- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
Merhaba arkadaşlar,
beni de aranıza alır mısınız? Bende sanırım temmuz annesi olacağım, pko hastası olduğum için bat'ım yok malesef en son 20 eylülde adet olmuştum , sonrasında birdaha adet görmedim ve hamile olduğumu öğrendim, dün doktora gittik ve kesemizi gördük doktor 5+3 olduğumuzu söyledi, geç döllenme olmuş sanırım, haftaya cuma tekrar randevum var kalp atışlarınıda duyarız inşallah... Birde benim tahmini doğum tarihim ne zaman olur , bu hesaba göre, çünkü ben kpss ye hazırlanıyorum, ve temmuzun 5-6 sı kpss tarihi,,:)) hemen hamile kalamam diye kpss için dershaneye kaydolmuştumbebişimi hiç bu kadar erken beklemiyorduk, süpriz yaptı bize:))
Hosgeldin canim hayrli olsunn :) tahmini dogum tarihini dr un kalp atisindan sonra soyler insallah. Ben bugun 8+2yim ve dogum tarihim 2temmuz .kesin bsey diyemeyz tabi ama 20 temmuzdan sonra gibi seninki de heralde
Ağlamaktan helal oldum allahım ,
Kızlar dua edin bana lütfen yine kahverengi lekem var, ama bu defa damla değil, arada devam ediyor damla damla.. Hemen doktora koştum doktor ultrasonda keseyi falan gördü 14 mm kesem ama kalp atışı alamadı 5+5 de zaten kalp duyulur mu ki dedim, 10 gün önce Hcg değerin 1000 çıkmış, şimdi baya olmuştur zaten kalbin duyulması gerekiyor 6000 hcg de, protestan verdi, kan testi yaptık sonucu bekliyoruz progesteron için( allahım sen yardım et çok korkuyorum (((
Herkese günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar perikanadı güzel haberlerle gelirsin inşallah mandalina canım sende üzme kendine değerinde normal bence doktoru da takma kafana ilk doktora kalsa bana kürtaj yapacaktı nerdeyse canım
ya kızlar bu arada benim geç döllenme olmuş son doktor öyle demişti pazartesi günü kalp atışını duydum bugün
6+4 günlük oldum ama hiç bi belirtim yok midem bulantısı baş dönmesi göğüs hassasiyeti kasık ağrısı hiç bişey yok hamile olduğumu bile anlamıyorum bu normal mi ya :18::18::18:
kızlar merhaba,
dün bütün gün hatta gece hastanedeydik. önce SATa göre hesapladı dr. ve 5 hafta 4 günlük olması lazım dedi ve ultrasonda bakalım dedi, baya bastırmasına rağmen kese karindan ultrasonda gozukmedi.. tekrar kan tahlili istedi detaylı ve kan tahlili yapip degerlerine bakti 2 saat onu bekledik ve daha 892,17 yani 3 haftalik filan dedi sanırım gec dollenmis dedi, bende kasıklarımdaki ve belimdeki ağrılardan bahsettim o zaman alttan bakalım dedi ve baktı dis gebelik gibi değil normal gozukuyo dedi rahim duvarları kalın gayet verimli dedi ama daha çok yeni diyip tutunmasi icin progestan verdi ağrıların artarsa da minoset verdi onu içersin dedi..
cuma aksam tekrar gidicem degerlere bir daha bakicak ve keseyi ultrasonda görmeyi denicek inşallah hersey yolundadır. Keseyi göremeyince eşimle baya endişelendik adet olmam gereken tarihin üzerinden 8 gün geçti hala olmayınca biraz şaşırdık herşey nasip tabii rabbim bizim içinde evladımız içinde hayırlısıysa nasip etsin bize, ve evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin, bakalım cuma yani bu akşama doğru yine gidip neticemizi alıcaz inşallah..
hayırlı olsun canım, herkesde aynı belirtiler olacak diye birşey yok sanırım, benimde gögüs hassasiyetinden başka hiçbir belirtim yok..
Birde sanırım bulantılar falan 6.haftadan sonra başlıyormuş... Kalp atışını duymussun bebişin seninle çok fazla endişelenipte üzme kendini, artık kendimize daha çok dikkat etmeliyiz dimi..
canım ne güzel sende bendensin:)) tüp bebekle dünyaya gelen oğluşum 2012 kasım doğumlu. bende geçen hafta öğrendim ki hamileyim ve şok olduk. amaaaa çokkk mutlu olduk:)) kolay gelsin işimiz zor
haklısın canım doğru söylüyosunda işte yinede insanın içi rahat etmiyor benim olan arkadaşların hepsinin bulantısı falan var bu sefer bende niye olmuyo diye takıyorum inşallah bi sorun yoktur
canım bende de aşırı bulantı yok. Arada oluyor akşama doğru sonra geçiyor. Takma kafana. Benim bir arkadaşımın 3 yaşında oğlu var ona söyledim neden diye... Benim hamileliğimde ne baş dönenmem ne bulantım hiçbirşey olmadı dedi. Kimisinin vücudu tepki vermiyor demek ki. Yada daha sonra başlayacak.
canım bende de aşırı bulantı yok. arada oluyor akşama doğru sonra geçiyor. takma kafana. benim bir arkadaşımın 3 yaşında oğlu var ona söyledim neden diye... benim hamileliğimde ne baş dönenmem ne bulantım hiçbirşey olmadı dedi. kimisinin vücudu tepki vermiyor demek ki. yada daha sonra başlayacak.
Günaydın kızlar babamız bir haftalığına yurtdışına gitti. Biz bebeşimle beraber burdayız anneannemiz geldi yanımıza. bulantılarım yok çok şükür ama kahvaltı yapamıyorum canım hiç istemiyor. Ara ara bişeyler atıştırıyorum..
Babamız gelince haftaya tekrar kontrole gideceğiz inş tahliller yapılması gerekiyor..