2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Çok sağol canim benim.
Ama ilacı aşı olduğu gün doktor vermişti.
Eşim almayı unutmuş.
mecbur gece gece aldık verdik.

♥ İdil Deniz ♥

Biri eylüle gidiyor kismetse. Öbürüne de bayrama kiz istenecek. Hey hey anam bana kalacak, yakindir

Anneler günümüz kutlu olsun canlar ♥ :)
Allah isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.

Kızım sabaha kadar uyuyamadi onunla ilgilenmek, varlığına sahip olmak bile müthiş bir duygu...

Annemin beni arayıp güzel dilekleriyle anneler günümü kutlaması bana en güzel hediye oldu.
Rabbim annerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah.

♥ İdil Deniz ♥

Anneler günümüz kutlu olsun

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Oğlum elimi öptü sabah babası Öp oğlum annenin elini dedi.. Gülmüştük elimi uzattım dudağına.. Cuk diye bir ses.. Bizim gözler böyle. meme sandı yavrum galiba.. Koptuk ondan sonra tabi..

Hep annemi kutlardım,bugün annem beni kutladı,muhteşem bir duyguymuşHepimizin anneler günü daha nice yıllar,sağlıkla çocuklarımızla geçsin inşallah Allah isteyen herkese,doğru zamanda,doğru eşle anne olmayı nasip etsin,Amin

Son düzenleme:
Biri eylüle gidiyor kismetse. Öbürüne de bayrama kiz istenecek. Hey hey anam bana kalacak, yakindir
E bisey kalmamis :)
Alemsiniz valla cok guldum

Anneler Günümüz kutlu olsun hatunlar..
daha nice seneler yavrularimizla bu özel günü kutlamamiz dileğiyle..
Hepinizi.ve yavrularinizi kocaman opuyorum..

Anneler gunumuz kutlu olsun kizlar
Benim oglum da yuzume yapisti acikmis yavrum biz ee anneler gunumu kutluyor diyerek olayi bagladik :) :)

Anneler gününüz kutlu olsun annelik heyecanını paylaştığım anneliğe giden yolu beraber yürüdüğüm arkadaşlarım,10 Nisanda acil sezeryan oldum ve oğlumu kucağıma aldım dün 1 aylık oldu ve mevlüdünü okuttuk Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuzum nerelerdesin.... Sağlıkla büyüt bebeğini canım benim..

Gözün aydın canım, hayırlı olsun. Allah anali&babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah.

Son cümlen çok güzel canım, kocaman bir amin

Canim ozledik, seni o kadar andik ki burda. Gozunuz aydin, saglikla buyut bebegini, masallah.

aylardır burda soruyoruz seni,çok merak ettik,başın sağolsun,çok üzüldüm,çok zor geçirmişsin son ayını,şükür ana oğul iyisiniz,çok sevindim.sağlıkla büyüsün

Gunaydin herkese. Kizim 1 saattir kivraniyo, ihhh tisss ter ocinde kaldi yavrum. Gaz hic boyle yapmamisti

Günaydın, keyifli bir hafta olur inşallah. Yaz geldi derken ne güzel yağmurlu soğuk bir gun

Fefilifa uzun zamandır yoksun canım, keyifler iyidir inşallah.

Gunaydin herkese. Kizim 1 saattir kivraniyo, ihhh tisss ter ocinde kaldi yavrum. Gaz hic boyle yapmamisti

Geçmiş olsun canım. Çıkaramıyor mu neden o kadar uzun sürdü acaba. Annem yüz üstü yatirirdi Kerem cikaramayinca. Rahatlardi çocuk. Denemediysen ise yarayabilir.

Günaydın canım..
bizim hergunumuz öyle gaz cikaramayinca..
bide dun sabah kakamizi yapamadık zeytinyagi sürdük popoya..
yapmaya çalışırken ki halini bi görsen için parcalaniyo yaa..
en kısa zamanda bu gaz sorunumuz ortadan kalkar inşallah..

Günaydın kızlar..
Benim kızım dün sabah bizim zeytinyagi surmemizle yaptı kakasini..
gün içinde sadece gaz cikartmasiyla kirlendi bezi..
ve normalde gün içinde en az 3 kere sağlam kaka yapardı kızım..
birden böyle olmasi kafami kurcaliyo..
nette yalanci kabızlık gibi bi tanı buldum ne kadar doğru bilmiyorum..
Yarın 1 aylık oluyoruz aşımız var ordan sonra bide doktora gitsek mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…