2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Carsamba doktordaydim fakat sormayi unuttum.bide gecen hafta idrar yolu enfeksiyonu geçirdim artik bas agrimida soramadim ne sorunlu demesin diye
Anaaa evt cok yakin evlenmisiz haftalarda ayni

Cnm benide eklermisin.
Sehir:bursa
Ilk bebek
Sat:5 ekim
Bdt:13 temmuz

yaaa ben niye listede yokummmmmmm küstüm size sat 01 ekim ikinci gebelik yaş 23

gerıde kalmz annesı merak etme sonradan arada farkı kapatıyorlar her bebek kendıne özel
Kesemizi gördük geldik kızlar biiizzz, ay ne mutluyum, Rabbim kucağımızada almayı nasip etsin.
İsteyen herkese bu duyguyu yaşatsın, kimsenin kucağını boş bırakmasın...

canımm tebrik ederim sıra pıt pıtlarda inş

Carsamba doktordaydim fakat sormayi unuttum.bide gecen hafta idrar yolu enfeksiyonu geçirdim artik bas agrimida soramadim ne sorunlu demesin diye
Anaaa evt cok yakin evlenmisiz haftalarda ayni

:) isterse desin canım ya hamilelik kolay değil sonuçta.. sende son gelişmeler neydi canım keseyi falan görmüş müydün? Belki yazmışsındır gözümden kaçmış olabilir

:) isterse desin canım ya hamilelik kolay değil sonuçta.. sende son gelişmeler neydi canım keseyi falan görmüş müydün? Belki yazmışsındır gözümden kaçmış olabilir

Cnm keseyi bat tan 3 gün sonra doktora gittim 4+4 de gördük. Kalp atisini carsamba gördük.simdilik bu kadar bidaki randevum ikili tarama icin 23 aralik.1 ay var ozamana kadar insallah saglikli devam ederiz.sende durumlar nasil?

Son düzenleme:

Hiç telaş etme, maşallah değerlerin güzel bir şekilde artmış demekki şimdilik herşey yolunda gidiyor,, bence bu güzel anların tadını çıkarmalıyız..

oyy çok fena yaşlanmış mıyım ne daha şimdiden çok yoruyo bu mercimek beni
alt kata inip çıkıyorum nefes nefese hemencecik yoruluyorum :44:

Cnm keseyi bat tan 3 gün sonra doktora gittim 4+4 de gördük. Kalp atisini carsamba gördük.simdilik bu kadar bidaki randevum ikili tarama icin 23 aralik.1 ay var ozamana kadar insallah saglikli devam ederiz.sende durumlar nasil?

İnşallah canım 1 ay sabretmek de zor olur ya..
Biz pzt keseyi gördük 10 gün sonra gel dedi doktor, bekliyoruz heyecanla.
Rabbim kalp atışını duymayı da nasip eder inşallah..

Hiç telaş etme, maşallah değerlerin güzel bir şekilde artmış demekki şimdilik herşey yolunda gidiyor,, bence bu güzel anların tadını çıkarmalıyız..

gdogan tebrik ederim, anne mi olacaksın sen Sağlıkla kucağına al inşallah .. ve diğer anne adayları; sizleri de tebrik ederim

Amin arkadaşım, ağzına yüreğine sağlık....

gdogan tebrik ederim, anne mi olacaksın sen Sağlıkla kucağına al inşallah .. ve diğer anne adayları; sizleri de tebrik ederim

ilkayy , sağol canım benim, inşallah rabbim nasip ederse olacağım... darısı başınıza, tabi istiyorsanız, rabbim bekletmeden versin inşallah:)9

kızlar nerelerdesiniz kimsecikler yok. perikanadı'ndan haber yok galiba değil mi ?

İnşallah canım 1 ay sabretmek de zor olur ya..
Biz pzt keseyi gördük 10 gün sonra gel dedi doktor, bekliyoruz heyecanla.
Rabbim kalp atışını duymayı da nasip eder inşallah..

Evt cnm beklemek cok zor.gebelikten once sne zaman bbebis gelcek die bekliyorduk simdide farkli bekleyisler.insallah cnm saglikla duyarsin kalp atışını. Benim doktorum duyurmadi kalp atışını zararli dedi sadece gosterdi attığını.

yaaa ben niye listede yokummmmmmm küstüm size sat 01 ekim ikinci gebelik yaş 23
Beklenen doğum tarihini ve yaşadığın şehri de yazarmısın?

listeye benide eklerminizzz sat 1 ekim yaş 22 ilk gebelik bolu

beklenen doğum tarihini de yazar mısın?

kızlar lütfen ilk sayfadan kontrol edip tüm bilgilerinizi yazar mısınız.
Kutucuklar boş kalınca hoş durmuyor, eksik bilgi vermiş olanlar da söylerse onları da dolduralım :)

Kesemizi gördük geldik kızlar biiizzz, ay ne mutluyum, Rabbim kucağımızada almayı nasip etsin.
İsteyen herkese bu duyguyu yaşatsın, kimsenin kucağını boş bırakmasın...

Canım hayırlı olsun eşim bugün dr umuzun çarşamba gününe kadar izin alacağını söledi hemen öğleden sonra dr a gittik biz :) keseciğimiz oluşmuş çoooookkkk şükür tam 5 haftalık olduğumu söledi kesemiz 8,5 mm dedi bebiş görünmüyor mu diye sordum kese azcık daha büyüyecekmiş öyle:)) darısı bekleyenlerin başına.

Maşallah

biz de yarın gidiyoruz doktora..
Tüm gün hafif hafif sol tarafım battı, küçük küçük igneler saplanıyo sanki..
Hayır olsun inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…