Su an cildirmak uzereyken senin bu msji okumak beni iyce mahvetti cnm.allah bozmasin insallah nazardan korusun.rabbim benim gibilere de yardım etsin ve sabir versin.uyku kavrami yok çocuğun aglamak istiyorum..selam kızlar nasılsınız... kızımı öyle bir alıştırdım ki sabah 10 dan önce yatağımızı terketmiyoruz.. annesi gibi o da uykuyu seviyor... bu arada hiç beslenmiyor mu diye soracak olursanız iki-üç saatte bir biberonla besliyorum çok fazla uykusu açılmadan... akşam 8-9 da yatıyor gece 4-5 e kadar sonra 7-7,30 da besleniyor alt temizliği yapılıyor sonra 9,30-10 da yine beslenme o zaman kalkmak isterse o zaman kalkıyoruz istemezse bir saat yatak keyfi yapıyoruz... uykusuz anneler darısı başınıza :)
Cnm doymuyor die mama da veriyorum aldigi zamanlar bazen biberonu da almiyor kasikla veriyorum cok nadir.emzige karsiydim 3 gecedir emzik deniyorum yok onuds almiyor.butun yollari deniyorum yok yok yok...bizde öyleydik... meğer çocuğun karnı doymuyormuş o yüzden biberonla beslemeye başladım bende...
Önce krem sürüp uyusturdu yarım saat sonra müdahaleyi yaptı. Iğne vurdu, sonra kesti. Kısa sürdü zaten. 1 saat sonra huysuzlanacak uyursa rahat olur dedi. Eve geldik emdi, salladık uyudu. Tabi biraz huysuzlandi. Ama akşamına bile rahat uyudu. Pipisinin üzerine gazlı beze krem sürüp koyuyoruz. Bezi de güzelce kapatıyoruz. 1 gün sonra banyo yapabilir dedi. Sallamak emzirmek kucaklamak her şey serbest dedi. Ilk gece 2 saate bir uyandı ama ağlamadi. Bir problem yok şimdilik. Geçti gitti :) kakasinin pipiye bulaşmamasi lazımmis. Bir de iki kez calpol verdim. Dört hakkım vardı gerek kalmadı huysuzlanmadi.Nasıl peki dikişli mi sünnet oldu ağrısı olsu mu bezlerken nasıl yapıyorsunuz biraz bilgi verir miSiniZ
Benim bebek de canı ne zaman isterse o zaman uyuyor. Bazen 9 bazen 12biz oturduk tv izliyoruz kızımla kaçta uyumak isticek bakalım, bebek dediğin en geç 10 da uyur bizimki 2_3 gibi uyuyor gündüz hiç uyumuyor sizin uyku düzeniniz nasıl birde kızım bikaç haftadır çok iştahsız bu durumda olan varmı? ya kızlar bu arada süt artırmak için kuru incir kaç tane ne kadar suyla kaynıyodu kaç dk kaynatıp bi günde ne kadar içicez
Merhaba canim denemez olur muyum denemedigim ilac ve dogal yol kalmadi dr aslinda ilaclar faydasiz 4 ay cekeceksin deyince artik biraktim denemeyi bizim kiz gazini cikariyo yine allahtan ama yinede cokk gazli artik sabir diyip bekliyorumSerap merhaba gaz için nurse harveys diye bir bitkisel bir şurup var denedin mi bizim de bebeğimiz Gazlı bir bebek bizde işe yaradı bizde bir çok şurup denedik bu işe yaradı birde relaktaz diye bir damla verdi Dr ikisini bir arada kullandık şimdi daha iyiyiz denemediyseniz bunları Dr bir danış istersen
Cnm doymuyor die mama da veriyorum aldigi zamanlar bazen biberonu da almiyor kasikla veriyorum cok nadir.emzige karsiydim 3 gecedir emzik deniyorum yok onuds almiyor.butun yollari deniyorum yok yok yok...abizde öyleydik... meğer çocuğun karnı doymuyormuş o yüzden biberonla beslemeye başladım bende...
Ayneeennn anlattigin durumdayiz cnm.ayni sekildryiz uyku oyle gecr 2 3 istahda yok.bugub doktora gittik ve cok az kilo almis.biz oturduk tv izliyoruz kızımla kaçta uyumak isticek bakalım, bebek dediğin en geç 10 da uyur bizimki 2_3 gibi uyuyor gündüz hiç uyumuyor sizin uyku düzeniniz nasıl birde kızım bikaç haftadır çok iştahsız bu durumda olan varmı? ya kızlar bu arada süt artırmak için kuru incir kaç tane ne kadar suyla kaynıyodu kaç dk kaynatıp bi günde ne kadar içicez
Kizin kac aylikKizlar en sonunda kizimi oturtmaya karar verdim oda mutlu bende mutluyum arkasinda yastık koydum devrilmesi oturuyo bakalım babası görünce ne yapcak kesin kızar aman napıyım ya duruyo başka türlü
Oturmasi icin daha cok erkn. Dikkat etsen iyi edersin benceKizim 4 aylik olmasına on gün var