2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ben Babe catlak kremi kulandim 4.ayin ortasinda basladim bi tane bile olmadi netten aldim eczanelerde biraz pahali dermoeczanemden getirttim ve de orjinal 65:tl kadar aldim tavsiye ederim
Sağolun arkadaşlar evet genetik amah bişimyapamaz ve çatlak olursa üzülürüm keşke sürseydim diye kalp atışlarını diyim emen alacapım

Geçen yıl ki Temmuz anneleri, tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim,çatlak oluştmu mu ve önlemek için bişi kullandınız mı ?
ben mustela ve lierac kullandım sıfır çatlak. üçüncü aydan itibaren. ama annemin dört çocuğa rağmen hiç yok. genetikle de alakalı

İnşallah canım ya içim parçalandı çok korktum şuan pipisine iyi görünüyor sizde durum nasıl ne ilaç verdiler biz ağrı kesiciyi bugünde verdik birde terramiycin kullanıyoruz siz ne kullanıyorsunuz?hepimize geçmişler olsun inşallah güzel olur bundan sonrası 1günü atlattık

Evet bizimki de aynı tepkileri gösterdi nerdeyse masadan alacaktım çok korktum siz ne uyguluyorsunuz bakımına birde ağrı kesiciyi kaç gün kullandınız bir gün önce yapıldı bebeğiniz durumu nasıl iyi mi

Catlak genetikle alakali derler ne kadar dogru bilmiyom annemin cok catlagi var ayrica ablalariminda oyle onlara sordum bazen duzenli badwm yagi surdum bazen surmedim der bence bakimla da alakasi var bende tek catlak yok

Geçen yıl ki Temmuz anneleri, tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim,çatlak oluştmu mu ve önlemek için bişi kullandınız mı ?

hayırlı doğum diliyorum cnm. çatlak cilt yapısı ve genetikle ilgili sanırım. Ben banyodan banyoya johson bebe yağı sürmüştüm çok düzenli olmamakla birlikte hiç çatlağım yok. İnşallah seninde olmaz. Sen elinden geldiğince cildini nemli tut ama olacağı varsa oluyormuş....

Sürmediğim krem, yağ vs.kalmadığı halde göbeğim haritaya döndü . Benim annemin de çoktu ama benim onunkinden bile çok oldu maalesef Yani çatlak olacaksa oluyor ama yine de elden geleni yapmak lazım .

Öncelikle tebrikler ibs güzel bi hamilelik gecirirsin... Benim cildim cok kurudur kesin catlarim diyordum bebe yagi ve nemlendirici krem kullandım ve tek bi catlagim yok şükür

Ağrı kesiciyi cumartesi günü kullandım sadece. ( sünnet olduğu gün ) gazlı beze krem sürüyoruz, pipisine koyup bezini kapatıyoruz. Başka bir bakım yok. Durumu da iyi şükür. Ilk gün huysuzdu. Sonra normale döndü. Sizin nasıl?

Oncelikle guzel bi hamilelik gecirmen ve saglikla bebegini kucagina alman dilegiyle.catlak vucudunun nem oraniyla alakali bence.normalde nemli bi cildim oldugundan hic catlahim olmadi ama buna ragmen ilk aylarda strecare die bi krem kullandim dr tavsiyesiyle ama duzenli degil.son aykarda badem yagi cok cok nemlendirdi tabiki ikisinide duzenli kullanmadim.nemli olsan dahi kullanmani tavsiye ederim.saglickla kal.

Uzme kendini cnm belki burnu tikali veya genzi tikali oyle olursada emmez bebisin bizim oyle oldu bir ara zorla kendine geldi emmesi.sende sabir et ins duzelir.niye kac kilo bebisin kac aylik?
Yok öyle bi sıkıntısı memeyi ağzına bile almak istemiyo resmen çıldırmış gibi ağlıyo 4 aylık 6045gr ama sorun biray öncede 5800 gr dı almadı yani bir aydır doğru düzgün kilo napıcam bilmiyorum kaşık maması başlıcm ama hiç emmezse diyo korkuyorum geceleri emiyo çünkü[/QUOTE]
Bence bi idrar tahlili yaptirin ayni problem bizde de vardi bizimki biberonla iciyor ama alir almaz da midesine gitmeden agliyodu istahi cok azalmisti bide kusmaya baslamisti ishalide vardi bizde hem kakada hemde idrarda mikrop cikti bence sizde bi idrar tahlili yaptirin

[QUOTE="biohazard, post: 37625015, member: 46]İnşallah canım ya içim parçalandı çok korktum şuan pipisine iyi görünüyor sizde durum nasıl ne ilaç verdiler biz ağrı kesiciyi bugünde verdik birde terramiycin kullanıyoruz siz ne kullanıyorsunuz?hepimize geçmişler olsun inşallah güzel olur bundan sonrası 1günü atlattık[/QUOTE]
Biz iyiyiz cok sukur ilk gece durmadi agrisi vardı simdi iyi sukur degmemeye dikkat ediyorum bugün hic agri kesici vermedim dünde sadece gece verdim krem vermedi bize sadece tendirdiyot sürüyoruz kreme gerek yok dedi iltihap yok pipide dedi.arada ac altini beklet dedi hava alirsa daha cabuk iyileşir dedi.bende aciyorum oyle oynuyor biraz.cok agrisi yoksa ilac verme fazla cnm.

Bence bi idrar tahlili yaptirin ayni problem bizde de vardi bizimki biberonla iciyor ama alir almaz da midesine gitmeden agliyodu istahi cok azalmisti bide kusmaya baslamisti ishalide vardi bizde hem kakada hemde idrarda mikrop cikti bence sizde bi idrar tahlili yaptirin[/QUOTE]
Yaptırdık hafif bi enfeksiyon var dedi doktor sonra antibiyotik verdi bir hafta kullandık sonra tekrar idrar istedi bu seferde diyoki yanlış çıkmış sondalı idrar gerek bnde pek sıcak bakmadım napıcam bilmiyorum yaptırsam mı ki

Catlak genetikle alakali derler ne kadar dogru bilmiyom annemin cok catlagi var ayrica ablalariminda oyle onlara sordum bazen duzenli badwm yagi surdum bazen surmedim der bence bakimla da alakasi var bende tek catlak yok

Yaptırdık hafif bi enfeksiyon var dedi doktor sonra antibiyotik verdi bir hafta kullandık sonra tekrar idrar istedi bu seferde diyoki yanlış çıkmış sondalı idrar gerek bnde pek sıcak bakmadım napıcam bilmiyorum yaptırsam mı ki [/QUOTE]
Valla bi doktorun dedigi biribi tutmuyo baska bi doktora mi goturseniz acaba bizde simdi antibiyotik kullaniyrz gecmesse yatiricam hastaneye dedi doktor ..bence yaptir cunku bu idrardaki enfeksiyon koly gecmiyrmus okudugum kadaryla baya antibiyotik kullanip sonuc alamayanlar var ve bebisler cok kucuk bide benim kizim 1800 dogdu daha yeni toparliyodu cocuk 1 ayda 500 gr aldi 1 2 haftadirda hic kilo almiyor seninkide zayoflamis muhtemelen enfeksiyndan bole oluyrlr rabbim sifa versin bebislerimize

Valla bi doktorun dedigi biribi tutmuyo baska bi doktora mi goturseniz acaba bizde simdi antibiyotik kullaniyrz gecmesse yatiricam hastaneye dedi doktor ..bence yaptir cunku bu idrardaki enfeksiyon koly gecmiyrmus okudugum kadaryla baya antibiyotik kullanip sonuc alamayanlar var ve bebisler cok kucuk bide benim kizim 1800 dogdu daha yeni toparliyodu cocuk 1 ayda 500 gr aldi 1 2 haftadirda hic kilo almiyor seninkide zayoflamis muhtemelen enfeksiyndan bole oluyrlr rabbim sifa versin bebislerimize[/QUOTE]
Amin inş walla napıcamı bende şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…