2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz ,hayırlı olsun hamilelikleriniz Rabbim tamamına erdirsin hayırlı bi şekilde kucaklarınıza alırsınız insallah

zora düşen şunu okusun

“Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde edilir.”
yani
la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim (amin)

iyi geceler ,tatlı rüyalar

Canim arkadasin kanindada bozukluk vardi
arkadasimin bebegi erkek oldu
Bir közü kör digeri az görüyor
Zekasi geriden geliyor
Damagi ve dudagi yarik dogdu
Arkadasim cok sabretti cani gibi gozu gibi bakti
Cocuk simdi 10 yasinda 3 yasindaki cocugun boyu kadar
Cok gec buyuyo konusamiyo diger ihtiyaclarini kendi gideriyo
Bundan tam 4 yil once istanbula geldi
Saglikli genlerden tup bebek yontemi ile ikiz bebek dunyaya getirdi
Bir kiz bir oglan simdi 3 yasindalar ve cok sagliklilar
Senin bebeginde saglikki dogsun insAllah guzelim duacinim

cnm gecmis olsun insAllah sonucun guzel cikar uzulme ne olur olacaga care yok kuzum

Canim cok gecmis olsun....
Kalp atislari icin daha erken....
En erken bile 6+2 de gorulur...
Seninkisi daha cok kucuk annesi..
Bol bol dua et dinlen ilaclarini al...
Allaha emanet bebegin...
Uzme kendini herseyin hayirlisi olsun....

Sağolun kızlar ilk bebek olunca insan endişe ediyor işte, tecrübesiziz, 22 yaşındayım daha, okul-iş derken çok yorulmuşum demek ki, doktorum rapor verecek pazartesi, progesteron 60 çıktı, progestan a başladım, Allah hayırlısıysa versin bebeğimi, diyecek başka bişey bulamıyorum.. destekleriniz için sağolun

Hamilelik takvimine bakıyordum. 10+6 günün açıklamasında artık bazı hamile kıyafetlerini giymeye başlayabilirsiniz yazıyor. Hoşuma gitti :)

Herkese günaydınlar, topik çok ilerlemiş girmeyeli hepsini okuyamadım. Umarım tüm anne adayları ve bebişleri iyidir. Bende ki iştah iyice gitti. Sürekli midem bulandığı için az az yemek yiyebiliyorum. Dün gece hiç yiyemedim mesela. 1 kase yoğurt yedim yattım. Doktorum 2. randevumu 3 hafta sonraya vermişti.Ama ben okadar sabredemiyorum. Bebişi görmek için yarın sabaha başka doktordan randevu aldım. Bakalım bu doktor neler diyecek. Sizle de paylaşırım. Hepinizi öpüyorum.

hep kötü haberler yazılmış dün topiğe
kızlar hepinizi dualarımdasınız. İnş hepimiz sağlıklı bebişlerimizi kucaklarımıza alırız....
Anne olmak ne zor :/

Günaydın herkese... Yeni gelen anne adayları hoşgeldiniz

perikanadı bugün doktora gidecekti, inşş mutlu bir şekilde gelir topike

bundan 4 yıl önce aynı konuşmayı prof bize yapmıştı hiç unutmam herşeyin hayırlısı ama bana progestan vermişti ağızdan alırsan yan etkisi çok fitil olarak kullanacaksın demişti:44:

amin cnm amin maşallah Rabbim sabrını metanetini hep böyle korusun

ekim eğer sana bir zararı yoksa bekle derim 5-10 gün daha :44:

Günaydın kızlar babamız bir haftalığına yurtdışına gitti. Biz bebeşimle beraber burdayız anneannemiz geldi yanımıza. bulantılarım yok çok şükür ama kahvaltı yapamıyorum canım hiç istemiyor. Ara ara bişeyler atıştırıyorum..
Babamız gelince haftaya tekrar kontrole gideceğiz inş tahliller yapılması gerekiyor..

Merhaba arkadaşlar,
beni de aranıza alır mısınız? Bende sanırım temmuz annesi olacağım, pko hastası olduğum için bat'ım yok malesef en son 20 eylülde adet olmuştum , sonrasında birdaha adet görmedim ve hamile olduğumu öğrendim, dün doktora gittik ve kesemizi gördük doktor 5+3 olduğumuzu söyledi, geç döllenme olmuş sanırım, haftaya cuma tekrar randevum var kalp atışlarınıda duyarız inşallah... Birde benim tahmini doğum tarihim ne zaman olur , bu hesaba göre, çünkü ben kpss ye hazırlanıyorum, ve temmuzun 5-6 sı kpss tarihi,,:)) hemen hamile kalamam diye kpss için dershaneye kaydolmuştum
bebişimi hiç bu kadar erken beklemiyorduk, süpriz yaptı bize:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…