2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
bana da aynı şeyi söyledii,

dışardan sebze bile yeme , kendi evinde yıkadığın temizlediğin sebzeyi meyveyi ye

süt peynir bilmediğin açık yerlerden yeme içme dedi

evet aynen. açık tereyağı da kesinlikle yeme. ama paketli güvenilir bir markanın tereyağını yiyebilirsin gayette faydalı dedi. ama evde mayalanmış yoğurtla ilgili özellikle uyardı.

hadi ya bbende baş dönmesi fln hiç yok mide bulantında varmı şükür şimdilik hiç bişe yok bende çok sık acıkıyorum sadece uykum geliyo ara ara o kdar
cok sükür ya bulantm fln yok aynen benmde uyku bastrıyor tabi işteyim oyle bir sansım yok uyumak gibi hemen eve gitmeyi bekliyorum yatcam :)

doktor söylemedi ama tahlillerde ve ugs de 5 hafta ile uyumlu gidiyorum ama regl döngüsüne göre 6 haftalık olmam gerek

tamam canım benim de ultarsonda ilk gittiğimde hesapladığımdan daha az çıkmıştı haftası ama usg yanılablir falan dedi o doktor.bakalım bu kez gittiğimde kesin belli olur ondan sormuştum

Canım biz senle aynıyız bende dün keseeyi gördüm ama gece çok fazla kanamam oldu doktor kese duruyor dedi ama düşmüşte olabilir çok üzgünüm bugün belli olacak özele gitcem hayırlısı bebeğime dua edin ne olur

biraz önce bir arkadasımla görüştum 16.haftada ve ılk haftalarda onunda kanaması olmus kese düşer yakında kürtaj yapalım demiş arkadas inatla yaptırmamış beklemiş baska doktorlara gitmiş progestan baslamıs ve suan saglıklı bir gebelık gecırıyor ıcını ferah tut bebegın senınledır ınsallah

canım bence sen mutlaka doktoruna sor derim. bir danışmış olursun. çünkü bana doktorum kesinlikle açık süt mayalanmış yoğurt yok dedi.

alllah allah,bu doktorlar kendı aralarında 2 ye bölünmüş banada hazır yogurt tereyağ tüketmemeye calıs dedi ,ev yogurdu ev tereyağsı yiyebilirsin dedi ,açık süt zaten ben içemiyorum ama tabi şöylede bir durum var açık süt nereden aldıgın önemli yani bildiğin yer ise sorun olacagını sanmıyorum ama bir sormak gerek tabı

tamam canım benim de ultarsonda ilk gittiğimde hesapladığımdan daha az çıkmıştı haftası ama usg yanılablir falan dedi o doktor.bakalım bu kez gittiğimde kesin belli olur ondan sormuştum

evet banada öyle söyledi hatta dogumu regl dönemıne göre hesapladı ,bu hafta gittiğimde sanırım belli olur

slm arkadaşlar öncelikle hepiniz bebekleri hayırlı olsun sağlıklı sıhatli kucagınıza almayı nasip etsin allahım...eylül ayında 6 haftalık bebegimin kalbi durmasından dolayı kürtaj oldum...gecen ay yeniden çalışmalara başladık..6 gün sonra batı ım inşallah bende aranıza katılır temmuz annesi olurum

Kizlar hayirli olsun topiginiz.. allah'im hepinize guzel bir hamilelik nasip etsin insallah bebeklerinize kavusursunuz.. Allah'im sizide onlarida korusun.. :KK16::KK16::KK16:

Simdi burda olmak vardi sizinle sohbet etmek vardi.. :KK5::KK5::KK5::KK5: ahh ahhh.. herseyin hayirlisi.. :KK5:
Aslinda bende hamileydim ama 11gun once dusuk yaptim.. cok istiyordum temmuz ayinda bebisim olsun benim gibi yengec olsun.. ama olmadi nasip.. :KK5: :KK16::KK16::KK16::KK16:

merhabalar; monbebe tarantula arkadaşımızın açtığı top,kde bi sorun mu var bulamıyorum

cok sükür ya bulantm fln yok aynen benmde uyku bastrıyor tabi işteyim oyle bir sansım yok uyumak gibi hemen eve gitmeyi bekliyorum yatcam :)

Bazen esnemekten gozumden yas geliyo :) senin daha zormus ben evdeyim calismiyorum sehir disindayim ama
12saatlik yola gidicem pazartesi otobusle umarim bulantim fln olmaz gelirken iyi gecti

Canim bende bir cm lik bi miyom var sanırım bi kaç ta küçük var doktorum gebelik hormonlariyla büyüyüp düşüge neden olabilir diye progestan diye bişey basladik

anladım canım . keseyi henùz gormediğimiz icin bisey demedi belki banada başlatır ilerleyen zamanlarda

Merhaba,

Bende 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu :KK49:

Sat: 10.10.2013
doğum 10.07.2014
İlk
İstanbul

Son düzenleme:
adet olacağım sabah gebelik testi yaptım korunuyorduk bebek beklemiyorduk süpriz oldu, adetime 2 gün kala sabah kalkınca midem bulanıyordu ve normalde adetim olmam gerekenden hep erken gelirdi, birde ani hareketlerimde sol kasığım ağrıyordu tüm bu şüphelerim üzerine çift çizgiyi gördüm aynı gün bhcg 188,5 çıktı:nazar:

adet olacağım sabah gebelik testi yaptım korunuyorduk bebek beklemiyorduk süpriz oldu, adetime 2 gün kala sabah kalkınca midem bulanıyordu ve normalde adetim olmam gerekenden hep erken gelirdi, birde ani hareketlerimde sol kasığım ağrıyordu tüm bu şüphelerim üzerine çift çizgiyi gördüm aynı gün bhcg 188,5 çıktı:nazar:

hayırlı olsun o zaman :)

hayırlı olsun bebeğin

hayırlı olsun Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş

günaydın eleyna umarım duyarsın benim bebiş 5hafta 2 günlük 6.haftada kalp atıslarını duyabılırsın dedıler senin erken döllenme galiba benim adet gecikmesinin 1.günü 95di geç döllenme sanırım

Evet öyle 5150 yi görünce laboratuvardaki bayan sizinki erken döllenme dedi bana da. Karından muayene istediğim için oyüzden belki duyamam dedim. Doktordan sonra paylaşırım sizle de. Hepimizin bebeği hayırlısıyla dünyaya gelir inş. Yaz anneleri oluruz hep birlikte :))

Evet öyle 5150 yi görünce laboratuvardaki bayan sizinki erken döllenme dedi bana da. Karından muayene istediğim için oyüzden belki duyamam dedim. Doktordan sonra paylaşırım sizle de. Hepimizin bebeği hayırlısıyla dünyaya gelir inş. Yaz anneleri oluruz hep birlikte :))

aynen seninki erken döllenme bende karıında ultrason istiycem 6 haftalıkken gidicem bakalım inş duyarız bizi merakta bırakma haber ver:)

X