2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gunaydin. Kizim kucagimda oyle guzel uyuyo ki, yatagina yâtirmaya kiyamiyorum. Kucaga alistirma diyolar ama bana kalsa alip icime katasim var yeniden. İlk 3 ayin 4. Trimester olduguna ve bebekle yakin temas halinde olmanin anne ve bebek icin daha saglikli olduguna inaniliyo. Sahsen bana da mantikli geliyo da gel buyuklere anlat:KK31: bebeklerde davranislar 4. Aydan donra aliskanliga donusuyomus. Buyuklerin yuzunden kizima kotuluk mu yapiyorum diye dusunmeden edemiyorum:KK14:

Gunaydin. Ne güzel bi duygu rabbim herkese ve bize de tez zamanda yaşatmayı nasip etsin. simdiden benim kv de başladı sakin kucağa alıştırma iş yapamazssin vs hatta kucak yastığı bile yaptı lap diye almayacakmis kimse kucağına yastiksiz vermeyecekmisim. Ben çocuğumu hissetmek istiyorum onun da beni hissetmesi gerekiyor ki dediğin.gibi 4ay sonrasinda aliskanlik basliyo diye duymuştum. Sen düşünme kimseyi içinden geldiği gibi hareket et her ağladığında alırsan kucağına o zaman zaten alışkanlık olur birkaç ay sonra. Veletler işini çok.İyi biliyor:)) Tadını çıkar simdi bu zamanlar gelmez bidaha:KK54:

Kuzucum kimsenin sana laf etmeye hakkı yok sen kendini ve bebisini düşün. Kv laf edicek diye iş yapma. Dr dinlen dedi unutma ..

ahhh kuzum ahhh arkamdan anneme ne laflar ediyomuş..
ben hamileyim diye şimdi yardım ediyomuş (hoş bence yaptığı bişeyde yok..kendileri iş bittikten sonra gelmeyi çok sevdiği için)
bebek olduktan sonra yardım etmicekmiş ben kndim yapacakmışım..
vs vs vs.. daha bunun gibi neler neler var..

Gunaydin. Kizim kucagimda oyle guzel uyuyo ki, yatagina yâtirmaya kiyamiyorum. Kucaga alistirma diyolar ama bana kalsa alip icime katasim var yeniden. İlk 3 ayin 4. Trimester olduguna ve bebekle yakin temas halinde olmanin anne ve bebek icin daha saglikli olduguna inaniliyo. Sahsen bana da mantikli geliyo da gel buyuklere anlat:KK31: bebeklerde davranislar 4. Aydan donra aliskanliga donusuyomus. Buyuklerin yuzunden kizima kotuluk mu yapiyorum diye dusunmeden edemiyorum:KK14:

günaydın kuzucum..
ya ne güzel imrendiyosunuz bizleri.. :KK16::KK16:
maşallah size emi :nazar::nazar:

Günaydın hatunlar..
biz çantalarımızı hazırladık dedemizin uyanıp bizi almaya gelmesini bekliyoruz :KK52::KK52:
annemde çok fazla giremem sanırım..
ama doğumdan sonra mutlaka sizlere haber veririm..
inşallah hepimiz rahat kolay doğumlar geçiririz hatunlar :KK16::KK16:

Canım ben de 5. Gün kontrole gittim.. 6 hafta sonra gel, smear testi yapalım dedi.. Korunma konusundan bahsetmedi.. Konuşmam lazım benim de...:44:

Bana da smear testi dedi, üstüne de ekledi. "erken gebelik istemiyoruz, korunma yöntemine de karar verelim":KK70::p

Seni ne güzel erken çağırmış, bana 8 hafta; bekle bekle bitmez:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ben de hapta karar kildim. Spiral zaten bana hep cok itici gelmistir. Nasilsa kisa zaman sonra kizima kardes calismalari basliycak :KK66: o zaman bizim doktorumuz bizi hic cagirmadi sayilir :KK66: yjne seninki 2 ay sonra gel demis :KK70: biz spiral dusunursek gitcez, dusunmezsek??

Ne zamandir yoksun, merak ediyordum seni. İyi olmana ve oglusunu saglikla kucaklamana cok sevindim. Saglikla guzel gunlerde buyutun :nazar: sutun gelir zamanla merak etme. İlk gun gelen de, 1 hafta sonra gelen de hep syni sekilde emzirme problemi yasiyo. Uzulme sakin:KK66:

Smear testi de yapar gülüm ve bundan sonra seni 6 ayda bir gormek ister:KK66:

Ben alıyorum, annem benden çok alıyor. Geceleri bazen yatağa alıp emziriyorun; misil misil yatıyor kuzum. Neye alisirsa alıssin önemli değil. Ben annemi ozleyerek, hep farklı bakıcı ellerinde anne sütü alamadan büyüdüm. Elimden geldiğince yavruma eksikliğimi hissettirmeyecegim:KK70:

Canımgünaydın...

Benim arkadaşın da Ocak'ta bebeği oldu.. Doğduğu andan itibaren bebek kucaktaydı kv nin.. Evde de aynısı olmuş. Ve şimdi kızcağız perişan... Kucağa alışmış çok.. Gece gündüz yapışık ikiz gibiyiz hiçbişey yaptırmıyor diyor :KK50:

Beni çok uyardı almayın çok kucağa diye.. Başka bir arkadaşım da aynını söyledi.. Karnını doyurup,gazını çıkarıp yatağına bırakıyoruz.. Uyanık olsada kendi kendine duruyor.. Ben de işlerimi hallediyorum.. Kucağa alınacaksa yastıklar alıyoruz biz de..

Tırnaklarını kestim törpülerim.. Eldiven kullanmıyoruz.. Dokunuyor kuzum bana.. Tanıyor beni.. Birinin kucağında ağlarsa alıyorum hemen susuyor.. Bağ kuruluyor merak etme canım.. :KK19:

Günaydın hatunlar..
biz çantalarımızı hazırladık dedemizin uyanıp bizi almaya gelmesini bekliyoruz :KK52::KK52:
annemde çok fazla giremem sanırım..
ama doğumdan sonra mutlaka sizlere haber veririm..
inşallah hepimiz rahat kolay doğumlar geçiririz hatunlar :KK16::KK16:

Canım gidiyor musun..
Güzel haberlerini bekliyor olacağım.. Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah...
:nazar::nazar::nazar:a
Bana da smear testi dedi, üstüne de ekledi. "erken gebelik istemiyoruz, korunma yöntemine de karar verelim":KK70::p

Seni ne güzel erken çağırmış, bana 8 hafta; bekle bekle bitmez:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Smear testi de yapar gülüm ve bundan sonra seni 6 ayda bir gormek ister:KK66:

Ben alıyorum, annem benden çok alıyor. Geceleri bazen yatağa alıp emziriyorun; misil misil yatıyor kuzum. Neye alisirsa alıssin önemli değil. Ben annemi ozleyerek, hep farklı bakıcı ellerinde anne sütü alamadan büyüdüm. Elimden geldiğince yavruma eksikliğimi hissettirmeyecegim:KK70:

Bakalım cnm biz ne konuşacağız... Ben spiral den korkuyorum. :18: Kayabiliyormuş... Öyle hamile kalan çok duydum....:KK50:

Yasmin kullanıyordum iyi oluyordu :44:

Canım gidiyor musun..
Güzel haberlerini bekliyor olacağım.. Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah...
:nazar::nazar::nazar:a

Bakalım cnm biz ne konuşacağız... Ben spiral den korkuyorum. :18: Kayabiliyormuş... Öyle hamile kalan çok duydum....:KK50:

yok kuzucum şimdilik annemlere kalmaya gidiyoruz hastane annemlere yakın demiştim yaa..
dün kocişimi ikna ettim :) :KK9::KK9::KK9:

Yine hap kullanırsın gülüm. Spiral bana ters. Döllenmiş yumurtanın rahme yerleşmesini engelliyor yani sana sürekli düşük yaptırıyor. Bana en rahatı prezervatif. Hem kolay, hem hijyenik hem de unutma derdi yok:KK66::KK66::KK66:

yok kuzucum şimdilik annemlere kalmaya gidiyoruz hastane annemlere yakın demiştim yaa..
dün kocişimi ikna ettim :) :KK9::KK9::KK9:

Gözün aydin canım. Güzel haberlerini bekliyoruz, unutma bizi:KK70:

günaydınnnnnn :KK16: kaç gündür yazamadım annem geldi çarşamba:KK16: dünde hastaneye gittik ntsde 1 tane sancım çıktı ama dr bu dönemde çıkar dedi bizimkisi geç gelecek gibi öyle gözüküyo:KK1: :KK1:kilomuzda 3100 olmuş doktoruma çatı muayenesini sordum ne zaman yapacaz diye erken yapmanın bi anlamı yok çünki doğum başladığı zamankiyle aynı olmuyo dedi doğum başladığında bakacaz uygunsa normal değilse sezeryana alacam dedi inş normal doğum olur.dün 3-4 yere ugradım aventin gögüs kalkanını bulamadım kıbrısta yok mu acaba yaaa:KK14:

Yok kuzum henüz dogurmadim..
annemlere kalmaya gidiyoruz simdilik..
Çarşamba nst ye baglandik ama 0 sancı :KK9::KK9:

seninkide geç gelecek galiba:KK9: ya benimde kafam çok karışık şuanda bebeğimi nerde yatıracam diye sepeti var ama başka bi beşikte almak istiyorum sonuçta sepette en fazla 4 ay yatar sonra ne alsam diye düşünüyorum park yatağı çok öneriyorlar ama bilemedim sen ne aldın

Merhaba kizlar okuyordum ama yazamadim doğum yarin anneler gozunuz aydin benim oglum da dun doğdu epidural sezeryan maşallah 3500 gr 52 cm iyiyiz şükür ikimizde ama sut daha gelmedi cekmiyorda bu aralar giremeyebilirim kendinize iyi bakin.iyi geceler

Maasallah cnm gozun aydin :)

Kızlar nasılsınız :)
Umarım herkes çok iyidir.
Bizde meleğimle iyiyiz çok şükür.
Dün geldik evimize.
Bizim kiz erken geldiği için temizlik kalmıştı.
Şimdi temizlik için kadın geldi.
Bebegi görmeye gelenler oluyor bakamiyorum buraya.

Sizden bir ricam var.
Elektrikli göğüs pompasina ihtiyacım var.
Şöyle iyi çeken ve kullanımı güzel olan bir ürüne.
Kullanan ve memnun olan varsa bana yardımcı olsun lütfen.
Süt sıkıntımız var. Kızım ağlıyor içim parcalaniyor.
Mama takviyesi yapiyoruz ama süt gelmesi için emziriyorum bir yandan ama yeterli gelmiyor.

1+1= İdil ♥

Kızlar nasılsınız :)
Umarım herkes çok iyidir.
Bizde meleğimle iyiyiz çok şükür.
Dün geldik evimize.
Bizim kiz erken geldiği için temizlik kalmıştı.
Şimdi temizlik için kadın geldi.
Bebegi görmeye gelenler oluyor bakamiyorum buraya.

Sizden bir ricam var.
Elektrikli göğüs pompasina ihtiyacım var.
Şöyle iyi çeken ve kullanımı güzel olan bir ürüne.
Kullanan ve memnun olan varsa bana yardımcı olsun lütfen.
Süt sıkıntımız var. Kızım ağlıyor içim parcalaniyor.
Mama takviyesi yapiyoruz ama süt gelmesi için emziriyorum bir yandan ama yeterli gelmiyor.

1+1= İdil ♥
Hosgeldin cnm :)
Hikayeni merakla bekliyorum en cok da epizyotomi ve dikis??

ahhh kuzum ahhh arkamdan anneme ne laflar ediyomuş..
ben hamileyim diye şimdi yardım ediyomuş (hoş bence yaptığı bişeyde yok..kendileri iş bittikten sonra gelmeyi çok sevdiği için)
bebek olduktan sonra yardım etmicekmiş ben kndim yapacakmışım..
vs vs vs.. daha bunun gibi neler neler var..

Vuhhuuuv çok çetin bir kaynanayla karşı karşıyayız :)) he de geç boşver esin & annen seni biliyor gerisi zaten arkadan konuşmak oluyor. Boşver kuzum aldırma sen:KK30:

X