Masallah size nice 40 lar. Yuzundeki o kuzariklar da geciyo zamanla ve evet sicaktan oluyo. Ben de darkettim. Biz de emerken ter icinde kaliyoruz. Oyle olunca banyo yapmak bizi ferahlatiyo ama sicak su yokkkinsallah canim. Az once haziran ayinin aidatlari toplandi. Faturayi odemek icin onden topluyo yonetim. Kamguru icin kicuk degil mi? 3 aydan once onermiyolar ya ??
Nasil olcak bu boyle. Ginduz hic uyumuyo ki ben de iki satir is yapayim. Burak isi tuvalete gitcek vaktim olmuyo bazen. Bi yerde biseyi eksil mi yapiyorum bilemedim ki
Canim ne guzel onerilerde bulunmussun. Tesekkurler paylasimin icin. Papatya cayini bebege mi verelim?
Bizde de var cnm soyledigin sivilce gibi seylrr ben de sicaktan oldugunu dusunmustum
Kizlar selam kizim 37 gunluk oldu hersey yolunda cok sukur hafif gaz sancilari oluyor geceleri ama atlatiyoruz bir sekilde. Ama son 2 haftadir gozunde capaklanma var damla da ise yaramadi tavsiyeleriniz nelerdir, dr. normal dedi ama bu durum beni cok uzuyor...
arkadaşlar meraba aranızda gebelik şekeri olup da normal doğum yapan varmı yoksa erkenden sezaryenle aldılar mı. bana doktorum normal doğum dıyor fakat ben şekerden dolayı tedirginim
Kızlar idil in huzursuzluğu sabah eşim işe gittikten sonra yine nüksetti
Bindim taksiye götürdüm annemin çalıştığı hastaneye.
Sürekli midesini çıkarmasını gece araştırmıştım bağırsakla ilgili bir rahatsızlık olabileceğini öğrendim.
Yoksa doktora kusuyor diyordum normal deyip geçiyordu.
Bugün anlattım kusma şeklini ve bağırsaklardan şüphelendiğimi, kalça usg çekilirken ona da baksınlar dedi.
Ve çekilen usg kalça da birşey yok ama sol böbrekte ki idrar kesesinde büyüme var dendi.
İdrar tahlili istendi, idrar tahlilini veremedik kızım hep takılan örneğin içine şişle birlikte kakada yaptı.
Dua ediyorum inşallah düzelir ve en yakın zaman da geçer
Selam canım, yoktun ne zamandır. Iyi olmaniza sevindim. 3 ayı bekliyorduk biz, 6 ay mi oldu şimdi. Vay halimize
Anladım canım yeniden geçmiş olsun. Doktor hastane değiştirebilirsin kafana yatmiyorsa. Bence de doktor olaya daha araştırmacı ve durum spesifik yaklaşmali. Ayrıca sen normal doğum yaptın, bebeğin zaten l. Reuteri aldı doğum sırasında (vajinadan). Biogaia ihtiyacın yok ki.
Inşallah sonraki ultrasonunda güzel haberler alırsın canım. Fizyolojik reflusu doğrulandı ise kusmasi onunla alakalı olabilir. Ayrıca kilo alımınin güzel olmasına sevindim. Op yerime güzelliği
Bizim dogalgazimizi yine kesmisleeeeeerrrr. Sinirden catliicam, kizimin ve benim banyo gunu bugun ve dunden beri sicak su yok Siz siz olun, isinma ve dicak suyun merkezi sistem oldugu bi vinada oturmayin. Bu topigin sakinleri beni "evlerinin dogalgazi kesilip duran kadin" olarak hatirlasin..!
Canim merhaba. Hakikaten yoksun ne zamandir. Valla biz de sklıyoruz. Ne guzel senin yemek yollayanin var. Bizim evde dogru durust yemek pismiyo. Anca corba yapiom ben. Evi de deyim yerindeyse ..k goturuyoguya gebeligimden beri yardimci almistim. Dogum sonrasi da duzenli gelir demistim. Digumdan sonra 1 kere anca geldi. 5 hafta oldu hasta ben de haziranda gitcem memlekete nasipse. Kalcam 1,5-2 ay kadar. Cok yoruldum, yanimda birileri olsun istiyorum. Size de hayirli yolculuklar simdiden.
Baba Slıng hakkında yorum yok mu
Bugün ya alıcam ya almıycam ...
Baba Slıng kullananlar mennun mu ...Kullanması kolay mı yütfen kullananlar yazablir mi
canım gaz ilcını mı değiştirdi dok ne verdi bende gaz İLACI ALACAM NE ALABİLİRİMSİZCE
Tatlım kızım çok gaz sansıcı çekiyor diye doktor verdi bu ilaçı.biogaia damlayı gaz içinmi verdi canım bende alsam olur mu bizim dok zinco dedi ama bizde işe yaramadı
Çok sağol tatlım.ya bizimki dizimiz de uyumaya bayılıyor ama ne kadar derin uyku bile olsa yatağına yatırınca mks 5 dk sürüyor... emerken uyuduysa belki bi ihtimal yatağına yatınca uykuya devam ediyor ama bu seferde gaz sorunu çıkıyor...doktor bizede sap simplex önerdi ama önce biogaidayı kullanın demişti.
esmercim umarım idil bir an önce iyileşir....
BrujaV teşekkür ederim... artık yalnız olmadığımı biliyorum ve rahatlıyorum okudukca tüm sorunlar herkezte ortakmış diyorum
uyku konusunda tıpatıp aynıyız.. geceleri beşiğini sallıyorum dönencesini açıyorum falan ama gündüzleri .... kuş uykusunda pıt diye uyanı veriyor...
canım uyku sorunu sende de aynı demekki bir çözüm bulursan bize de cıtlatyüz üstü yatmayı da bi yere kadar seviyor hiç uyuyacak kadar sakinlemiyor
yüz üstü yatırma işini ben çok uzun tutmuyorum yorulur diye düşünüyordum, demekki beklesem rahat mı edecek oğluşum :44:
Sağol mavişcim.Gecmis olsun tatlim
Hamama gidecektin gittin mi?.
Tatlım denedim o gün saç kurutma makinası sesi çok rahatlattı.Esmerim beyaz gurultu indir bizde ise yariyor simdilik
Çok sağol sinemcimCanım çooook geçmiş olsun idil denize.
Baba Slıng hakkında yorum yok mu
Bugün ya alıcam ya almıycam ...
Baba Slıng kullananlar mennun mu ...Kullanması kolay mı yütfen kullananlar yazablir mi
ben de kullaanlardan bilgi istiyorum.
ayrıca neko ve boba marka sling var.acaba deneyen var mı baglaması nasıl kolay mı?
Kızlar gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Buradan bana da diğer arkadaşlar aracı oldu aldım ve çok memnunum.
wrap sling bağlamak zormuş genel yorumlar bu yönde ama babasling pratik kullanımı kolay kumaşı vs de çok güzel.
Yalnız alırken sıcak havaları düşünerek açık renk tercih edin
Saol canımmmmmmm
Ben de yeşilinden almayı düşünüyorum...
Bunda da ilk başta bağlamak ayarlamak zor diyorlar ama birbrimize de sorarız artık :)
Alıyım ben de o zamansa
Masallah size nice 40 lar. Yuzundeki o kuzariklar da geciyo zamanla ve evet sicaktan oluyo. Ben de darkettim. Biz de emerken ter icinde kaliyoruz. Oyle olunca banyo yapmak bizi ferahlatiyo ama sicak su yokkkinsallah canim. Az once haziran ayinin aidatlari toplandi. Faturayi odemek icin onden topluyo yonetim. Kamguru icin kicuk degil mi? 3 aydan once onermiyolar ya ??
Nasil olcak bu boyle. Ginduz hic uyumuyo ki ben de iki satir is yapayim. Burak isi tuvalete gitcek vaktim olmuyo bazen. Bi yerde biseyi eksil mi yapiyorum bilemedim ki
Canim ne guzel onerilerde bulunmussun. Tesekkurler paylasimin icin. Papatya cayini bebege mi verelim?
Ben hic biberon vermedimoglum da cekistiriyor neden acaba?
Kizlar capaklanmayla ilgili bazi arkadaslar dra goturmus damla kullanmis aklim karisti
Bebeklerde hic capak olmamasi mi gerek?
Bizde gun icinde bir kac defa oluyor ben de bu durumu onemsememistim bizde de olabiliyor yani bende uykudan uyaninca oluyor bazen
Bu konuda bilgisi olan lutfen paylassin
Opuyorum sizleri ve minik kuzulari :)
İnsan gormeyunce merak ediyo di mi :)Ben de bugun yazacaktim bu hatunla nerde diye
Anladim canim. İimis. Zaten rahatsiz olsa huzursuzlanir. Artik cikarsiniz bol bolcanım ilk aydan itibaren yazıyo pakedinde,abimin eşi verdi.o da kullandı,ben beli kayıyo mu diye baktım,kucağımda uyuduğu pozisyondaydı içinde,elimle alttan destekledim ama ona bile gerek yoktu,baya rahattı,uyudu.
Allahim uyurum insallahher kafadan ayrı bi ses çıkıyor... ben artık oğlumun keyfine bıraktım herşeyi:) çok fazla giremiyorum foruma çok yoruluyorum gerçekten hiç bilgisayara ayıracak vaktim olmuyor ama aklımdasınız:)
cnm biz de aynı yemekleri yemek zorunda kalıyoruz artık. ben de çok fazla temziliğe dikkat edemiyorum sadece oturduğumuz odayı havalandırıyor ve süpürüyorum günlük bebeğe zarar olmasın diye. napalım artık çocuklu bayanlarız:)oh ne güzel iyi bi tatil yapacaksın inş! biz de hafta sonları kaçıyoruz kvlere çok iyi oluyor bol bol uyuyorum. sen de dinlenirsin iyice...
merhaba herkesee hanimlar bende nisan annesiyim 4 nisanda dogum yaptim daha oncede yazmistm ama bugunlerde giremedim malum birde 3 yasinda kizim var oglumdan kalan zamanda da kizimla ilgileniyorum az cok okuyorum ama burayii hepimizin sikintisi ayni gaz sanci emzirme uykusuzluk size iki cocuk annesi olarak edindigim tecrubelerimi yazmak istedim
1 bebege gaz icin masaji mutlaka ac karnina yapin eger tok karnina yaparsaniz onu daha cok aglatirsiniz ackarnina yapip bagirsaklari harekete gecirdikten sonra emzirmeyi deneyin cok faydasi oluyo ben denedim
2 her emzirmeyi 20 dakika yapip sonrad 1 bucuk iki saat ara verirseniz daha az gaz oldugunu kesfedeceksiniz
3 gaz ilacini da benim universte de gittigim prof dr ac karnina ver demisti o zaman daha cok faydasini gorursun demistii vede nane evet bildiginiz kuru nane cayini eksik etmeyin gunde bi defa sanciyi keser demisti evet faydasini gordumm
nottt kizim o kadar gazliydiki dusunun artik prof. dr lere goturmustuk
4 bebegin geceyle gunduzu ayirt etmesini saglayin gece sesiz ve karanlikta gunduz sesli ve aydinlik ortamda yatirin gece surekli uyanmayacak tir her emzirme arasinda iki saat uyuyacaktirr zamanla bunu ogrenecek vee gece sik kalkmayacak
5 ben bebegime milupanin iyi geceler cayini veriyorum yatmadan once hem rahatlatip iyi uyumasini sagliyo hemde gazini cikariyo tavsiye ederimm sizlerede gunduz vermeyin ama cunku gunduz uyutunca gece uyumuyorr
6 hangi gaz ilacini kullanirsaniz kullanin etki pek etmeyecektir cunku onemli olana bagirsaklarin ve midenin gelismesi ilac sadece yardimci o yuzden size uc ay kadar sabir diyorumm maalesef
7 bebeginizde kabizlik bas gosterdiyse zeytinyagi en onemli yardimciniz olacak makat kismina zeytinyagiyla masaj yaparsaniz rahatca kakasini yapacaktir denenmistir
8 bebeginizin yanindayken onu surekli destekleyerzk agiz ustu yatirin hem gazina faydasi olacak hemde bu pozisyonu sevdigi icin bebekler sizde rahat edeceksiniz
9 kekik cayini denedinizmi ben denedim hem uyutuyor hemde gaz cikartiyoo sizde icin ayrica papatyada uyukuya yardimci bunlardan birini mutlaka yatmadan verinki rahat uyusunn
sormak istediginiz baska bisey olursa buralardayim internette de yaziyo bunlar ama onemli olan denenmis olmasi haydik hoscaklin hepinizz