- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
Cok tesekkur ederim :) akrabam var satisini yapan ev icin temizlik urunlerini kullaniyorum ama camasir icin hic aklima gelmemisti.ben amwayin deterjanını kullanıyorum, her yeri kaka yapan bi kız benimki normal deterjanla kesinlikle çıkmıyo çarşaflarımdan biliyorum, onu tavsiye ederim, başta pahalı gibi ama 4,5 aydır kullanıyoruz bence yaşına kadar bile yeter :)
Kina rengindeydi canim ben biraktim kizin bagirsaklarini yavaslatti cuma gununden beri kullanmiyorumKan damlasi kullanan anneleer bebisleri kakasi ne renk
Aynen oyle bayiliyorum gulmesine yuzlerinden hic eksik olmasin insallahçok tatlı oldu kuzular atık di mi kızlar maşallah. gülücük kafalar
Hemde nasilçok tatlı oldu kuzular atık di mi kızlar maşallah. gülücük kafalar
Ama ister istemez degiyor canim ya boyle yazinca sen.korktum simdiKizlar iki gun oldu kan damlasi vereli aradan iki uc saat geciyor oglum kirmizi kirmizi kusuyor doktoru aradim bugun de olunca oda 10 gun ara vermemi ve taze sıkılmıs 1 cay kasigi meyve suyuna damlatarak vermemi soyledi. Bu arada hicran arkadasimin yazdigi gibi disi cikan bebeklerde kesinlikle dise degmeyecek benim kiz kardesime annem kullandi doktor soylemedi disleri yarisindan kararak dokuldu bilginiz olsun
haftasonu yurt arkadaşlarım geldi il dışından, eşleri ve bebekleriyle, seneler sonra ilk defa buluştuk özlemişiz birbirimizi baya.. 3 ümüzün de bebekleri vardı, birinin 2 yaş, diğeri 10 ay, bizimki 4,5 aylık, çok zor oldu valla kızım çok gariban kaldı arada, aynı anda uyumaları mümkün değil, yok yemekti, çaydı, meyveydi...ev kalktı göç eyledi bu arada, misafirleri yolcu edince bi başladım gece 12 ye kadar temizlik yaptım, bi de çamaşır suyunu abartmışım az daha gidiyodum, şükür atlattık ama, bi daha gelmek isteyen olursa böyle söylücem valla kızım yıpranıyo diye, 1 yaşından sonra gelsinler, çocukla ilgilenemedim hiç, allahtan babamız çok ilgili hiç gözünün önünden ayırmadı kızımızı, baya yoruldum da içimi dökeyim dedim, iyi geldi :)
3 anne olunca hep bi beslenme muhabbeti oldu, takmış herkes bi organiğe, valla gına geldi, koşup hormonlu domates alıp kızın enine tutuşturasım geldi.. ben gıda mühendisiyim bu arada, mesleğimi yapıyorum çok şükür, anlatmaya çalışıyorum kızlara ne dinliyolar ne başka bi şey, hatta dalga bile geçtiler, kendi mesleğimi bana öğretmeye kalktılar, psikolojileri bile bozulmuş eşim de farketti kızlarda bi şeylerin ters gittiğini, obsesif olmuşlar. Nolur biz de böyle olmayalım, eşlerimizle evlatlarımızla en kaliteli şekilde zaman geçirelim, ve elimizden geldiğince sağlıklı ve doğru beslenmelerini sağlayalım, "organik" denen şeylere (etiketli, sertifikalı organik ürünleri tenzih ediyorum :)) takılıp kalmayalım, organik olmayan her şey sağlıksız değil..
bu arada arkadaşlarımdan bir tanesi (organik ve doğala çok takmış olan) normal doğum yaptığımı duyunca ne zorun vardı dedi, o kadar üzüldüm ki ilk defa böyle bi tepkiyl karşılaştım, herkes helal olsun derken cesaretimi tebrik ederken kızını "doğal besleyen" ama "doğal doğum"a saçma bakan arkadaşım var benim :) sanırım bi daha görüşmücez bu kızlarla, ya da 2 gündür yaşadıklarımı çabucak unutmam lazım tekrar görüşebilmek için :)
çok uzun yazdım kusura bakmayın, inşallah ek gıdaya hepimiz geçtiğinde çok güzel tarifler paylaşıcaz, fikir alışverişinde buluncaz, hepiniz eşlerinizle ve evlatlarınızla çok mutlu olun inşallah :)
Aynen oyle bayiliyorum gulmesine yuzlerinden hic eksik olmasin insallah
Korkma sakin, annemi aradim sordum simdi doktor tarf etmeemisti dedi bogazina dogru vercekmissin biseyle karistirisan doktorun bana soyledigi gibi o zamn hic oyle etkisi olmuyormus, ama bogazina dogru verdiginde gelenin de o kadar etkisi olmuyormusAma ister istemez degiyor canim ya boyle yazinca sen.korktum simdi
haftasonu yurt arkadaşlarım geldi il dışından, eşleri ve bebekleriyle, seneler sonra ilk defa buluştuk özlemişiz birbirimizi baya.. 3 ümüzün de bebekleri vardı, birinin 2 yaş, diğeri 10 ay, bizimki 4,5 aylık, çok zor oldu valla kızım çok gariban kaldı arada, aynı anda uyumaları mümkün değil, yok yemekti, çaydı, meyveydi...ev kalktı göç eyledi bu arada, misafirleri yolcu edince bi başladım gece 12 ye kadar temizlik yaptım, bi de çamaşır suyunu abartmışım az daha gidiyodum, şükür atlattık ama, bi daha gelmek isteyen olursa böyle söylücem valla kızım yıpranıyo diye, 1 yaşından sonra gelsinler, çocukla ilgilenemedim hiç, allahtan babamız çok ilgili hiç gözünün önünden ayırmadı kızımızı, baya yoruldum da içimi dökeyim dedim, iyi geldi :)
3 anne olunca hep bi beslenme muhabbeti oldu, takmış herkes bi organiğe, valla gına geldi, koşup hormonlu domates alıp kızın enine tutuşturasım geldi.. ben gıda mühendisiyim bu arada, mesleğimi yapıyorum çok şükür, anlatmaya çalışıyorum kızlara ne dinliyolar ne başka bi şey, hatta dalga bile geçtiler, kendi mesleğimi bana öğretmeye kalktılar, psikolojileri bile bozulmuş eşim de farketti kızlarda bi şeylerin ters gittiğini, obsesif olmuşlar. Nolur biz de böyle olmayalım, eşlerimizle evlatlarımızla en kaliteli şekilde zaman geçirelim, ve elimizden geldiğince sağlıklı ve doğru beslenmelerini sağlayalım, "organik" denen şeylere (etiketli, sertifikalı organik ürünleri tenzih ediyorum :)) takılıp kalmayalım, organik olmayan her şey sağlıksız değil..
bu arada arkadaşlarımdan bir tanesi (organik ve doğala çok takmış olan) normal doğum yaptığımı duyunca ne zorun vardı dedi, o kadar üzüldüm ki ilk defa böyle bi tepkiyl karşılaştım, herkes helal olsun derken cesaretimi tebrik ederken kızını "doğal besleyen" ama "doğal doğum"a saçma bakan arkadaşım var benim :) sanırım bi daha görüşmücez bu kızlarla, ya da 2 gündür yaşadıklarımı çabucak unutmam lazım tekrar görüşebilmek için :)
çok uzun yazdım kusura bakmayın, inşallah ek gıdaya hepimiz geçtiğinde çok güzel tarifler paylaşıcaz, fikir alışverişinde buluncaz, hepiniz eşlerinizle ve evlatlarınızla çok mutlu olun inşallah :)
Okudukca ben bile sinir oldum valla :)haftasonu yurt arkadaşlarım geldi il dışından, eşleri ve bebekleriyle, seneler sonra ilk defa buluştuk özlemişiz birbirimizi baya.. 3 ümüzün de bebekleri vardı, birinin 2 yaş, diğeri 10 ay, bizimki 4,5 aylık, çok zor oldu valla kızım çok gariban kaldı arada, aynı anda uyumaları mümkün değil, yok yemekti, çaydı, meyveydi...ev kalktı göç eyledi bu arada, misafirleri yolcu edince bi başladım gece 12 ye kadar temizlik yaptım, bi de çamaşır suyunu abartmışım az daha gidiyodum, şükür atlattık ama, bi daha gelmek isteyen olursa böyle söylücem valla kızım yıpranıyo diye, 1 yaşından sonra gelsinler, çocukla ilgilenemedim hiç, allahtan babamız çok ilgili hiç gözünün önünden ayırmadı kızımızı, baya yoruldum da içimi dökeyim dedim, iyi geldi :)
Paylasirsan sevinirim canim.. Ben devlete goturuyorum ilgilenmiyo zaten liste falan vereceginide düşünmüyorum sizlerden kopyalicam artikHerkese merhabalar uzun zamandır yazamadım ama okudum yazdıklarınızı.bu cuma kontrolümüz var eğer beslenme listesi verirse doktorumuz paylaşıcam arkadaşlar sizinle.organik gıda konusunda konuşulmuş kızlar bence takılmayın o kadar bu konuya.millet yiyecek ekmek bulamiyo kalmış ki organik gıda.ne zor durumda büyüyen bebekler var.o kadar da abartmamalı bence
Canım bende devlete gidiyorum.ankarada oturuyorum ben.gazi üniversitesi hastanesine gidiyorum.sağ olsun çok iyi doktorlar çok ilgileniyorlar.paylaşırım tabi.Paylasirsan sevinirim canim.. Ben devlete goturuyorum ilgilenmiyo zaten liste falan vereceginide düşünmüyorum sizlerden kopyalicam artik
sevgili meslektaşım o her kafadan çıkan türlü sesler susmaz malesef ki, herkes haklıdır herkes en doğru olanı bilir falan falan...hiç organik takıntısına düşmedim ilk oğlumda pazardan aldım mevsiminde her sebze meyveyi yedirdim oğluma