş 26.5 :)
sat 6: Ekim bdt :14 Temmuz - İST
ALLAH yardımcımız olsun..
Bu arada benim ikinci hamileliğim..
Bir tane cennette oğlum var
kesemizi gördük cok sükür ama kalp atısı ıcın 10 gun daha bekleyecegm nasıl gececek 10 gun bilöiyorum stres yapıyorum
ewt insan stres oluyo ben ilk defa gidicem keseyide görmedik daha ben daha heycanlıyım o yuzden hayırlısıyla bi duysak bebişlerimizin kalp atıslarını ilk bebişmiydi
ewt insan stres oluyo ben ilk defa gidicem keseyide görmedik daha ben daha heycanlıyım o yuzden hayırlısıyla bi duysak bebişlerimizin kalp atıslarını ilk bebişmiydi
evet Allah nasip ederse ilk bebegimiz olacakhenüz 21 yasındayım genc bı anne olacagım
evet Allah nasip ederse ilk bebegimiz olacakhenüz 21 yasındayım genc bı anne olacagım
:) en genç anne benim ama:))) 19um daha benimde ilk bebişim 5aylık evliyim sen ne kadarlık evlisin
Canım ben düngece o hastanede yaşadıklarımdan sonra uzun bir süre düşünmüyorum şuan çok kötüyüm hormonlarımdan sanırım dile kolay 5000 lerdeydi bebek canlanacaktı neyse hayırlısı herşey Allahtan o en iyisini bilir senin çok kanaman oldumu doktor bir hafta sonra kontrole gel bakalım temizlenmişmi dedi ama kanamam çöktü pek fazla. Bişeyin kalmamış yok dedi ama çokkkk zormuş valla Allah kimseye yaşatmasın temmuz anneleri Allah çokkkk güzel sağlıklı bebekler nasip etsin size heyecanla topiğe yorum yazmıştım ama napalım hayırlısı çokkk mutlu oluntatlım geçmiş olsun benimde bebeğim geçtiğimiz pazar günü düştü..
bende çok umutlanmıştım temmuz annesi olcam diye ama nasip değilmiş..
günler geçtikçe toplıcaksın merak etme..
benim 2. günü çok zor geçti..
ama ben alışmaya başladım..
haftaya cuma dr. randevum var eğer temizlendiyse hemen çalışmalara başlıcm yine.
aa 19 mu masallah sana hangi sehirdesın:) en genç anne benim ama:))) 19um daha benimde ilk bebişim 5aylık evliyim sen ne kadarlık evlisin
7 aylık evliyiz
Canım ben düngece o hastanede yaşadıklarımdan sonra uzun bir süre düşünmüyorum şuan çok kötüyüm hormonlarımdan sanırım dile kolay 5000 lerdeydi bebek canlanacaktı neyse hayırlısı herşey Allahtan o en iyisini bilir senin çok kanaman oldumu doktor bir hafta sonra kontrole gel bakalım temizlenmişmi dedi ama kanamam çöktü pek fazla. Bişeyin kalmamış yok dedi ama çokkkk zormuş valla Allah kimseye yaşatmasın temmuz anneleri Allah çokkkk güzel sağlıklı bebekler nasip etsin size heyecanla topiğe yorum yazmıştım ama napalım hayırlısı çokkk mutlu olun
aa 19 mu masallah sana hangi sehirdesın
7 aylık evliyiz
ewt 19:) genç anne olucaZ bursadaydım tokata gelin geldim suan ailemin yanındayım pazartesi dönücem tokata 12 saat yol umarım yolculukta rahat edebbiilirim sen nerelisin
ewt 19:) genç anne olucaZ bursadaydım tokata gelin geldim suan ailemin yanındayım pazartesi dönücem tokata 12 saat yol umarım yolculukta rahat edebbiilirim sen nerelisin
kırıkkaleliyim.sivasta yasiyorum
umarım yolculukta bi sorun olmaz doktorunla görüştünmu yolculuk skntı olaur mu diye
kırıkkaleliyim.sivasta yasiyorum
umarım yolculukta bi sorun olmaz doktorunla görüştünmu yolculuk skntı olaur mu diye
Gorusmedim ama mecbur donucem artik ewime gelirken cok rahat gelmistim
benimde hç bulantim fln yok cok acikiyorum sadece 54le hamile kaldim bakalim kc olcm