2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
merhaba herkese!!! uzun zamandır bakamadım foruma siz ve bebekleriniz çok iyidir umarım.
oğlum uyuyor şu anda. bazen çok iyi uyuyor bazen uyumuyor kucak istiyor. annem 6 aya kadar her gün değişir sen illa ki düzene oturtucam diye uğraşma demişti. ben de eren canı ne isterse ona göre davranıyorum. bi yandan ev işlerini yapmak çok zor oluyor. kvdem yemek yapıp yolluyor. ve evde çok sıkılyorum artık hafta sonu memlekete gidicez bi aksilik olmazsa. nyse bakalım hepinizi öptüm:KK16:

Selamlar güzel anneler ve tatlı melekleri. Inşallah herkes iyidir. Gece oğlanı alırken ani hareket yaptım sanirim belim ağrıyor; sürahi nine gibi dolaniyorum:KK70::KK70::KK70:

Fefilifa, simca & dalokaysmom yoksunuz uzun zamandır. Okuyorsaniz bir ses verin.

Geçmis olsun gülüm. Hamilelik sırasında gözden kaçırmislar demek ki. Müdahalesiz kendi kendine düzelir inşallah. Konuyu çok bilmiyorum. Bu durumun kusmasi ve beslenmesi ile ilişkisi nedir? 15 gün sonraya yeniden usg vermisler ama eğer Idil bu rahatsızlık yüzünden beslenemiyorsa bunu düzeltmek için hiçbir önerileri olmadı mi?

Hayırlı olsun donenceniz, inşallah beğenir yavrun da sen de biraz nefes alırsın. Benim yaramaz da yatakta sık uyaniyor ama kaldırıp gazını çıkartinca tekrar uyuyor.

Bu arada eşin bebeğin bu zahmetli döneminde yardım etmek zorunda kalmazsa (annene gidecegin için) belki fikrini değiştirir:KK66:

Canım çok geçmiş olsun. En ufak sıkıntıları bize çok dert oluyor. Rabbim yavruna tez vakitte şifa versin inşallah.

Çok sağol cancağızım.
İdil sürekli kusuyor sancılı bir şekilde havalarda ısındı ben once sıvı kaybı yaşar düşüncesiyle yaklaştim olaya ama sancılı bi şekilde kusmasi uyumakta zorluk çekmesi vs seyler bağırsak rahatsızlıgiyla ilgiliymis.
Bağırsaklara bakan doktor gördü idrar kesesi büyümesini.
İdrar tahlili istemişlerdi bu sabah annem götürdü temiz çıkmış.
Beslenmesi ile ilgili bir önerileri olmadı sanırım kilo alimi iyi diye.
10 gun icinde 500 gr almış doktor kusmasi fizyolojik o zaman dedi.
Bağırsakları rahatlatmasi icin biogaia damla verdi sadece.
Yani anlam veremedigim olay neden doktorlar bir arayış içine girip bazi zararsız testler istemiyor.
Demek ben araştırmasam böyle geçip gidecekti bu olay.

♥ İdil Deniz ♥

merhaba herkese!!! uzun zamandır bakamadım foruma siz ve bebekleriniz çok iyidir umarım.
oğlum uyuyor şu anda. bazen çok iyi uyuyor bazen uyumuyor kucak istiyor. annem 6 aya kadar her gün değişir sen illa ki düzene oturtucam diye uğraşma demişti. ben de eren canı ne isterse ona göre davranıyorum. bi yandan ev işlerini yapmak çok zor oluyor. kvdem yemek yapıp yolluyor. ve evde çok sıkılyorum artık hafta sonu memlekete gidicez bi aksilik olmazsa. nyse bakalım hepinizi öptüm:KK16:

Selam canım, yoktun ne zamandır. Iyi olmaniza sevindim. 3 ayı bekliyorduk biz, 6 ay mi oldu şimdi. Vay halimize:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Çok sağol cancağızım.
İdil sürekli kusuyor sancılı bir şekilde havalarda ısındı ben once sıvı kaybı yaşar düşüncesiyle yaklaştim olaya ama sancılı bi şekilde kusmasi uyumakta zorluk çekmesi vs seyler bağırsak rahatsızlıgiyla ilgiliymis.
Yani anlam veremedigim olay neden doktorlar bir arayış içine girip bazi zararsız testler istemiyor.

♥ İdil Deniz ♥

Anladım canım yeniden geçmiş olsun. Doktor hastane değiştirebilirsin kafana yatmiyorsa. Bence de doktor olaya daha araştırmacı ve durum spesifik yaklaşmali. Ayrıca sen normal doğum yaptın, bebeğin zaten l. Reuteri aldı doğum sırasında (vajinadan). Biogaia ihtiyacın yok ki.

Inşallah sonraki ultrasonunda güzel haberler alırsın canım. Fizyolojik reflusu doğrulandı ise kusmasi onunla alakalı olabilir. Ayrıca kilo alımınin güzel olmasına sevindim. Op yerime güzelliği:p

her emmede olmuyor cnm genelde gunduz oluyor ama memeye her emmede saldırıyor
15 dk bazen yarım saat ama genelde 15 dk ama baya hızlı cekıyor sütü
memede uyuyor uyumazsa yatagına koyuyor orada uyuyor kendısı
uykusu cok gelıp uyuyamayıncada memeyı cekıyor ozmn kucagıma alıp sakinleştirip oyle yatagına koyuyorum canım
ama ıste bazen bende anlamıyorum acaba acmı dıyorum sonra kilo alımı iyi
çiş cok yapıyo gerek yok dıyorum mamaya falan açlıktan yapmıo dıyorum:KK31:

Kızlar bebekler gazı emme ile bastiriyorlarmis yani emerken bir nebze unutuyorlar ama sancıdan dolayı ikinip kızarıp aynı anda gaz çıkarıyorlar ağlamalarını bastırıyor diye ac saniyoruz niye cekistirip duruyor memeyi ama dertleri başka dikkat edin emme esnasında ya da sonrasında ya kakiş gelir ya da pirt pirt gazlar :KK66: o yüzden sütünüzden emmesinden suphelenmeyin fazla emmesi de refluye sebep oluyor

Emzik alması için çok uğraştım ama almıyor bir çok emzik aldım bakkal emsiği bulabilsem birde onu deneyecem sizler hangi emzigi aldınız.getirirken giydirmeyi önce başından sonra bana dönük olan kolundan geçiriyorum sonra kızı diğer memeye alıyorum ve diğer kolu geçiriyorum en sın bezinin bağlıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyy maşallah supermis ben hayata öyle giydirmeyi beceremem sanırım :KK66:) biz doktor önerisiyle philips avent in iki tarafı da emilir silikon emziğini aldık desensiz bir arkaasima da dış doktoru nuk un yarım samanlığını al demiş bizimki basta zor tuuyordu simdi banyodan sonra hemen aliyor

kızlar cok gecmıs olsun ıkınızede tez zamanda snowy senın belin düzelir
esmercim seninde kızın toparlar ınsallah ıcını ferah tut

kızlar ya demir bugun cok degısık uyuyor sankı uyanık gıbı ruya goruyor gıbı ellerı havada sıcrıyor falan dogru duzgun uyumadı sızde de boylemı acaba bı sıkıntısı mı var anlamadım gozlerını kırpıyo acıo yarım falan :26:

kızlar ya demir bugun cok degısık uyuyor sankı uyanık gıbı ruya goruyor gıbı ellerı havada sıcrıyor falan dogru duzgun uyumadı sızde de boylemı acaba bı sıkıntısı mı var anlamadım gozlerını kırpıyo acıo yarım falan :26:

Çok sağol canim.
Benim kizim hep bahsettiğin gibi uyuyor ta ki derin bir uykuya dalincaya kadar.
Keskin bir ses duyduğunda eller havada sicriyor gözlerde ayni bahsettiğin gibi yarım bende cozemedim sorun mu var diye ama normal sanki

♥ İdil Deniz ♥

Selam canım, yoktun ne zamandır. Iyi olmaniza sevindim. 3 ayı bekliyorduk biz, 6 ay mi oldu şimdi. Vay halimize:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Anladım canım yeniden geçmiş olsun. Doktor hastane değiştirebilirsin kafana yatmiyorsa. Bence de doktor olaya daha araştırmacı ve durum spesifik yaklaşmali. Ayrıca sen normal doğum yaptın, bebeğin zaten l. Reuteri aldı doğum sırasında (vajinadan). Biogaia ihtiyacın yok ki.

Inşallah sonraki ultrasonunda güzel haberler alırsın canım. Fizyolojik reflusu doğrulandı ise kusmasi onunla alakalı olabilir. Ayrıca kilo alımınin güzel olmasına sevindim. Op yerime güzelliği:p

İlacı verirken doğum şeklimi hic sormadi gazlı bir bebek dedi bağırsakları rahatlatir bu ilaç dedi.
Yeni doktor bu götürdüğüm ayrıca uzman ama sanırım hastane degistirecegim bu gidişle.
Öperim cancağızım ♥
Sende küçük korsanimizi öp benim için.

♥ İdil Deniz ♥

İlacı verirken doğum şeklimi hic sormadi gazlı bir bebek dedi bağırsakları rahatlatir bu ilaç dedi.
Yeni doktor bu götürdüğüm ayrıca uzman ama sanırım hastane degistirecegim bu gidişle.
Öperim cancağızım ♥

♥ İdil Deniz ♥

canım gaz ilcını mı değiştirdi dok ne verdi bende gaz İLACI ALACAM NE ALABİLİRİMSİZCE

Çok sağol canim.
Keskin bir ses duyduğunda eller havada sicriyor gözlerde ayni bahsettiğin gibi yarım bende cozemedim sorun mu var diye ama normal sanki

♥ İdil Deniz ♥

böyle olması normal kızlar

Çok sağol cancağızım.

♥ İdil Deniz ♥

biogaia damlayı gaz içinmi verdi canım bende alsam olur mu bizim dok zinco dedi ama bizde işe yaramadı

Çok sağol canim.

♥ İdil Deniz ♥
Kızlar benim Gülce'm de sıçrayıp duruyor kv benim cesaret edemediğim kundaklama olayına girişti normalde hiç kabul etmezdi melegim hep kollar aciktaydi ama kv dirayetle 2 gun uğraştı ayaklar serbest kollar kundakli uyuklarken yatağına koyuyorum daha once altına kundak bezini hazırlamış oluyorum kolları sabitleyince daha uyanmıyor özellikle gece cok rahat etti ama her bebek farklı

Bizim dogalgazimizi yine kesmisleeeeeerrrr. Sinirden catliicam, kizimin ve benim banyo gunu bugun ve dunden beri sicak su yok Siz siz olun, isinma ve dicak suyun merkezi sistem oldugu bi vinada oturmayin. Bu topigin sakinleri beni "evlerinin dogalgazi kesilip duran kadin" olarak hatirlasin..!

Canim merhaba. Hakikaten yoksun ne zamandir. Valla biz de sklıyoruz. Ne guzel senin yemek yollayanin var. Bizim evde dogru durust yemek pismiyo. Anca corba yapiom ben. Evi de deyim yerindeyse ..k goturuyo :KK1: guya gebeligimden beri yardimci almistim. Dogum sonrasi da duzenli gelir demistim. Digumdan sonra 1 kere anca geldi. 5 hafta oldu hasta :KK43: ben de haziranda gitcem memlekete nasipse. Kalcam 1,5-2 ay kadar. Cok yoruldum, yanimda birileri olsun istiyorum. Size de hayirli yolculuklar simdiden.

Ya arkadaşlar ben de Baba Slıng tayfasına katılmak üzereyim ama yine de kullananlardan bir fikir alayım dedim ...
Nasıl kızlar memnun musunuz ? Kulanımı falan kolay mı daha iki aylık bile değil bebekim :emir_bebek:

Selamlar güzel anneler ve tatlı melekleri. Inşallah herkes iyidir. Gece oğlanı alırken ani hareket yaptım sanirim belim ağrıyor; sürahi nine gibi dolaniyorum:KK70::KK70::KK70:

Fefilifa, simca & dalokaysmom yoksunuz uzun zamandır. Okuyorsaniz bir ses veri

Hakikaten nerde bu millet?? Gecenlerde fefilifa online di. Ama yazmadi. Dalokayamom da bans yorum yazmusti 2 gun oldu. Ama siimca yok ne zamandir. Ve de Aktar.

Kızlar çok sağolun merak etmişsiniz:KK16:Biz iyiyiz kızımla şükür,bugün ilk kez kanguruya koydum,2 dk içinde uyuya kaldı,sitenin bahçesinde yürüyüş yaptım 40 dk kadar,köpeğimi de aldım yanıma,çok iyi geldi valla bana da hava almak.hep evde daralıyo insan.

Cumartesi 40'ımız çıkıcak hayırlısıyla,az kaldı.onun dışında kızımın yüzünde kırmızı sivilce benzeri şeyler çıktı,atopik dermatit dedi doktor ama google'dan baktım,hiç benzemiyo ona.Amerika'daki arkadaş baby rash onun adı burda dedi,hakkaten google fotoğraflarda çok benzeyen var.kendi kendine geçiyomuş,sıcaktan da olurmuş,benim farkettiğim şu oldu,emzirirken emmediği taraf koluma yaslanınca çok kızarıyodu terden.şimdi tülbentsiz yatırmıyorum koluma,baya azaldı,ten temasından oluyomuş yani.

Onun dışında işe nasıl geri dönüp onu bakıcıya bırakıcam üzüntüsü var,napıcam bilmiyorum,çok zor..

snowy belin düzelir hemen inşallah..öpüyorum şimdilik sizii:KK16::KK16:

Son düzenleme:
Bizim dogalgazimizi yine kesmisleeeeeerrrr. Sinirden catliicam, kizimin ve benim banyo gunu bugun ve dunden beri sicak su yok Siz siz olun, isinma ve dicak suyun merkezi sistem oldugu bi vinada oturmayin. Bu topigin sakinleri beni "evlerinin dogalgazi kesilip duran kadin" olarak hatirlasin..!

Canim merhaba. Hakikaten yoksun ne zamandir. Valla biz de sklıyoruz. Ne guzel senin yemek yollayanin var. Bizim evde dogru durust yemek pismiyo. Anca corba yapiom ben. Evi de deyim yerindeyse ..k goturuyo :KK1: guya gebeligimden beri yardimci almistim. Dogum sonrasi da duzenli gelir demistim. Digumdan sonra 1 kere anca geldi. 5 hafta oldu hasta :KK43: ben de haziranda gitcem memlekete nasipse. Kalcam 1,5-2 ay kadar. Cok yoruldum, yanimda birileri olsun istiyorum. Size de hayirli yolculuklar simdiden.

Bebek varken iyice zor,inşallah açarlar hemen doğalgazı:18:

Canım olmadı bir haftasonuna sıkıştırırsınız.. Kaçamak yaparsınız..:KK34:

Canım bizim oğlan maşallah uyuyor kendi kendine.. Ya memede , ya gaz çıkardıktan sonra omzumda ya da yatağında yatarken sıkıp kalıyor.. Ya gözünü korkutmayayımda bizim arkadaş çarşafda sallamaya alıştırmış.. Bir gece bizde kaldılar.. Gece 11 den sabah 3 e kadar salladık.. Sabah 6 gibi uyandı.. Annesi dinlensin diye aldım kucağıma sabah 9 a kadar koltukta uyuduk..ben oturur vaziyette bebe omzumda.. Ben sap simplex veriyordum .. Gazla birlikte kusuyordu çocuğum .. Bıraktım.. Humana kimyonlu rezene çayı içiyorum...

Tatlım çok geçmiş olsun..iyi ki araştırmışsın.. Kusma diyip geçmemek gerekiyormuş... Iyi ki şu net var.. :KK19:

ya bizimki dizimiz de uyumaya bayılıyor ama ne kadar derin uyku bile olsa yatağına yatırınca mks 5 dk sürüyor... emerken uyuduysa belki bi ihtimal yatağına yatınca uykuya devam ediyor ama bu seferde gaz sorunu çıkıyor... :KK76: doktor bizede sap simplex önerdi ama önce biogaidayı kullanın demişti.

Kızlar idil in huzursuzluğu sabah eşim işe gittikten sonra yine nüksetti :KK31:
Bindim taksiye götürdüm annemin çalıştığı hastaneye.
Sürekli midesini çıkarmasını gece araştırmıştım bağırsakla ilgili bir rahatsızlık olabileceğini öğrendim.
Yoksa doktora kusuyor diyordum normal deyip geçiyordu.
Bugün anlattım kusma şeklini ve bağırsaklardan şüphelendiğimi, kalça usg çekilirken ona da baksınlar dedi.
Ve çekilen usg kalça da birşey yok ama sol böbrekte ki idrar kesesinde büyüme var dendi.
İdrar tahlili istendi, idrar tahlilini veremedik kızım hep takılan örneğin içine şişle birlikte kakada yaptı.
Dua ediyorum inşallah düzelir ve en yakın zaman da geçer :KK43:

esmercim umarım idil bir an önce iyileşir....:KK34:

Gunsydin kizceler. Dun kizima donence aldik :) cok hosuna gitti. İnsallah onda oyâlanmaya alisir da rahat ederim. Karni tok, sirti pek ama kucakta hep. Uyurken bile. Yatirinca hrmen aciliyo gozler. İnsallah hosuna gider, cabuk sklmaz.

:)) valla sizde duzen super, masallah diyorum. Evet bizde daha 1. Dogmadan 2. Plsnlanmisti ama babamiz camura yatiyo gibi :KK1: goren de diyecek ki bu adam cok yoruluyo :KK52:

Merhaba :) hosgeldin arsmiza. Burda yazmak cok guzel, bagimlilik yapar. Firsat buldukca girmek istersin ve aklin da surekli burda olur. Sıkıntilar da paylasilir, mutluluklar da. Ben de sonradan katilan biri olarak soyluyorum :) ve bebisin de hayirli olsun, saglikla buyut :)

İnsallah canim. Allah dert vermesin minik kuzulara. Nice 40 lar gorun insallah

Masallah canim :KK66:

Haklisin. Ama ben sallamaya alistiriyorum galiba. Kizimi yatagina alinca derin de olsa uykusu ills ki uyanir. Ben de besiginde salliuorum. Hakkimizda hsyirlisi. Gece oyle bi beklentisi yok cocugumun, ama gunduz uykulari cok hafif

Canim cidden cok uzulduk tum ulke. Bizde tv yok, sosyal medyadan takip ettim ben de. Baktim gozumun yasi kurumuyo, biraktim takibi. Aman dikkat sutlere, bidaha hic azalmamasi dilegimle :KK66:

Canim daha kesin bi teshis yok herhalde. İnsallah korktugun gibi olmaz, cabucak iyilesir kuzun. Cok gecmis olsun minik esmere:KK43:

BrujaV teşekkür ederim... artık yalnız olmadığımı biliyorum ve rahatlıyorum okudukca tüm sorunlar herkezte ortakmış diyorum :KK3:
uyku konusunda tıpatıp aynıyız.. geceleri beşiğini sallıyorum dönencesini açıyorum falan ama gündüzleri .... kuş uykusunda pıt diye uyanı veriyor...

Herkese günaydın.benim oğlum da kucakta uyuyor.derin uykudayken beşiğine bırakıyorum.sanki uyuyan o değil 2 dk sonra uyanıyor.yan yatmayı sevmiyor aslında.çünkü gaz sancısı zorluyor yan yatınca.yüzüstü yatınca rahat ediyor.gece de öyle yatıramıyorum.gaz sancıları bitene kadar idare edeceğiz artık.
Tam dediğin gibi burası bağımlılık yapıyor :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım uyku sorunu sende de aynı demekki bir çözüm bulursan bize de cıtlat :KK1: yüz üstü yatmayı da bi yere kadar seviyor hiç uyuyacak kadar sakinlemiyor:KK50:

Ben telden göremiyorum kim online. Inşallah hepsi iyidir.

Yanıma alıyorum canım. Zaten emdikten ortalama 1 saat sonra yatırdığım için kusma riski vs olmuyor. Gündüz sürekli yüzüstü bırakıyorum. Ben de ne uyudum ne uyumadim, yanında dinleniyorum.

yüz üstü yatırma işini ben çok uzun tutmuyorum yorulur diye düşünüyordum, demekki beklesem rahat mı edecek oğluşum :44:

Kizlar selam kizim 37 gunluk oldu hersey yolunda cok sukur hafif gaz sancilari oluyor geceleri ama atlatiyoruz bir sekilde. Ama son 2 haftadir gozunde capaklanma var damla da ise yaramadi tavsiyeleriniz nelerdir, dr. normal dedi ama bu durum beni cok uzuyor...

merhaba herkesee hanimlar bende nisan annesiyim 4 nisanda dogum yaptim daha oncede yazmistm ama bugunlerde giremedim malum birde 3 yasinda kizim var oglumdan kalan zamanda da kizimla ilgileniyorum az cok okuyorum ama burayii hepimizin sikintisi ayni gaz sanci emzirme uykusuzluk size iki cocuk annesi olarak edindigim tecrubelerimi yazmak istedim

1 bebege gaz icin masaji mutlaka ac karnina yapin eger tok karnina yaparsaniz onu daha cok aglatirsiniz ackarnina yapip bagirsaklari harekete gecirdikten sonra emzirmeyi deneyin cok faydasi oluyo ben denedim

2 her emzirmeyi 20 dakika yapip sonrad 1 bucuk iki saat ara verirseniz daha az gaz oldugunu kesfedeceksiniz

3 gaz ilacini da benim universte de gittigim prof dr ac karnina ver demisti o zaman daha cok faydasini gorursun demistii vede nane evet bildiginiz kuru nane cayini eksik etmeyin gunde bi defa sanciyi keser demisti evet faydasini gordumm
nottt kizim o kadar gazliydiki dusunun artik prof. dr lere goturmustuk

4 bebegin geceyle gunduzu ayirt etmesini saglayin gece sesiz ve karanlikta gunduz sesli ve aydinlik ortamda yatirin gece surekli uyanmayacak tir her emzirme arasinda iki saat uyuyacaktirr zamanla bunu ogrenecek vee gece sik kalkmayacak

5 ben bebegime milupanin iyi geceler cayini veriyorum yatmadan once hem rahatlatip iyi uyumasini sagliyo hemde gazini cikariyo tavsiye ederimm sizlerede gunduz vermeyin ama cunku gunduz uyutunca gece uyumuyorr

6 hangi gaz ilacini kullanirsaniz kullanin etki pek etmeyecektir cunku onemli olana bagirsaklarin ve midenin gelismesi ilac sadece yardimci o yuzden size uc ay kadar sabir diyorumm maalesef

7 bebeginizde kabizlik bas gosterdiyse zeytinyagi en onemli yardimciniz olacak makat kismina zeytinyagiyla masaj yaparsaniz rahatca kakasini yapacaktir denenmistir

8 bebeginizin yanindayken onu surekli destekleyerzk agiz ustu yatirin hem gazina faydasi olacak hemde bu pozisyonu sevdigi icin bebekler sizde rahat edeceksiniz

9 kekik cayini denedinizmi ben denedim hem uyutuyor hemde gaz cikartiyoo sizde icin ayrica papatyada uyukuya yardimci bunlardan birini mutlaka yatmadan verinki rahat uyusunn

sormak istediginiz baska bisey olursa buralardayim internette de yaziyo bunlar ama onemli olan denenmis olmasi haydik hoscaklin hepinizz

Teşekkürler canım. Arkadaşın dediği gibi, ellerini hafif sararsan daha rahat yatıyorlar.

Öperim cancağızım ♥

♥ İdil Deniz ♥

Öperim canim:KK70:

Çok sinir bozucu bir durum gerçekten. Neyse az kaldı. Inşallah ailenin yanında rahat edersin canım. Kiz kardeşin gitti mi bu arada?

Kızlar çok sağolun merak etmişsiniz:KK16:Biz iyiyiz kızımla şükür,bugün ilk kez kanguruya koydum,2 dk içinde uyuya kaldı,sitenin bahçesinde yürüyüş yaptım 40 dk kadar,köpeğimi de aldım yanıma,çok iyi geldi valla bana da hava almak.hep evde daralıyo insan.

Cumartesi 40'ımız çıkıcak hayırlısıyla,az kaldı.onun dışında kızımın yüzünde kırmızı sivilce benzeri şeyler çıktı,atopik dermatit dedi doktor ama google'dan baktım,hiç benzemiyo ona.Amerika'daki arkadaş baby rash onun adı burda dedi,hakkaten google fotoğraflarda çok benzeyen var.kendi kendine geçiyomuş,sıcaktan da olurmuş,benim farkettiğim şu oldu,emzirirken emmediği taraf koluma yaslanınca çok kızarıyodu terden.şimdi tülbentsiz yatırmıyorum koluma,baya azaldı,ten temasından oluyomuş yani.

Onun dışında işe nasıl geri dönüp onu bakıcıya bırakıcam üzüntüsü var,napıcam bilmiyorum,çok zor..

snowy belin düzelir hemen inşallah..öpüyorum şimdilik sizii:KK16::KK16:

Sormasak yazmiyorsun:KK70::KK70: iyi olmaniza sevindim. Kırkıniz da şimdiden hayırlı olsun canım. Kızarıklık benim minikte de var. Yüzü göğsüme değip kizarmasin diye bodylerimi giyemiyorum, bu yaz t-shirt le geçecek:KK66:

ya bizimki dizimiz de uyumaya bayılıyor ama ne kadar derin uyku bile olsa yatağına yatırınca mks 5 dk sürüyor... emerken uyuduysa belki bi ihtimal yatağına yatınca uykuya devam ediyor ama bu seferde gaz sorunu çıkıyor... :KK76: doktor bizede sap simplex önerdi ama önce biogaidayı kullanın demişti.

esmercim umarım idil bir an önce iyileşir....:KK34:

BrujaV teşekkür ederim... artık yalnız olmadığımı biliyorum ve rahatlıyorum okudukca tüm sorunlar herkezte ortakmış diyorum :KK3:
uyku konusunda tıpatıp aynıyız.. geceleri beşiğini sallıyorum dönencesini açıyorum falan ama gündüzleri .... kuş uykusunda pıt diye uyanı veriyor...

canım uyku sorunu sende de aynı demekki bir çözüm bulursan bize de cıtlat :KK1: yüz üstü yatmayı da bi yere kadar seviyor hiç uyuyacak kadar sakinlemiyor:KK50:

yüz üstü yatırma işini ben çok uzun tutmuyorum yorulur diye düşünüyordum, demekki beklesem rahat mı edecek oğluşum :44:

Ben yatiriyorum, kendi kendine uyuyor bu şekilde. Başını çeviriyor istediğinde. 3 saat rahat yatiyor:KK66:

Kizlar selam kizim 37 gunluk oldu hersey yolunda cok sukur hafif gaz sancilari oluyor geceleri ama atlatiyoruz bir sekilde. Ama son 2 haftadir gozunde capaklanma var damla da ise yaramadi tavsiyeleriniz nelerdir, dr. normal dedi ama bu durum beni cok uzuyor...

Hayırlı olsun canım masallah. Allah anali&babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın canım benim.
Gittim lakin sadece antibotik yazdı doktor.
Müdahale etmeleri için iltihap in kuruması lazımmış.
Bir kaç gün daha çekeceğim artık ama iyice sinirlerimi bozdu diş olayı.
Kabakulak olmuş gibi geziniyorum evde aksine bir de yatılı misafirlerim var

♥ İdil Deniz ♥

Gecmis olsun tatlim
Hamama gidecektin gittin mi?.

X