2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
selam kızlar nasılsınız... kızımı öyle bir alıştırdım ki sabah 10 dan önce yatağımızı terketmiyoruz.. annesi gibi o da uykuyu seviyor... bu arada hiç beslenmiyor mu diye soracak olursanız iki-üç saatte bir biberonla besliyorum çok fazla uykusu açılmadan... akşam 8-9 da yatıyor gece 4-5 e kadar sonra 7-7,30 da besleniyor alt temizliği yapılıyor sonra 9,30-10 da yine beslenme o zaman kalkmak isterse o zaman kalkıyoruz istemezse bir saat yatak keyfi yapıyoruz... uykusuz anneler darısı başınıza :)

Su an cildirmak uzereyken senin bu msji okumak beni iyce mahvetti cnm.allah bozmasin insallah nazardan korusun.rabbim benim gibilere de yardım etsin ve sabir versin.uyku kavrami yok çocuğun aglamak istiyorum..

bizde öyleydik... meğer çocuğun karnı doymuyormuş o yüzden biberonla beslemeye başladım bende...

Cnm
bizde öyleydik... meğer çocuğun karnı doymuyormuş o yüzden biberonla beslemeye başladım bende...
Cnm doymuyor die mama da veriyorum aldigi zamanlar bazen biberonu da almiyor kasikla veriyorum cok nadir.emzige karsiydim 3 gecedir emzik deniyorum yok onuds almiyor.butun yollari deniyorum yok yok yok...

biz oturduk tv izliyoruz kızımla kaçta uyumak isticek bakalım, bebek dediğin en geç 10 da uyur bizimki 2_3 gibi uyuyor gündüz hiç uyumuyor sizin uyku düzeniniz nasıl birde kızım bikaç haftadır çok iştahsız bu durumda olan varmı? ya kızlar bu arada süt artırmak için kuru incir kaç tane ne kadar suyla kaynıyodu kaç dk kaynatıp bi günde ne kadar içicez

Nasıl peki dikişli mi sünnet oldu ağrısı olsu mu bezlerken nasıl yapıyorsunuz biraz bilgi verir miSiniZ
Önce krem sürüp uyusturdu yarım saat sonra müdahaleyi yaptı. Iğne vurdu, sonra kesti. Kısa sürdü zaten. 1 saat sonra huysuzlanacak uyursa rahat olur dedi. Eve geldik emdi, salladık uyudu. Tabi biraz huysuzlandi. Ama akşamına bile rahat uyudu. Pipisinin üzerine gazlı beze krem sürüp koyuyoruz. Bezi de güzelce kapatıyoruz. 1 gün sonra banyo yapabilir dedi. Sallamak emzirmek kucaklamak her şey serbest dedi. Ilk gece 2 saate bir uyandı ama ağlamadi. Bir problem yok şimdilik. Geçti gitti :) kakasinin pipiye bulaşmamasi lazımmis. Bir de iki kez calpol verdim. Dört hakkım vardı gerek kalmadı huysuzlanmadi.

Benim bebek de canı ne zaman isterse o zaman uyuyor. Bazen 9 bazen 12 istahsizlik bu dönemde olurmuş memeyi reddetme vs. Geçicidır bence. Benim oğlum da bazı günler istahsiz oluyor. Kilo alımı normal mi onu takip etmek lazım. Eskisi kadar sık emmiyor. Sanırım büyüyorlar :)

Merhaba canim denemez olur muyum denemedigim ilac ve dogal yol kalmadi dr aslinda ilaclar faydasiz 4 ay cekeceksin deyince artik biraktim denemeyi bizim kiz gazini cikariyo yine allahtan ama yinede cokk gazli artik sabir diyip bekliyorum

Cnm
Cnm doymuyor die mama da veriyorum aldigi zamanlar bazen biberonu da almiyor kasikla veriyorum cok nadir.emzige karsiydim 3 gecedir emzik deniyorum yok onuds almiyor.butun yollari deniyorum yok yok yok...a
Ayneeennn anlattigin durumdayiz cnm.ayni sekildryiz uyku oyle gecr 2 3 istahda yok.bugub doktora gittik ve cok az kilo almis.

Sma mama kullanan annisler haz annwlerinde bi arkadas yazmış mamada kurt cikmis belki kullanan vardır yazayım dedim

Selam kızlar bebegi sünnet olan arkadaşım hayirli ugurlu olsun ins. Bizde bugun sünnet olduk ins cabuk geçer annelik zor is rabbim kolaylik versin cumlesine

Kizlar en sonunda kizimi oturtmaya karar verdim oda mutlu bende mutluyum arkasinda yastık koydum devrilmesi oturuyo bakalım babası görünce ne yapcak kesin kızar aman napıyım ya duruyo başka türlü

Slm guzel anneler biz bugun 4.ay asimizi olduk bide kendi doktorumuza kontrole goturduk hersey iyi dedi dr kizim 8000 gr olmus tam boy da 64 cm kulak burun bogazini muayene etti hersey gayet iyi dedi masallah demir ilacina baslatti kabiz aslinda kabiz yapar diye gonlum yok dedi olmaz dedi kullan dedi sonra istahsizlik falan baslar dedi hem demir ilaci kabiz yapmaz dedi aksine ishal yapar dedi bilmiyom artik salyalari cok akiyodu ona da damak dise hazirlaniyo dedi ama hemen dis cikacagi anlamina gelmiyo dedi cok huysuz oldugu zaman icin dentijel diye dis jeli verdi ellerinin devamli agzinda oldugunu soyledim oyle ki hatta emzik agzindayken tutup bi taraftan elini bile sokmaya calisiyo birak elini emsin dedi ellerini kesfediyo dedi oturtmayi sordum daha erken dedi 6.ayda oturtmaya basla dedi ben zaten oturumuna gelmeye calisiyodu ben ellerinden tutunca hemen oturumuna geliyodu yine de oturtma dedi beyse

Daha yaziyodum telimin sarji bitti yazamadim 4.ay asimizi olduk ebe birden ates yapabilir dedi umarim sorunsuz atlatiriz ayrica 4.ay asisi olan arkadaslar sizlerde de ates oldumu ayrica dis jelimizim adi dentinox jel yukarida yanlis yazmisim

Kızlarrrrrrrrr çıldırmak üzereyim kızım bir ay oldu hala memeyi reddediyo bi ara biraz düzelir gibi olmuştu şimdi gene aç ama emmiyo biberonda bilmiyo bilse hiç düşünmeden vericem artk çok yıprandım uykuda emzirebilirsem emziriyorum emziremezsem yok bıktım resmen pskilojm alt üst oldu kilo alımıda çok yavaşladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…