kalça ultrasonu sonucu doktor kalça çıkığı var dedi. yarın başka doktora gideceğiz. aynı durumu yaşayan var mı, ne olacak şimdi
kalça ultrasonu sonucu doktor kalça çıkığı var dedi. yarın başka doktora gideceğiz. aynı durumu yaşayan var mı, ne olacak şimdi
Çok geçmiş olsun kızlar.çok geçmiş olsun
bizdede aynı sorun var canım 8 gün önce fark edildi ultrason sonyucunda şimdi pavlik bandaj denen bir aparat kullanıyoruz
alfa değerleriniz kaç çıktı
Çok geçmiş olsun kızlar.
İnşallah çok uzun bir tedavi süreci geçirmeden atlatırsınız.
♥ İdil Deniz'im ♥
çok geçmiş olsun
bizdede aynı sorun var canım 8 gün önce fark edildi ultrason sonyucunda şimdi pavlik bandaj denen bir aparat kullanıyoruz
alfa değerleriniz kaç çıktı
Geçmiş olsun canım. Doktoruna sonuçları gösterme fırsatın olmadı sanirim. Umarım bezle halledilebilecek durumdadır. Acil şifa diliyorum.
Canım ultrason bakan kişiye göre farklı sonuçlar verebilir, başka bir yerde daha ultrason yaptırmanızı öneririm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok geçmiş olsun kızlar.
İnşallah çok uzun bir tedavi süreci geçirmeden atlatırsınız.
♥ İdil Deniz'im ♥
3. aya doğru çok ilgisini çekecektir canım.Birşey sormak istiyorum bizim ki 26 nisan doğumlu yani yeni 2 aylık oldu ben oyun halısı aldım ama hiç ilgisini çekmiyor sizin bebişler ne zaman oynamaya başladı halıyla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
biri 60 diğeri 62 çıktı. sizinki kaç canım :26:
doktor ilgilenmedi. çocuk hastanesine gidin dedi. özel hastaneydi. üstelik doktor grip olmuş maske bile takmadan tüm çocukları muayene etti.
yarın sabah gideceğiz. inşallah yanlışlık vardır.
inşallah...
Arada cekip sunduruyolar cnm dis olmasina gerek yok damaklariyla bile yapacaklar. Ben 15 aylikken biraktim emzirmeyi artik kapak gibi olmustu isirmaktan. Kopar diye korktum biraktimCanım bu kuzular diş çıkarınca emzirme işi nasıl olacak, isiriyorlar mi?
sizin değerler iyiymiş aslında normal değer 60 ve üstü diye biliyorum, bizimki bir 51 diğeri 54
size kalça çıkığı olduğunu çocuk dr söyledii yoksa radyologmu söyledi
Benim ki şimdiden yakıyor mememiArada cekip sunduruyolar cnm dis olmasina gerek yok damaklariyla bile yapacaklar. Ben 15 aylikken biraktim emzirmeyi artik kapak gibi olmustu isirmaktan. Kopar diye korktum biraktim.
Canim merhaba...simdi hastaneden cikis islemlerimizi yapıyoruz. Tam okuyayip diyorum yazilanlari okuyamadan cikiyorum. Bitiremedim gecmisi...oglum ameliyat oldu.bagirsaklari iceri alindi yogunbakimda yatti uc gündür de bemimle birlikte yatiyor.sabah doktor geldi artik cikabilirsiniz dedi.bundan sonrasi hepimiz için daha kolay olacak dedi.cok şükür. Bakalim hayirlisi.4.800 gr idi şimdi 4.500 gr hep sivi aldı o yuzden.boyu da 56 cm olmus.
:):):)
Benim ki şimdiden yakıyor mememi
O zaman geldiğinde inşallah koparmaz.
Şu an bile sanki meme ucuma ütü basmıslar o derece sizliyor.
Guzel tutamayincada oluyor, birde derisi hassas olqnlar var tabi. Herseye ragmen cok guzel emzirmek bebisleri
çocuk doktoru iyi bir ortopediste gidin dedi. büyük bir çocuk hastanesine gitmemiz lazımmış. size kim söyledi? tedavi ne kadar sürecekmiş? kadın korkuttu bizi. teselli edecek bir şey de söylemedi.
Filizfff canım çok geçmiş olsun... Bundan sonra inşallah herşey çok daha iyi olacak sizin için..
Canım Rabbim tez zamanda toparlanmasini sağlar inşallah.
Çok geçmiş olsun.
Bundan sonra inşallah çok sağlıklı bir şekilde ilerler gelişimi.
Senin gibi güçlü bir anneye sahip olduğu için çok ama çok şanslı yakışıklı kuzun.
Bu sıkıntılı zamanlar yarınlarda acı bir anı olacaktır belki ama herşey geride kalmış olacak.
Seviyorum sizleri♥
♥ İdil Deniz'im ♥
GEÇMİŞ OLSUN TEKRAR...
İNŞALLAH BUNDAN SONRA HASTANEYE SIRF KONTROL İÇİN GİDERSİNİZ...ALLAH TEKRARA YAŞATMASIN...
Aminn canim cok tesekkur ederim gUzel dileklerin icin.