2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Benimki çok sevdi,1,5-2 ay arası başladım oyun halısında ara ara yatırmaya,2 ayı geçtik,artık iyice sesi çıkıyo müzik çaldıkça bağırıyo Arkadaşımın oğlu sevmemiş,bize geldiler,bizdeki halıyı sevdi,baya takıldı,neye göre seçiyolarsa bu yaşta biz de anlamadık:26:

Günaydın kızlar =)
Bebekler ne zaman oturmaya başlar?
Nette bir çok site 4. Aydan itibaren destekli oturmaya hazırdır diyor.
4. Ay erken değil mi?

♥ İdil Deniz'im ♥

Ben de 4. Ayda destekli oturabulir diye buliyorum. Ama surekli degil sanirim. Doktoruna danismak en iyisi.

Kizlar iyilerdir insallah. Arada girip ce deseler bari
Dene derim zeytinyagini. Ama kullanmadan once ocakta isitip asidini almak gerek.

Masallah pasana. Artik hersey cok guzel olsun sizin icin. Bebegim icin hayir yapacagim. Tum topik ve ozellikle de sen ve pixese de dualar okutacagim insallah. Oglusuna da sana da saglik diliyorum canim. Ve tabi tum evlatlara ve annelere de

Bizimde atagimiz var:)) surekli emmek istemesi huysuzluk , benim velet bu donemde daha cok uyuyo normalden uyuyamadiginda yaygara kopuyor.

Anneleri yildirma atagi iyiymis:))

Evet insallah bizde herseyin cok iyi olacagina inanıyoruz. Bakalim kolo alimi da duzene girerse super olacak

Canim Allah yardimciniz olsun, basindan beri yazdiklarini goruyorum yazma firsati bulamadim ama hep dua ettim size melegin neler atlatmis hersey simdi daha iyi olacak kilo alimi da artik duzene girer senin gibi guclu bir annesi oldugu icin minigin cok sansli kokla mis kokulunu benim icin:)

Hayirli olsun bebegin. Masallah kuzuna da sana da. İnsallah ihtiyaci olan birisine gider sutlerin. İhtiyaci olan bi bebisi doyurur. Eger talip cikmazsa hastaneler de kabul ediyo sutu diye biliyorum. Bi arastir istersen. Sevgiler

kalça ultrasonu sonucu doktor kalça çıkığı var dedi. yarın başka doktora gideceğiz. aynı durumu yaşayan var mı, ne olacak şimdi
Cok gecmis olsun tatlim.
çok geçmiş olsun
bizdede aynı sorun var canım 8 gün önce fark edildi ultrason sonyucunda şimdi pavlik bandaj denen bir aparat kullanıyoruz
alfa değerleriniz kaç çıktı
Canim hic bi fikrim yok. Herhangi bir rapor hazirlanmadi kalcayla ilgili. Esim kendisi bakti zaten. Bi de yenidogamlarda gorulmesi normal dedi. 3. Ayinda tekrar bakilip eger haala devam ediyosa tedavi sureci basliicak. O alfa deheri o zaman belirlencek herhalde. Ben de tam bilemiyorum.

Tatlos biz oyun halisi aldigimizda kizim tam 2 aylikti. O zaman bi yarim saat filan oyyalaniyodu. Simdi 3. Ay bitmek uzere. Bazen 1 saate yakin oynar. Cok sevdi benimki haliyi. Zamanla senin yaramazonin da ilgisini ceker eminim

Bizimki dandik şeyleri seviyor :) ulustan ucuz bi dönence aldım bayılıyor, 200 milyona oyun halısı aldım koyuyorum o etrafa bakınıyor :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatlos biz oyun halisi aldigimizda kizim tam 2 aylikti. O zaman bi yarim saat filan oyyalaniyodu. Simdi 3. Ay bitmek uzere. Bazen 1 saate yakin oynar. Cok sevdi benimki haliyi. Zamanla senin yaramazonin da ilgisini ceker eminim
İnşallah oynar yoksa sürekli emzirmek ve onunla konuşmak zorunda kalacağım :)

Kızlar 1 buçuk ay önce aldığım Nurse harveys bitkisel şurup var .
canım tarihi geçmişse hiç kullanma...hem ilaçların pek bi faydası yok... hatta bence sancıyıda artırıyor bazıları ...bol bol hareket ettir...daha iyi ilaçtan...

Canım bu kuzular diş çıkarınca emzirme işi nasıl olacak, isiriyorlar mi?
ısırıyorlar...bizim gelini yeğenimin kafasını yumruklarken buldum... ısırmış memesini bırakmamış vede gülüyordu bizim sıpa bunu yaparken... bıraktırmak içinde kafasını yumrukluyordu...canı çok yanmış bizim gelinin ama yavruma öyle vurması beni delirtti... çenesini ayır nebilim başka birşey yap. ama ısırıyorlar...diğer yeğenimde ısırıyordu...koparsalarmış keşke...

kalça ultrasonu sonucu doktor kalça çıkığı var dedi. yarın başka doktora gideceğiz. aynı durumu yaşayan var mı, ne olacak şimdi
canım benim erkenden öğrenmeniz iyi bir şey... tedavisi var ve düzeliyor... geç kalmış olsaydın daha büyük sıkıntılarla düzeltmeye çalışacaklardı... bacakları 1-2 ay yada daha kısa süre ayrık duracak okadar....geçmiş olsun...düzeliyor merak etme....

Kizlar aranizda eklem agrisi cekenler var mi? Benim su gunlerde kogus kafesim felan agriyo boyle kolum kutluyor surekli acaba emzirmekten kalsiyumum azaldi ki
ben doğumdan beri dökülüyorum... ayak parmaklarımın kemikleri bile ağrıyor.... o kadar kan kaybettik ...ben kendime bakamadım pek... heryerim ağrıyor... emzirmektende sırtım ağrıyordu... şimdi uzanarak emziriyorum mecburen...öne doğru eğiliyorsan emzirirken göğüs kafesini sıkıştırdığın zamn... doğrulduğunda feci bir sancı giriyor değilmi ... eğzersiz yapmamız lazım... boğazımıza bakmamız lazım...

Bizimki dandik şeyleri seviyor :) ulustan ucuz bi dönence aldım bayılıyor, 200 milyona oyun halısı aldım koyuyorum o etrafa bakınıyor :)

işte ne güzel mütevazi bir meleğin var...

kızlar
benim kızımın doğumundan 4 gün sonra hayatımda hiç duymadığım bir şey öğrendim...
kızımın bezini her açtığımda biraz kan vardı... kv me sordum doğumdan yuttukları temizleniyor demişti...
ama ben dikaktli baktığımda kan genitalinden geliyor gibiydi...ertesi gün kan çoğaldı ama bebeğim gayet iyi hiç ağrısı varmış gibi değildi...
hemen doktora götürdük...normalmiş...kız bebekelrde oluyormuş...doğduğunda bunun olmaması için iğne yapıyorlarmış ama benimkine yapmayı unutmuşlar dedi...
kızım adet görüyormuş resmen....okadarcık bebek olurmu öyle şey dedim yaaaa.
benim hormonlarım ona geçtiği için... östrojen hormonundan kaynaklanıyormuş...
bir sürü birşey anlattılar ama çok şaşırmıştım...
neyse bir iğne yaptılar kan bir daha gelmedi...
ama hangi anne bba görse telaşlanır yani... bilgilendirmeleri gerekiyordu...
daha önce böyle bir şey ne duydum ne gördüm...
ama başına gelen bi o kadar da çok insan varmış...
daha neler duycaz...

Tatlım ilk defa senden duydum ve çok şaşırdım.
O benim başıma gelse kesin kv gidip herşeyi herkese söylediği gibi onuda söylerdi sonra yine bunalım zamanlar yaşardım.
Neyse ki normalmis ama çok ilginç.
Bak ben hamileligim boyunca idrar yolu enfeksiyonu yaşadım ve kızım 1 aylıkken altını değiştirdiğim de gördüm ki aynı şekil akıntı kızımda da var.
Doktor bana da aynı şeyi söyledi benden geçmiş kızıma.
Ama şükür kendiliğinden geçti gitti.

♥ İdil Deniz'im ♥

Kullanmadım attım dün canım.
Zaten gaz diyorum ama benim minik büyüme atağı döneminde büyük bir ihtimal belirtiler aynı.

♥ İdil Deniz'im ♥

Günaydın çok sıcak...

Nasıl özel hastane imiş o...inşallah güzel haberler ile gelirsin canım.

Arada cekip sunduruyolar cnm dis olmasina gerek yok damaklariyla bile yapacaklar. Ben 15 aylikken biraktim emzirmeyi artik kapak gibi olmustu isirmaktan. Kopar diye korktum biraktim .

Ay yapma Desene bu 2 yıl emzirmek hikaye ısırinca nasıl biraktiracagiz biraz taktik ver gülüm. Eşimin dişi 4 aylıkken çıkmış. Korkuyorum şimdiden

Iyi sevindim kisa sürmesine canım. Bu yaramaz da sürekli uyumak istiyor. Yedir yatir meraktayim ne öğrenecek hafta sonuna kadar. Şimdilik bana yumruk atmayı öğrendi. Prioriiiiii duy sesimi, evlat siddeti görüyorum

kizlar bebisim ishal oluyor gibi.. ne yapmam lazim lutfen yardim edin.

Canım kaç defa oldu? Arka arkaya 6 defaya kadar normal demişti doktor. Numune al analize götür, sıkıntı varsa söylerler. Bezini ters bağla, kaka yaptıktan sonra onu götür canım.

Gelininizi de çok seviyorsun gördüğüm kadarıyla acı ile ne yaptığını unutmuştur o, yoksa bu kuzulara el kalkar mi...

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın...
Antep şimdi kavruluyordur :)
Benim ev serin , arada Üşüyorum ben.

♥ İdil Deniz'im ♥

Son düzenleme:
Kullanmadım attım dün canım.
Zaten gaz diyorum ama benim minik büyüme atağı döneminde büyük bir ihtimal belirtiler aynı.

♥ İdil Deniz'im ♥
atlatacaklar inşallah canım...hepimizin bebekleri aynı sanırım bu dönemlerde

Gelininizi de çok seviyorsun gördüğüm kadarıyla acı ile ne yaptığını unutmuştur o, yoksa bu kuzulara el kalkar mi...
evet hiç sevmem kendisini...bıraktı gitti 2 çocuğunuda demiştim daha önce... annem büyütüyor onları... 2 sene oldu...

Son düzenleme:
Günaydın...
Antep şimdi kavruluyordur :)
Benim ev serin , arada Üşüyorum ben.

♥ İdil Deniz'im ♥

Yaniyor gülüm sorma. Evlerin içi yine serin. Ama benim kuzu hep koyun koyuna olmak istiyor, maşallah kucağımda ateş topu taşıyorum

atlatacaklar inşallah canım...hepimizin bebekleri aynı sanırım bu dönemlerde

evet hiç sevmem kendisini...bıraktı gitti 2 çocuğunuda demiştim daha önce... annem büyütüyor onları... 2 sene oldu...

Haberim yoktu canım. Kusura bakma hatırlatıp üzdü isem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…