Cnm aynı sıkıntıyı Perşembe gunu bende yasadım sen yenimi öğrendin neden çift bez kullandın bide dereceleri nasıl gecmis olsun geçecek insKizlar bugün kalça çıkığı için d r gitmiştik kizimda iki kalcasinda da ggelişim geriliği varmış tekrar cift bez kullanmaya başladık bir buçuk ay sonra tekrar gitcez moralim çok bozuk
20 gün önce ilk gittigimizde kalca cikigi denilmisti bende ordan burdan okuduklarmla 4 5 gun çift bez kullandim sonra geri bıraktım kafama göre bişey yapmayim dedim sonuçta Dr bir ay bekleyelim demişti bende zaman kaybı yaşamaktan korktuğum için sonra dayanamadım başka bi Dr daha götürdüm meğer çıkık değil gelişim geriliği varmış Dr korkulcak bisey yok çift bez kullan geçer bir buçuk ay sonra gelin dedi iki Dr gitmem bebeğim daha ki buçuk aylık bir aydan bişey olmaz bakalım inş olumlu sonuçlar alırız daha fazla zaman kaybı olmadan
Haha aynen öyle yaparlar bilirimDün direndim, yatağında pışpışlayarak uyuttum. Çok uzun sürdü ama sabırla oğlumun inadını kırdım. Ama gece yine gaz sancısı oldu ve annem ayağında salladı
Canim gece lambasi filan acma bide sessiz bi ortam saglayarak dene.öğlen sadece 1 gun sabret ve uyutma.o gun aksam karanligi ve sessizligi saglayarak uyut.sonra duzene giriyo zaten.Kızlar gece uykusunu bebeklerinize nasıl öğrettiniz benim oğlan sabah 7 ye kadar uyumadı resmen ki bu genelde böyle en iyi ihtimal 4 te falan uyuyor
Valla canım benim oğlum da canı ne zaman isterse o zaman uyuyor. Genelde gece uyuyor ama bir rutin yokKızlar gece uykusunu bebeklerinize nasıl öğrettiniz benim oğlan sabah 7 ye kadar uyumadı resmen ki bu genelde böyle en iyi ihtimal 4 te falan uyuyor
Ben akşam 10dan sabah 6ya 7ye kadar altını açmıyorum, ışık yakmıyorum, hiç konuşmuyorum, sevmiyorum şişt pişt filan yapmıyorum:) loş ışık veren bi gece lambasıyla emziriyorum, zaten emzirirken ya uyuyor ya da mayışıyor, sonra hiç sarsmadan omzuma yaslayıp 5-10 dk gazını çıkarıyorum. Eğer hala uyumamışsa kucağımda emzikle pışpışlayarak uyutuyorum. Ama hiç konuşmada gülmeden ve ışık yakmadan. Gece gündüz ayrımını şimdiden öğretmek lazım:)Kızlar gece uykusunu bebeklerinize nasıl öğrettiniz benim oğlan sabah 7 ye kadar uyumadı resmen ki bu genelde böyle en iyi ihtimal 4 te falan uyuyor
Benim bağlamadi. Bağlaması mı lazım acepKizlar karma asiniz kabuk bagladi mi ne zaman kabuklasmaya basladi
Ben de loş ışık, alt açmama konuşmama kurallarını uyguluyorum ama bazen deliriyor resmen :)Ben akşam 10dan sabah 6ya 7ye kadar altını açmıyorum, ışık yakmıyorum, hiç konuşmuyorum, sevmiyorum şişt pişt filan yapmıyorum:) loş ışık veren bi gece lambasıyla emziriyorum, zaten emzirirken ya uyuyor ya da mayışıyor, sonra hiç sarsmadan omzuma yaslayıp 5-10 dk gazını çıkarıyorum. Eğer hala uyumamışsa kucağımda emzikle pışpışlayarak uyutuyorum. Ama hiç konuşmada gülmeden ve ışık yakmadan. Gece gündüz ayrımını şimdiden öğretmek lazım:)
Benim oğlum da emzik almıyor. Artık uğraşmıyorum ya almasın vaZgeçtimHaha aynen öyle yaparlar bilirimBende emziğe alıştırmak istedim ben ağzına verdim geldim baktım yok bir babannesi çıkardı bi dedesi derken artık almıyor
Koldan yapilan kabuklasacak canim iz kalacak yara olmazsa asi tutmamis demekmis tekrar yapiliyormus... Bende hemen kabuklasacak saniyordum nette arastirdim 4,5. ayda sivilce gibi ici iltihaplanip akip yara olacakmisBenim bağlamadi. Bağlaması mı lazım acep
Himm demek ki daha erken :) kabuk bağlama olayını sonra konuşcaz. Ayy canım hemen geçsin bu zaman da bebişlerimiz büyüsunKoldan yapilan kabuklasacak canim iz kalacak yara olmazsa asi tutmamis demekmis tekrar yapiliyormus... Bende hemen kabuklasacak saniyordum nette arastirdim 4,5. ayda sivilce gibi ici iltihaplanip akip yara olacakmis
Koldan yapilan kabuklasacak canim iz kalacak yara olmazsa asi tutmamis demekmis tekrar yapiliyormus... Bende hemen kabuklasacak saniyordum nette arastirdim 4,5. ayda sivilce gibi ici iltihaplanip akip yara olacakmisBenim bağlamadi. Bağlaması mı lazım acep
Buyuyorlar canim gun geçtikçe daha bu sevimli oluyorlar bu gulusleri dunyalara bedelHimm demek ki daha erken :) kabuk bağlama olayını sonra konuşcaz. Ayy canım hemen geçsin bu zaman da bebişlerimiz büyüsun
Pişik olmaz mı altı açılmayınca?Ben akşam 10dan sabah 6ya 7ye kadar altını açmıyorum, ışık yakmıyorum, hiç konuşmuyorum, sevmiyorum şişt pişt filan yapmıyorum:) loş ışık veren bi gece lambasıyla emziriyorum, zaten emzirirken ya uyuyor ya da mayışıyor, sonra hiç sarsmadan omzuma yaslayıp 5-10 dk gazını çıkarıyorum. Eğer hala uyumamışsa kucağımda emzikle pışpışlayarak uyutuyorum. Ama hiç konuşmada gülmeden ve ışık yakmadan. Gece gündüz ayrımını şimdiden öğretmek lazım:)
Uyuyacağı zaman iğne batmış gibi ağlıyor en sevdiği şey emmek onu bile reddediyor yatır diye resmen , nasıl uyutmayacağım ? Birde öğlen uyutma derken akşama kadar mı ?Canim gece lambasi filan acma bide sessiz bi ortam saglayarak dene.öğlen sadece 1 gun sabret ve uyutma.o gun aksam karanligi ve sessizligi saglayarak uyut.sonra duzene giriyo zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?