Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Taşlardan anlayanınız var mı? Bu kehribar taşının kerameti doğru mudur ki kızlar? 0-3 ayda çok şifalıdır falan diyorlar ama tehlikeli değil mi? Kullanan annişler???
O kadar erken değil ama ben kullandım. Bu konuda da olacağına varır kafasındayım tamamen. Diş rahat çıkacaksa rahat çıkar. Kehribar takan ondan der, takmayan kendi yaptığı başka bir şeye yorar ama sonuç değişmez bence. Rahat çıkmayacaksa da kehribar kemer tak istersen 😂

Kızlar kaşık biberonun köşesi kırıkmış. Yeni almam gerekir mi sizce ?
Alman gerekir sanki kuzum
Çok şükür kızlar kavuştum kızıma 🥰🥰 sabah 10 gibi doğdu biraz ağrım var oda normal tabiki ağrı kesici ile yatıştırıyorlar bebiş 2800 doğdu biraz ağlak tabi süt çok gelmiyor damla damla geliyor oda ona yetmedi hastane mama verdi şırıngayla şekeri düşmesin diye ama o sarı sütüde emdi aldı yani biraz önce yürüttüler zordu ama yürüdüm ara ara yine yürümemi söylediler çabuk iyileşmek adına şimdilik haberler böyle darısı sağlıkla doğum bekleyenlerin başına 🥰🥰
Maşallah canım sana ve bebişine 🧿❤ hoşgelmiş sefa getirmiş minik bebeğimiz 🌸🌈🧿

Taşlardan anlayanınız var mı? Bu kehribar taşının kerameti doğru mudur ki kızlar? 0-3 ayda çok şifalıdır falan diyorlar ama tehlikeli değil mi? Kullanan annişler???
Bana tehlikeli geliyor ya boynuna bir şey takması, doktorlar da önermiyor. Taş maş işleri zaten yok bende

Aşırı uyur oldum şu ara ya 🥲gece 2ye doğru uyudum sabah eşim giderken kalktım 7de 1 saat telefona baktım yatakta, sonra tekrar uyudum 12de kalktım kahvaltı ettim az tv izledim 3.30 gibi geri uyudum 5.45te uyandım. Salaklaştım resmen🥲🥲nasıl bu kadar uykum gelebiliyor anlamış değilim günüm verimli geçsin yürüyüşe çıkayım falan diyorum böyle akşam ediyorum hep
34. Haftada ben de öyle oldum. Hatta işyerinden izin alıp eve uyumaya geldim. Gözümü açamıyordum. İlk defa böyle oldum. Heralde sonraları doğru normal kuzum

Ben kızımda kullandım. Gercek kehribar salyayi da kesiyor diş ağrılarına da iyi geliyor. Onun özel bir düğümleme şekli vardı firma kopmayacagina o yüzden de güvenlikle ilgili sorun olmayacağına garanti vermişti nitekim hala taş gibi. Sadece ben çok sonradan metabolizmayı da hizlandirdigini okumuştum. Kilo alımının yavasladigi bir dönem çıkardım.

Adamların işi erken bitmiş gelip kurdular dolabı. Yarın annem teyzem ben silip yerlestirme ve hastane çantasını hazirlama mucadelesi vericez 😍

Eklentiler

• IMG_20241114_194402.jpg
    IMG_20241114_194402.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar kundak ve uyku tulumu konusunu baya konuşmuştuk dosyayı yeniden açıyorum bende baya araştırdım evin sıcaklığına az çok baktım yeni taşındığımız için beklemedeydim birde uyku tulumları fiyatları aşırı yüksek markalar var malum ergopouchlar 3000’lere çıktı. Şuan hazır indirim varken geleceğe yatırım da yapmak isteyenler bakabilirler.

2 tog ninana kundak uyku tulumu aldım yatak odam biraz serin benim %25 indirimde. 0-6 ay kullanımı. Aynısının 1 togu da var.

0.5 tog ninana yaz için müslin aldım şuan %50 indirimde.

1 tog Sare baby ayaklı tulum ilerleyen aşamada kullanırım diye düşündüm. 0-1 yaş 12-18 ay şeklinde ilerliyor bedenleri. Uzun süre kullanılır.

1 tog kelebek tulumda da almak isteyen olursa luna kids’e bakabilir. Ben almadım ama markayı çok beğendim.

Bunlar dışında ergopouch, love to dream, owli, zuppers.. hepsini araştırdım fiyat performans olarak bunlar içime sindi umarım kullanışlı da olur😊

Eklentiler

• IMG_7250.jpeg
    IMG_7250.jpeg
    78,8 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_7251.jpeg
    IMG_7251.jpeg
    76,3 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_7252.jpeg
    IMG_7252.jpeg
    76,7 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_7253.jpeg
    IMG_7253.jpeg
    88,7 KB · Görüntüleme: 41
Bpd 37+0, 2 hafta önce 35+6'ydı yani bi 6 gün kadar normalleşmiş. Genel ortalama 34+6'ydı 36+2 olmuş ordan da 4 günümüz var fkfk
Ay iyi bari yaa, genel ortalamayla uyumlu olması önemli dedi doktor bana ya, yani bebek ilerideyse kafa da ondan ileride oöabilir bence erkek bebeklerde normal

Ay bu arada kafası karnı falan biraz daha normale dönmüş 4 hafta kadar bi ilerilik yok artık, sancı telaşından söylememişimefnfn outoffit outoffit eelifeylull eelifeylull sizinkiler de baya öndeydi sanki, hafta ilerledikçe denkleşiyor gibim
İnşallah darısı başımıza 🙏 Yarın bizim de kontrol 36+0 kontrolü olacak umarım 2 haftanın altına düşmüştür ilerilik 🥹

Ben kızımda kullandım. Gercek kehribar salyayi da kesiyor diş ağrılarına da iyi geliyor. Onun özel bir düğümleme şekli vardı firma kopmayacagina o yüzden de güvenlikle ilgili sorun olmayacağına garanti vermişti nitekim hala taş gibi. Sadece ben çok sonradan metabolizmayı da hizlandirdigini okumuştum. Kilo alımının yavasladigi bir dönem çıkardım.
Aaaaa peki nereden almıştın hatırlıyor musun ya da duruyor mu canım

X