2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
huu kızlar nasılsınız bakalım mınısler nasıl keyflerınız yerındedır ınsallh bu aralar pek gırremıyorum sole bı goz atıyorum bazen benım bebeım 2 gun cok az kımıldıyo zor hısedıyorum bazende delı gbı canlı acba sıze oluyo mu kızler 2 gun kımldamınca cook merk edıyorum benn:KK53::KK53::KK53::KK53:

Bizlerde çok iyiyiz şükürler olsun ki canım.
Hiç takılma =)
Bana da oluyor 4 gün boyunca hiç hissetmediğim oluyor ama gayet normal.

Bizlerde çok iyiyiz şükürler olsun ki canım.
Hiç takılma =)
Bana da oluyor 4 gün boyunca hiç hissetmediğim oluyor ama gayet normal.

saol canım benım ben snıyodum sadce bana ole oluyoo yaa:KK31::KK31::KK31: bıde ben bebısın gordonu yuzune gelmıstı ondan korkmuyo degılmm

Slm kizlar bugub bi endise ile doktorumub aradim.2 gundur cok fena bir sekilde belim agriyo.gece sagdan sola donerken bacagima kramp giroyo ve 2 gundur sol kasigima 10 dk da bir bi sanci giriyodu.doktoruma telefonda bunlaro soyleyince hemen cagirdi.gittim allaha sukur biseyimiz yokmis.oglum cok iyi sekil degistirmis namaz kilar gibi duruyodu.1250gr ve 37.6 cm.sukurler olsun.sancilarimda buyuk olasilikla belimin agrisi yuzunden oluyo dedi ayakta cok fazla kalmamaya dikkat et dedi.15 gun sanra gene gel dedi.cok rahatladim.ben ole endise icinde iken benim pasam fildir fildir oynuyodu:) yer annesi onun ballarini:) allah herkese saglikli ve hayirli bi evlat nasip etsin

bende çok düşünüyorum bu konuyu hatta eşim artık kızıyo hangisi senin için iyiyse o olur şimdiden kendini şartlandırma korkutma diyor. bende senin gibi ceasretsizim normal doğum konusunda. bazı arkadaşlarım sezeryan yap hiç sancı çekme. ameliyattan sonra ağrı kesici veriyolar damardan hissetmiyosun ağrıları diyolar. hemşire olanların hemen hemen hepsi sezeryanla doğum yapıyor. diğer yandan normal doğum yapmış olanlar tabiki normal doğum zor kolay değil ama doğuncaya kadar bütün acıların sonra hemen ayağa kalkıp iyilrşiyorsun diyolar. ama bazıları hemen doğuverdi çocuk ayağa kalktım doğdu diyo. kiminin de normal doğumda kesikleri dikişleri oluyo çok zorlanıyorlar.
valla benim anladığım herkes için farklı durumlar oluşuyor. normal doğum çok zor yada sezeryan çok zor yada her ikisi de kolay diye bişey yok. kişiden kişiye değişen bişey.
kendi açımdan da bende plasentanın doğum kanalına yakın olması belki sezeryana doktor gerek duyar diye düşünüyorum ama artık bizim için kolay olan neyse o olsun inş...
ama normal doğum olabilecek durumdaysam da epiduralli yapmak isterim büyük ihtimal.

Aslında diğer anne adaylarının dediği gibi normal en güzeli ona sonuna kadar katılıyorum, doktorunun ve ebelerin çok iyi olması lazım sonta çatının müsait olması en önemlisi cesaret ağrıya dayanıklı olmakta lazım afedersiniz ama bn eşimle bile ilişkiye girereken o kadar zorlandım ki ilk sonrasında bile canım yandı kaç defa hep sorunlu oluyor tabi bu benim vajinamın darlığı ile alakalı hatta hamile kalmadan önce dr bile gitmeyi planlıyorduk ki hamile kaldım ben herşeyi bütün düşününce üstüne normal doğum yapan arkimi görünce tamamen fikrim değişti ama tabi doktor normal olsun derse cesaretlendirirse güvenirsem yok demem sonuçta ikiside acı verici bir durum birini öncesinde diğerini sonrasında muhakkak çekiosun, normal olan arkimin 17 dikişi bar poposunun üstüne oturamıyor doğumun üzerinden iki haftayı aşkn bir süre geçti... Ama hiç belli olmaz herkesin doğumu farklı olacak diğer topikleri okuyorum çok rahat normal doğum geçirenler var... Allah her ikisindede acı yaşatmasın en kolay doğum olsun bizler için bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahh

Kızlar bunları yapmakla meşgul oluyorum bir kaç gündür hemde vakit geçiriyorumm hepsini bitiremedim ama paylaşmak için sabırsızlandım :))))

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    96 KB · Görüntüleme: 53
  • $image.jpg
    $image.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 50
O kadar malzeme aldım örgü örmek için elime ne zaman alsam yapmak için gözlerim bulanıyor =)
Sanırım vazgeçsem iyi olacak.
Göz tansiyonum mu düşüyor anlamadım.

Kızlar bunları yapmakla meşgul oluyorum bir kaç gündür hemde vakit geçiriyorumm hepsini bitiremedim ama paylaşmak için sabırsızlandım :))))

Bende diyorum bu güzellik artık niye yazdığımız mesajlara cevap vermiyor =)
Anlaşıldı hediyelik hazırlıyormuşsun.
Maşallah sana :nazar:
Çok güzel gözüküyorlar.

Bende diyorum bu güzellik artık niye yazdığımız mesajlara cevap vermiyor =)
Anlaşıldı hediyelik hazırlıyormuşsun.
Maşallah sana :nazar:
Çok güzel gözüküyorlar.

Ayy zor işmiş ya iş yerindede boş zamanlarımda uğraşıyorum iki günde müdürüm izinli fırsat bu fırsat dedim :) ama inanılmaz keyifli bişe

tatlımm bu kavonozları ne kadara aldın bende keçeden modeller buldum onlardanmı yapsam dıye düşünüyorum

pek tatlı olmuş bunlarda

evet canım sen bu kavanozları nerden aldın ve üstündeki resimler kendiliğinden mi

Ya hem bebeğimin hareketlerini fazla hissetmiyorum ayin 31inden beri..
Hemde sağ tarafimda karnimla midem mi oluyo artık neyse orda ara ara canımı y akan içten içe bi ağrı var..

Tatlım bir şeyin yoktur diye umuyorum.
Bende 3-4 gün tek kıpırtı bile hissetmiyorum ve bahsettiğin ağrılar benimde göbek deliğimin çevresinde oluşuyor.
Gayet normalmiş bunlar ben doktoruma sormuştum.
Bebeklerimiz 1 kiloya yaklaşıyor haliyle artık alanları daha kısıtlı bir yerde toplanınca ağrı oluşabiliyormuş.
Endişelenme sakın inşallah yoktur birşeyin.

selam kızlar, bugün şeker yüklememizi olduk 126 çıktı doktor normal dedi ama yine de normal aralığı 110 yazıyordu kağıtta içimede şüphe düşmedi değil? 1100 olmuş kızım ve kansızlık başlamıs bende kan hapı verdi doktor kan hapı mide bulandırıyor diyorlar ama nasıl olacak bilmiyorum zaten 7 aydır süreklı bulanıyor. yarında tetenoz 2.dozunu olacağım doktora olmasam olmazmı diye sordum ama kaçış yok tek doz korumaz yaptır dedi :KK43: bide öğretmen olup tatilde memleketine gidecek olanlar doktor uçak yada araba hangisini önerdi bana arabayla gitme dedi büyük ihtimal uçakla gideceğim sizler karar verdiniz mi nasıl gideceğinize?:emir_bebek:

Kızlar bende düşündüm, taşındım, çok düşündüm, belki yanlış karar almış olabilirim ama ben doğum şeklime karar verdim...
Sezaryan olacam, normal yapamam, hem cesaretim yok, hem ufacık acıyı fazlasıyla hissederim, hemde korkuyorum...
Gerçi sezaryanda da acı olacak orası kesin ama karar verdim sezaryan olacam ....
Hakkımızda hayırlısı olsun Allah'tan.

hakkında hayırlısı canım öncelikle can senin kendin için en doğru kararı verirsin inş. hem doğum herkes için farklı etrafımda normal olup bin pişman olanda var sezaryan olup bin pişman olanda ikisinden de memnun kalan kolay geçti diyenlerde var ne yaşayacağımızı hiç birimiz bilmiyoruz elden dua etmekten başka birşey gelmiyor allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah ne şekilde olursa olsun kolay geçer:emir_bebek: bu arada ben ikisindende aşırı tırsıyorum :KK70:

Slm kizlar bugub bi endise ile doktorumub aradim.2 gundur cok fena bir sekilde belim agriyo.gece sagdan sola donerken bacagima kramp giroyo ve 2 gundur sol kasigima 10 dk da bir bi sanci giriyodu.doktoruma telefonda bunlaro soyleyince hemen cagirdi.gittim allaha sukur biseyimiz yokmis.oglum cok iyi sekil degistirmis namaz kilar gibi duruyodu.1250gr ve 37.6 cm.sukurler olsun.sancilarimda buyuk olasilikla belimin agrisi yuzunden oluyo dedi ayakta cok fazla kalmamaya dikkat et dedi.15 gun sanra gene gel dedi.cok rahatladim.ben ole endise icinde iken benim pasam fildir fildir oynuyodu:) yer annesi onun ballarini:) allah herkese saglikli ve hayirli bi evlat nasip etsin

benimde 1 haftadır aynı şikayetler vardı bugün kontrole gidince acaba erken mi gelecek diye sordum doktor güldü :KK70: öyle olsaydı 1 haftadır doğardı rahat ol rahmin büyüyor normal dedi zaten hangi şikayetimi söylesem normal diyor çok rahat adam yada biz hormonlarla fazla tedirgin haldeyiz:KK70:

kızlar bebek arabalarınıza karar verdiniz mi?ve beşiklerine

ben karar vermiştim park yatak alacaktım kesin sonra bir bebek mağazasına girdik adam bütün fikrimi değiştirdi park yatak çin malıymış bütün markalar öyle dedi yıkanmıyor, hijyenik değil ,sağlam değil,sallanması düzgün değil dedi ve bize çok güzel sallanan çekmeceli 10 yaşına kadar yatabileceği mobilya sattı:KK70: ama bayıldım ve gerçekten daha mantıklı geldi park yatak 300 iken 500e sağlam ve çok şık bir mobilya beşik aldımD: ne kadar düşünsende bebek dükkanlarına girince insan kendini kaybediyor:emir_bebek::KK1:

Selamlar güzel nisan annelerii :KK16:
Arada girip okuyorum ama çok fırsatım olmuyor yazmaya. Umarım herkes iyidir.

e3sme3r Canım sana özel öpücüklerrr :KK16::KK16::KK16:

selam kızlar, bugün şeker yüklememizi olduk 126 çıktı doktor normal dedi ama yine de normal aralığı 110 yazıyordu kağıtta içimede şüphe düşmedi değil? 1100 olmuş kızım ve kansızlık başlamıs bende kan hapı verdi doktor kan hapı mide bulandırıyor diyorlar ama nasıl olacak bilmiyorum zaten 7 aydır süreklı bulanıyor. yarında tetenoz 2.dozunu olacağım doktora olmasam olmazmı diye sordum ama kaçış yok tek doz korumaz yaptır dedi :KK43: bide öğretmen olup tatilde memleketine gidecek olanlar doktor uçak yada araba hangisini önerdi bana arabayla gitme dedi büyük ihtimal uçakla gideceğim sizler karar verdiniz mi nasıl gideceğinize?:emir_bebek:

Benim şekerim de 135 çıktı. 140 yazıyordu sınır. Doktor bana da normal dedi canım

Tatlım bir şeyin yoktur diye umuyorum.
Bende 3-4 gün tek kıpırtı bile hissetmiyorum ve bahsettiğin ağrılar benimde göbek deliğimin çevresinde oluşuyor.
Gayet normalmiş bunlar ben doktoruma sormuştum.
Bebeklerimiz 1 kiloya yaklaşıyor haliyle artık alanları daha kısıtlı bir yerde toplanınca ağrı oluşabiliyormuş.
Endişelenme sakın inşallah yoktur birşeyin.

Peki 3-4 gün boyunca bi kipirti dahi hissetmezken nasıl durabiliyosun kuzum yaa ben kaç gündür kafayı yiyecek gibiyim?

X