2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

merhabaaa
sayfalar almış başını gitmiş hoşgeldiniz arkadaşlar

sayfaları okuyorum bi yandan bi yandan da aklımdakileri sorayım dedim

gece sırtüstü yattığımda rahmime özellikle sağ kasığıma bi ağrı giriyor ve sağ elim uyuşuyor..sonra ben sola doğru yatınca kasığımda ağrı ve sağ elimdeki uyuşma geçiyor..csizce neden oluyor?

böyle olmaması için ne yapmalıyım?sürekli sola yatmakta imkansız yani..

Ben malesef temmuz annesi olamayacam ağlamaktan helâk oldum yavrum düşmüş dün gece

tatlım geçmiş olsun benimde bebeğim geçtiğimiz pazar günü düştü..
bende çok umutlanmıştım temmuz annesi olcam diye ama nasip değilmiş..
günler geçtikçe toplıcaksın merak etme..
benim 2. günü çok zor geçti..
ama ben alışmaya başladım..
haftaya cuma dr. randevum var eğer temizlendiyse hemen çalışmalara başlıcm yine.

Ben malesef temmuz annesi olamayacam ağlamaktan helâk oldum yavrum düşmüş dün gece

Rabbim sana sabır versin tuana çok üzüldüm (( tez zamanda tekrar hamile kalırsın insallah .. bu ilk ve son kaybın olsun insallah..

Bu arada benim ikinci hamileliğim..
Bir tane cennette oğlum var

geçmiş olsun meryem allah sabır versin..bizim listedekilerin yarısının önceden kayıpları var canım ,
Allah kimseye Evlat acısını tatdırmasın gerçekten çok zor ( hani sayfa başında ''ilk çocuk''demişya aslında önceden bir kaybı var çoğu kişinin..
Rabbim tekrarını vermesin insallah evlat acısınında ne sana ne bana nede diğer arkadaşlara..

veren de O , alan da O..diyoruzz susuyoruz..kader diyoruzz sonra Rabbim bizden daha çok sevmiş evlatlarımızı ki yanına daha önce aldı diyoruzz..

insallah bundan sonraki evlatlarımız uzuuuunnn ömürlü olurlar..

Son düzenleme:
bende 13 kasımda bebeğimin kalp atışı gididem insallah bebişim iyidir...

Canım ben düngece o hastanede yaşadıklarımdan sonra uzun bir süre düşünmüyorum şuan çok kötüyüm hormonlarımdan sanırım dile kolay 5000 lerdeydi bebek canlanacaktı neyse hayırlısı herşey Allahtan o en iyisini bilir senin çok kanaman oldumu doktor bir hafta sonra kontrole gel bakalım temizlenmişmi dedi ama kanamam çöktü pek fazla. Bişeyin kalmamış yok dedi ama çokkkk zormuş valla Allah kimseye yaşatmasın temmuz anneleri Allah çokkkk güzel sağlıklı bebekler nasip etsin size heyecanla topiğe yorum yazmıştım ama napalım hayırlısı çokkk mutlu olun

Kizlaaar bugun ne yesem cikardim. Bogazim mahvoldu ya. En son yarim saat once makarna istedm esim yapti yogurtla yedim. İnsallah bunu icimde tutabilirim )

Canim gecms olsunn. Cok sukurki kurtaja gerek kalmamis. Beterin beteri var. Rabbim hayrli evlat nasib etsin bi dahakine.

kızlar bnde de bas dönmesi mide bulantı hiç yok bende gecenlerde nette okumustum mide bulantısı bebegın gelişiminn iyiye gittigini gösteriyormus bnde mide bulantısı yok nedn acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…