- 16 Eylül 2013
- 14.882
- 52.454
Selamlar, herkes iyidir inşallah. 2 gün eşim de evde idi, nihayet ise gitti Yalnız daha rahat oluyor
Aman dikkat et canım. Daha donmezler ama alışkanlık edinmekte fayda var.
Maşallah canım. Şimdiden ikinci kuzunun planlarına baslamissin Inşallah gönlüne göre verir rabbim.
Benim eşim akşam 20 gibi alıyor bebeği, ben yatıyorum. Saat 2-3 arasi uyanıyorum. Genelde her ikisini de horlar vaziyette buluyorum Evvelsi gün ilk defa uyutamadi, oğlanın sesi de beni uyutmayinca pes edip kalktım. Yüzünü görmeniz lazımdı, öyle bir çaresizlik içinde..."herşeyi yaptım, uyumuyorrrr...ama biliyorum inadına yapıyor" deyişi vardı ki gulmemek için kendimi zor tuttum. Ufacık melek ne bilir inadı. Sıkıntısı var ki uyuyamamis
Allah kolaylık versin canım. Annen yakınsa ne güzel, yardimcin olur. Uykusuz günlerin acısını çıkarırsın
Hareketi var poyraz'ın aama uyanıkken hep onun yanında olmamı ve onunla ilgilenmemi istiyor, kendi kendine durmuyor, bazen alt değiştirirken felan dalgınlığıma gelio yatağın uç kısmına koyup diğer odaya gidiorum allah korusun düşebilir dikkat etmek gerek artık sanırsam onunda farkına eşim uyardıda vardım, ama benim oğlan bana daha gülmüoösadece bakıo ne zaman gülecek die bekliorum :)
Aman dikkat et canım. Daha donmezler ama alışkanlık edinmekte fayda var.
Her anin ayri bi guzelligi var diyosun olrun, saglikli olsunlar da varsin o ceneler durmasin :) aminnn, insallahh bizim ailemiz de buyur :)
Uyurken bile eller ayaklar durmuyo resmen. Uzerinde ortu tutamiyoruz gece ne uyansam ustu acik
Ah bu babalar. Bizim babamiz o kadar bile oyalayamiyo. Demek ki hepsi ayni bu baba versiyinunun
Canim ben rezene ve kimyonla cay yapi iciyorum. Ama bebegim gazli bi bebek degil. O yuzden ise yaradi mi bilemiyorum. Bebegine iciren var 5-10 cc kadar bu caydan. Deneyebilirsin son care. Ama bebek gazliysa gazlidir, pek de bi cozumu olmuuo, zamanla buyumelerini bekliyosun
Maşallah canım. Şimdiden ikinci kuzunun planlarına baslamissin Inşallah gönlüne göre verir rabbim.
Benim eşim akşam 20 gibi alıyor bebeği, ben yatıyorum. Saat 2-3 arasi uyanıyorum. Genelde her ikisini de horlar vaziyette buluyorum Evvelsi gün ilk defa uyutamadi, oğlanın sesi de beni uyutmayinca pes edip kalktım. Yüzünü görmeniz lazımdı, öyle bir çaresizlik içinde..."herşeyi yaptım, uyumuyorrrr...ama biliyorum inadına yapıyor" deyişi vardı ki gulmemek için kendimi zor tuttum. Ufacık melek ne bilir inadı. Sıkıntısı var ki uyuyamamis
Gunaydin herkese
Saat üçten beri ayakta olan oğlum an itibari ile uyumuş bulunmakta sanirim bende kivrilsam iyi olacak .45gunun uykusuzluğu artik basima vurmuş durumda gerçi hamileliğinin son aylarinda gece uykusuzluk vardi 45tende fazla aslında.
Tatil günlerini Cok seviyorum.bebeğim agladikca Esim bütün gün yasadigim çaresizliği daha iyi anliyor.çünkü biliyorum ki arada sinirlerim bozuk deyip aglamam ona çok anlamsiz geliyor.
Artik bende dayanamıyorum bu hafta sonu anneme gidip kalicam gece oda bebekle kalicak sutumu sagip birakicam yoksa olmayacak boyle sinirlerim harap oldu.gözlerimin alti çoktu yorgunluktan bitkinlikten.dört bel kalmadi.doğum dikisleri desen ayri dert.dişlerin agrimaya sizlamaya başladı randevum perşembe bakalim ondan ne cikacak ........
Bu arada hamak kullanan var mi aranizda.benim oglan geceleri azda olsa uyuyor yani gun icinde sadece iki saat uyudugu icin gece daha iyi gibi.
Hafta sonu annem evine bildiğimiz Hamak kurmuş tavana biz gidicez diye.oğlana iyi geldi gibi emdikten sonra salladim uyudu gibi ama bilemedim .uykuya dalmasini kolaylastirdi gibi.kullanan varsa fikir akmak isterim.
Allah kolaylık versin canım. Annen yakınsa ne güzel, yardimcin olur. Uykusuz günlerin acısını çıkarırsın