- 11 Kasım 2010
- 2.855
- 941
Carsamba doktordaydim fakat sormayi unuttum.bide gecen hafta idrar yolu enfeksiyonu geçirdim artik bas agrimida soramadim ne sorunlu demesin diyeBenim zaten migrenim vardı ara ara artıyor ama dayanılmayacak kadar olmadı şu ana kadar.. Olmaz da inşallah..
Doktoruna sor istersen gittiğinde, belki bir çözüm sunar sana.
Şimdi farkettim çok yakın tarihlerde evlenmişiz :)
listede zaten varsın, sadece şehrini söylememişsin onu ekledim :))
bulantı konusunda aynı durumdayız.
İşyerinin wc leri de öğürme sebebim gerçi..
Çalışırken daha da zormuş hamişlik..
İnş lekelenme devam etmez canım, izin alıp gitmek iyi fikir.. H.s dinlen bol bol, yorma kendini..
gerıde kalmz annesı merak etme sonradan arada farkı kapatıyorlar her bebek kendıne özelbugün gidicem inşallah değerlerim artmıştır ve görünür, gelişiminin geride kalmasından korkuyorum. Dediğin gibi gidicem çok teşekkür ederim olabildiğince su içip gidicem :) inşallah güzel haberler ile gelirim
Kesemizi gördük geldik kızlar biiizzz, ay ne mutluyum, Rabbim kucağımızada almayı nasip etsin.
İsteyen herkese bu duyguyu yaşatsın, kimsenin kucağını boş bırakmasın...
Carsamba doktordaydim fakat sormayi unuttum.bide gecen hafta idrar yolu enfeksiyonu geçirdim artik bas agrimida soramadim ne sorunlu demesin diye
Anaaa evt cok yakin evlenmisiz haftalarda ayni
:) isterse desin canım ya hamilelik kolay değil sonuçta.. sende son gelişmeler neydi canım keseyi falan görmüş müydün? Belki yazmışsındır gözümden kaçmış olabilir
cnm bnm ilk 46 sonra 427 en son 7154 çıktı doktorum degern güzel artmş dedi kese buyotum 9.6 mm keseyi gördk çok şükür haftaya gel kesenin boyutuna tekrar bakalım sonrada kalp ataşına bakarız dedi bnm ilk gebeliğim düşük olduğu için çok evham yapıorum kan değerine göre kese boyutu iyimiki doktor haftaya belli olur kesin net dedi bakalım nolcak
Cnm keseyi bat tan 3 gün sonra doktora gittim 4+4 de gördük. Kalp atisini carsamba gördük.simdilik bu kadar bidaki randevum ikili tarama icin 23 aralik.1 ay var ozamana kadar insallah saglikli devam ederiz.sende durumlar nasil?
Hiç telaş etme, maşallah değerlerin güzel bir şekilde artmış demekki şimdilik herşey yolunda gidiyor,, bence bu güzel anların tadını çıkarmalıyız..
Allahım sen en büyüksün ya Rabbim, sen bize isteyin dedin bizde sana el açıp dua ediyoruz senden istiyoruz, senden başka gidecek kapımız yok ya Rabb sen bizi kapından çevirme. Sen hem asure günü hem muminlerin bayramı cuma günü olan bu güzel günde peygamber efendimiz Muhammed Mustafa sallallahu aleyhi vesselam ın yüzü suyu hürmetine kabul et duamizi, hayırlısı ile sana ve peygamberimize annesine babasına hayırlı evlatlar nasib et bizlere inşallah ya Rabbım amin amin amin
gdogan tebrik ederim, anne mi olacaksın senSağlıkla kucağına al inşallah .. ve diğer anne adayları; sizleri de tebrik ederim
İnşallah canım1 ay sabretmek de zor olur ya..
Biz pzt keseyi gördük 10 gün sonra gel dedi doktor, bekliyoruz heyecanla.
Rabbim kalp atışını duymayı da nasip eder inşallah..
Beklenen doğum tarihini ve yaşadığın şehri de yazarmısın?yaaa ben niye listede yokummmmmmm küstüm sizesat 01 ekim ikinci gebelik yaş 23
listeye benide eklerminizzz sat 1 ekim yaş 22 ilk gebelik bolu
Kesemizi gördük geldik kızlar biiizzz, ay ne mutluyum, Rabbim kucağımızada almayı nasip etsin.
İsteyen herkese bu duyguyu yaşatsın, kimsenin kucağını boş bırakmasın...
MaşallahCanım hayırlı olsun eşim bugün dr umuzun çarşamba gününe kadar izin alacağını söledi hemen öğleden sonra dr a gittik biz :) keseciğimiz oluşmuş çoooookkkk şükür tam 5 haftalık olduğumu söledi kesemiz 8,5 mm dedi bebiş görünmüyor mu diye sordum kese azcık daha büyüyecekmiş öyle:)) darısı bekleyenlerin başına.