- 12 Temmuz 2013
- 66
- 8
Gunaydin kizlar ya bu aralar moralim bozuk bebisim gecen peesembe banyo yaptrdik sonra emziriyim dedim ama agliyordu emmek istemedi bende zorlayinca bogazina sut kacti sonra bir tikandi cocuk nefes alamadi hikk hikk dedi kaldi elimz ayagmiza dolandi acile gttk hemn oraya varana kadar normale grdi ama orda muayene ettiler tabi soydular yeni banyo yapti cocuk usuttu sanirim suanda burnu sumukten tikanirya grip olunca oyle ama akmiyo birde oksuruyor dun yine dr a gttik cigerlerinde birsey yok tukurugu kaciyordr oksuruyordr dedi doktor cunku cok tukurugu var...burnunada tonimer damlatin dedi sonra bebedorun hortumlu bir seyi var sumukleri cekiyor onu yapin dedu birde hava nemlendrici almalisinz dedi hemen aldik hepsni yaptik ama tunc hic rahat degil hala ayni burnu dolu gbi ve oksuruyor coj uzgunummm
benimkinin boğazına sürekli kaçıyor emzirme vaktinin gelmesi acıkmasından korkar oldum.ters çeviriyorum sırtına vuruyorum. sonra dik kaldırıyorum iki kaşının arasına baş parmağımı koyup azcık yukarıya çekiyorum annem oyle gösterdi. geçiyor şükür.evet tükürükte kaçıyor boğazlarına canım. banyodan sonra belki üşütmüştür. biraz daha bekle geçmezse tekrar götürürsün. inşallah geçer canım