2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Selam kizlar sürekli gelip yazmak istiyorum ama oğlum izin vermiyor tabi aksam nasil olmus anlamiyorum bile. Kolik ten kurtulamadik bir turlu fon makinasi sesi anne karnindaki kalp atis sesini dinlemekten bas agrisindan çatlıyorum bir tek benim mi böyle ya oglum hic durmuyoo surekli agliyor . Devamli kucakta dolasmak istiyor bi sure sonra ondan da sıkılıyor . Carsafta sallanmaya alisti bi tek onda susuyo. Kollarim kopuyo butun gun bazen kimse olmuyo evde aglamaktan sesi kisiliyor ALLAH sabir versin hepimize

slm kızlar uzun bir aradan sonra bende 3temmuzda kavuştum kuzuma .her şey yolunda çok şükür reflumuz var epey kusuyoryz onun dışında pek sıkıntımız yok çok şukur.bir gulucuğu dünyalara bedel yorgunluk uykusuzluk vızz gelir:)

slm kızlar nasılsınız

aranızda spral taktıran var mı ...bi deeeeeeeeeeeeee ya ıkı gundur bas donmesı halsizlık ve uyku problemı yaşıyorum resmen gozlerım kararıyo Rabbim bilir ama inş hamile değilimdir yaaa ...

Sezeryan oldugum icin dr 3. Ayda gel dedi bende cok korkuyorum ya ruyalarima falan giriyor hamilelik

Kizlar biz 53 günlük olduk kanamam 32. bitmisti dun ve bugun lekelenme oldu pembe sekilde devam ediyo benim gibi olan var mı ayni adet ağrısı gibi agrimda var acaba diyorum

Vee halaa don firlatamadik yaww tirsiyorummm feci halde

Ya kizlar bu ikinci ay asisi bir yerden yapiliyor degil mi? Yarin asi olucaz cok korkuyorum cok cigiriyo ve susmuyo

Kizlar biz 53 günlük olduk kanamam 32. bitmisti dun ve bugun lekelenme oldu pembe sekilde devam ediyo benim gibi olan var mı ayni adet ağrısı gibi agrimda var acaba diyorum

Vee halaa don firlatamadik yaww tirsiyorummm feci halde
Bende 30 larda kesildim bir hafta sonra regl oldum 1 ay sonra yine regl oldum cok sinirli oluyorum normalde bu kadar sinirli olmazdim hem bebek hem regl duble sinir tapti bende

Bende 30 larda kesildim bir hafta sonra regl oldum 1 ay sonra yine regl oldum cok sinirli oluyorum normalde bu kadar sinirli olmazdim hem bebek hem regl duble sinir tapti bende
Ben iki gun once baya baya regli oldum 1 yil falan olmasaydim ne şık olurduuu:) sicakta hic cekilmioo...spiralmi taktirsam napsam bilemiyorummn

Ne yapicaz o zaman bu psikoloji ile hamile kalmak tan korkuyorum bende dusunsenize bir bebek ve karninda da bir bebek
Aynen bende çok korkuyorum hatta bazen rüyaların giriyo hamileligim çok zor geçti anneciğim dolduge bukadar ağır oldugunu tahmin edemedim bunların hepsi çok çok büyük fedakarlık istiyormuş

Cevap verdigin icin cok sagol canim. Bebegim dogdugu gunden buyana kusu bazen fiskirtarak bazende normal. Kilo kaybi hic olmadi cok sukur.bebeginin plor stenozu oldugunu ultrasonlami anladilar.bide dogar dogmazmi kusmaya basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…