2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
arkadaşlar meraba aranızda gebelik şekeri olup da normal doğum yapan varmı yoksa erkenden sezaryenle aldılar mı. bana doktorum normal doğum dıyor fakat ben şekerden dolayı tedirginim

Hosgeldin kuzum
Boslama bizi senin tecrubelerine ihtiyacimiz var

Sizin kuzular da hareketli mi? Benim yaramazin eli ayağı sürekli hareket halinde. Çok heyecanlı bir velet

Evet :)
Kundak yapiyorum aciyor
Ustunu ortuyorum aciyor
El ve ayaklarindan korkuyor sonrada yavrum agliyor
Kerem de el ve ayaklarindan korkuyor mu alisti mi?

Cok sevindim senin adina canim baya bunalmistin

Benim esim de aynen cennet analarin ayagi altinda diyip duruyor

hım iyimiş sizinki canım maşallah diyelim. biziim emzirmelerimiz 5 dk emme bırakma tekrar oyle vs uzuyor baya 1 saati buluyor geçtiği de oluyor.ben de doktora götürdüm kilosu iyimiş mamaya gerek yok dedi sevindim.sap simplex verdi bugün ona başladık inşallah iyi gelir bakalım:)

Maasallah cnm 6-7 saat meme istemeden duruyor mu?

Aynen bende korkuyorum ya mama vaktinden dr cok acikmadan ver saldirmasin ozamn kacma z dedi ama sadece mama degilki tukurukte kaciyo iste annelikcok zorms ya hic kiyamiyorum hep gulsun oynasin istiyotum

inşallah o günleride görürüz:). bir de acaba ne zaman bana gülecek diye iple çekiyorum:)

Hos geldin kuzum :)

Bebek varken iyice zor,inşallah açarlar hemen doğalgazı:18:
Masallah size nice 40 lar. Yuzundeki o kuzariklar da geciyo zamanla ve evet sicaktan oluyo. Ben de darkettim. Biz de emerken ter icinde kaliyoruz. Oyle olunca banyo yapmak bizi ferahlatiyo ama sicak su yokkk insallah canim. Az once haziran ayinin aidatlari toplandi. Faturayi odemek icin onden topluyo yonetim. Kamguru icin kicuk degil mi? 3 aydan once onermiyolar ya ??
Nasil olcak bu boyle. Ginduz hic uyumuyo ki ben de iki satir is yapayim. Burak isi tuvalete gitcek vaktim olmuyo bazen. Bi yerde biseyi eksil mi yapiyorum bilemedim ki
Canim ne guzel onerilerde bulunmussun. Tesekkurler paylasimin icin. Papatya cayini bebege mi verelim?

zor ama güzel her anım koşturmaca:)

inşallah canım benim:) sağlıklı huzurlu mutlu kocaman bir aileniz olsun amin:)

Bizde de var cnm soyledigin sivilce gibi seylrr ben de sicaktan oldugunu dusunmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…