2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Canım biz senle aynıyız bende dün keseeyi gördüm ama gece çok fazla kanamam oldu doktor kese duruyor dedi ama düşmüşte olabilir çok üzgünüm bugün belli olacak özele gitcem hayırlısı bebeğime dua edin ne olur
hayirli haberlerle gel ins canim :KK43: dualarim sizinle

yeni gelen anne adaylari hosgelmiiis :KK3: :KK3: :KK3:

Mrb ben 5haftalik hamileyim ultrasona hic girmedim daha 6.haftada cagardi beni kalp
atisi ve kese icin cok merak ediyorum umarim duyariz ilk bebeginizmi

Hayırlı olsun canım 5+0 dı dün keseyi gördük küçüçcük ama 3,3 mm doktor ancak görünürdü zaten dedi :)

Merhaba temmuz anneleri
Konuyu birkaç gündür takip ediyorum ilk kan testi sonucum düşük çıkınca yazamamıştım.
Ama çok şükür iki gün sonra yani bugün değerimin yükseldiğini öğrendim. :nazar:
O sevinçle buraya yazmak istedim.
Beni de alın aranıza :21:
Bu arada hepinizi tebrik ederim.

Hayırlı olsun canım 5+0 dı dün keseyi gördük küçüçcük ama 3,3 mm doktor ancak görünürdü zaten dedi :)

Senin de hayırlı olsun bebeğin karenimmo.Allah tamamına erdirsin. Peki sen karından mı yoksa vajinal muayene mi oldun ?

Bazen esnemekten gozumden yas geliyo :) senin daha zormus ben evdeyim calismiyorum sehir disindayim ama
12saatlik yola gidicem pazartesi otobusle umarim bulantim fln olmaz gelirken iyi gecti
offf yolda zordur ama bulantın cok yoksa bişey olmaz yanına tuzlu nişeyler al yinede bence.. İyi yolculuklarr

Merhaba temmuz anneleri
Konuyu birkaç gündür takip ediyorum ilk kan testi sonucum düşük çıkınca yazamamıştım.

Aramıza hoşgeldin canım. Değerin kaç çıktı?

mrb arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza,sat tarihim 01-10. idrar testiyle öğrenebildim hamile olduğumu yalnız daha doktora gidemedim kan tahlili yaptırmak için,haftaya cuma gidicem inş.

mrb arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza,sat tarihim 01-10. idrar testiyle öğrenebildim hamile olduğumu yalnız daha doktora gidemedim kan tahlili yaptırmak için,haftaya cuma gidicem inş.

Gözünaydın, aramıza hoşgeldin canım.

hadi hayırlı olsun darısı kalp atışlarına:)

Merhaba temmuz anneleri

hoş geldın aramıza ,sağlıklı sıhhatli bir gebelik gecırırsın ınsallah

daha cok minik,sanırım vajinal usg ile anca keseyi görürler ,aramıza hoş geldın

Aramıza hoşgeldin canım. Değerin kaç çıktı?

Hoş buldum canım teşekkür ederim.
Benim bat 3 Kasım dı 6 Kasım da 68 çıkmıştı bugün ise 185 :nazar:
İki gün içinde iki katı artması gerekiyormuş çok şükür diyorum ben de :)
Senin nasıldı aramızda bir hafta var sanırım

kızlar tuana-05 arkadaşımız ne yaptı bileniniz var mı :KK43: bugün doktora gidecekti kanamasından dolayı. umarım bebeği onunladır :KK43:

X