2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Allahım sen en büyüksün ya Rabbim, sen bize isteyin dedin bizde sana el açıp dua ediyoruz senden istiyoruz, senden başka gidecek kapımız yok ya Rabb sen bizi kapından çevirme. Sen hem asure günü hem muminlerin bayramı cuma günü olan bu güzel günde peygamber efendimiz Muhammed Mustafa sallallahu aleyhi vesselam ın yüzü suyu hürmetine kabul et duamizi, hayırlısı ile sana ve peygamberimize annesine babasına hayırlı evlatlar nasib et bizlere inşallah ya Rabbım amin amin amin

Merhaba arkadaşlar,
beni de aranıza alır mısınız? Bende sanırım temmuz annesi olacağım, pko hastası olduğum için bat'ım yok malesef en son 20 eylülde adet olmuştum , sonrasında birdaha adet görmedim ve hamile olduğumu öğrendim, dün doktora gittik ve kesemizi gördük doktor 5+3 olduğumuzu söyledi, geç döllenme olmuş sanırım, haftaya cuma tekrar randevum var kalp atışlarınıda duyarız inşallah... Birde benim tahmini doğum tarihim ne zaman olur , bu hesaba göre, çünkü ben kpss ye hazırlanıyorum, ve temmuzun 5-6 sı kpss tarihi,,:)) hemen hamile kalamam diye kpss için dershaneye kaydolmuştum
:KK14:bebişimi hiç bu kadar erken beklemiyorduk, süpriz yaptı bize:))

mrb cnm öncelikle bebeğin hayırlı olsun bnde pko hastasıydım ve adet düzenszlğm geç yumurtlamam oluyodu bnmde şu anda haftam belli değil kan değerin kaç çıktı cnm senin ve kesen kaç mm

Ohhh sonuna vardım çok şükür :KK1:
Hayırlı cumalar güzel anneler.. Size bu satırları yarı açık yarı kapalı gözlerle yazıyorum :KK9: Ben artık her daim uykulu ve yorgunum.
Kolumu kaldırasım yok resmen. Bulantılarım da arttı yalnız çıkartamıyorum. İştah da kalmadı, su bile midemi bulandırıyo içemiyorum.
Bu saydıklarım bi süre sonra geçecek di mi kızlar? :26:
Bugün kızkardeşim geliyor biraz temizlik yapıp yemek de yapmam lazım. Yerimden kalkabilirsem yapıcam inşallah :KK49:

Perikanadı ben de bekliyorum hayırlı haberini :nazar:
Mandalina geçmiş olsun umarım her şey yolundadır :nazar:

Ve yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :KK19:

Herkese günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar perikanadı güzel haberlerle gelirsin inşallah mandalina canım sende üzme kendine değerinde normal bence doktoru da takma kafana ilk doktora kalsa bana kürtaj yapacaktı nerdeyse canım

ya kızlar bu arada benim geç döllenme olmuş son doktor öyle demişti pazartesi günü kalp atışını duydum bugün
6+4 günlük oldum ama hiç bi belirtim yok midem bulantısı baş dönmesi göğüs hassasiyeti kasık ağrısı hiç bişey yok hamile olduğumu bile anlamıyorum bu normal mi ya :18::18::18:
normal canım o yüzden hamişliğin tadını çıkar :)))
kızlar merhaba,

dün bütün gün hatta gece hastanedeydik. önce SATa göre hesapladı dr. ve 5 hafta 4 günlük olması lazım dedi ve ultrasonda bakalım dedi, baya bastırmasına rağmen kese karindan ultrasonda gozukmedi.. tekrar kan tahlili istedi detaylı ve kan tahlili yapip degerlerine bakti 2 saat onu bekledik ve daha 892,17 yani 3 haftalik filan dedi sanırım gec dollenmis dedi, bende kasıklarımdaki ve belimdeki ağrılardan bahsettim o zaman alttan bakalım dedi ve baktı dis gebelik gibi değil normal gozukuyo dedi rahim duvarları kalın gayet verimli dedi ama daha çok yeni diyip tutunmasi icin progestan verdi ağrıların artarsa da minoset verdi onu içersin dedi..

cuma aksam tekrar gidicem degerlere bir daha bakicak ve keseyi ultrasonda görmeyi denicek inşallah hersey yolundadır. Keseyi göremeyince eşimle baya endişelendik adet olmam gereken tarihin üzerinden 8 gün geçti hala olmayınca biraz şaşırdık herşey nasip tabii rabbim bizim içinde evladımız içinde hayırlısıysa nasip etsin bize, ve evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin, bakalım cuma yani bu akşama doğru yine gidip neticemizi alıcaz inşallah..

canım rahım derınde olduğu ıcınde goremıyorlar karından bakacaksa bır dahakınde idrara sıkışık olarak git daha net gorunecektır.

Ohhh sonuna vardım çok şükür :KK1:
Hayırlı cumalar güzel anneler.. Size bu satırları yarı açık yarı kapalı gözlerle yazıyorum :KK9: Ben artık her daim uykulu ve yorgunum.
Kolumu kaldırasım yok resmen. Bulantılarım da arttı yalnız çıkartamıyorum. İştah da kalmadı, su bile midemi bulandırıyo içemiyorum.
Bu saydıklarım bi süre sonra geçecek di mi kızlar? :26:
Bugün kızkardeşim geliyor biraz temizlik yapıp yemek de yapmam lazım. Yerimden kalkabilirsem yapıcam inşallah :KK49:

Perikanadı ben de bekliyorum hayırlı haberini :nazar:
Mandalina geçmiş olsun umarım her şey yolundadır :nazar:

Ve yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :KK19:
Seninle ayni durumdayim çok beterim çook surekli baş yastikta.bulanti doruk noktasinda dayanamicam artik :-(

mrb cnm öncelikle bebeğin hayırlı olsun bnde pko hastasıydım ve adet düzenszlğm geç yumurtlamam oluyodu bnmde şu anda haftam belli değil kan değerin kaç çıktı cnm senin ve kesen kaç mm

teşekkür ederim, ben en son 20 eylülde söktürücü ile adet olmuştum , sonrasında birdaha adet olmadım.. kasım 11 de değerim 173 idi kasım 13 de değerim 481 olmuştu en son 18 kasımda kan testim 49000 'lerdeydi, 21 kasımda da doktora gittim, doktor 5+3 olduğumu söyledi, kesenin boyutunu bilmiyorum canım ultrason kağıdım evde çünkü.. senin değerin kaç çıktı? keseni görebildin mi?

normal canım o yüzden hamişliğin tadını çıkar :)))

canım rahım derınde olduğu ıcınde goremıyorlar karından bakacaksa bır dahakınde idrara sıkışık olarak git daha net gorunecektır.

bugün gidicem inşallah değerlerim artmıştır ve görünür, gelişiminin geride kalmasından korkuyorum. Dediğin gibi gidicem çok teşekkür ederim olabildiğince su içip gidicem :) inşallah güzel haberler ile gelirim

teşekkür ederim, ben en son 20 eylülde söktürücü ile adet olmuştum , sonrasında birdaha adet olmadım.. kasım 11 de değerim 173 idi kasım 13 de değerim 481 olmuştu en son 18 kasımda kan testim 49000 'lerdeydi, 21 kasımda da doktora gittim, doktor 5+3 olduğumu söyledi, kesenin boyutunu bilmiyorum canım ultrason kağıdım evde çünkü.. senin değerin kaç çıktı? keseni görebildin mi?

cnm bnm ilk 46 sonra 427 en son 7154 çıktı doktorum degern güzel artmş dedi kese buyotum 9.6 mm keseyi gördk çok şükür haftaya gel kesenin boyutuna tekrar bakalım sonrada kalp ataşına bakarız dedi bnm ilk gebeliğim düşük olduğu için çok evham yapıorum kan değerine göre kese boyutu iyimiki doktor haftaya belli olur kesin net dedi bakalım nolcak:nazar:

Merhaba benide aranıza alırmışız dün kesemizi gördük 5+2gunluk hamileyim ikinci bebeğimiz olucak inşallah 22aylık bi ecrin naz adında dunyalar güzeli boncuk bir kızım var bu da sürpriz oldu bize 23 Temmuz gibi dogum gözüküyor rabbım hayırlısında kucağımıza almamızı basıp eder inşallah sat 16eylül

Aramızda bir gün var :)
Bu haftalar bulantının yoğun olduğu zamanlar sanırım..
Bebişler iyi olsun da geçecektir inşallah :nazar:
Aynen 1 gun var :-) tabi tutarsa bu tarihler.evt iyi olsunlarda gecer inşallah ama sanki benim hic gecmeyecek gibi :-( birde bas ağrım cok hergun ayni ağrı nedenini bilmiyorum acaba migren felanmi çözemedim. Sende varmi baş agrisi?

Selam kızlarr,herkes iyidir umarım. ben çok fenayım kolumu kaldıramıyorum. bulantıdan sürekli kusmak istiyorum ama tuvalete gidip boş boş öğürüp duruyorum. kendimi çok kötü hissediyorum.

dün kahverengi lekem oldu biraz sonra takip ettim geçti. önce çok telaş yaptım ama okuduklarıma göre bu olabiliyormuş. pazartesi gidicem tekrar doktoruma o zaman sorarım. dinlendiğim zaman gayet iyiyim. işim o kadar yorucu olmamasına rağmen bu haldeyim. akşama doğru izin alıp gitmeyi düşünüyorum.allahtan yarın yok.

Cuma'nın yüzü suyu hürmetine Allahım korusun canlarımızı.

Kesemizi gördük geldik kızlar biiizzz:nazar:, ay ne mutluyum, Rabbim kucağımızada almayı nasip etsin.
İsteyen herkese bu duyguyu yaşatsın, kimsenin kucağını boş bırakmasın...:KK16:

yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz ,hayırlı olsun hamilelikleriniz Rabbim tamamına erdirsin :KK16::KK16: hayırlı bi şekilde kucaklarınıza alırsınız insallah :KK49::nazar::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK16:

zora düşen şunu okusun

“Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde edilir.”
yani
la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim (amin)

iyi geceler ,tatlı rüyalar :KK3:

Amniyosentez veya parça aldırmak dışında bir test daha var. Türkiye'de ger doktor bilmiyor veya uygulamak istemiyor sanırım. Biraz pahalı bir test, ancak düşük ihtimali sıfır çünkü anneden kan alınarak tarama yapılıyor. Sizin durumunuzda ne kadar güvenilir şahsen bilmiyorum; ama doktorumla görüşmenizi tavsiye ederim. Kan örneği Avrupa'da bir laba gönderiliyor ve sonuç oldukça hızlı geliyor. Allah yardımcınız olsun, içinizi ferah tutmaya çalışın. Sevgiler...

sat: 25 eylül
bdt:2temmuz
ilk gebelik
muğla :))
listede zaten varsın, sadece şehrini söylememişsin onu ekledim :))

Selam kızlarr,herkes iyidir umarım. ben çok fenayım kolumu kaldıramıyorum. bulantıdan sürekli kusmak istiyorum ama tuvalete gidip boş boş öğürüp duruyorum. kendimi çok kötü hissediyorum.

dün kahverengi lekem oldu biraz sonra takip ettim geçti. önce çok telaş yaptım ama okuduklarıma göre bu olabiliyormuş. pazartesi gidicem tekrar doktoruma o zaman sorarım. dinlendiğim zaman gayet iyiyim. işim o kadar yorucu olmamasına rağmen bu haldeyim. akşama doğru izin alıp gitmeyi düşünüyorum.allahtan yarın yok.

Cuma'nın yüzü suyu hürmetine Allahım korusun canlarımızı.
bulantı konusunda aynı durumdayız.
İşyerinin wc leri de öğürme sebebim gerçi..
Çalışırken daha da zormuş hamişlik..
İnş lekelenme devam etmez canım, izin alıp gitmek iyi fikir.. H.s dinlen bol bol, yorma kendini..

Aynen 1 gun var :-) tabi tutarsa bu tarihler.evt iyi olsunlarda gecer inşallah ama sanki benim hic gecmeyecek gibi :-( birde bas ağrım cok hergun ayni ağrı nedenini bilmiyorum acaba migren felanmi çözemedim. Sende varmi baş agrisi?

Benim zaten migrenim vardı ara ara artıyor ama dayanılmayacak kadar olmadı şu ana kadar.. Olmaz da inşallah.. :nazar:
Doktoruna sor istersen gittiğinde, belki bir çözüm sunar sana.
Şimdi farkettim çok yakın tarihlerde evlenmişiz :)

X