2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Selamlar, herkes iyidir inşallah. 2 gün eşim de evde idi, nihayet ise gitti Yalnız daha rahat oluyor

Aman dikkat et canım. Daha donmezler ama alışkanlık edinmekte fayda var.

Maşallah canım. Şimdiden ikinci kuzunun planlarına baslamissin Inşallah gönlüne göre verir rabbim.

Benim eşim akşam 20 gibi alıyor bebeği, ben yatıyorum. Saat 2-3 arasi uyanıyorum. Genelde her ikisini de horlar vaziyette buluyorum Evvelsi gün ilk defa uyutamadi, oğlanın sesi de beni uyutmayinca pes edip kalktım. Yüzünü görmeniz lazımdı, öyle bir çaresizlik içinde..."herşeyi yaptım, uyumuyorrrr...ama biliyorum inadına yapıyor" deyişi vardı ki gulmemek için kendimi zor tuttum. Ufacık melek ne bilir inadı. Sıkıntısı var ki uyuyamamis

Allah kolaylık versin canım. Annen yakınsa ne güzel, yardimcin olur. Uykusuz günlerin acısını çıkarırsın

Günaydın bende iki gündür annemdeyim kızlar biraz daha sabredecez az kaldı biraz daha büyüsünler keyfini çıkarırsınız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gözün aydın canım. Yakın miydi ailen? Sen de biraz rahat edersin inşallah. Tam olarak ne kadar büyüyünce keyfini çıkaracağız

gunaydın tunaydınnn annelerrr :)) nasılsınız keyifler iyimi
biz emzik verdik koyduk yataga debeleniyoruz emzik emerken ıyak ıyak diye bi ses cıkarısı var güle güle bende uyuyamıyorum nasıl tatlı gelıosa bu emzik
kızlar ya alnında pul pul bi goruntu oldu oglumun sacının onunde de bıraz var cildimi kuru yoksa konak falanmı bu ya anlayamadım dün banyo yaptırdım ordan sonra ıyıce pul pul oldu

Kızlar gaz ıcın ne yıyıp ne ıcıyırsunuZ ılk cocukta cok cekmıstım ıkıncıdede aynı bugun 19 gunluk olduk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben gaz için kimyon su biraz şeker karıştırp veriorum, 1 haftalıkken başlamıştım hala veriom faydasını görüorum, yoksa feciiii halimiz

Gunaydin kizlar pardon tunaydin . Ayy herkeste bir gaz telasi var ne olacak bu halimiz bilmiyorum. Allah yardimcimiz olsun

Merhaba nisan anneleri 3 nisanda ogluma kavustum bende... tum hamilelik boyunca sadece okudum calisma vs derken pek yazmak kismet olmadi simdide bebekle ugrasmaktan vakit olmadi... ama nerdeyse o kadar cok takip ettim ki hepinizi taniyorum... brujav esmerim anar erensar snowy daha sayamadigim isimler... bundan sonra aktif sekilde aranizda olmak istiyorum..

Hepiniz hayirli olsun Bebisleri.... allah geceleri uyuyan gunduzleri gulucukler sacan uslu saglikli bebisler olmasini nasip etsin...

bende kendimi bu konuda yetersiz görmeye başladım çok üzülüyorum emziriyorum memeyi çekiştiriyor 1.5 saat uğraşıom sonra sağmaya gidiorum 30 cc falan çıkıyor. bebeğim hala durmuyor. bende yorgunluktan öldüm gece de 1 yada max 1,5 saatte kalkıyor. öncesinde biberon geçmişimiz vardı akşamları dinlenmek için verdiriyordum. ya biberondan yada süt az bilemiyorum. üzülüyorum mama vermek istemiyorum.

ben öyle yapptım canım arada dinlenmek uyumak için. şimdi mememi çekiştirio. herhalde biberon kolaylığını gördü.

Hoş geldin canım. Gözün aydın, Allah anali&babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah

Gözün aydın canım. Yakın miydi ailen? Sen de biraz rahat edersin inşallah. Tam olarak ne kadar büyüyünce keyfini çıkaracağız

Ailem yakında annemde bana yardım edemiyor hasta en azından ortak değiştirmiş oluyorum kız kardeşim işten gelince bakıyor.kuzularimiz 3 aydan sonra rahatlatacaktır tabi her bebek aynı değil bu gün kızı kalça ultrasonyonu içim hastaneye götürdüm kucagimda uyudu eve gelinceye kadar

Annene çok geçmiş olsun canım, acil sifalar diliyorum. Ultrason sonucunuz iyi çikmistir inşallah.

Dışarıda uyuma huyu benim minikte de var. Dışarıyı görsün, birşeyler öğrensin diye götürüyoruz; adam sürekli uyuyor

40 buğday ve 40 Gül yaprağına ihlas okuduk suyuna altın yüzüğümle birlikte attık kızımın saclarına un sürdük yaslansın Anneanne babanne olsun suyundan biraz ayırdım bana ve babasına aksama Da gezmeye çıktık mı tum ağrılar hastalıklar uçacak gidecek insallah )))))

Canım bende senle atnı durumdayım süt konusunda üsteşik tek göğsümden hiç gelmiyor mecbure. Mama veriyorum açmı kalsın çocuk doktorum 1 aylık bebeklerin 80-120 cc civarında yemesî gerekiyor dedi 30 cc ile nasıl dıysun bende emzirip sonra mama veriyorum napayım aşı niyetine diyorum memede biraz emdikten sonra ağlıyor aranıyor aç kalmasına gönlüm razı gelmez senînde gelmez alışmadı zor ama mama sonuçta zehir değil ilk yiyen benim bebeğim değil sondâ olmayacak 4. Atdan sonrâ ek gıdslarla allahın izniyle güzelce beslicem sonuçta ben varken vermemezlik yapmadım allahın taktirî yeterki meleğim doysun açlıktan ağlamasına dayamamam

Selam kızlar.biz bugün doktora gittik.800 gr almış bebeğim bir ayda.hem minik bir bebek, hem de sadece anne sütüyle besleniyor.normal dedi.kalça ultrasonumuzda normal çıktı çok şükür.47 cm doğmuştu , 50 cm olmuş.herşeyi normal,sağlıklı bir bebek dedi.hergün dışarı çıkarabilirsin dedi.açık hava ona da iyi gelir dedi.haberler güzel yani.bi de uyusa oğlum tadından yenmez :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gözün aydın canım, nice 40 lara inşallah. Maşallah.

Gözün aydın canım, maşallah tosununa. Kerem'de gaz sikintisi oldu dun gece. Yanıma alıp yüzüstü yatırdım. Sesi kesildi, ara ara gaz çıkararak sabaha kadar rahat uyudu.

Geçen gaz sıkıntısından dert yanmistin. Dene istersen canım. Ama yanında ol, daha küçükler yüzüstü durumda yalnız bırakma.

bugun doktora sordum canım emzırmeye calıs hızlı akısada alışır dedı biberona alışmasın dıyorsan dedı .çalışıyorum 2 ayım kaldı hemen hemen
sut saklama posetlerı aldım işe baslamaaya doğru onlara koyucam ınsallh

kızlar bebeklerınız ılk ay kac kılo aldı bugun bız asımızı yaptırdık ınsallh ateşlenmez kılosuda 3230 dogmustu 4250 olmuş boyumuz 3cm uzmaıs masllh ınsallh böyle devam eder

bızede bu salıncaktan geldı hedıye ama ben bebegımı henüz sallama alıştırmak ıstemıyorum işe başlayınca benım ıcın cok daha yorucu olur dıye sabaha kadar dızlerınde sallaya n arkadaşlarımı bılıyorum

kac saatte bır 80-100cc maama dedı doktor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…