2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Cnmbenim ogluun da gozunde capak oluyor gun icinde birkac kez
Ama dra sorma geregi hissetmedim bizde de oluyor o kadar diye
Bebeklerde hic capak olmamasi mi gerek?
Senin bebeginin gunde kac defa ve heriki gozu birden mi?

aynı şekilde bizde de oluyor. bana da normal gelmişti.bilgisi olan varsa paylaşsın:)

Kızlar benim oğluşta 5 günlükken başladı... Çocuk dr nu aradık damla verdi adını hatırlamıyorum şimdi 15 gün kullandım iyileşmedi hiç sonra kontrole gittiğimde göz doktoruna yolladı oda damla verdi , geçen perşembeden beti 4 saatte bir damlatıyorum 2 gündür yok çapaklanma.. Yarın arayıp ne zaman bırakayım damlayı diye soracağım.. Bu arada göz pınarına masaj yaptığımı ve nasıl yaptığımı söyledim sen bu damlayı kullan geçmez ise gel masajın doğrusunu gösteririm dedi ... Bu arada sulanma varmı dedi bende yok dedim , Ozaman enfeksiyon olabilir dedi...

Son düzenleme:
Bu arada kaynamış ılık suyla ve pamukla hergün her mamadan sonra sildim... Göz doktoru pamuğun steril olmadığını söyledi ve gazlı bez ile brunonun göz solüsuonunu verdi
Umarım sizdede işe yarar kızlar...

Canım haftada 150 gr aydada 600 ile 900 gr arası normal diye biliyorum ben ... Maaşallah bebişine , bence normal bozma moralini ....

Son düzenleme:
Topige hep giriyordum ama uye olmanin derdine yazmamistim sonra bi kac sey paylasmak istedim belki yardklkm dokunur diye once onlari anlatip dogum hikayeme sonra gecerim.
Nisan 23 annesi olucaktim 12 nisan annesi oldum
birinci sikintimiz gaz sorunu : yediginiz kirazlarin cekirdegini biriktirip yikayin kurutun bebesinizin karnina koyucagiz ona go tarini ayarlarsiniz .daha sonra yastik kilifindan kucuk bi kare dikin icine cekirdekleri koyup kapatin.uzerine sevdiginiz bi kumasi daha kare yapip koyun ve islem bitince bebege sutu verip yatirirken mikro dalgada isitin Ben 360 derecede bi dakika isitiyorum sonra karnina koyun ve bir ortu ortun tum gece sicakligini koruyor ve bebeginiz misil misil uyuyor.isvicrede dogum yaptigimda verdiler bana
Ikinci goz capaklanmasi : burnuna damlatilan serum fizyomojigi gazli beze koyup siliyoruz gunde bes alti kere ve gozun burunla kesistigi kismina masaj yapiyoruz bizde iki gune gecti hatta komple kapaliydi .buda eve gelen ebelerden tavsiyeydi
---yara yada aciyan gogus uclarina medela krem var burda sanirim turkiye dede vardir ilk seferde care buluyor.cok memnunum .

Acikinca binayi inleten kizim sabahin bu saatinde yalanarak uyanmasina ramen gulucukler sacip kendi kendine aguluyor ve ben ona bakmaya doyamiyorum Bebeginiz guldugunde icinize dogan gunes, bugun gununuze dogsun. Aydinlik gunler hepimize :)

İns cnm
Hem bazen kavga eerek cekiyor memeyi sunduruyor resmen :)

Cnm bizde birkac tane oluyor dra gitmeli miyim?
Sizde de birkac defa mi oluyordu yoksa akinti seklinde cok mu oluyordu tatlim?

Gunaydiiin canlar :)
Benim hamileik takvimi cildirdi 42w+5 gunluguz sonsuza kadar surdurecek benim gebeligi :)
Oysaki gercek bir prens dizlerimde uyuyor :)

Günaydın kızlar biz çok şükür iyiyiz ben emme den şikayetçiyim. Çok iştahlı değiliz. Ya kızlar çok tatlı hele gerilmesi. Babası bazen masaj yapıyor çok hoşuna gidiyor. 40 olmamıza 2 gün kaldı.

Herkese gunaydin
Arkadaşlar kafayi yemek uzereyim oğlum dun gün içinde çok huzursuzdu sürekli yalaniyordu bana doymuyor gibi geldi oyuzden sureye bakmadan saat Basi emzirdim ama yinede ne uyudu nede durdu zaten sürekli ağlayan bir bebek ama dun ilk defa değişikti .yalanip duruyordu durumu sagdim 1saat önce emzirmistim tek gogsumden 40cc geldi çok moralin bozuldu aksam duş yaptirdik sustu bide sevdiği yüzüstüpozisyona gelince susuyor ac olsa o zamanda ağlar diyor Esim .normalde dustan sonra hemen memede uyurdu uyumadi yavrum.gece 3.30 da emmeye uyandiginda mememi çekiştirip aglayip durdu ben hafif bastiriyorum gogsume sut geliyor ama ona yetmiyor sanirim.kafayi yemek uzereyim bugün saglik ocagina gidip kilouna baktirayim diyorum .bende çok yorgun ve uykusuzum sutum az ve kalitesiz olabilir diye düşünüyorum.3.30dan sonra emdi Esim kucaginda gezdirdi ama aglamakliydi.sonra beste uydu sekizde uyandi içim gidiyor acaba acmi uyudu diye.bu arada her bez cisli uç saatte bir degistiriyorum yaklaşık kakamiz normal iki uç kere sari renkte.kafayi usutucem yaaaaa.
Bebeklerin midesinde prima premium caredeki gibi çizgi olsa doğunca koyulassa ne güzel olur.

Cnm bizde birkac tane oluyor dra gitmeli miyim?
Sizde de birkac defa mi oluyordu yoksa akinti seklinde cok mu oluyordu tatlim?

Sürekli oluyordu benim oğlanda sütümüde damlattım iyi gelmedi....akıntı gibi değilde her uyandığında gözleri kapanıyordu çapaktan....önce gazlı bezle temizle sürekli geçmezse git doktora...zaten ya mikrobik yada tıkalı göz pınarı diyecektir...

Benimde az sütüm , her emzirmenin ardından 60 cc mama veriyorum
O çizgi olayı süper olurdu hakikaten :)

Benimde az sütüm , her emzirmenin ardından 60 cc mama veriyorum
O çizgi olayı süper olurdu hakikaten :)

Süt sorunu yaşayanlardan biride benim tek göğsümden hiç gelmiyor diğerîndendevaz geliyor kızım cebelleşiyor sonra ağlıyor mecbur mama veriyorum bende napalım ssğlıklı olsunlarda mama yesinler çok şükür eli ayağı düzgün sağlığı yerinde bu şekilde füşünüp kafamı rahatlatmaya çalışlıuorjm benim doğumum çok zordu bebeğîm yoğun bakımda kaldı sütüm geri çekildi nirînden az geliyor bunada şükür 1 kaşıkta olsa aşı niyetine veriyorum inşallah bizlerinde sütleri bollaşır

Kızlar sizin miniklerde uykuda ççok geriniyofmu?bizimki birde patinaj yapan araba gibi ses çıkarıyor doktor normal dedi gerçide:)

Günaydın, herkese keyifli bir gün diliyorum.

Baba Slıng hakkında yorum yok mu

Bugün ya alıcam ya almıycam ...

Baba Slıng kullananlar mennun mu ...Kullanması kolay mı yütfen kullananlar yazablir mi

Almışsın sanirim canım, hayırlı olsun. inşallah bebeğin beğenir.

2 defa kas gevşetici sürdüm, geçti canim

Sen nasıl oldum, iltihap geçmiştir inşallah. Junior esmer nasil

Kilo alımı normal gülüm, moralini bozma. Doktor mamayi erken önermiş bence...

Acikinca binayi inleten kizim sabahin bu saatinde yalanarak uyanmasina ramen gulucukler sacip kendi kendine aguluyor ve ben ona bakmaya doyamiyorum Bebeginiz guldugunde icinize dogan gunes, bugun gununuze dogsun. Aydinlik gunler hepimize :)

Günaydın

Canım büyüme atağına benziyor anlattıkların. Özellikle de bezinin dolu olmasi ve sürekli meme istemesi. Eğer öyle ise geçici bir süreç, endişelenme. Benim yaramaz yaklaşık 1 hafta öyleydi. Ben de acaba dedim ama çocukta ani bir büyüme görünce anladım durumu

kızlar günaydın hepinize
oğlum gündüz kısa sürede emip uyuyor ama akşam 9 10dan sonra gece 2 3 e kadar sürekli emmek istiyor gece geç yatınca gündüz daha çok uyuyor gece daha az ve bu bir kısır döngüye dönüşüyor neden akşamları böyle yapıyor anlayamadım ne yapmalıyım:26:

Şükür atlatmışsın zor günleri...dediğin gibi sağlıklı olsunlar yeterki ... Bizim oğlanında sağ testisinde bi sıkıntı var.. 18 haziranda ultrason çekilecek fıtıkmı yoksa su toplaması mı belli olacak bakalım...

Iyi olmana sevindim cancağızım :)
Dişimin sisi indi, geçmeye başladı intihap sanırım.
Cumaya kadar devam kullanmaya cuma da kismetse kanal tedavisi yapılacak.

Hamile olduğumdan beri bi şu disten çektim, bir de Eşimden...
Bakalım sonumuz ne olacak.
Sabır zaman derken hiç bir gelisme yok.

♥Rüya & idil Deniz ♥

Dun ayni seyler bizimde basimiza geldi ve sanirim bugunde o sekilde... surekli mizmizlaniyor agliyor oglum emziriyorum gaz cikartiyorum ama yinede huzurlu olmuyor. Emerken sonlara dogru cekistirmeye başlıyor ve sonuc yine aglama krizi. Doymuyormu diye dusundum ama bezler maşallah dolu. O oyle olunca bende acaip gergin oluyorum. Uyumaya calisiyor 10 dk gecmiyor hemen aglayarak uyaniyor. Ne yapmam lazim bilemiyorum..
Kızlar sizin miniklerde uykuda ççok geriniyofmu?bizimki birde patinaj yapan araba gibi ses çıkarıyor doktor normal dedi gerçide:)
Bizimkide uykusunda geriniyor yay gibi oluyor sonra garip sesler cikartiyor. Bazen uyanik mi diyorum ama yooo uykusunda yatakta donuyor. Gerci bu aralar pek uyumuyor ama neyse...

bu zorluklar sonucunda buyuyorsaaa 1 hafta katlanilir allahim ya meler ogrenicegiz acaba bu bebisler sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…