Hareketi var poyraz'ın aama uyanıkken hep onun yanında olmamı ve onunla ilgilenmemi istiyor, kendi kendine durmuyor, bazen alt değiştirirken felan dalgınlığıma gelio yatağın uç kısmına koyup diğer odaya gidiorum allah korusun düşebilir dikkat etmek gerek artık sanırsam onunda farkına eşim uyardıda vardım, ama benim oğlan bana daha gülmüoösadece bakıo ne zaman gülecek die bekliorum :)
Her anin ayri bi guzelligi var diyosunolrun, saglikli olsunlar da varsin o ceneler durmasin :) aminnn, insallahh bizim ailemiz de buyur :)
Uyurken bile eller ayaklar durmuyo resmen. Uzerinde ortu tutamiyoruz gece ne uyansam ustu acik
Ah bu babalar. Bizim babamiz o kadar bile oyalayamiyo. Demek ki hepsi ayni bu baba versiyinunun
Canim ben rezene ve kimyonla cay yapi iciyorum. Ama bebegim gazli bi bebek degil. O yuzden ise yaradi mi bilemiyorum. Bebegine iciren var 5-10 cc kadar bu caydan. Deneyebilirsin son care. Ama bebek gazliysa gazlidir, pek de bi cozumu olmuuo, zamanla buyumelerini bekliyosun
Gunaydin herkese
Saat üçten beri ayakta olan oğlum an itibari ile uyumuş bulunmakta sanirim bende kivrilsam iyi olacak .45gunun uykusuzluğu artik basima vurmuş durumda gerçi hamileliğinin son aylarinda gece uykusuzluk vardi 45tende fazla aslında.
Tatil günlerini Cok seviyorum.bebeğim agladikca Esim bütün gün yasadigim çaresizliği daha iyi anliyor.çünkü biliyorum ki arada sinirlerim bozuk deyip aglamam ona çok anlamsiz geliyor.
Artik bende dayanamıyorum bu hafta sonu anneme gidip kalicam gece oda bebekle kalicak sutumu sagip birakicam yoksa olmayacak boyle sinirlerim harap oldu.gözlerimin alti çoktu yorgunluktan bitkinlikten.dört bel kalmadi.doğum dikisleri desen ayri dert.dişlerin agrimaya sizlamaya başladı randevum perşembe bakalim ondan ne cikacak ........
Bu arada hamak kullanan var mi aranizda.benim oglan geceleri azda olsa uyuyor yani gun icinde sadece iki saat uyudugu icin gece daha iyi gibi.
Hafta sonu annem evine bildiğimiz Hamak kurmuş tavana biz gidicez diye.oğlana iyi geldi gibi emdikten sonra salladim uyudu gibi ama bilemedim .uykuya dalmasini kolaylastirdi gibi.kullanan varsa fikir akmak isterim.
Günaydın bende iki gündür annemdeyim kızlar biraz daha sabredecez az kaldı biraz daha büyüsünler keyfini çıkarırsınız
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar gaz ıcın ne yıyıp ne ıcıyırsunuZ ılk cocukta cok cekmıstım ıkıncıdede aynıbugun 19 gunluk olduk
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım sağ az bişe biraz yoğunluk geçsin bebeğine memeni ver biberona alışıp seni bırakmasından korkuyorsaan eğerki çalışan anne isen sonradan kullanırsın sağdıklarını :) tabi bu bir öneri
kızlar bebegımın boğazına kacıyo emzırırken demıstım ya sımdı once sağıyorum ozellıkle sabahları emzırdıkten sonrada bıberonla sagdıgımı verıyorum ınş memeyı unutmaz bıberon verırken korkuyorum
Merhaba nisan anneleri 3 nisanda ogluma kavustum bende... tum hamilelik boyunca sadece okudum calisma vs derken pek yazmak kismet olmadi simdide bebekle ugrasmaktan vakit olmadi... ama nerdeyse o kadar cok takip ettim ki hepinizi taniyorum... brujav esmerim anar erensar snowy daha sayamadigim isimler...bundan sonra aktif sekilde aranizda olmak istiyorum..
Hepiniz hayirli olsun Bebisleri.... allah geceleri uyuyan gunduzleri gulucukler sacan uslu saglikli bebisler olmasini nasip etsin...
Gözün aydın canım. Yakın miydi ailen? Sen de biraz rahat edersin inşallah. Tam olarak ne kadar büyüyünce keyfini çıkaracağız
ben öyle yapptım canım arada dinlenmek uyumak için. şimdi mememi çekiştirio. herhalde biberon kolaylığını gördü.
Ailem yakında annemde bana yardım edemiyor hasta en azından ortak değiştirmiş oluyorum kız kardeşim işten gelince bakıyor.kuzularimiz 3 aydan sonra rahatlatacaktır tabi her bebek aynı değil bu gün kızı kalça ultrasonyonu içim hastaneye götürdüm kucagimda uyudu eve gelinceye kadar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende kendimi bu konuda yetersiz görmeye başladım çok üzülüyorum emziriyorum memeyi çekiştiriyor 1.5 saat uğraşıom sonra sağmaya gidiorum 30 cc falan çıkıyor. bebeğim hala durmuyor. bende yorgunluktan öldüm gece de 1 yada max 1,5 saatte kalkıyor. öncesinde biberon geçmişimiz vardı akşamları dinlenmek için verdiriyordum. ya biberondan yada süt az bilemiyorum. üzülüyorum mama vermek istemiyorum.
40 buğday ve 40 Gül yaprağına ihlas okuduk suyuna altın yüzüğümle birlikte attık kızımın saclarına un sürdük yaslansın Anneanne babanne olsun suyundan biraz ayırdım bana ve babasınaaksama Da gezmeye çıktık mı tum ağrılar hastalıklar uçacak gidecek insallah )))))
Selam kızlar.biz bugün doktora gittik.800 gr almış bebeğim bir ayda.hem minik bir bebek, hem de sadece anne sütüyle besleniyor.normal dedi.kalça ultrasonumuzda normal çıktı çok şükür.47 cm doğmuştu , 50 cm olmuş.herşeyi normal,sağlıklı bir bebek dedi.hergün dışarı çıkarabilirsin dedi.açık hava ona da iyi gelir dedi.haberler güzel yani.bi de uyusa oğlum tadından yenmez :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım sağ az bişe biraz yoğunluk geçsin bebeğine memeni ver biberona alışıp seni bırakmasından korkuyorsaan eğerki çalışan anne isen sonradan kullanırsın sağdıklarını :) tabi bu bir öneri
Gunaydin canlar :)
Gunaydin :) ben de annesinin yanina kacacak olanlardanim. Benim esim de goruyo nasil tek basima cirpindigimi. Elinden geleni de yapiyo ama benim soylemem lazim. Ben de birini soylesem oburlerini kendim yapmaya calisiyorumyine her sorumluluk bende cunku yapsa da dusunmedigi icin ben dusunmek ve soylemek zorundayim. Yoruldum. İyi beslenemiyorum, iyi dinlenemiyirum. Agladigimda da esim bana hak verip gezmeye filan goturuyo ama gecici cozum. Ben hamak kullaniyorum icinde cokda uyumuyo kizim. Bize akrabamizdan geldi. Ben aslinda elektrikli salincaklardan istiyodum ama bu olunca ondan almadik. Surekli sallayinca anca yarim saat. O da surekli kimildaniyo. Ama en azindan sofralarda kucagimdan dustu artik. Sofraya otururken icine yatiriyorum. Surekli de salliyorum. Yemegimi yiyene kadar oyalaniyo. Onceden kucagimda kizim, tek elle yemeye igrasiyodum. Belki senin bebisin sever.
Canım bende senle atnı durumdayım süt konusunda üsteşik tek göğsümden hiç gelmiyor mecbure. Mama veriyorum açmı kalsın çocuk doktorum 1 aylık bebeklerin 80-120 cc civarında yemesî gerekiyor dedi 30 cc ile nasıl dıysun bende emzirip sonra mama veriyorum napayım aşı niyetine diyorum memede biraz emdikten sonra ağlıyor aranıyor aç kalmasına gönlüm razı gelmez senînde gelmez alışmadı zor ama mama sonuçta zehir değil ilk yiyen benim bebeğim değil sondâ olmayacak 4. Atdan sonrâ ek gıdslarla allahın izniyle güzelce beslicem sonuçta ben varken vermemezlik yapmadım allahın taktirî yeterki meleğim doysun açlıktan ağlamasına dayamamam