- 12 Temmuz 2013
- 66
- 8
Canım 40 sonrası kontrole gitmedin mı?? Ben de sezeryanla dogum yaptım 34. Gun tamamen bitti kanama simdi 36. Gundeyiz günlük ped bile kullanmıyorum kişiden kişiye degisebilyormis ama madem halin yok kendini iyi hissetmiyorsun doktoruna mutlaka danis dinimizde lohusalik 6 haftaymis 42 gun yani vakit geçirme doktorla görüş
Ben de hep eldiven kullanıyorum sonra üzülüyorum ellerini eldiven üstünden sap sap emıyor sanki kelepçe takmisim gibi kötü hissediyorum ama eldiveni çıkardığım an yuzunu çiziyor ne yapsak ben de bilemiyorum daha ne kada eldiven takmak zorundayız acaba
Otribebeyi denemeni tavsiye ederim. Once serum fizyolojik solusyindan 2-3 damla burnuna dokuyorsun ama cok bekletmeden - hen ağzına iniyor midesi bulanıyor-Nazal aspiratorunun bir ucunu ağzına digerini bebegin tıkali burun deliğine koyup hafif hafif icine çekiyorsun sümüşler solusyonla yumusayip burnun ucuna doğru hencik geliyor peçete ile kenarından aliverirsin benimki pek sevmiyor sakın anını kolluyorum ama cok ise yariyor
O minnak burundan koca koca sümüşler çıkıyor ))
Otribebeyi deneyebilrsin üstte nasıl kullandığımı yazdım canım insallah sana da fayda getirir
Bizde de yukarıda canavarlar yaşıyor sanki sürekli sanki cok agir seyleri yere atıyorlar kanepeleri sürüklüyorlar gibi hep ses var bıktım usandim bebegim tam dalıyor güm diye ses sıçrayıp duruyor gecen kapı eşiğine tak tak vurdum anlasınlar diye ama hiç degisiklik yok ;(( gidip bagirmamakicin zor tutuyorum kendimi
çok teşekkr ederim canım aldırayım babasına.bizden de çıksın o sümüşler:)