Cnmbenim ogluun da gozunde capak oluyor gun icinde birkac kez
Ama dra sorma geregi hissetmedim bizde de oluyor o kadar diye
Bebeklerde hic capak olmamasi mi gerek?
Senin bebeginin gunde kac defa ve heriki gozu birden mi?
Kizlar capaklanmayla ilgili bazi arkadaslar dra goturmus damla kullanmis aklim karisti
Bebeklerde hic capak olmamasi mi gerek?
Bizde gun icinde bir kac defa oluyor ben de bu durumu onemsememistim bizde de olabiliyor yani bende uykudan uyaninca oluyor bazen
Bu konuda bilgisi olan lutfen paylassin
Opuyorum sizleri ve minik kuzulari :)
aynı şekilde bizde de oluyor. bana da normal gelmişti.bilgisi olan varsa paylaşsın:)
Slm kızlar bugün kıZımı kontrole götürdük 16 gün içinde 350 grm almış 4. 150 grm olmuş tam 30 günlük olduk. Morelm çok bozuldu ufak bi mama takviyesi ypmamız lazım dedi
Bi göğsümden az süt gelıodu sanrm ondan oldu ufff
o zaman belki de benimki de biberondan değildir. araştırmaya çalıştım sebeplerine gaz sancısı,karın ağrısı, memeden fazla süt gelmesi yada az gelmesi, büyüme atağı.kimilerinin de varmış böyle sorunu 3 yada 4 ayda geçmiş. inşallah bizimkilerde geçer canm.
İnsan gormeyunce merak ediyo di mi :)
Anladim canim. İimis. Zaten rahatsiz olsa huzursuzlanir. Artik cikarsiniz bol bol
Allahim uyurum insallahhayali bile guzellll
Kızlar benim oğluşta 5 günlükken başladı... Çocuk dr nu aradık damla verdi adını hatırlamıyorum şimdi 15 gün kullandım iyileşmedi hiç sonra kontrole gittiğimde göz doktoruna yolladı oda damla verdi , geçen perşembeden beti 4 saatte bir damlatıyorum 2 gündür yok çapaklanma.. Yarın arayıp ne zaman bırakayım damlayı diye soracağım.. Bu arada göz pınarına masaj yaptığımı ve nasıl yaptığımı söyledim sen bu damlayı kullan geçmez ise gel masajın doğrusunu gösteririm dedi ... Bu arada sulanma varmı dedi bende yok dedim , Ozaman enfeksiyon olabilir dedi...
Cnm bizde birkac tane oluyor dra gitmeli miyim?
Sizde de birkac defa mi oluyordu yoksa akinti seklinde cok mu oluyordu tatlim?
Herkese gunaydin
Arkadaşlar kafayi yemek uzereyim oğlum dun gün içinde çok huzursuzdu sürekli yalaniyordu bana doymuyor gibi geldi oyuzden sureye bakmadan saat Basi emzirdim ama yinede ne uyudu nede durdu zaten sürekli ağlayan bir bebek ama dun ilk defa değişikti .yalanip duruyordu durumu sagdim 1saat önce emzirmistim tek gogsumden 40cc geldi çok moralin bozuldu aksam duş yaptirdik sustu bide sevdiği yüzüstüpozisyona gelince susuyor ac olsa o zamanda ağlar diyor Esim .normalde dustan sonra hemen memede uyurdu uyumadi yavrum.gece 3.30 da emmeye uyandiginda mememi çekiştirip aglayip durdu ben hafif bastiriyorum gogsume sut geliyor ama ona yetmiyor sanirim.kafayi yemek uzereyim bugün saglik ocagina gidip kilouna baktirayim diyorum .bende çok yorgun ve uykusuzum sutum az ve kalitesiz olabilir diye düşünüyorum.3.30dan sonra emdi Esim kucaginda gezdirdi ama aglamakliydi.sonra beste uydu sekizde uyandi içim gidiyor acaba acmi uyudu diye.bu arada her bez cisli uç saatte bir degistiriyorum yaklaşık kakamiz normal iki uç kere sari renkte.kafayi usutucem yaaaaa.
Bebeklerin midesinde prima premium caredeki gibi çizgi olsa doğunca koyulassa ne güzel olur.
Benimde az sütüm , her emzirmenin ardından 60 cc mama veriyorum
O çizgi olayı süper olurdu hakikaten :)
Baba Slıng hakkında yorum yok mu
Bugün ya alıcam ya almıycam ...
Baba Slıng kullananlar mennun mu ...Kullanması kolay mı yütfen kullananlar yazablir mi
Cancağızım geçmiş olsun.
Nasıl oldu düzeldi mi belin?
Ani hareket yapmaktan kaçınmak lazım.
Bende kızımı emzirirken sağa sola dönünce sanki bıçak saplanıyor kemiklerime öyle robot gibi geçmesini bekliyorum.
Slm kızlar bugün kıZımı kontrole götürdük 16 gün içinde 350 grm almış 4. 150 grm olmuş tam 30 günlük olduk. Morelm çok bozuldu ufak bi mama takviyesi ypmamız lazım dedi
Bi göğsümden az süt gelıodu sanrm ondan oldu ufff
Acikinca binayi inleten kizim sabahin bu saatinde yalanarak uyanmasina ramen gulucukler sacip kendi kendine aguluyor ve ben ona bakmaya doyamiyorumBebeginiz guldugunde icinize dogan gunes, bugun gununuze dogsun. Aydinlik gunler hepimize :)
Herkese gunaydin
Arkadaşlar kafayi yemek uzereyim oğlum dun gün içinde çok huzursuzdu sürekli yalaniyordu bana doymuyor gibi geldi oyuzden sureye bakmadan saat Basi emzirdim ama yinede ne uyudu nede durdu zaten sürekli ağlayan bir bebek ama dun ilk defa değişikti .yalanip duruyordu durumu sagdim 1saat önce emzirmistim tek gogsumden 40cc geldi çok moralin bozuldu aksam duş yaptirdik sustu bide sevdiği yüzüstüpozisyona gelince susuyor ac olsa o zamanda ağlar diyor Esim .normalde dustan sonra hemen memede uyurdu uyumadi yavrum.gece 3.30 da emmeye uyandiginda mememi çekiştirip aglayip durdu ben hafif bastiriyorum gogsume sut geliyor ama ona yetmiyor sanirim.kafayi yemek uzereyim bugün saglik ocagina gidip kilouna baktirayim diyorum .bende çok yorgun ve uykusuzum sutum az ve kalitesiz olabilir diye düşünüyorum.3.30dan sonra emdi Esim kucaginda gezdirdi ama aglamakliydi.sonra beste uydu sekizde uyandi içim gidiyor acaba acmi uyudu diye.bu arada her bez cisli uç saatte bir degistiriyorum yaklaşık kakamiz normal iki uç kere sari renkte.kafayi usutucem yaaaaa.
Bebeklerin midesinde prima premium caredeki gibi çizgi olsa doğunca koyulassa ne güzel olur.
Süt sorunu yaşayanlardan biride benim tek göğsümden hiç gelmiyor diğerîndendevaz geliyor kızım cebelleşiyor sonra ağlıyor mecbur mama veriyorum bende napalım ssğlıklı olsunlarda mama yesinler çok şükür eli ayağı düzgün sağlığı yerinde bu şekilde füşünüp kafamı rahatlatmaya çalışlıuorjm benim doğumum çok zordu bebeğîm yoğun bakımda kaldı sütüm geri çekildi nirînden az geliyor bunada şükür 1 kaşıkta olsa aşı niyetine veriyorum inşallah bizlerinde sütleri bollaşır
Günaydın, herkese keyifli bir gün diliyorum.
Almışsın sanirim canım, hayırlı olsun. inşallah bebeğin beğenir.
2 defa kas gevşetici sürdüm, geçti canim
Sen nasıl oldum, iltihap geçmiştir inşallah. Junior esmer nasil
Kilo alımı normal gülüm, moralini bozma. Doktor mamayi erken önermiş bence...
Günaydın
Canım büyüme atağına benziyor anlattıkların. Özellikle de bezinin dolu olmasi ve sürekli meme istemesi. Eğer öyle ise geçici bir süreç, endişelenme. Benim yaramaz yaklaşık 1 hafta öyleydi. Ben de acaba dedim ama çocukta ani bir büyüme görünce anladım durumu
Herkese gunaydin
Bizimkide uykusunda geriniyor yay gibi oluyor sonra garip sesler cikartiyor. Bazen uyanik mi diyorum ama yooo uykusunda yatakta donuyor. Gerci bu aralar pek uyumuyor ama neyse...Kızlar sizin miniklerde uykuda ççok geriniyofmu?bizimki birde patinaj yapan araba gibi ses çıkarıyor doktor normal dedi gerçide:)
Günaydın, herkese keyifli bir gün diliyorum.
Almışsın sanirim canım, hayırlı olsun. inşallah bebeğin beğenir.
2 defa kas gevşetici sürdüm, geçti canim
Sen nasıl oldum, iltihap geçmiştir inşallah. Junior esmer nasil
Kilo alımı normal gülüm, moralini bozma. Doktor mamayi erken önermiş bence...
Günaydın
Canım büyüme atağına benziyor anlattıkların. Özellikle de bezinin dolu olmasi ve sürekli meme istemesi. Eğer öyle ise geçici bir süreç, endişelenme. Benim yaramaz yaklaşık 1 hafta öyleydi. Ben de acaba dedim ama çocukta ani bir büyüme görünce anladım durumu