iyi olmana sevindim canım bizde iyiyiz şükür
bebısını gormeye gıttın mı? kalp atıslarını duydun mu? Ben daha gıtmedım beklıyorum bırazcık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi olmana sevindim canım bizde iyiyiz şükür
Ağlamaktan helal oldum allahım ,
Kızlar dua edin bana lütfen yine kahverengi lekem var, ama bu defa damla değil, arada devam ediyor damla damla.. Hemen doktora koştum doktor ultrasonda keseyi falan gördü 14 mm kesem ama kalp atışı alamadı 5+5 de zaten kalp duyulur mu ki dedim, 10 gün önce Hcg değerin 1000 çıkmış, şimdi baya olmuştur zaten kalbin duyulması gerekiyor 6000 hcg de, protestan verdi, kan testi yaptık sonucu bekliyoruz progesteron için ( allahım sen yardım et çok korkuyorum (((
bende gitmedim canım randevum 8 gün sonra
Kızlar suda dogumu dusunen var mı? Az once arastırdım bıraz aklıma yattı sankı cunku epıduralden cok korkuyorum.
Guzel mi guzel tatli mi tatli temmuz annisleriiii mrb nbrrr
Kızlar dua edin bana lütfen yine kahverengi lekem var, ama bu defa damla değil, arada devam ediyor damla damla.. Hemen doktora koştum doktor ultrasonda keseyi falan gördü 14 mm kesem ama kalp atışı alamadı 5+5 de zaten kalp duyulur mu ki dedim, 10 gün önce Hcg değerin 1000 çıkmış, şimdi baya olmuştur zaten kalbin duyulması gerekiyor 6000 hcg de, protestan verdi, kan testi yaptık sonucu bekliyoruz progesteron için ( allahım sen yardım et çok korkuyorum (((
daha iyiyim canim ama 1112ye üzüldüm biraz sen nasilsin gorusmeyeliGuzel mi guzel tatli mi tatli temmuz annisleriiii mrb nbrrr
Gorusmeyeli nasilsin hicranimm
daha iyiyim canim ama 1112ye üzüldüm biraz sen nasilsin gorusmeyeli
Ebrulimavi ve evlimutlu siz yazmışsiniz ben okudum hayat dedim gülümsedim :) bende aslen bursali değilim is icin geldim ask icin kaldim 10 yildir burdayim kısmetse bir ömür :)
Bursa guzel yaa kal tabiii) benim esim de bursali. Dönüp dolasip gelirz insallah bursaya
Dualarımdasın güzleim, Rabbim gönlüne göre versin....
günaydınnn güzel anneler
ushıa fata beyaz arkadslarım gecmıs olsun allah yarıdmcınız olsun
topıc e yenı gelen arkadaşlar hosgeldınız bebişleriniz hayırlı olsun
herkese günaydın hayırlı sabahlar ushıa ve fatmabeyza Rabbim bebeklerinizi size bağışlasın inşallah hepimize de sağ salim zamanında kucağımıza almayı nasip etsin kızlar birde bişey sorucam kalp atışlarını duyduktan sonra tekrar ne zaman kontrole çağırdı doktorunuz
Allah yardımcın olsun canım...kendini üzme, yıpratma ve yorma...sağlıcakla...
Allah yardımcın olsun cnm zorlu ve uzun bir süreç herşey çok güzel olsun inş Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
çok geçmiş olsun üzülmeyin sağlıkla gelecektir yavrunuz kucağınıza
riskli gebelik grubunda yer almanızın nedeni nedir yaşmı yoksa farklı bir faktörmü acaba
Canim neden erken dogum riskin var problemin ne?????
ende kucuk ogluma hamileyken dr amniyo sentez onerdi risklerindende bahsetti dusuk olabilir dedi....
Ben asla kabul etmedim....
birde bir kan tahlili var kromozom tahlili gibi yani amniyon sivisindan degilde kandan bakiliyor istersen dr bir sor....
Canım benim aynı dönemlerde aynı şeyleri yaşıyacağız
ALLAH yardımcımız olsun , üzülme ne olursun..benimde bebeğim 30 haftaya kadar benimle olacağını bir bilsem keşke , keşke bilebilsem dua ediyorum.. 14-15 inci haftadan sonra sürekli yatıcam ,yatmaktan korkmuyorum biliyorum zor olucak ama tevekkül etmem lazım senelerce bebeğinin olması için uğraşan insanlar var. 5- 10 sene bu arada ben dua ederken karnıma elimi koyup dua ediyorum ' el mübdi ' yoktan ilk defa var eden,yaratan demektir.Yani mahlukatı,hiç yoktan,örneksiz,benzersiz yaratan demektir... haberleşelim a.e.o güzel günler gelicek !!
tiancu, kanaman varmış canım, inş bebeğin seninledir.. bol bol yat :/
FatmaBeyza, kanaman azalmışş çok sevindimm, inş bebişin iyidir canım :)
perikanadı nooolur biraz pozitif ol, bebişini de çok üzüyosunn umarım yarın doktorun güzel haberi verecektir sana...
Ushuaia,canım nekadar zor bir süreç bekliyo seni ve bebişini.. neden gerekli ki tüm bu test ve takipler kan pıhtılaşmasından dolayı mı sadece? İnş doktorlarını yanıltıp sağlıklı bir gebelik geçirirsinn
canım hayırdır ne oldu ? diğer sayfalara bakamadım amniyosentez neden yapılacak
slm kızlar 2. bebeğime hamileyim. akıntım var ve kasığım ağrıyor bacağıma vuruyor ağrısı...üşümüşsün diyo herkes sizce neden? böle sıkıntısı olan arkadaşlar varsa yardım lütfen... iyi akşamlar
Merhabalar herkese bugun kontrolume gittim daha önce yazdığım gibi pazar aksam lekelenme olmustu acile gittim doktor kese var bebek yok doktoruna git dedi benim kontrolum perşembeydi dayanamadım semt polikiliğine gittim bebek 4,88 mm dedi kalp atışı var dedi bugün kü kontrolde bebeğim 9,96 mm olmus kalp atışınıda duydum 3 günde ne kadar farkediyor kalp atısını duyamayanlat çok paniklemeyin 1 gün bile farkediyor bu aşamada bu arada bana önceki doktorum prgestan vermiş dinlenmemi söylemişti bu doktorumsa bebekte kromozal bir rahatsızlık varsa bebek düşer hiç bir hap bunu engrlleyemez egildin kalktın diye de hiç bir saglıklı bebek düşmez progestanın yan etkisi de çok fazla kullanma bence dedi ne yapsam bilemedîm
biri beni kaldırsa da ütü yapsam çok işim var ama karnım ağrıyo
haftasonu da oğlumun doğum günü + sünnet kutlaması var epey yorucu olacak :18:
Allah hayırlısı ile tüm hamişlere bebeişlerini kucaklarına almayı nasip etsin ...Benimki cok karıstı 3 dr ayrı şeyler söyluyor..biri kendiliğinden düşsün dedi..diğeri kürtaj yapalım hemen diyor...bir diğeri ise yolk sac görunuyor 10 gün daha bekleyelim diyor..7+2 gunluk ve kese 30 mm....dua edin arkadaslar...
bi 10 gün daha bekle canım sen..belki geç döllenmedir Allah yardımcın olsun
Yanlış alıntı mı yaptım bilmiyorum ama ushuaia arkadaşım Allah yardımcın olsun inşallah.