Reflü yastığı almıştım önceden ama pek kullanmadım şimdi onu kullanıyorum yatağında.
Ev içinde anakucagi yardimci oluyor.
Başı ve gövdesini yüksek tutuyorum.
Şükür işe yaradı.
Ve emzimeyi sık ve az yapıyorum canım.
♥ İdil Deniz ♥
Günaydın kızlar..
Benim kızım dün sabah bizim zeytinyagi surmemizle yaptı kakasini..
gün içinde sadece gaz cikartmasiyla kirlendi bezi..
ve normalde gün içinde en az 3 kere sağlam kaka yapardı kızım..
birden böyle olmasi kafami kurcaliyo..
nette yalanci kabızlık gibi bi tanı buldum ne kadar doğru bilmiyorum..
Yarın 1 aylık oluyoruz aşımız var ordan sonra bide doktora gitsek mi ki?
Günaydın kızlar..
Benim kızım dün sabah bizim zeytinyagi surmemizle yaptı kakasini..
gün içinde sadece gaz cikartmasiyla kirlendi bezi..
ve normalde gün içinde en az 3 kere sağlam kaka yapardı kızım..
birden böyle olmasi kafami kurcaliyo..
nette yalanci kabızlık gibi bi tanı buldum ne kadar doğru bilmiyorum..
Yarın 1 aylık oluyoruz aşımız var ordan sonra bide doktora gitsek mi ki?
Supersin cnm
Ben dikisli yerlere cesaret edemem sanirim
Dunden beri de daha cok aciyor yaniyor gibi dikisin biri dusmus sanirim dikisler kaynarken de yanma olur mu ki?
Geçmiş olsun canım. Ilk ayın sonunda benim ufakligin diskilamasi da 3 ten 1 e düşmüştü. Hala da günde 1 kez yapıyor. Takip et düzelir inşallah. Sen nasıl oldün?
kuzum zten 1 ay kontrolü oluyor bebeklerın
bn bugun gıdıcem butun sorularımı soracagım hatta aşı ile ilgili sorularım var onlarıda soracagım kalca usg sı cekılecek
bnce sende gıt hm boy kilo hmde soracaklarını sorarsın
Ayyy benim kuzuma kaka yapamiyo dedim beni utandırdı..
sabah bi yapmis ust bas kiyafet battaniye hersey batmış..
canı sagolsun cok şükür yaptı rahatladı kuzum..
bende ilginctir ki iyileşmem lazım ken ağrılarım var..
vajinamda bi ağrı var..
ve uzun süre ayakta kalırsam dikislerimin olduğu yer ağrıyo. .
Gözün aydın canım, maşallah tosununa. Sana da acil şifa diliyorum. Alerjin nasıl oldu?
Ya kuşlar baktimda herkes dikisler falan dertli vallahi bi çocuk dogurduk saftimiz kaydi be ya
Canım bizim de 9. günde düştü, ben de hiçbişey sürmedim arada bir sarı kantaron yağı damlattım o kadar.Gobekte kanama, akıntı ya da kötü koku yoksa endişe etme.
Kızlar benim bebeğim yaklaşık 1 haftadır her akşam 7-8 gibi bir ağlayıp huysuzlanmaya başlıyor gece 1e kadar, sürekli emmek istiyor ama emerken de memeyi itip ağlıyor sonra hırsla tekrar emmeye başlıyor sonra yine ağlıyor saatlerce bu devam ediyor çıldırıyorum. Önceden aksam uyutup yerine yatırıp rahatça kendimize zaman ayırabiliyorduk,2 saat mışıl mışıl uyuyodu şimdi ne mümkün uyutmak.Doymuyor mu dedim sütümü sağdım yeterliydi üstelik gündüzleri emmede bir sıkıntımız yok.Daha önce yazmıştım bir arkadaş koliktir dedi, elektrik süpürgesi sesi fön makinası sesi vs hepsini dinlettim o da hiç işe yaramadı. Gazı var kakasını yapamıyor ondan mı dedim yaptığında yine aynı. Bu konuda bir fikri olan aynı durumu yaşayan var mı acaba?
Bir de artık gündüz odasında kesinlikle uyumuyor besiğine koyduktan 15 dk sonra ağlayıp uyanıyor. Bir süredir ev tipi ana kucağı kullanıyorum bazen salonda yanımızda onda uyutuyoruz otururken.Ona mı alıştığından yerinde yatmak istemiyor acaba? Icinizde ana Kucağı kullanan ve aynı sorunu yaşayan var mı?
İki sorum da 50şer puan değerindedir, istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz. Başarılar
Doktorun verdiği allerset diye ilacı 1 sefer kullandım ve cok şükür kaşıntı tamamen ortadan kalktı..
Arkadaşım da sedef var oda kullanmış o ilacı inanilmaz etkili demişti inanmamistim dogruymus..
Günaydın canım..
bizim hergunumuz öyle gaz cikaramayinca..
bide dun sabah kakamizi yapamadık zeytinyagi sürdük popoya..
yapmaya çalışırken ki halini bi görsen için parcalaniyo yaa..
en kısa zamanda bu gaz sorunumuz ortadan kalkar inşallah..
Çok geçmiş olsun canım.
Benim kızın ağzıda pamukçuk geçer diye düşündüm ama geçmedi.
Bende dünden beri uyguluyorum.
İnşallah erken bir zaman da sonuç verir.
♥ İdil Deniz ♥
Tatlim gaz damlası denesene.3 gündür kızım aksam 8 den 12.30 a kadar ne yaparsak yapalım aglayip duruyor bir tek memede susuyor sonra da reflusu azıyor hiç uyuyamadim diye veremiyorum 12.30 a kadar sallıyoruz evde gezdiriyoruz yüz ustu yatırıyoruz hiçbir şey fayda etmiyor sadece altını değişirken biraz susuyor .. Aranızda var mı benim gibi olan ???? Kızlar lütfen geçici deyin internette 4 aya kadar geçmesi beklenir diyor gündüz cok sakın ama aksam olunca cocuğun icine bir şeyler kaçıyor gibi tövbe estagfurullah ;((((;
canım yeni grebldim geçtim idilin ağzı . inşallah geçmiştr