Gözün aydın canım, nice 40 lara inşallah. Maşallah.
Gözün aydın canım, maşallah tosununa. Kerem'de gaz sikintisi oldu dun gece. Yanıma alıp yüzüstü yatırdım. Sesi kesildi, ara ara gaz çıkararak sabaha kadar rahat uyudu.
Geçen gaz sıkıntısından dert yanmistin. Dene istersen canım. Ama yanında ol, daha küçükler yüzüstü durumda yalnız bırakma.
kac saatte bır 80-100cc maama dedı doktor canım
Merhaba nisan anneleri 3 nisanda ogluma kavustum bende... tum hamilelik boyunca sadece okudum calisma vs derken pek yazmak kismet olmadi simdide bebekle ugrasmaktan vakit olmadi... ama nerdeyse o kadar cok takip ettim ki hepinizi taniyorum... brujav esmerim anar erensar snowy daha sayamadigim isimler...bundan sonra aktif sekilde aranizda olmak istiyorum..
Hepiniz hayirli olsun Bebisleri.... allah geceleri uyuyan gunduzleri gulucukler sacan uslu saglikli bebisler olmasini nasip etsin...
Ben gaz için kimyon su biraz şeker karıştırp veriorum, 1 haftalıkken başlamıştım hala veriom faydasını görüorum, yoksa feciiii halimiz
Hayırlı cumalar arkadaşlar, güzel melekleriniz nasil?
Bruja, esmer, priori ve anar neredesiniz?
Sinem haklı çıktın, annem şimdiden özledim diyor telefonda. Soruyor ne zaman geleceksiniz diye. Ancak bayrama geliriz dedim, olmazsa ben gelirim demeye basladi
Havalar ısındı, çocuğu nasıl giydirecegime bir türlü karar veremedim. Tek kat giydiriyorum hapsiriyor, 2 kat yapıyorum saçı ensesi ter içinde kalıyor. Başı ateş parçası sanki nasıl yaniyorTek kat ve yelek deniyorum en son. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Kilo alımı normal canım. Doktorun mu olumsuz konuştu, neden moralin bozuldu?
Baba sling furyası başlattım forumda....
Haydi güzeller slingsiz kimse kalmasin
Yazamaddim ama ara ara girip okudum. Keyfimiz kacik, manisali cok arkafasimiz bar ve tek gundemimiz soma. Allah yardimcilari olsun iscilerin. Metrelerce toprak ortmemeliydi o insanlarin tertemiz emeklerini.
Canim iyiyiz bizz, keyfim yoktu oyle bakip ciktim. Cok uzuluyorum maden iscilerine, sorumlulara lanetler ediyorum. 3-5 kurusa mihtac oldugu icin insanlarin yerin metrelerve altinda olume gitmek zorunda olduklari bi ulke oldugumuz icin utaniyorum. İsyan doluyum Anlayacagin
Ben zibin, penye kollu bluz ve kadife alt giydiriyorm. Bi de corap ayaklara. Uyandiginda terli olursa yelek giydiriyorum.
Bence sling firmasindan komisyon iste
video ya çekip göndereyimEmerken uyuyor sonra gaz çıkartmak için uğraşırken derin uykuya dalıyor canım. Ama benim yöntem kolay değil emzirme ve yataga koyma arasında en az 1 saat geçiyor.
Bu arada benim kuzu sallanmayi sevmiyor. Fon vs. Gibi sesler onu korkutup aglatıyor. Bu minikler cins cins çıkmışlar
Bebeğini uyanıkken yataga koyup uyumasini izleyenlere hayranım. Bana da öğretin
Geldim ... Izmire annemlere gittik tatili bahane edip.. Özledik diyip duruyordu annem telefonda hergün.. Ben de sıkılmıştım iyi geldi.. Dün akşam eve döndük ..
Ay kuzum salı günü izlemedim tv..Çarşamba izledim ondan sonra da hastalandım yattım akşamına.. Sütüm azaldı..çocuğum aç kaldı 3 gün..dün tekrar geldi.. Şükür.. Eşim izlememi yasakladı bi süre...
video ya çekip göndereyim
Değişiklik olmuş ne güzel. Biz de suan eşimle konuşuyorduk. 3 gün tatil vardı biz neden gitmedik diye. Şaka gibi, ikimizin de aklına gelmedi
Sutunun yeniden gelmesine çok sevindim. Izleme haberleri canım.
Ve gözün aydın, maşallah tosununa. Inşallah bizimki de birgün kendi kendine yatar
Merhaba kizlar... bi konuyu cok merak ediyorum bebisi kendiliğinden uykuya dalan var mi. Biz sallama yontemine gectik mecburen ilerde nasil olur bilmiyorum.
Gaz sikintisi icin yemeklere kimyon işini yapiyorum fark etti sanki.. allah razi olsun o fikri soyleyen arkadasa...biogiada gaz damlası kullaniyorum ama pek icime sinmeden zarari olur mi diye gerci prebiyotik diyorlar ama olsun ilac ilactir..
Kızlar idil in huzursuzluğu sabah eşim işe gittikten sonra yine nüksetti
Bindim taksiye götürdüm annemin çalıştığı hastaneye.
Sürekli midesini çıkarmasını gece araştırmıştım bağırsakla ilgili bir rahatsızlık olabileceğini öğrendim.
Yoksa doktora kusuyor diyordum normal deyip geçiyordu.
Bugün anlattım kusma şeklini ve bağırsaklardan şüphelendiğimi, kalça usg çekilirken ona da baksınlar dedi.
Ve çekilen usg kalça da birşey yok ama sol böbrekte ki idrar kesesinde büyüme var dendi.
İdrar tahlili istendi, idrar tahlilini veremedik kızım hep takılan örneğin içine şişle birlikte kakada yaptı.
Dua ediyorum inşallah düzelir ve en yakın zaman da geçer
Canım olmadı bir haftasonuna sıkıştırırsınız.. Kaçamak yaparsınız..
Canım bizim oğlan maşallah uyuyor kendi kendine.. Ya memede , ya gaz çıkardıktan sonra omzumda ya da yatağında yatarken sıkıp kalıyor.. Ya gözünü korkutmayayımda bizim arkadaş çarşafda sallamaya alıştırmış.. Bir gece bizde kaldılar.. Gece 11 den sabah 3 e kadar salladık.. Sabah 6 gibi uyandı.. Annesi dinlensin diye aldım kucağıma sabah 9 a kadar koltukta uyuduk..ben oturur vaziyette bebe omzumda.. Ben sap simplex veriyordum .. Gazla birlikte kusuyordu çocuğum .. Bıraktım.. Humana kimyonlu rezene çayı içiyorum...
Tatlım çok geçmiş olsun..iyi ki araştırmışsın.. Kusma diyip geçmemek gerekiyormuş... Iyi ki şu net var..
Arkadaşlar tek göğsümden süt sağma makinasıyla sağdığımda daha az süt geliyor bnm gibi bi göğsünden daha az süt gelen varmı 15 er dak sağdığımda soldan 100 cl sağdan 50 cl geldi.
Canım çok geçmiş olsun.kıyamam minik kuzuya.hemen iyileşir inşallah.Kızlar idil in huzursuzluğu sabah eşim işe gittikten sonra yine nüksetti
Sürekli midesini çıkarmasını gece araştırmıştım bağırsakla ilgili bir rahatsızlık olabileceğini öğrendim.
Bugün anlattım kusma şeklini ve bağırsaklardan şüphelendiğimi, kalça usg çekilirken ona da baksınlar dedi.
Ve çekilen usg kalça da birşey yok ama sol böbrekte ki idrar kesesinde büyüme var dendi.
İdrar tahlili istendi, idrar tahlilini veremedik kızım hep takılan örneğin içine şişle birlikte kakada yaptı.
:)) valla sizde duzen super, masallah diyorum. Evet bizde daha 1. Dogmadan 2. Plsnlanmisti ama babamiz camura yatiyo gibiSelamlar, herkes iyidir inşallah. 2 gün eşim de evde idi, nihayet ise gittiYalnız daha rahat oluyor
Aman dikkat et canım. Daha donmezler ama alışkanlık edinmekte fayda var.
Maşallah canım. Şimdiden ikinci kuzunun planlarına baslamissinInşallah gönlüne göre verir rabbim.
Benim eşim akşam 20 gibi alıyor bebeği, ben yatıyorum. Saat 2-3 arasi uyanıyorum. Genelde her ikisini de horlar vaziyette buluyorumEvvelsi gün ilk defa uyutamadi, oğlanın sesi de beni uyutmayinca pes edip kalktım. Yüzünü görmeniz lazımdı, öyle bir çaresizlik içinde..."herşeyi yaptım, uyumuyorrrr...ama biliyorum inadına yapıyor" deyişi vardı ki gulmemek için kendimi zor tuttum. Ufacık melek ne bilir inadı. Sıkıntısı var ki uyuyamamis
Allah kolaylık versin canım. Annen yakınsa ne güzel, yardimcin olur. Uykusuz günlerin acısını çıkarırsın
Merhaba :) hosgeldin arsmiza. Burda yazmak cok guzel, bagimlilik yapar. Firsat buldukca girmek istersin ve aklin da surekli burda olur. Sıkıntilar da paylasilir, mutluluklar da. Ben de sonradan katilan biri olarak soyluyorum :) ve bebisin de hayirli olsun, saglikla buyut :)Merhaba nisan anneleri 3 nisanda ogluma kavustum bende... tum hamilelik boyunca sadece okudum calisma vs derken pek yazmak kismet olmadi simdide bebekle ugrasmaktan vakit olmadi... ama nerdeyse o kadar cok takip ettim ki hepinizi taniyorum... brujav esmerim anar erensar snowy daha sayamadigim isimler...bundan sonra aktif sekilde aranizda olmak istiyorum..
Hepiniz hayirli olsun Bebisleri.... allah geceleri uyuyan gunduzleri gulucukler sacan uslu saglikli bebisler olmasini nasip etsin...
İnsallah canim. Allah dert vermesin minik kuzulara. Nice 40 lar gorun insallah40 buğday ve 40 Gül yaprağına ihlas okuduk suyuna altın yüzüğümle birlikte attık kızımın saclarına un sürdük yaslansın Anneanne babanne olsun suyundan biraz ayırdım bana ve babasınaaksama Da gezmeye çıktık mı tum ağrılar hastalıklar uçacak gidecek insallah )))))
Masallah canimkızlar bebeklerınız ılk ay kac kılo aldı bugun bız asımızı yaptırdık ınsallh ateşlenmez kılosuda 3230 dogmustu 4250 olmuş boyumuz 3cm uzmaıs masllh ınsallh böyle devam eder
Haklisin. Ama ben sallamaya alistiriyorum galiba. Kizimi yatagina alinca derin de olsa uykusu ills ki uyanir. Ben de besiginde salliuorum. Hakkimizda hsyirlisi. Gece oyle bi beklentisi yok cocugumun, ama gunduz uykulari cok hafifbızede bu salıncaktan geldı hedıye ama ben bebegımı henüz sallama alıştırmak ıstemıyorum işe başlayınca benım ıcın cok daha yorucu olur dıye sabaha kadar dızlerınde sallaya n arkadaşlarımı bılıyorum Eki Görüntüle 1122106
Canim cidden cok uzulduk tum ulke. Bizde tv yok, sosyal medyadan takip ettim ben de. Baktim gozumun yasi kurumuyo, biraktim takibi. Aman dikkat sutlere, bidaha hic azalmamasi dilegimleGeldim ... Izmire annemlere gittik tatili bahane edip.. Özledik diyip duruyordu annem telefonda hergün.. Ben de sıkılmıştım iyi geldi.. Dün akşam eve döndük ..
Ay kuzum salı günü izlemedim tv..Çarşamba izledim ondan sonra da hastalandım yattım akşamına.. Sütüm azaldı..çocuğum aç kaldı 3 gün..dün tekrar geldi.. Şükür.. Eşim izlememi yasakladı bi süre...
video ya çekip göndereyim
Canım bende senle atnı durumdayım süt konusunda üsteşik tek göğsümden hiç gelmiyor mecbure. Mama veriyorum açmı kalsın çocuk doktorum 1 aylık bebeklerin 80-120 cc civarında yemesî gerekiyor dedi 30 cc ile nasıl dıysun bende emzirip sonra mama veriyorum napayım aşı niyetine diyorum memede biraz emdikten sonra ağlıyor aranıyor aç kalmasına gönlüm razı gelmez senînde gelmez alışmadı zor ama mama sonuçta zehir değil ilk yiyen benim bebeğim değil sondâ olmayacak 4. Atdan sonrâ ek gıdslarla allahın izniyle güzelce beslicem sonuçta ben varken vermemezlik yapmadım allahın taktirî yeterki meleğim doysun açlıktan ağlamasına dayamamam
benımde memeyi cekıstırıyor ama ya gazı olunca yada cok uykudu gelıp huzursuzlanınca senınde bundan olmasın canım
Gunsydin kizceler. Dun kizima donence aldik :) cok hosuna gitti. İnsallah onda oyâlanmaya alisir da rahat ederim. Karni tok, sirti pek ama kucakta hep. Uyurken bile. Yatirinca hrmen aciliyo gozler. İnsallah hosuna gider, cabuk sklmaz.
:)) valla sizde duzen super, masallah diyorum. Evet bizde daha 1. Dogmadan 2. Plsnlanmisti ama babamiz camura yatiyo gibigoren de diyecek ki bu adam cok yoruluyo
Merhaba :) hosgeldin arsmiza. Burda yazmak cok guzel, bagimlilik yapar. Firsat buldukca girmek istersin ve aklin da surekli burda olur. Sıkıntilar da paylasilir, mutluluklar da. Ben de sonradan katilan biri olarak soyluyorum :) ve bebisin de hayirli olsun, saglikla buyut :)
İnsallah canim. Allah dert vermesin minik kuzulara. Nice 40 lar gorun insallah
Masallah canim
Haklisin. Ama ben sallamaya alistiriyorum galiba. Kizimi yatagina alinca derin de olsa uykusu ills ki uyanir. Ben de besiginde salliuorum. Hakkimizda hsyirlisi. Gece oyle bi beklentisi yok cocugumun, ama gunduz uykulari cok hafif
Canim cidden cok uzulduk tum ulke. Bizde tv yok, sosyal medyadan takip ettim ben de. Baktim gozumun yasi kurumuyo, biraktim takibi. Aman dikkat sutlere, bidaha hic azalmamasi dilegimle
Canim daha kesin bi teshis yok herhalde. İnsallah korktugun gibi olmaz, cabucak iyilesir kuzun. Cok gecmis olsun minik esmere