2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canım 40 sonrası kontrole gitmedin mı?? Ben de sezeryanla dogum yaptım 34. Gun tamamen bitti kanama simdi 36. Gundeyiz günlük ped bile kullanmıyorum kişiden kişiye degisebilyormis ama madem halin yok kendini iyi hissetmiyorsun doktoruna mutlaka danis dinimizde lohusalik 6 haftaymis 42 gun yani vakit geçirme doktorla görüş

Ben de hep eldiven kullanıyorum sonra üzülüyorum ellerini eldiven üstünden sap sap emıyor sanki kelepçe takmisim gibi kötü hissediyorum ama eldiveni çıkardığım an yuzunu çiziyor ne yapsak ben de bilemiyorum daha ne kada eldiven takmak zorundayız acaba

Otribebeyi denemeni tavsiye ederim. Once serum fizyolojik solusyindan 2-3 damla burnuna dokuyorsun ama cok bekletmeden - hen ağzına iniyor midesi bulanıyor-Nazal aspiratorunun bir ucunu ağzına digerini bebegin tıkali burun deliğine koyup hafif hafif icine çekiyorsun sümüşler solusyonla yumusayip burnun ucuna doğru hencik geliyor peçete ile kenarından aliverirsin benimki pek sevmiyor sakın anını kolluyorum ama cok ise yariyor
O minnak burundan koca koca sümüşler çıkıyor :KK66:))

Otribebeyi deneyebilrsin üstte nasıl kullandığımı yazdım canım insallah sana da fayda getirir

Bizde de yukarıda canavarlar yaşıyor sanki sürekli sanki cok agir seyleri yere atıyorlar kanepeleri sürüklüyorlar gibi hep ses var bıktım usandim bebegim tam dalıyor güm diye ses sıçrayıp duruyor gecen kapı eşiğine tak tak vurdum anlasınlar diye ama hiç degisiklik yok ;(( gidip bagirmamakicin zor tutuyorum kendimi

çok teşekkr ederim canım aldırayım babasına.bizden de çıksın o sümüşler:)

Kizlar slm
Bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz.benin oglum bazen memede uyuyo bazende yarim saat ayakta salliyorum anca uyuyo.sallanan besik aldim 1 gub yatti icinde.daha kolay uyutma yontemleriniz varmi?

Kizlar slm
Bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz.benin oglum bazen memede uyuyo bazende yarim saat ayakta salliyorum anca uyuyo.sallanan besik aldim 1 gub yatti icinde.daha kolay uyutma yontemleriniz varmi?

benimde bazen memede uyuyor bazen ayakta sallıyorum bazende zıp zıp ana kucağı var onda sallayarak uyuyor. başka yöntem bilmiyorum:).

Kizlar slm

Emerken uyuyor sonra gaz çıkartmak için uğraşırken derin uykuya dalıyor canım. Ama benim yöntem kolay değil emzirme ve yataga koyma arasında en az 1 saat geçiyor.

Bu arada benim kuzu sallanmayi sevmiyor. Fon vs. Gibi sesler onu korkutup aglatıyor. Bu minikler cins cins çıkmışlar:p:p

Bebeğini uyanıkken yataga koyup uyumasini izleyenlere hayranım. Bana da öğretin:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar slm

Canım 40 sonrası kontrole gitmedin mı?? Ben de sezeryanla dogum yaptım 34. Gun tamamen bitti kanama simdi 36. Gundeyiz günlük ped bile kullanmıyorum kişiden kişiye degisebilyormis ama madem halin yok kendini iyi hissetmiyorsun doktoruna mutlaka danis dinimizde lohusalik 6 haftaymis 42 gun yani vakit geçirme doktorla görüş

Ben de hep eldiven kullanıyorum sonra üzülüyorum ellerini eldiven üstünden sap sap emıyor sanki kelepçe takmisim gibi kötü hissediyorum ama eldiveni çıkardığım an yuzunu çiziyor ne yapsak ben de bilemiyorum daha ne kada eldiven takmak zorundayız acaba

Otribebeyi denemeni tavsiye ederim. Once serum fizyolojik solusyindan 2-3 damla burnuna dokuyorsun ama cok bekletmeden - hen ağzına iniyor midesi bulanıyor-Nazal aspiratorunun bir ucunu ağzına digerini bebegin tıkali burun deliğine koyup hafif hafif icine çekiyorsun sümüşler solusyonla yumusayip burnun ucuna doğru hencik geliyor peçete ile kenarından aliverirsin benimki pek sevmiyor sakın anını kolluyorum ama cok ise yariyor
O minnak burundan koca koca sümüşler çıkıyor :KK66:))

Otribebeyi deneyebilrsin üstte nasıl kullandığımı yazdım canım insallah sana da fayda getirir

Bizde de yukarıda canavarlar yaşıyor sanki sürekli sanki cok agir seyleri yere atıyorlar kanepeleri sürüklüyorlar gibi hep ses var bıktım usandim bebegim tam dalıyor güm diye ses sıçrayıp duruyor gecen kapı eşiğine tak tak vurdum anlasınlar diye ama hiç degisiklik yok ;(( gidip bagirmamakicin zor tutuyorum kendimi

bugun gittim doktora kesilmesi için ilaç yazdı ultrasondan baktı parça gözükmüyo dedi içerde bu kadar sürmesinin nedenini oda anlamadı gecmezse 5 gün içinde gecmesi lazımmış inşallah gecer

Hayırlı cumalar arkadaşlar, güzel melekleriniz nasil?

Bruja, esmer, priori ve anar neredesiniz?:KK70:

Sinem haklı çıktın, annem şimdiden özledim diyor telefonda. Soruyor ne zaman geleceksiniz diye. Ancak bayrama geliriz dedim, olmazsa ben gelirim demeye basladi:KK70::KK70::KK70:

Havalar ısındı, çocuğu nasıl giydirecegime bir türlü karar veremedim. Tek kat giydiriyorum hapsiriyor, 2 kat yapıyorum saçı ensesi ter içinde kalıyor. Başı ateş parçası sanki nasıl yaniyor:pTek kat ve yelek deniyorum en son. Siz nasıl yapıyorsunuz?

Kilo alımı normal canım. Doktorun mu olumsuz konuştu, neden moralin bozuldu?

Baba sling furyası başlattım forumda....

Haydi güzeller slingsiz kimse kalmasin:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ben doğduğundan beri kolsuz alttan çıtçıtlı badi üzerine uzun kollu tulum giydiriyorum,alt alması kolay oluyo diye.
üstüne polar battaniye örtüyodum,kombi açıktı hava soğukken,şimdi hava sıcak,kombi kapalı,ince triko battaniye örtüyorum.bir yere çıkarken de pantolon,uzun kollu üst,kolsuz yelek,şapka takıyorum.:KK16:

ben doğduğundan beri kolsuz alttan çıtçıtlı badi üzerine uzun kollu tulum giydiriyorum,alt alması kolay oluyo diye.
üstüne polar battaniye örtüyodum,kombi açıktı hava soğukken,şimdi hava sıcak,kombi kapalı,ince triko battaniye örtüyorum.bir yere çıkarken de pantolon,uzun kollu üst,kolsuz yelek,şapka takıyorum.:KK16:

Sağol canim:thumbup:

canım malta içeceğini günde kaç tane içmek gerekiyor civildede vardı fiyatı 5tlsen nekadraa aldın birde sanırımbunlar göbekte yapıyor

canım ben günde 1 tane içtim 3 gün içtim yetti zaten inanılmaz faydasını gördüm sütüm 2 kat arttı maşallah..
göbeğimde çıkmadı çünkü o kadar uzun süre içmiyosun ki..
şimdi süt iyi geliyo azalırsa gene içerim..

Kizlar melekler nasil??😘😘😘😘biz Ayazimla 25 gunluk olduk cok sukur.burun temizligini nasil yapiyosunuz?
Emzirenler kakasi nasil bebeginizin?bizimki biraz sulu gibi de .

AzAy

CANIM senin yazilarinin altindaki o mavi cizelgeyi nasil yaptin

Profilden hakkımda kisminda cizelge seçeneği var canım. Onu tiklarsan site adresleri verilmiş. Onlardan herhangi birine girip adım adım cizelgeni oluşturabilirsin. Daha sonra cizelge altında verilen linki "sadece http ile başlayıp kodla biten kısmı cizelgeler bölümüne yapıştır.

Kizlar melekler nasil??😘😘😘😘biz Ayazimla 25 gunluk olduk cok sukur.burun temizligini nasil yapiyosunuz?
Emzirenler kakasi nasil bebeginizin?bizimki biraz sulu gibi de .

AzAy

Gözün aydın canım hayırlı olsun, nice 25 günlere. Benim ufakligin diskisi da sulu 2 gündür. 2 günden daha fazla devam ederse numuneyi analize götürün canım. Birşey çıkmaz ancak kafan rahat eder.

Idil kaç gündür iyidi şimdi bütün midesinde ki sütü çıkarttı :KK43:

♥ İdil Deniz ♥

Selam, keyifli hafta sonlari:p

Baba korsan evde diye seviniyorduk sınava gitti:KK66: Neyse ki pzt tatil.

Sizler neler yapıyorsunuz, hayatınız normallesmeye başladi mi?

♥ İdil Deniz ♥

Ara ara bizde de oluyor canım. Gegirirken hızını alamıyor benimki. Üzülme geçecek zamanla. Yeterince yemeyi ve gaz çıkarmayı bir ogrenseler.

Gunaydin anneler, herkese keyifli hafta sonlari. Dun babamiz bizi hava almaya goturdu, bunaldik bilac gundur diye. Tam dolasmya basladik, bizim cadi aglamaya basladi. Emzirmek icin babamiz uygun bank filan bakarken kizim durmadan agliyodu. Bisuru kafenin filan onunden gectik. Ne uygun bi kose ne de bank bulduk. En son sinirlenip rastgele bi yere soktum babamizi. Meger bize rastgeleb yer pahali bi restotantmis. Disardan hic oyle gorunmuyodu :KK70: bi tabak kalamar bi de yogurtlu mezeye 70 Tl verdik ciktik. Tabi babayla birbirimize girdik. O kadar kafe dururken park kosesi aradigi icin ben ona kiziyorum, restorantta ne isimiz var diye o bana kiziyo. Daha da evden cikmam

♥ İdil Deniz ♥
Tatlim surekli olan bisey degilse, bi kereye mahsussa endiselenme. Ben de cok uzuluyorum kizim kusunca, zatrn anca yetiyo sutum, bi de kusunca deli oluyorum. Kiymetini bilmiyolar, ne zorluklarka yapiyoruz halbuki:KK1:

Gunaydin anneler, herkese keyifli hafta sonlari. Dun babamiz bizi hava almaya goturdu, bunaldik bilac gundur diye. Tam dolasmya basladik, bizim cadi aglamaya basladi. Emzirmek icin babamiz uygun bank filan bakarken kizim durmadan agliyodu. Bisuru kafenin filan onunden gectik. Ne uygun bi kose ne de bank bulduk. En son sinirlenip rastgele bi yere soktum babamizi. Meger bize rastgeleb yer pahali bi restotantmis. Disardan hic oyle gorunmuyodu :KK70: bi tabak kalamar bi de yogurtlu mezeye 70 Tl verdik ciktik. Tabi babayla birbirimize girdik. O kadar kafe dururken park kosesi aradigi icin ben ona kiziyorum, restorantta ne isimiz var diye o bana kiziyo. Daha da evden cikmam

Tatlim surekli olan bisey degilse, bi kereye mahsussa endiselenme. Ben de cok uzuluyorum kizim kusunca, zatrn anca yetiyo sutum, bi de kusunca deli oluyorum. Kiymetini bilmiyolar, ne zorluklarka yapiyoruz halbuki:KK1:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Biz de öğleden sonra çıkacağız. Dikkat edeyim nereye girip ciktigima:KK70::KK70:

Sinem, birinin annesi gelecek hafta sonuna bilet almış bile:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

X