- 12 Temmuz 2013
- 66
- 8
Gunaydin kizlar ya bu aralar moralim bozuk bebisim gecen peesembe banyo yaptrdik sonra emziriyim dedim ama agliyordu emmek istemedi bende zorlayinca bogazina sut kacti sonra bir tikandi cocuk nefes alamadi hikk hikk dedi kaldi elimz ayagmiza dolandi acile gttk hemn oraya varana kadar normale grdi ama orda muayene ettiler tabi soydular yeni banyo yapti cocuk usuttu sanirim suanda burnu sumukten tikanirya grip olunca oyle ama akmiyo birde oksuruyor dun yine dr a gttik cigerlerinde birsey yok tukurugu kaciyordr oksuruyordr dedi doktor cunku cok tukurugu var...burnunada tonimer damlatin dedi sonra bebedorun hortumlu bir seyi var sumukleri cekiyor onu yapin dedu birde hava nemlendrici almalisinz dedi hemen aldik hepsni yaptik ama tunc hic rahat degil hala ayni burnu dolu gbi ve oksuruyor coj uzgunummm
Gunsydin kizceler. Dun kizima donence aldik :) cok hosuna gitti. İnsallah onda oyâlanmaya alisir da rahat ederim. Karni tok, sirti pek ama kucakta hep. Uyurken bile. Yatirinca hrmen aciliyo gozler. İnsallah hosuna gider, cabuk sklmaz.
:)) valla sizde duzen super, masallah diyorum. Evet bizde daha 1. Dogmadan 2. Plsnlanmisti ama babamiz camura yatiyo gibigoren de diyecek ki bu adam cok yoruluyo
Merhaba :) hosgeldin arsmiza. Burda yazmak cok guzel, bagimlilik yapar. Firsat buldukca girmek istersin ve aklin da surekli burda olur. Sıkıntilar da paylasilir, mutluluklar da. Ben de sonradan katilan biri olarak soyluyorum :) ve bebisin de hayirli olsun, saglikla buyut :)
İnsallah canim. Allah dert vermesin minik kuzulara. Nice 40 lar gorun insallah
Masallah canim
Haklisin. Ama ben sallamaya alistiriyorum galiba. Kizimi yatagina alinca derin de olsa uykusu ills ki uyanir. Ben de besiginde salliuorum. Hakkimizda hsyirlisi. Gece oyle bi beklentisi yok cocugumun, ama gunduz uykulari cok hafif
Canim cidden cok uzulduk tum ulke. Bizde tv yok, sosyal medyadan takip ettim ben de. Baktim gozumun yasi kurumuyo, biraktim takibi. Aman dikkat sutlere, bidaha hic azalmamasi dilegimle
Canim daha kesin bi teshis yok herhalde. İnsallah korktugun gibi olmaz, cabucak iyilesir kuzun. Cok gecmis olsun minik esmere
benimkinin boğazına sürekli kaçıyor emzirme vaktinin gelmesi acıkmasından korkar oldum.ters çeviriyorum sırtına vuruyorum. sonra dik kaldırıyorum iki kaşının arasına baş parmağımı koyup azcık yukarıya çekiyorum annem oyle gösterdi. geçiyor şükür.evet tükürükte kaçıyor boğazlarına canım. banyodan sonra belki üşütmüştür. biraz daha bekle geçmezse tekrar götürürsün. inşallah geçer canım
Kızlar idil in huzursuzluğu sabah eşim işe gittikten sonra yine nüksetti
Bindim taksiye götürdüm annemin çalıştığı hastaneye.
Sürekli midesini çıkarmasını gece araştırmıştım bağırsakla ilgili bir rahatsızlık olabileceğini öğrendim.
Yoksa doktora kusuyor diyordum normal deyip geçiyordu.
Bugün anlattım kusma şeklini ve bağırsaklardan şüphelendiğimi, kalça usg çekilirken ona da baksınlar dedi.
Ve çekilen usg kalça da birşey yok ama sol böbrekte ki idrar kesesinde büyüme var dendi.
İdrar tahlili istendi, idrar tahlilini veremedik kızım hep takılan örneğin içine şişle birlikte kakada yaptı.
Dua ediyorum inşallah düzelir ve en yakın zaman da geçer
Gunsydin kizceler. Dun kizima donence aldik :) cok hosuna gitti. İnsallah onda oyâlanmaya alisir da rahat ederim. Karni tok, sirti pek ama kucakta hep. Uyurken bile. Yatirinca hrmen aciliyo gozler. İnsallah hosuna gider, cabuk sklmaz.
:)) valla sizde duzen super, masallah diyorum. Evet bizde daha 1. Dogmadan 2. Plsnlanmisti ama babamiz camura yatiyo gibigoren de diyecek ki bu adam cok yoruluyo
Merhaba :) hosgeldin arsmiza. Burda yazmak cok guzel, bagimlilik yapar. Firsat buldukca girmek istersin ve aklin da surekli burda olur. Sıkıntilar da paylasilir, mutluluklar da. Ben de sonradan katilan biri olarak soyluyorum :) ve bebisin de hayirli olsun, saglikla buyut :)
İnsallah canim. Allah dert vermesin minik kuzulara. Nice 40 lar gorun insallah
Masallah canim
Haklisin. Ama ben sallamaya alistiriyorum galiba. Kizimi yatagina alinca derin de olsa uykusu ills ki uyanir. Ben de besiginde salliuorum. Hakkimizda hsyirlisi. Gece oyle bi beklentisi yok cocugumun, ama gunduz uykulari cok hafif
Canim cidden cok uzulduk tum ulke. Bizde tv yok, sosyal medyadan takip ettim ben de. Baktim gozumun yasi kurumuyo, biraktim takibi. Aman dikkat sutlere, bidaha hic azalmamasi dilegimle
Canim daha kesin bi teshis yok herhalde. İnsallah korktugun gibi olmaz, cabucak iyilesir kuzun. Cok gecmis olsun minik esmere
Gunaydin kizlar ya bu aralar moralim bozuk bebisim gecen peesembe banyo yaptrdik sonra emziriyim dedim ama agliyordu emmek istemedi bende zorlayinca bogazina sut kacti sonra bir tikandi cocuk nefes alamadi hikk hikk dedi kaldi elimz ayagmiza dolandi acile gttk hemn oraya varana kadar normale grdi ama orda muayene ettiler tabi soydular yeni banyo yapti cocuk usuttu sanirim suanda burnu sumukten tikanirya grip olunca oyle ama akmiyo birde oksuruyor dun yine dr a gttik cigerlerinde birsey yok tukurugu kaciyordr oksuruyordr dedi doktor cunku cok tukurugu var...burnunada tonimer damlatin dedi sonra bebedorun hortumlu bir seyi var sumukleri cekiyor onu yapin dedu birde hava nemlendrici almalisinz dedi hemen aldik hepsni yaptik ama tunc hic rahat degil hala ayni burnu dolu gbi ve oksuruyor coj uzgunummm
Canim cok gecmis olsun. Olsa da bisey, soylesem, bebis iyilesseGunaydin kizlar ya bu aralar moralim bozuk bebisim gecen peesembe banyo yaptrdik sonra emziriyim dedim ama agliyordu emmek istemedi bende zorlayinca bogazina sut kacti sonra bir tikandi cocuk nefes alamadi hikk hikk dedi kaldi elimz ayagmiza dolandi acile gttk hemn oraya varana kadar normale grdi ama orda muayene ettiler tabi soydular yeni banyo yapti cocuk usuttu sanirim suanda burnu sumukten tikanirya grip olunca oyle ama akmiyo birde oksuruyor dun yine dr a gttik cigerlerinde birsey yok tukurugu kaciyordr oksuruyordr dedi doktor cunku cok tukurugu var...burnunada tonimer damlatin dedi sonra bebedorun hortumlu bir seyi var sumukleri cekiyor onu yapin dedu birde hava nemlendrici almalisinz dedi hemen aldik hepsni yaptik ama tunc hic rahat degil hala ayni burnu dolu gbi ve oksuruyor coj uzgunummm
Artik gaz sancilari bitene kadar deddigin gibi. İnsallah biter cabucak. Aglamalarina icim parcalaniyo.Herkese günaydın.benim oğlum da kucakta uyuyor.derin uykudayken beşiğine bırakıyorum.sanki uyuyan o değil 2 dk sonra uyanıyor.yan yatmayı sevmiyor aslında.çünkü gaz sancısı zorluyor yan yatınca.yüzüstü yatınca rahat ediyor.gece de öyle yatıramıyorum.gaz sancıları bitene kadar idare edeceğiz artık.
Tam dediğin gibi burası bağımlılık yapıyor :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selamlar güzel anneler ve tatlı melekleri. Inşallah herkes iyidir. Gece oğlanı alırken ani hareket yaptım sanirim belim ağrıyor; sürahi nine gibi dolaniyorum
Fefilifa, simca & dalokaysmom yoksunuz uzun zamandır. Okuyorsaniz bir ses verin.
Geçmis olsun gülüm. Hamilelik sırasında gözden kaçırmislar demek ki. Müdahalesiz kendi kendine düzelir inşallah. Konuyu çok bilmiyorum. Bu durumun kusmasi ve beslenmesi ile ilişkisi nedir? 15 gün sonraya yeniden usg vermisler ama eğer Idil bu rahatsızlık yüzünden beslenemiyorsa bunu düzeltmek için hiçbir önerileri olmadı mi?
Hayırlı olsun donenceniz, inşallah beğenir yavrun da sen de biraz nefes alırsın. Benim yaramaz da yatakta sık uyaniyor ama kaldırıp gazını çıkartinca tekrar uyuyor.
Bu arada eşin bebeğin bu zahmetli döneminde yardım etmek zorunda kalmazsa (annene gidecegin için) belki fikrini değiştirir
Canım çok geçmiş olsun. En ufak sıkıntıları bize çok dert oluyor. Rabbim yavruna tez vakitte şifa versin inşallah.
Selamlar güzel anneler ve tatlı melekleri. Inşallah herkes iyidir. Gece oğlanı alırken ani hareket yaptım sanirim belim ağrıyor; sürahi nine gibi dolaniyorum
Fefilifa, simca & dalokaysmom yoksunuz uzun zamandır. Okuyorsaniz bir ses verin.
Geçmis olsun gülüm. Hamilelik sırasında gözden kaçırmislar demek ki. Müdahalesiz kendi kendine düzelir inşallah. Konuyu çok bilmiyorum. Bu durumun kusmasi ve beslenmesi ile ilişkisi nedir? 15 gün sonraya yeniden usg vermisler ama eğer Idil bu rahatsızlık yüzünden beslenemiyorsa bunu düzeltmek için hiçbir önerileri olmadı mi?
Hayırlı olsun donenceniz, inşallah beğenir yavrun da sen de biraz nefes alırsın. Benim yaramaz da yatakta sık uyaniyor ama kaldırıp gazını çıkartinca tekrar uyuyor.
Bu arada eşin bebeğin bu zahmetli döneminde yardım etmek zorunda kalmazsa (annene gidecegin için) belki fikrini değiştirir
Canım çok geçmiş olsun. En ufak sıkıntıları bize çok dert oluyor. Rabbim yavruna tez vakitte şifa versin inşallah.
Gözün aydın canım, nice 40 lara inşallah. Maşallah.
Gözün aydın canım, maşallah tosununa. Kerem'de gaz sikintisi oldu dun gece. Yanıma alıp yüzüstü yatırdım. Sesi kesildi, ara ara gaz çıkararak sabaha kadar rahat uyudu.
Geçen gaz sıkıntısından dert yanmistin. Dene istersen canım. Ama yanında ol, daha küçükler yüzüstü durumda yalnız bırakma.
kızlar bebeklerınız ılk ay kac kılo aldı bugun bız asımızı yaptırdık ınsallh ateşlenmez kılosuda 3230 dogmustu 4250 olmuş boyumuz 3cm uzmaıs masllh ınsallh böyle devam eder
Canım benim benim de kızım 42 günlük sutumuz tazyikli gelmeye başladığında bebeklerin genzine kaçabiliyor ilk yaşadığımda annem yanimdaydi elim ayağıma dolaştı aynı senin gibi kalbim duracak sandim doktora danıştım dediki korkma Allah bebeklere genzini açma refleksini veriyor ayağa doğru kaldır sırtına şiddetli olmadan pat pat seklinde vur bir de iki kasının ortasını havaya doğru parmağınla cek dedi senin de demekki bebk heyecanlı maşallah sütun de tazyikli gelmeye başlamış eğer cok panik yaptıysan emzirme süren uzatıp da göğsün iyice dolduğunda once hafifçe sag göğüslerini biraz hafiflet sonra emzir burun icin de şiddetle oteibebeyi öneririm burun aspiratoru ve serum fizyolojik damlasından al gunde 3 kereye kadar kullanabilirsin ben 1 kez yapıyorum once damladan tek buruna iki-uc damla damlatiyorsun ve hemen öyle bekletmeden aspiratorle hafif hafif çekiyorsun sümüşler uca geliyor hemen.Sonra da aynısını diğer buruna yap burun tikaliyken emzirmek tehlikeli olur cok tok degilken burnunu temizle ki kusmasın annesi tuzlu su oldugu icin ogurtebilir meleğin biran once iyileşir insallah sen emzir ona savaşçı antikorlar geçer hemenxik atlatir hastalığını korkmaGunaydin kizlar ya bu aralar moralim bozuk bebisim gecen peesembe banyo yaptrdik sonra emziriyim dedim ama agliyordu emmek istemedi bende zorlayinca bogazina sut kacti sonra bir tikandi cocuk nefes alamadi hikk hikk dedi kaldi elimz ayagmiza dolandi acile gttk hemn oraya varana kadar normale grdi ama orda muayene ettiler tabi soydular yeni banyo yapti cocuk usuttu sanirim suanda burnu sumukten tikanirya grip olunca oyle ama akmiyo birde oksuruyor dun yine dr a gttik cigerlerinde birsey yok tukurugu kaciyordr oksuruyordr dedi doktor cunku cok tukurugu var...burnunada tonimer damlatin dedi sonra bebedorun hortumlu bir seyi var sumukleri cekiyor onu yapin dedu birde hava nemlendrici almalisinz dedi hemen aldik hepsni yaptik ama tunc hic rahat degil hala ayni burnu dolu gbi ve oksuruyor coj uzgunummm
Kızlar idil in huzursuzluğu sabah eşim işe gittikten sonra yine nüksetti
Bindim taksiye götürdüm annemin çalıştığı hastaneye.
Sürekli midesini çıkarmasını gece araştırmıştım bağırsakla ilgili bir rahatsızlık olabileceğini öğrendim.
Yoksa doktora kusuyor diyordum normal deyip geçiyordu.
Bugün anlattım kusma şeklini ve bağırsaklardan şüphelendiğimi, kalça usg çekilirken ona da baksınlar dedi.
Ve çekilen usg kalça da birşey yok ama sol böbrekte ki idrar kesesinde büyüme var dendi.
İdrar tahlili istendi, idrar tahlilini veremedik kızım hep takılan örneğin içine şişle birlikte kakada yaptı.
Dua ediyorum inşallah düzelir ve en yakın zaman da geçer
Canım benim benim de kızım 42 günlük sutumuz tazyikli gelmeye başladığında bebeklerin genzine kaçabiliyor ilk yaşadığımda annem yanimdaydi elim ayağıma dolaştı aynı senin gibi kalbim duracak sandim doktora danıştım dediki korkma Allah bebeklere genzini açma refleksini veriyor ayağa doğru kaldır sırtına şiddetli olmadan pat pat seklinde vur bir de iki kasının ortasını havaya doğru parmağınla cek dedi senin de demekki bebk heyecanlı maşallah sütun de tazyikli gelmeye başlamış eğer cok panik yaptıysan emzirme süren uzatıp da göğsün iyice dolduğunda once hafifçe sag göğüslerini biraz hafiflet sonra emzir burun icin de şiddetle oteibebeyi öneririm burun aspiratoru ve serum fizyolojik damlasından al gunde 3 kereye kadar kullanabilirsin ben 1 kez yapıyorum once damladan tek buruna iki-uc damla damlatiyorsun ve hemen öyle bekletmeden aspiratorle hafif hafif çekiyorsun sümüşler uca geliyor hemen.Sonra da aynısını diğer buruna yap burun tikaliyken emzirmek tehlikeli olur cok tok degilken burnunu temizle ki kusmasın annesi tuzlu su oldugu icin ogurtebilir meleğin biran once iyileşir insallah sen emzir ona savaşçı antikorlar geçer hemenxik atlatir hastalığını korkma
Esmer cok gecmis olsun meleğinden guzel haberler alırsın ve sıkıntılar 40 oyla beraber uçar gider insallah sen olumlu duşun ki her sey olumlu olsun
Kızlar banyodan sonra emzirmek bebekte ağız kokusuna ve dış çürüğüne sebep oluyormuş böyle bir sey duyanınız var mı? Ben artık banyodan sonra yarım saate kadar bekleyip öyle emziriyorum siz nasıl yapıyorsunuz???
Emziğe karşı bakışın nasıl bilemiyorum ama benimki normalde tutmaz emziği banyodan sonra giydirirler kendini boşlukta mı hissediyor ne denize düşen yılana sarılır misali cap çap emziği bir emisi var allahım yerim onuAnnemde söyler ağız kokusu olur diye ama benim kızin ağlaması mecbur veriyorum ancak emzirirken giydirebiliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçmiş olsun canım.çabucak geçsin ağrın.
Hakikaten nerde bu millet?? Gecenlerde fefilifa online di. Ama yazmadi. Dalokayamom da bans yorum yazmusti 2 gun oldu. Ama siimca yok ne zamandir. Ve de Aktar.
Günaydın canım gece yüz üstü nasıl yatiriyorsun sen uyumuyormusun dün gece bende biraz yüz üstü bıraktım sonra uyudum diye çevirdim ama çok rahat ediyorlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gazı var canım emerkende ıkınıyor kızarıyor ama her emme de de olur mu ki anlamadım. her emmemiz sıkıntılı yani. biberonda da yapıyor ama 2-3 kez. memede çok yapıyor.senin ki her emmede yapıyor mu?yaptığında da emzirme süreniz ne kadar oluyor acaba?hani ne kadar süre sonra bırakıyor doyuyor yada uyuyor
Bugün telden yazdıklarımda sorun var.mesajlar görünmüyor.tekrar yazıyorum.geçmiş olsun canım.inşallah çabucak düzelirsin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Emziğe karşı bakışın nasıl bilemiyorum ama benimki normalde tutmaz emziği banyodan sonra giydirirler kendini boşlukta mı hissediyor ne denize düşen yılana sarılır misali cap çap emziği bir emisi var allahım yerim onu)) sen de emzik deneyebilrsin emzirirken nasıl gitdiriyorsun helal olsun )))