- 2 Ağustos 2009
- 13.504
- 21
aaa cok faydali olucak bunlarin cevaplarini ogrenmek, bizle de paylas canimbende haftaya pıtpıtlar için gidicem
o zaman doktoruma;
maydanoz salatalarda bile zararlımı diye sorucam?
naneyi yemeklere 1 çay kaşığı kadar az atıyorum yinede zararı olurmu diye sorucam?
nar çok severim ben,zararı var mı diye sorucam?
siyah çay yasak doluğundan ıhlamur gibi başka almernatif ne gibi çaylar tüketebilirim dicem,papatya gibi?
sıkılaştırıcı kremlerimi halen daha kullanabilirmiyim dicem spor yaparken?
hafif tempolu yürüyüşlere başladım bi zararı olmaz değimi dicem bide..
başka ne sorsam acaba kızlar? :26::26:
tamamm, sen ekle buraya, ilk sayfaya kopyalarim ben :)Nektarcığım birde ben şuan kuran okuyorum bazı sureleri bitirdim bi tanesi kaldı sayısını bitirince sana söylerim sen temmuz anneleri topiğinin başına eklersin olur mu? insallah Rabbim görünen görünmeyen bütün kaza ve belalardan bizleri ve yavrularımızı korusun..hayırlı bi şekilde kucaklarımıza alabiliriz insallah
msjda atamadım sana belli bi sayıda olması gerekiyormuş oyuzden burdan yazdım mecburen..
ben de ayni durumdayim, burnum akiyo, hapsuruyorum :/ dikkat etmek lazimmGünaydınlar ben kötüyüm grip oldum bağışıklığım zayıflıyor galiba ben doktor kontrolünü geriye aldım ptesi gitcez inşallah
genetik testleri bir kac dusukten sonra istiyolar diye biliyordum. umarim sorun yoktur, doktorun da hamile kaldigina odaklanir ve onlari umursamaz.evet gidicem bana kalsa her hafta giderim :):) şimdilik eski doktoruma gidicem. fırçayı yersem bırakıcam ama. bana hamile kalmadan önce yapmamı istediği testler vardı onları yaptırmadan hamile kaldım. ondan biraz tırsıyorum açıkcası. üç ay bekle dedi 6 ay bekledim. genetik testleri istemişti ben de yaptırmadım inşallah sorun çıkmaz . bir kaç doktor istemmeişti o istedi.şimdi gitmeye biraz çekiniyordum ama yine de beni tanıdığı için eşim de ona gitmem taraftarı . bakalım cumartesiyi iple çekiyorum.
ekledim canim, hosgeldinn :)yaş 26 şehir sivas sat 6 ekim bat 9 kasım ilk bebeğim
ufff ben de soylemek istemiyorum is yerinde kimseye. pazartesi is basi yapacagim ve geldigim gun izin almaliyim bir-kac saat.kızlar bana bir akıl verin yorum yapın :2: işyerinden izin istemek en nefret ettiğim şey. geçtiğimiz pazartesi doktora gittim muayenemi oldum. yaptırmam gereken testler varmış onları yazdı ve bu hafta içinde yaptır geldiğinde getir dedi. bende demir eksikliği var biraz çok. o yüzden beslenme şeklimi söyleyecek testlere göre. diğer testlerde hamilelikteki rutin testler. anlayacağınız yarın cuma izin alıp hastaneye gitmek istiyorum testler için. ama iş yerime hamile olduğumu söylemedim. ne diye izin alayım hadi bir yorum yapın
kara kara dusunuyorum ben de ne soylesem diye.. cumartesi olan dr kontrolume yetisemiyorum maalesef cunku 8 gibi Istanbulda olacakmisim
ekledimmm :) hosgeldin canimyaş 24 bat 6 kasım şehir konya ilk bebeğim doğacağı tarih 13-07-2014
Aslında bizim listeye bir de çin takvimine göre cinsiyet sütunu mu eklesek , sonra cinsiyetler belli olunca karşılaştırma gibi olur bir nevi istatistik tutmuş oluruz kızlar
kizlar ekleyebilirim, ama tablo duzenleme yaparken coook karmasik..harika olur aslında nektar gelsede söylesek :) sen baktın mı
her satir kodlardan olusuyo, gercek cinsiyetlerimizi ogrendigimizde silmesi epey zor olucak onlari..
ama isterseniz eklenir yani :) deneriz