Çörek otunu demlemek kulağa daha iyi geliyor ama anneler ve kayınvalideler anlamıyorlar azıcık ağlasa bu ac doymuyor sut mu gitmiyor mama yapalım bugun doktora gittik ikiz emzirebilrsin sütun maşallah yaramış dedi dolayısıyla kendi düzenimizi geri elimize alınmaya kada sabretmek lazım onlar da bebegin iyiliğini istiyorlar ama yöntemleri herzsman doğru olmuyor. Ayağını ve karnını sıcak tutmamı arkadasım anlatmıştı ben bir kat daha pijama altı giydiriyorum altta bir kısa çorap üstte patikli iki pijama altı gibi gaza iyi geldi bir de sabah aksam bir cay kasığı nurse harvey kullaniyrorum insallah hepimizin bebegi en kısa sitede düzene girerCanim corekotu nu netten arastirdim.cay gibi demleyip de veriluyormus bebeklere.ben zaten oyle kati bisey i verne taraftari degildim.gel gor anlat.sabah da ilk isim çope dokmejk oldu..iki gundur rezene cayi veriyorum bebek kasigiyla 3 kasik. tavsiye ederim.uyumada cok fayda etti.cok rahatlatti bebeigi.bi de bebek te gaz sikintisi olunca sikintidan kundak falan kalmiyor
ustunde usutunce de karin agririsi oluyor.ayaklarini ve kendisini usutmemeye gayret ediyorum.kakasi yesildi kac gundur.simdi sariya dondu,rahatladi.megersem bebegi usutuyormusuz.yavas yavas ogreniyoruz,her sey daha iyi olacak insallah.
Canım Konak önleyici samouanlar var mustela nin Konak önleyici köpüğünü kullandık hiç oluşması hep sac dipleri nemli gibi maşallah sen de saf zeytinyağı ile hafif masaj yap sonra da bu kopukle kafasını yıka insallah iyi gelir bir de tarak yerine kıl fırçaları var bebekler icin onlardan kullanabilirsingünaydın bayanlar.her gün forumu takip ediyorum ama yazmak kısmet olmadı.10 nisanda normal doğumla kızım oldu.bizimde en büyük sorunumuz gaz sancısı gecesi gündüzü pek belli değil uyku düzeni yok.sormak istediğim benim kızımın başında kepek gibi beyaz şeyler var,tarakla çıkarmaya çalışıyorum olmuyor,zarar vermekten de korkuyorum.bu konuda fikri olan var mı.
Bugun 1. Ayımız maşallahkızlar biz ilk asımızı pazartesi olacagız aşı olan varsa ateş falan yapıyormu yada herhangi bi rahatsızlık önlemimi ona göre alayım?
Canım bizde de aynı problem vardı doktor 2 saatten daha az ve fazla besliyorsunuz o yüzden hazmedemiyor midesi rahatsız dedi emme refleksi ile doysa bile mizmizlanip emmek isteyebilirmis 1. Aydan itibaren 2 saatten once emzirme ve 10 dk yeterli dedi sizde de böyle bir durum olabilir mıayyy kizlar sabah 7 den beri uyanigiz..
mememde uyuyo yerine koyunca uyaniyo..
annemle ne yapacağımızı şaşırdık iyice..
fon makinesi falan denedik ama sadece sakinlesmesine yariyo..
altı temiz karni tok gazını çıkarıyoruz ama sanırım alttan çıkartmak ta zorlandığı için bu kadar husursuz ve uykuya d alamıyo..
baska bi sikintisi varda biz mi anlamıyoruz ki?
Bugun 1. Ayımız maşallahdoktordan simdi geldik normalde hepatit b aşısını saglık Ocağı'na yaotiracaktik doktor dediki benim 2 oğlum var saglık ocagindakileri hepatit b asisi Hindistan kökenli ve hepatit b icin orayı önermiyorum ama 2. Aydan itibaren takip aşılarını orda yaotirabilrisinz sıkıntı olmaz dedi 50 lira verdik aşısına ateş olur mu diye sordum bu aşıda ateş olmaz ama 2. Ası sonrası takip edeceksiniz ateş olursa calpol vereceğiz ana ası oncesi sakın ateş düşürücü vermeyin çünkü adını etkisini kırma ihtimali olabilir çeşitli araştırmalar var dedi ateşi bebek cok giyinik degilken ölçülmeyi ve 38 den itibaren ateşi var denebilir dedi umarım yardımcı olmuştur
Canım bizde de aynı problem vardı doktor 2 saatten daha az ve fazla besliyorsunuz o yüzden hazmedemiyor midesi rahatsız dedi emme refleksi ile doysa bile mizmizlanip emmek isteyebilirmis 1. Aydan itibaren 2 saatten once emzirme ve 10 dk yeterli dedi sizde de böyle bir durum olabilir mı
Dün yaptırdık canım ateş falan yapmadı.
Iğneyi enjekte ederken canı yanıp ağlıyor sonrası normal.
♥ İdil Deniz ♥
Yağmurlu bir İstanbul sabahından Günaydın ♥♥♥
Kızım midesinden dolayı uyuyamiyor
Güzel bir uykuya dalacak mide içeriği ağzına geliyor.
Rahatsız olup uyanıyor hemen.
İnşallah çabucak atlatiriz şunu.
♥ İdil Deniz ♥
Günaydin, keyifli hafta sonları
Maşallah tosununa, daha ne güzellikler yapacak annesi
Inşallah dinlenirsin canım.
Yagmurlu bir izmir sabahindan gunaydin :) kizim dun hic uyumadi ama gece uyuyo nasilsa diye dert etmemistim. Masallah gece uykularimiz iyiydi. Nazar degdi, gece de hic uyumadi. Aceba hasta mi ettim bebegimi, capaklsnmasi da cogaldioule huysuz huzursuz da degil ama uykusuz dunden beri balım 40 imiz cikti bugun. Ben duzene gircek uykumuz diye beklerken uykusuzluk olmasin duzenimiz.
Çok geçmiş olsun canım.
Benim kızın ağzıda pamukçuk geçer diye düşündüm ama geçmedi.
Bende dünden beri uyguluyorum.
İnşallah erken bir zaman da sonuç verir.
♥ İdil Deniz ♥
kızlar biz ilk asımızı pazartesi olacagız aşı olan varsa ateş falan yapıyormu yada herhangi bi rahatsızlık önlemimi ona göre alayım?
esmercim ne sorucam sana benım bebektede ogurme oluyor kusmuyor ogurme sonrası ama arada kustuguda oluyor
bu reflü gibi bişeymi bugun 2 kere kustu ama az :44:
Çörek otunu demlemek kulağa daha iyi geliyor ama anneler ve kayınvalideler anlamıyorlar azıcık ağlasa bu ac doymuyor sut mu gitmiyor mama yapalım bugun doktora gittik ikiz emzirebilrsin sütun maşallah yaramış dedi dolayısıyla kendi düzenimizi geri elimize alınmaya kada sabretmek lazım onlar da bebegin iyiliğini istiyorlar ama yöntemleri herzsman doğru olmuyor. Ayağını ve karnını sıcak tutmamı arkadasım anlatmıştı ben bir kat daha pijama altı giydiriyorum altta bir kısa çorap üstte patikli iki pijama altı gibi gaza iyi geldi bir de sabah aksam bir cay kasığı nurse harvey kullaniyrorum insallah hepimizin bebegi en kısa sitede düzene girer
Canım Konak önleyici samouanlar var mustela nin Konak önleyici köpüğünü kullandık hiç oluşması hep sac dipleri nemli gibi maşallah sen de saf zeytinyağı ile hafif masaj yap sonra da bu kopukle kafasını yıka insallah iyi gelir bir de tarak yerine kıl fırçaları var bebekler icin onlardan kullanabilirsin
Bugun 1. Ayımız maşallahdoktordan simdi geldik normalde hepatit b aşısını saglık Ocağı'na yaotiracaktik doktor dediki benim 2 oğlum var saglık ocagindakileri hepatit b asisi Hindistan kökenli ve hepatit b icin orayı önermiyorum ama 2. Aydan itibaren takip aşılarını orda yaotirabilrisinz sıkıntı olmaz dedi 50 lira verdik aşısına ateş olur mu diye sordum bu aşıda ateş olmaz ama 2. Ası sonrası takip edeceksiniz ateş olursa calpol vereceğiz ana ası oncesi sakın ateş düşürücü vermeyin çünkü adını etkisini kırma ihtimali olabilir çeşitli araştırmalar var dedi ateşi bebek cok giyinik degilken ölçülmeyi ve 38 den itibaren ateşi var denebilir dedi umarım yardımcı olmuştur
Canım bizde de aynı problem vardı doktor 2 saatten daha az ve fazla besliyorsunuz o yüzden hazmedemiyor midesi rahatsız dedi emme refleksi ile doysa bile mizmizlanip emmek isteyebilirmis 1. Aydan itibaren 2 saatten once emzirme ve 10 dk yeterli dedi sizde de böyle bir durum olabilir mı
Kızlar slm bizde bugün 19 günlük olduk sütüm yetiomu diye çok düşünuorum göğsümü sıktığımda süt akıo ama kayınvaldem dıoki sıkmadanda akmalıymış göğüs pedini bayaı ıslatmalymış sitres oldum sizin de öylemi
Kızlar slm bizde bugün 19 günlük olduk sütüm yetiomu diye çok düşünuorum göğsümü sıktığımda süt akıo ama kayınvaldem dıoki sıkmadanda akmalıymış göğüs pedini bayaı ıslatmalymış sitres oldum sizin de öylemi
Ah bu kvler yokmu benimkide öyle diyordu her agladiginda al emzir diyordu emzirmeyincede gaddar anne oluyodum ama gel gorki ilk ayimizda 1400 almisiz .Dr bebeginizin yapisi sinirli her zaman acliktan ağlamaz nekadar çok emerse okadar gaz olur emme araliklarini iki saate çekmeye ca
Lisiyorum şuan ama ne mümkün durmuyor benimki ne yapicam bilmem
Bu arada artik iyice sinirlerim bozulmuş durumda aglamadigim gün yok çok Yoruldum bunaldim hic durmuyor benim oğlan sürekli ağlama .konuşuyorum oynatiyorum ninni falan yok hep aglak durumdayiz sadece kucakta bi pozisyonumuz var onda susuyoruz e beş kg kaç saat tasiyabilirimki kucagimda . esimde aksamlari yardimci oluyor ama ne kadar olabilir ki bi saat gezdiriyor ben o arada kestiriyorum ama onada bisey diyemiyorum bütün ev islerini o yapio .of allahim bana akil sagligi versin hic iyi değil gidisatim.
Biraz disari cikip hava alayim diyorum bebeği kime birakayimki okadar agliyoki kimseye birakmakta istemiyorum .yaninda gotursem disarda Çiğlik cigliga .umarim herşey yoluna girer birer önce yoksa ben kafayi usutucem.
ayyy kizlar sabah 7 den beri uyanigiz..
altı temiz karni tok gazını çıkarıyoruz ama sanırım alttan çıkartmak ta zorlandığı için bu kadar husursuz ve uykuya d alamıyo..
Kızlar emzirme aralığı için emzirmeye başladığınız andan itibaren mi 2 saat tutuyorsunuz yada emzirme işlemi bittikten sonra mi 2 saat ara veriyorsunuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Beslenmesi iyi fakat daha çok çıkartıyor midesindekileri.
Emzirmeden sonra rahatlıkla gegiriyor.
Tam uyuyudu uyuyacak huysuzlanip ağlıyor.
♥ İdil Deniz ♥
ayyy kizlar sabah 7 den beri uyanigiz..
saol snowycim! her geçen gün değişiyor yaramazlar!
maşallah cnm 40nız çıkmış.:) 6 aya kadar hep düzenleri değişrmiş bebeklerin 40dan sonra pek ümitlenmeyin diyorlar ya bakalım görücez.
ben,m oğlumun ağzında ilk doğduğunda mama verdiğimiz için çoktu pamukçuk. karbonatlı suyla silmek ve mikostatin iyi geldi ama hala yanaklarının yanlarında var. bezle silince geçiyor gene oluyor zamanla geçecek sanırım.
ilk aşısında ağrı ateş olmuyormuş cnm benim oğlumda olmadı. diğer aşılar ağrı ateş yapabiliyormuş.
Kızlar bebeklerinizin elleri genelde nasıl.
Açık mı bırakıyor, sıkıyor mu?
Benim minik hep ellerini yumruk yapıyor anca keyfi yerine gelince açıp kapatıyor ellerini.
♥ İdil Deniz ♥
Kızlar emzirme aralığı için emzirmeye başladığınız andan itibaren mi 2 saat tutuyorsunuz yada emzirme işlemi bittikten sonra mi 2 saat ara veriyorsunuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anladığım kadarıyla reflü değil canım.
Ağzının yanından gelmiyor mide içeriği, resmen püskürterek çıkartıyor ama sen önlem al bebeklerin % 80 inde oluyormuş.
Sen başını ve gövdesini yukarıda tutarak yatır canım.
Ben denedim su an huzurlu hir şekilde uyuyor.
İnşallah reflü olmaz.
♥ İdil Deniz ♥