Şükür atlatmışsın zor günleri...dediğin gibi sağlıklı olsunlar yeterki ... Bizim oğlanında sağ testisinde bi sıkıntı var.. 18 haziranda ultrason çekilecek fıtıkmı yoksa su toplaması mı belli olacak bakalım...
Şükür atlatmışsın zor günleri...dediğin gibi sağlıklı olsunlar yeterki ... Bizim oğlanında sağ testisinde bi sıkıntı var.. 18 haziranda ultrason çekilecek fıtıkmı yoksa su toplaması mı belli olacak bakalım...
Herkese gunaydin
Arkadaşlar kafayi yemek uzereyim oğlum dun gün içinde çok huzursuzdu sürekli yalaniyordu bana doymuyor gibi geldi oyuzden sureye bakmadan saat Basi emzirdim ama yinede ne uyudu nede durdu zaten sürekli ağlayan bir bebek ama dun ilk defa değişikti .yalanip duruyordu durumu sagdim 1saat önce emzirmistim tek gogsumden 40cc geldi çok moralin bozuldu aksam duş yaptirdik sustu bide sevdiği yüzüstüpozisyona gelince susuyor ac olsa o zamanda ağlar diyor Esim .normalde dustan sonra hemen memede uyurdu uyumadi yavrum.gece 3.30 da emmeye uyandiginda mememi çekiştirip aglayip durdu ben hafif bastiriyorum gogsume sut geliyor ama ona yetmiyor sanirim.kafayi yemek uzereyim bugün saglik ocagina gidip kilouna baktirayim diyorum .bende çok yorgun ve uykusuzum sutum az ve kalitesiz olabilir diye düşünüyorum.3.30dan sonra emdi Esim kucaginda gezdirdi ama aglamakliydi.sonra beste uydu sekizde uyandi içim gidiyor acaba acmi uyudu diye.bu arada her bez cisli uç saatte bir degistiriyorum yaklaşık kakamiz normal iki uç kere sari renkte.kafayi usutucem yaaaaa.
Bebeklerin midesinde prima premium caredeki gibi çizgi olsa doğunca koyulassa ne güzel olur.
Topige hep giriyordum ama uye olmanin derdine yazmamistim sonra bi kac sey paylasmak istedim belki yardklkm dokunur diye once onlari anlatip dogum hikayeme sonra gecerim.
Nisan 23 annesi olucaktim 12 nisan annesi oldum
birinci sikintimiz gaz sorunu : yediginiz kirazlarin cekirdegini biriktirip yikayin kurutun bebesinizin karnina koyucagiz ona go tarini ayarlarsiniz .daha sonra yastik kilifindan kucuk bi kare dikin icine cekirdekleri koyup kapatin.uzerine sevdiginiz bi kumasi daha kare yapip koyun ve islem bitince bebege sutu verip yatirirken mikro dalgada isitin Ben 360 derecede bi dakika isitiyorum sonra karnina koyun ve bir ortu ortun tum gece sicakligini koruyor ve bebeginiz misil misil uyuyor.isvicrede dogum yaptigimda verdiler bana
Ikinci goz capaklanmasi : burnuna damlatilan serum fizyomojigi gazli beze koyup siliyoruz gunde bes alti kere ve gozun burunla kesistigi kismina masaj yapiyoruz bizde iki gune gecti hatta komple kapaliydi .buda eve gelen ebelerden tavsiyeydi
---yara yada aciyan gogus uclarina medela krem var burda sanirim turkiye dede vardir ilk seferde care buluyor.cok memnunum .
Kızlar gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Buradan bana da diğer arkadaşlar aracı oldu aldım ve çok memnunum.
wrap sling bağlamak zormuş genel yorumlar bu yönde ama babasling pratik kullanımı kolay kumaşı vs de çok güzel.
Yalnız alırken sıcak havaları düşünerek açık renk tercih edin
İns cnm
Hem bazen kavga eerek cekiyor memeyi sunduruyor resmen :)
Canım benim benim de kızım 42 günlük sutumuz tazyikli gelmeye başladığında bebeklerin genzine kaçabiliyor ilk yaşadığımda annem yanimdaydi elim ayağıma dolaştı aynı senin gibi kalbim duracak sandim doktora danıştım dediki korkma Allah bebeklere genzini açma refleksini veriyor ayağa doğru kaldır sırtına şiddetli olmadan pat pat seklinde vur bir de iki kasının ortasını havaya doğru parmağınla cek dedi senin de demekki bebk heyecanlı maşallah sütun de tazyikli gelmeye başlamış eğer cok panik yaptıysan emzirme süren uzatıp da göğsün iyice dolduğunda once hafifçe sag göğüslerini biraz hafiflet sonra emzir burun icin de şiddetle oteibebeyi öneririm burun aspiratoru ve serum fizyolojik damlasından al gunde 3 kereye kadar kullanabilirsin ben 1 kez yapıyorum once damladan tek buruna iki-uc damla damlatiyorsun ve hemen öyle bekletmeden aspiratorle hafif hafif çekiyorsun sümüşler uca geliyor hemen.Sonra da aynısını diğer buruna yap burun tikaliyken emzirmek tehlikeli olur cok tok degilken burnunu temizle ki kusmasın annesi tuzlu su oldugu icin ogurtebilir meleğin biran once iyileşir insallah sen emzir ona savaşçı antikorlar geçer hemenxik atlatir hastalığını korkma
Iyi olmana sevindim cancağızım :)
Dişimin sisi indi, geçmeye başladı intihap sanırım.
Cumaya kadar devam kullanmaya cuma da kismetse kanal tedavisi yapılacak.
Hamile olduğumdan beri bi şu disten çektim, bir de Eşimden...
Bakalım sonumuz ne olacak.
Sabır zaman derken hiç bir gelisme yok.
♥Rüya & idil Deniz ♥
Canım büyüme atağına benziyor anlattıkların. Özellikle de bezinin dolu olmasi ve sürekli meme istemesi. Eğer öyle ise geçici bir süreç, endişelenme. Benim yaramaz yaklaşık 1 hafta öyleydi. Ben de acaba dedim ama çocukta ani bir büyüme görünce anladım durumu
Kızlar sizin miniklerde uykuda ççok geriniyofmu?bizimki birde patinaj yapan araba gibi ses çıkarıyor doktor normal dedi gerçide:)
Kızlar idil in huzursuzluğu sabah eşim işe gittikten sonra yine nüksetti
Bindim taksiye götürdüm annemin çalıştığı hastaneye.
Sürekli midesini çıkarmasını gece araştırmıştım bağırsakla ilgili bir rahatsızlık olabileceğini öğrendim.
Yoksa doktora kusuyor diyordum normal deyip geçiyordu.
Bugün anlattım kusma şeklini ve bağırsaklardan şüphelendiğimi, kalça usg çekilirken ona da baksınlar dedi.
Ve çekilen usg kalça da birşey yok ama sol böbrekte ki idrar kesesinde büyüme var dendi.
İdrar tahlili istendi, idrar tahlilini veremedik kızım hep takılan örneğin içine şişle birlikte kakada yaptı.
Dua ediyorum inşallah düzelir ve en yakın zaman da geçer
Canım çok teşekkür ederim.Bak renk olayını düşünmemiştim süperbir aıl verdin.Sen hangi renk aldın ?
Yarın senin için kolay geçer inşallah. Tüm sıkıntıların da nihayet bulur. Bu yoğunlukta bir de insanlarla uğraşmak zorunda kalmamalisin...
Biz yarin 50 günlük olucaz bu haftalarda oluyormu acaba .saglik ocaginda ebeye tarttirdim 15gunde 500gr alcam normal dedi bilemem yasa Dr ariim bir bakalim ne diyecek
Sizin kuzuların da saçları dökülüyor mu?
Ben eskiden yastıklardan kedi tüyü temizlerdim, şimdi oğlanın saclarini
Canım geçmiş olsun inşallah mnemli biley çıkmaz senin bebiş ne kadarlık oldu canım sütünde yokmu hiç
Tatlım geçmiş olsun inşallah halledilir birşeydir.
Genelde doğumdan itibaren oluşan şişlikler Varikosel oluyor.
Bununda tedavisi çok kolay.
Ama inşallah kendiliğinden geçen birşeydir.
Canım inş dediğin gibi birşeydir ....
♥Rüya & idil Deniz ♥
Kızlar şu bebislerimizin huzursuzlugu hepimizde aynı.
Ben simdi uyuta bildim pispislmasam uyuyamiyor kızım.
Illa ses olacak uyumasi için.
Sanırım Augmentin antibiyotik içiyorum dişim için o da kızımı ishal yaptı karnı ağrıyor diye uyumakta zorluk çekiyor.
Bugün bizimkide huysuz...
♥Rüya & idil Deniz ♥
Sizin kuzuların da saçları dökülüyor mu?
Ben eskiden yastıklardan kedi tüyü temizlerdim, şimdi oğlanın saclarini