2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Allah razı olsun gülüm Amin inşallah 5 yıldır konuşuyorlar hayırlısı artık zaten haftaya kızın ailesiyle tanışmaya gidecekti. atanması çok güzel oldu bahane edecek bişileri kalmadı. kızın annesi atanmadan vermem diyordu:)
Şimdi annesi ilk muradına eren olacak [emoji4][emoji4][emoji4]
Damat atanmış...
Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Kardeşin ve kız arkadaşı şimdi nasıl heyecanlıdır :)
Kendi zamanım aklıma geldi..

★ Canım Kızım ★

amin ..Allah başımızdan eksik etmesin inşallah...

hayırlı uğurlu olsun bir ömür boyu her işi rast gitsin inşallah....sevdiği kızlada hayırlara vesile olsun bu ataması...

bak bıcırığa sen yaaaa
benimkide hep kucak istiyor...reklamlar başlayınca gözlerini dikiyor...
bizimkinin oturacak yerler daha etlenmedi....kuru benim kızım
şimdi oturmasında bir sakıncası yoksa otursun bakalım prenses..

bak görüyormusun işte SNOWY nin sayesinde doğum tarihimle ilgili acı gerçeği öğrendim... ya annem kaza orucu tutuyordu ...yada ben temmuz doğumluyum...30 küsür sene sonra öğrendim...:KK52:

allah razı olsun canım amin inşallah :) belkide kaza orucu tutuyordur. ama bencede büyük ihtimalle temmuz doğumlu olabilirsin sanmıyorum son günlerinde kaza orucu tutacağını:s

Şimdi annesi ilk muradına eren olacak [emoji4][emoji4][emoji4]
Damat atanmış...
Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Kardeşin ve kız arkadaşı şimdi nasıl heyecanlıdır :)
Kendi zamanım aklıma geldi..

★ Canım Kızım ★

hemde nasıl kardeşim salya sümük ağlıyordu zor konuştu telefonda:)ağlama ablam neden ağlıyorsun bak sonunda oldu dedim. diyo abla sevinçten ağlıyorum:) sonra kızı aradım oda aynı şekildeydi.:))

hayırlı uğurlu olsun bir ömür boyu her işi rast gitsin inşallah....sevdiği kızlada hayırlara vesile olsun bu ataması...

bak bıcırığa sen yaaaa

bak görüyormusun işte SNOWY nin sayesinde doğum tarihimle ilgili acı gerçeği öğrendim... ya annem kaza orucu tutuyordu ...yada ben temmuz doğumluyum...30 küsür sene sonra öğrendim...:KK52:

Kazadir gülüm. Temmuz yengeç burcu, çok düşük bir ihtimal ile aslan. Yengeç değilsin. Aslanın da özelliklerini çok bilmiyorum. Ama başağa çok uyuyorsun:KK66:

bak bıcırığa sen yaaaa

Sağol teyzesi.
Reklam dizi olayı bizde de var.
Muhabbet kuşu videosu açıyorum :)
Sevinçten çığlık atıyor resmen.
Izlemeye bayılıyor..
Annem duysa oturduğunu idil in gelir kızı alır götürür :)))
Emekli olmayı bekliyor zaten.
Emekli ikramiyesiymiş benim kızım [emoji4]

★ Canım Kızım ★

hemde nasıl kardeşim salya sümük ağlıyordu zor konuştu telefonda:)ağlama ablam neden ağlıyorsun bak sonunda oldu dedim. diyo abla sevinçten ağlıyorum:) sonra kızı aradım oda aynı şekildeydi.:))
ay canlarım benim ya ...gözümde canlandıda,benim bile gözlerim doldu...

Kazadir gülüm. Temmuz yengeç burcu, çok düşük bir ihtimal ile aslan. Yengeç değilsin. Aslanın da özelliklerini çok bilmiyorum. Ama başağa çok uyuyorsun:KK66:
aslan değilim hiç alakam yok... başağın bütün özelliklerini taşıyorum....ama biliyormusun... şimdi çocukluğum gözlerimin önünden geçti de..
ben babamada benzemem annemede...gözlerimde çekik tatar gibi... ben çocukken seni japonya dan aldılar diye hep ağlatırlardı mahallede...ablamla erkek kardeşimin bebeklik fotoğrafları var benim yok...sorduğumda da, nebilim çektirmedik der annem...şimdi senin aklına gelen ,benim çocukken aklımda hep soru işaretiydi...hayırlısı bakalım....
biraz daha kurcalasammı...
ne kadar benimsemişim annem babam diye...hiç merak etmedim...
ay çok gülüyorum şimdii katıla katıla
hayırlısı olsun artık...:KK52:

Sağol teyzesi.
Reklam dizi olayı bizde de var.
Muhabbet kuşu videosu açıyorum :)
Sevinçten çığlık atıyor resmen.
Izlemeye bayılıyor..
Annem duysa oturduğunu idil in gelir kızı alır götürür :)))
Emekli olmayı bekliyor zaten.
Emekli ikramiyesiymiş benim kızım [emoji4]

★ Canım Kızım ★
şimdi hepsi tv çocuğu oluyor....
ikramiye ki ne ikramiye...

annemde 2 toruna baktığı halde sen Ela yı bana getir
sen gelmesende olur işine git gel ... ben onu koltuğumun altında büyütürüm ne varki diyo
küçücük ya...

ay canlarım benim ya ...gözümde canlandıda,benim bile gözlerim doldu...

aslan değilim hiç alakam yok... başağın bütün özelliklerini taşıyorum....ama biliyormusun... şimdi çocukluğum gözlerimin önünden geçti de..
ben babamada benzemem annemede...gözlerimde çekik tatar gibi... ben çocukken seni japonya dan aldılar diye hep ağlatırlardı mahallede...ablamla erkek kardeşimin bebeklik fotoğrafları var benim yok...sorduğumda da, nebilim çektirmedik der annem...şimdi senin aklına gelen ,benim çocukken aklımda hep soru işaretiydi...hayırlısı bakalım....
biraz daha kurcalasammı...
ne kadar benimsemişim annem babam diye...hiç merak etmedim...
ay çok gülüyorum şimdii katıla katıla
hayırlısı olsun artık...:KK52:

Kurcalama canım sen:KK66:

şimdi hepsi tv çocuğu oluyor....
ikramiye ki ne ikramiye...

annemde 2 toruna baktığı halde sen Ela yı bana getir
sen gelmesende olur işine git gel ... ben onu koltuğumun altında büyütürüm ne varki diyo
küçücük ya...
Allah başımızdan eksik etmesin onları.
Anne hakkı ödenmez cidden.
Söz konusu çocuk olunca hiç yorulmak nedir bilmiyorlar.
Ben hergün video, foto çekip gönderiyorum anneme.
Telefonla arayıp çığlık çığlığa idil e sesleniyor :)
Geçen hastaneye gittim bebek arabasını da aldım bi vermedi bana ben süreyim :)
Birde yeşillik içinde foto çektirdi durdu.
★ Canım Kızım ★

Son düzenleme:
Kurcalama canım sen:KK66:
:))))))))

Allah başımızdan eksik etmesin onları.
Anne hakkı ödenmez cidden.
Söz konusu çocuk olunca hiç yorulmak nedir bilmiyorlar.
Ben hergün video, foto çekip gönderiyorum anneme.
Telefonla arayıp çığlık çığlığa idil e sesleniyor :)
Geçen hastaneye gittim bebek arabasını da aldım bi vermedi bana ben süreyim :)
Birde yeşillik içinde foto çektirdi durdu.
★ Canım Kızım ★
hakları ödenmez evet...süperman halt etmiş yanlarında
annemde aynı ağlamasını bile duymak istiyor tel de
bize zorunluluk tan baksalar bile şimdi keyiften bakacaklar torunlarına

Kv rüyamda gördüm :) Bana sarılıyordu.
Eşim aradı akşam gelecekmiş.
Rüya Tabirlerine baktım da.
Barışmaya işaretmiş.

★ Canım Kızım ★

Kv rüyamda gördüm :) Bana sarılıyordu.
Eşim aradı akşam gelecekmiş.
Rüya Tabirlerine baktım da.
Barışmaya işaretmiş.

★ Canım Kızım ★
sen varsın hayatlarında
ne kadar şanslılar bilemezler
hayr olsun rüyan
içi seninle dolu güzellikler olsun...

Günaydın, keyifli hafta sonları...

KPSS girecek olanlara gönülden başarılar diliyorum. Inşallah is sahibi olursunuz. Sınavdan sorumlu kk üyesi gibi hissediyorum:KK70::KK70:

Yine adetim geldi. Uzun zamandir ağrı.kesici olmadan adet ağrıları ile yüzleşmemistim. Dizlerime kadar ağrıyor:eek:

2 ay kaldı düğüne. Ne kıyafet begendim&diktirdim, ne de bunları yapmak bu bebekle mümkün görünüyor. Fazla kilom kalmasa da cilt sıkılasmadi. Buz mavisi elbise hayal, siyahlara hapsolacagim bu gidişle...

Çok sevindim canım. Ikinizin de sıkıntılarına değdi. O iki ay da hemen geçer inşallah.

saol canım umarım çabucak geçer ve iyileşir kuzum
:KK66:

Günaydın herkese...
gazlı ,günlerimize geri döndük...benim piknik tüpü kızım yine dolmuş...
valla çoğumuzun bebeği aynı duurmda sanırım...bu aralar memeyle dalga geçme dönemi sanırım...çekip çekip bırakıyorlar...ben istediğim zamn emerim diyor...artık doymak için emmiyor , bunlar dudak tiryakisi oldu ...

sende bebeğinde neler atlattınız...bunlar göreceğiniz son sıkıntılar olur inşallah....

zaten alçıyı artık tamamen yasaklayacaklar...bebeğin kalçasını düzelteyim derken kan dolaşımına engel olup gelişimini durduruyorlar... çok sevindim canım düzeldiğine....hayırlıısyla tamamen geçecek...

bende otobüste cumartesi cumartesi bu kalabalık ne diyorum...meğer sınavmış
geçmiş olsun...normalde de ağrılımı oluyordu...yoksa doğumla alakalımı....
az kalmış düğüne o zamanda bebişin 5. ayını bitirmiş olacak...
olsun buz mavisi giyip rahat hissetmemektense...siyah giyip tadını çıkarman daha iyi...hani çuval giysen yakışır:KK8:
benim göbeğim mayası gelmiş hamur gibi...üflesem jöle gibi dalgalanacak
gece kız uyuduktan sonra kültür fizik hareketleri yapayım diyorum...
yastık beni çağırıyor....

aslında söylediğin doğru geçen bir arkadaş geldi oğulları geçen sene üniversiteyi bitirdi oda doğunca kaşça çıkığı varmış hemde ileri derece 1,5 yaşına kadar alçıda kalmış, diyor alçıyı çıkardılar bacaklar incecik kaslar gelişmemiş oda sorunlu oluyor ama sonunda iyileşecekse insan herşeye de katlanıyor

Cok sevindim cnm ins bir dahaki kontrolde de tamamen iyilestigi haberini paylasirsin bizimle
umarım canım,i inşallah o günlerde çarçabuk gelir

bu arada bende 80' liyim kızlar babamda bana hep darbe çocuğu der, yani pek iyi bir şeyle anılmıyoruz aslında

kızlar bu gün çok ama çok sevindiğim bir haber aldım sizlerle de paylaşmak istedim çok mutluyum:)) kardeşim iki yıl önce laborant olarak mezun oldu atamalar vardı 3. tercihi gelmiş çok şükür:))çok mutluyum bartın da görev yapacakmış:) şükürler olsun rabbime rabbim bütün atanmayı bekleyenlere aynı sevinci yaşatsın inş. sonunda bayramdan sonra sevdiği kızı da istemeye gidicez atanmadan olmaz diyordu:) :KK52::KK52::KK52::KK16::KK16::KK16:
Ayyyy maşallah Allah tamamına erdirsin ben de ilk atamalardan iki ay sonra atanmistim ona rağmen icimde bir burukluk olmuştu Allah böyle atama bekleyen herkese hayırlı müjdeler nasip etsin insallah.Hic tanımıyorum kardeşini ama cok cok sevindim :KK66:))

Benim kız hiç sırt üstü uzanmayı sevmiyor, yan yatırıyorum sırt üstü dönüp ağlıyor ...
Kucağıma alınca normal oturmak istiyor.
Şimdi koydum koltuğa normal bir şekilde desteksiz oturdu.
Devrilmiyorda bildiğin oturuyor.
Alınca kıyamet kopuyor ama ilk defa oturtdum.
Çok erken oturması için.
Perişan edecek beni bu gidişle.

★ Canım Kızım ★
Oyyyy yerim onu benim kısımda kucakta sürekli oturur pozisyon istiyor ama ben daha cesaret edemedim oturtmaya...Yüzü bana dönük ayakları üstünde tutuyorum böyle kucuk adamlar gibi boyu posu belli oluyor cok komigime gidiyor cok minisssssss
:KK66:)))

X