2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ne güzel anlatmışsın,bir solukta okudum.işte o bahsettiğin kucağına alınca susması var ya,o herşeye bedel,o insana anne olduğunu hissettiriyo,inşallah gaz sorunu da çabucak geçer,büyüyolar hızla,9 ay da geçmiycek gibi gelirdi,bu günlerin de hızla geçicek inşallah (Amin)

merhaba kızlar dün gibi bugün gibi 24 günlük olmuşuz. 10gün önce anneleri gönderdik ben bebişim ve babası kocaman bir aile olduk. eşim bebeğine aşık resmen. bebeğin banyosunu kendi yaptırıyor.maşallah kuzuma saçlarını yıkarken bile ağlamıyor. babasıyla iyi bir ikili oldular. gaz sorunumuz vardı sap simpleks sağolsun onunda dermanı oldu. tek korkum alt değiştirmek. koyveriyor bebişim çişine alıştık artık ama geçen gün kakasınıda koyverdi üzerime :). beşiği boşuna almışız beşikte uyumuyor. iyice uykuya daldığında yatırabiliyorum ancak. şükür güde sadece birkez mama veriyorum. onun dışında meme istiyor hatta mama içirirken yüzünü ekşitiyor. uykusuz gecelerden şikayet eden annelere şunu demek istiyorum en kötüsü evine akrnın ve kucağın boş dönmek. ilk bebeğimi kaybettiğim için uykusuzluk koymuyor bana. onların sağlığı herşeyden önemli. hayatımızın merkezine aldık oğlumuzu onun bize ihtiyacı var. öylesine masumki ve öylesine güzelki rabbim özene bezene yaratmış onu.

Sen yine film izliyosun, beterin beteri var :) esin yardimci olsun biraz. Artik onun icn de hic bisey eskisi gibi degil

Hanimlar ne guzel yazmissiniz :) her kelimenizde kendimi gordum. Cok sukur sikayet etsek de bu gunleri gorduk. Daha uykusuz daha duzensiz daha plansiz bir hayatimiz var ama daha mutluyuz. Allah a cok sukur

normal dogum yapanlar dıkısler ne drumda,dustumu dustuyse ıylestımmı.ben ıylestıgını nasıl anlıycagımı bıle bılmıyorum,dıkısler dustu ama tekrar acılma ıhtımalı varmı,kafamda delı sorular:2::2::2:

canım evet bayadır yoktun,sağlıkla büyüsün

sağol canım. evet bebek olunca öyle oluyo. bide 40ım çıkana kadar annem kayınvalidem eltim yalnız kalmayım diye hep yanımdaydılar. fırsat bulup haber veremedim. gelen gidenim çok oldu. yanımda tecrübeli annelerimle 40ı çıkarmak üzereyiz.misafir telaşınıda atlattık şükür.forumdaki herkeste doğurdu. artık şikayetlerimizi paylaşıp fikir alma zamanı

Tesekkürler canım

Bu arada inşallah kızının uykusu düzene girer. Sen de rahat bir nefes alırsın.

Karaciğer analizlerinin iyi çıkmasına çok sevindim canım. Tam kan sayımında enfeksiyon çıkmış ama önemli olduğunu sanmıyorum. Kan uyuşmazlığı da anne negatif bebek pozitif olduğunda tehlikeli. Sizde böyle bir sıkıntı yok sukur. Sana bir arkadaş yanıt vemisti ve sinir değerin 20 olduğunu söylemişti.
Ben fizyolojik sarılık olduğunu ve geçeceğini düşünüyorum. Yarın zaten doktor kontrolun var. Iyi haberler alırsın inşallah.

Teşekkürler canım.

Programının sekteye uğramasına üzüldüm. Hayırlısı olsun. Elinden geleni yaptın neticede.

Teşekkürler canım.

Sanmıyorum silikon uca alışip memeyi reddedeceğini. Iyileşene kadar kullanır sonra bırakırsin. Inşallah tez vakitte ağrısız sizisiz emzirmeye baslarsin canım.

Çok geçmiş olsun. Canım yardımcı olabilecek bir akraban yok mu, ya da eşinin işi çok mu yoğun?

Arada bir nefes alırdin

ben doğum yapalı 20.günümüz.dikişlerim düştümü bilmiyorum.
insallah açılmazya.aynene iyileştiğimi nasıl anlıcam bende bilmiyorum kanamam
bitti sayılır kahvarengi akıntıya döndü.
eşim şimdiden sabırsızlanmaya başladı
ayy bilgisi olan varsa bizede söylesin

Gece kalkıyorum kızı emzirmek için uyanık oluyor, açmak için mücadele verdiğim gözlerime bakıp gülüyor
Bir de yardımcı olacak heee....
Nerde bacım yaa =)
Bizimkiler anca köstek oluyor.

Gece kalkıyorum kızı emzirmek için uyanık oluyor, açmak için mücadele verdiğim gözlerime bakıp gülüyor
Bir de yardımcı olacak heee....
Nerde bacım yaa =)
Bizimkiler anca köstek oluyor.

eşim kızımın ağladığını bile duymuyorum diyor.
masallah fosur fosur uyuyor.kızım saat 1den bu saate kadar
uyanıktı şükür zorla uyuttum.

Valla tatlım bendekiler düştü ama arada yine ağrıyor.
Dikiş olan kısım çok sert.
Arada otururken canımı dahi yakıyor.
Zorlanmazsa açılma olmaz diye umuyorum.

Tatlım 40 ınızı bekleyin
Ben kendim için üstüne 10 daha koyuyorum

eşim kızımın ağladığını bile duymuyorum diyor.
masallah fosur fosur uyuyor.kızım saat 1den bu saate kadar
uyanıktı şükür zorla uyuttum.

Uykusu çok derinmiş eşinin =)
Benim eşim benimle birlikte zıplıyor iyi ki, sallıyor pışpışlıyor olmadı ben kalkıyorum...
Arada benim kızda bizi uyutmuyor canım, çok iyi anlıyorum seni...
Ama acı-tatlı her şeyleriyle güzeller =)

Kızlar ben dalinin sıvı bebek deterjanını kullanıyorum.
Kokusu pek hoşuma gitmese de kötü kokmuyor.
Havluları için Yumoş Extra Konsantre Yumuşatıcı Deluxe Gece Manolyası Menekşe konusu almıştım onunla yıkadım.
Sanki parfüm sıkmışsın gibi mis gibi kokuyor =)
Şiddetle tavsiye ediyorum.
Çok kalıcıymış.

Sağol canım benim.tam 1 gün oldu kullanmaya başlayalı toparlanmaya başladı bile.allahım hiç birimize dermansız dert vermesin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Küçük korsanımızın sonuçlarının temiz çıkmasına çok ama çok sevindim ...
Rabbim dert sıkıntı vermesin kimseye

Ben de normal doğum yaptım.dikişlerim düştü.kalan bölgeye her tuvaletten sonra batikon sürdüm.ekstra şişlik , kızarıklık yok.sorun yok diye düşünüyorum.20 gün oldu doğum yapalı.benim kanamam devam ediyor.hastanede 30-40 gün devam eder demişlerdi.dikişlerin açılma ihtimali , enfeksiyon kapma ihtimali varmış.o yüzden bana sürekli ped değiştir.bi de o bölgeyi kuru tutmaya çalış demişlerdi.kabızlık sorun olur demişlerdi.bence içini rahat tut.hiç bir şey olmaz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim 31.gün dikisler düştü hatta hiç aci yok kanamam kahve ve cok az artik sadece biraz ayip olacak ama vajinamin ilk dikişi acildi galiba ya bi kirmizilik var orda hafif yanma ve kasinti özellikle idrar yaparken
Off napcan bilmem hafta içi kontrolün var bakalim ne diyecek doktorum .inşallah basima is acilmaz yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…