- 28 Ağustos 2013
- 274
- 172
Gunaydin. Kizim kucagimda oyle guzel uyuyo ki, yatagina yâtirmaya kiyamiyorum. Kucaga alistirma diyolar ama bana kalsa alip icime katasim var yeniden. İlk 3 ayin 4. Trimester olduguna ve bebekle yakin temas halinde olmanin anne ve bebek icin daha saglikli olduguna inaniliyo. Sahsen bana da mantikli geliyo da gel buyuklere anlat bebeklerde davranislar 4. Aydan donra aliskanliga donusuyomus. Buyuklerin yuzunden kizima kotuluk mu yapiyorum diye dusunmeden edemiyorum
Gunaydin. Ne güzel bi duygu rabbim herkese ve bize de tez zamanda yaşatmayı nasip etsin. simdiden benim kv de başladı sakin kucağa alıştırma iş yapamazssin vs hatta kucak yastığı bile yaptı lap diye almayacakmis kimse kucağına yastiksiz vermeyecekmisim. Ben çocuğumu hissetmek istiyorum onun da beni hissetmesi gerekiyor ki dediğin.gibi 4ay sonrasinda aliskanlik basliyo diye duymuştum. Sen düşünme kimseyi içinden geldiği gibi hareket et her ağladığında alırsan kucağına o zaman zaten alışkanlık olur birkaç ay sonra. Veletler işini çok.İyi biliyor:)) Tadını çıkar simdi bu zamanlar gelmez bidaha