2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Canım geçmiş olsun inşallah mnemli biley çıkmaz senin bebiş ne kadarlık oldu canım sütünde yokmu hiç

Tatlım geçmiş olsun inşallah halledilir birşeydir.
Genelde doğumdan itibaren oluşan şişlikler Varikosel oluyor.
Bununda tedavisi çok kolay.
Ama inşallah kendiliğinden geçen birşeydir.

♥Rüya & idil Deniz ♥

Tatlım geçmiş olsun inşallah halledilir birşeydir.
Genelde doğumdan itibaren oluşan şişlikler Varikosel oluyor.
Bununda tedavisi çok kolay.
Ama inşallah kendiliğinden geçen birşeydir.

♥Rüya & idil Deniz ♥

Canım geçmiş olsun inşallah mnemli biley çıkmaz senin bebiş ne kadarlık oldu canım sütünde yokmu hiç

Kızlar şu bebislerimizin huzursuzlugu hepimizde aynı.
Ben simdi uyuta bildim pispislmasam uyuyamiyor kızım.
Illa ses olacak uyumasi için.
Sanırım Augmentin antibiyotik içiyorum dişim için o da kızımı ishal yaptı karnı ağrıyor diye uyumakta zorluk çekiyor.

♥Rüya & idil Deniz ♥

Mama vermeyi denedinmi? Muhtemelen doymuyordur, eğer mamadan sonra daha rahat ve uzun uyuyorsa açlıktan huzursuz olduğunu anlarsin en azından. Ben çok huzursuzlandiginda öyle yapıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu kiraz bezini duymamıştım hiç,ama deniycem bakalım iyi gelecek mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım çok teşekkür ederim.Bak renk olayını düşünmemiştim süperbir aıl verdin.Sen hangi renk aldın ?

Canım büyüme atağına benziyor anlattıkların. Özellikle de bezinin dolu olmasi ve sürekli meme istemesi. Eğer öyle ise geçici bir süreç, endişelenme. Benim yaramaz yaklaşık 1 hafta öyleydi. Ben de acaba dedim ama çocukta ani bir büyüme görünce anladım durumu[/QUOTE]

Biz yarin 50 günlük olucaz bu haftalarda oluyormu acaba .saglik ocaginda ebeye tarttirdim 15gunde 500gr alcam normal dedi bilemem yasa Dr ariim bir bakalim ne diyecek

o bahsettıgınız durum bende hergun oluyor gecen gun aynı soruyu ben sormuştum artık emırmeden once sağıyorum ben emzırdıkten sonra sagdıgımıda bıberonla verıyorum doktorada soyledım tamam dedı biberona alışmasın ama dedım oda olabılır sen yınede emzırmeye calıs hızlı akısınada alışır bebek dedı

Yarın senin için kolay geçer inşallah. Tüm sıkıntıların da nihayet bulur. Bu yoğunlukta bir de insanlarla uğraşmak zorunda kalmamalisin...

Biz yarin 50 günlük olucaz bu haftalarda oluyormu acaba .saglik ocaginda ebeye tarttirdim 15gunde 500gr alcam normal dedi bilemem yasa Dr ariim bir bakalim ne diyecek[/QUOTE]

Nette araştırırsan farklı haftalarda olabiliyor canım. Kilo alımı da güzel maşallah.

Kızlar sizin miniklerde uykuda ççok geriniyofmu?bizimki birde patinaj yapan araba gibi ses çıkarıyor doktor normal dedi gerçide:)

Benimkide ayni tatlim eski kamyonlarin motoru gibi bogazini temizliyor gerinirken 😃nerdeyse yariyariya kuculuyor 😃ezilip buzuluyor mosmor morariyor bayiliyorum onu oyle izlemeye...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sizin kuzuların da saçları dökülüyor mu?

Ben eskiden yastıklardan kedi tüyü temizlerdim, şimdi oğlanın saclarini

gecmıs olsun canımm ınsallh duzelır en kısa zmanda bızımkılerde kusuyor ama normal heralde dıyorum ben senın bebıs nasıl kusuyordu

arkadaşlar benim oğlum bugün 38 günlük oldu.çok yüksek olmasa da sarılığı hala devam ediyor.ilk ölçümde 10 ikincide 7 çıktı.doktorumuz 2. ayda gel kont edelim tekrar dedi.bu durum beni tedirgin ediyor.kan uyuşmazlığı yok.emmesi güzel.gözlerindeki sarıyı gördükçe üzülüyorum.normal mi sizce devam etmesi.çok tedirginim.ha birde su vereyim mi ne dersiniz.

Nette araştırırsan farklı haftalarda olabiliyor canım. Kilo alımı da güzel maşallah.[/QUOTE]

İnşallah dediğin gibi olur cancağızım.
Artık ciddi ciddi rahat bir nefes almak kızımın varlığını doya doya yaşamak istiyorum.

♥Rüya & idil Deniz ♥

Benim kız biraz tüylü doğdu teyzesi.
Saçları maşallah 6-7 cm var :))
Yanaklarında ki tüyler döküldü ama alnında duruyor hala, saçlarda da dökülme yok şu an.

♥Rüya & idil Deniz ♥

Benim bebiş 37 günlük bugün ... Sütüm çok az bugün 75 cc mama verdim ardından 2 göğsümden 30 cc çıktı çoğalıcağına azalıyor .. Minikimde doymuyor hala

Benim oğluşun daha dökülmüyor pek, tek tük denk geldide öyle çok görmedim...belki ilerde dökülür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…