- 22 Ekim 2014
- 18
- 10
- 40
Yok sukur rahat grcti meyve puresi verirken annem farketmis disini bi gece huzursuzdu sadrce
Geç diş çıkarmak iyi imiş ama şu huysuzluk olmasa benim oğlan çok abartıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok sukur rahat grcti meyve puresi verirken annem farketmis disini bi gece huzursuzdu sadrce
Hosgeldin cnm pek ugramaz oldyn buralaraHicran benim canim biz erken cikardik 4aylikken cikti zaten hep miz miz oglum ekstra bisey olmadi
Takip ediyorum xanim ama paylasim cok azaldi ama hep okuyorumHosgeldin cnm pek ugramaz oldyn buralara
paylaşım gerçekten azaldı.Kızlar güzel bebislerinizin sevdiği muhallebi tarifleri var miTakip ediyorum xanim ama paylasim cok azaldi ama hep okuyorum
Yemekle konuşma arasında ne gibi bir bağ var anlayamadım?Kızlar salı günü doktor kontrolümüz vardı.doktorumuz 9.aylık olana kadar bebeğin pütürlü gıdaya alışması gerek yoksa çocuk geç konuşur dedi.alıştır dedi.ekmek ver,kek ver minik minik dedi.
Valla canım bilmiyorum bende doktor öyle dedi.artık anne sütü arka planda olacak dedi ama bizim kız memeciYemekle konuşma arasında ne gibi bir bağ var anlayamadım?
Aynen bende ek gıda vermekte çok zorlanıyorum mem diye ağlıyor. Yemek yemiyor ama konuşmaya çok istekli amaValla canım bilmiyorum bende doktor öyle dedi.artık anne sütü arka planda olacak dedi ama bizim kız memeci
Bizde hastanede sıra beklerken mem mem diye bağırdı bizim kızAynen bende ek gıda vermekte çok zorlanıyorum mem diye ağlıyor. Yemek yemiyor ama konuşmaya çok istekli ama
Ankaradaydiniz sanırım hangi hastaneye gidiyorsunuz kontrollere.Bizde hastanede sıra beklerken mem mem diye bağırdı bizim kız
Bende gecede 3 ya da 4 kaldırılıyorum. Uyusun diye akşam yoğurt yediriyorum ama nafile. Yatma saatleriyle alakalı bence biz aksam 8 9 gibi yatarsak gece çok uyanıyoruz 10 11 arası yatarsak 1 yada 2 uyanıyoruz.Benim oğlum 16 Temmuz doğumlu geçen ay kontrolünde doktoruna gece çok sık uyanmaya başladığını emdiğini söyledim. Yatmadan önce ki son öğünü muhallebi verin dedi. Bu zamana kadar sadece annesütü alıyordu. Doymuyor herhaldededik amahiçbir şey değişmedi. Yine geceleri 6-7 kez kalkıyoruz. Bu ay ekbesine geçince bakalım ne olacak. Ek besine geçipte gece uykusu uzayan var mı?
Ben gondermistim ama ekleyen olmadiKizlar whatsap grubu kuruldugu icin buralar biraz tenhalasti.gelmek isteyen bana numarasini gonderebilir.:)
canım benim kız yoğurdu daha çok sevdi.inşallah seninki de severben de yeni yeni başladım ek gıdaya. elma ve armut püresini bayıla bayılayedi. gerçi armut haxımsızlık yaptı. patates-havuç ve kabak- havuçta öğürdü resmen. yarım daksbak havuç deniycem. sonra yoğurda başlıcam. bakalım ona ne tepki verecek
inşallahcanım benim kız yoğurdu daha çok sevdi.inşallah seninki de sever
Günaydın canım benim kızımda tatsız tuzsuz olduğu için pideyi sevmedi bende zorlamıyorumherkese günaydın. oğlum ne zamandır sabaha 5 gibi yatıyordu. sabaha kadar ne yapsam uyutamıyordum. dün 12 gibi uyudu ama uyanmasın diye sabah yediye kadar ya salladım ya emzirdim. uykusunu düzene sokmak için bi kaç gün uyuyamıycam sanırım. yedi de kalktık. terlemiş ensesi yine. hemen pamuklu tülbent koydum. altını değiştirdim. sonra kabak havuç püresini hazırladım. emzşrdim kendime de peynirli poğaça yaptım. ancak oğlum bir tatlı kaşığı bile yemedi öğlen tekrar deniycem yedirmeyi. inşallah yer. yıkanacak ve katlanacak çamaşırlar var. evi dün süpürdüm oğlum izin verirse silmeyi planlıyorum. akşama bir de çorba yaparsam oh değmeyin keyfime. bizdr durumlar bu.
Kizlar whatsap grubu kuruldugu icin buralar biraz tenhalasti.gelmek isteyen bana numarasini gonderebilir.:)