Merhaba,
Ben de nisan annesiyim.hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri her gün takip ediyorum burayı.artık ben de yazmaya karar verdim :))
İyi yapmışsın :) Hoşgeldin o zaman :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,
Ben de nisan annesiyim.hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri her gün takip ediyorum burayı.artık ben de yazmaya karar verdim :))
Kizlaaar, kisa bi sure de olsa karin yagisini seyrettim, cok keyifliyim :)
Merhaba,
bende nisan annesi olucam Allahın izniyle...dogum nisa hastnesinde olucak..
Merhaba,
bende nisan annesi olucam Allahın izniyle...dogum nisa hastnesinde olucak..
bir an önce mesai bitsede eve gitsem artık zaten iş yerinde ayaklarım çok üşüyor kabanla oturuyorum resmen... akşam çaya misafirlerim gelecek ( artık aile gibi olduk ama olsun) öğle arası hamur yoğurdum acele acele , acılı ekmek yapayım diyorum çayın yanına boş olmasın onu malzemesini hazırlayıp fırına verecem, sonra yatağımı felan toplayacam, çamaşırlarım var onları toplayıp katlayacam offf off iş çok anlaşılan ama nese ki allah sağlık versin yaparım ne olacak sanki ama çalışan anne adayı olmak var yaa işte o çok zorr 8'den beri masa başı otur otur popom uyuştu resmen yaa amaaa olsun yine sağlıklı olmak var çok şükür
bir an önce mesai bitsede eve gitsem artık zaten iş yerinde ayaklarım çok üşüyor kabanla oturuyorum resmen... akşam çaya misafirlerim gelecek ( artık aile gibi olduk ama olsun) öğle arası hamur yoğurdum acele acele , acılı ekmek yapayım diyorum çayın yanına boş olmasın onu malzemesini hazırlayıp fırına verecem, sonra yatağımı felan toplayacam, çamaşırlarım var onları toplayıp katlayacam offf off iş çok anlaşılan ama nese ki allah sağlık versin yaparım ne olacak sanki ama çalışan anne adayı olmak var yaa işte o çok zorr 8'den beri masa başı otur otur popom uyuştu resmen yaa amaaa olsun yine sağlıklı olmak var çok şükür
kolay gelsin cnm şimdiden sana... ben de son ders zili çalsa da gitsem diye bakıyorum artık. ayakların için arada hareket edebiliyorsan hareket et diyim ben sürekli oturduğun için de üşüyebilir...
bende masa başı çalışıyorum ama sürekli oturma canım, arada merdiven in çık koridorlarda yürü, otururken de bacak bacak üstüne atma
odanın dışı bir soğuk bir soğuk çıkımayorum artık önceden ne güzel çıkıp yürüyordum şimdi mümkün değil
Bunları 10 dk önce aldım...
Böylelikle kıyafet devrimiz bitti diğer aldıklarımla =)
Merhaba kızlar
bebeklerini kaybeden anneye çok üzüldüm allah sabır versin
benide bu haberin üzerine görümcem aradı...pek aramaz beni
rüyasında görmüş kötü gördüm dedi.bana beyaz giydirmişler kına yakıyorlarmış... Iyimisin dedi... Evet dedim iyiyim dedim bebekte iyi dedim.sustu biraz sanki kötü bişey duymak ister gibi...
Hayr a yordum ama yani ben görsem asla aramam söylemem de
hem 2 gündür pek hareket etmiyor bebeğim beni böyle kötü düşüncelerin içine koydu kapattı telefonu...
Yazık bize yaaa...
ödem olmasın ama oturmaktan :26: kaç kilo aldın
3 kilo almıştım ama bu hafta 4 çıkar kesin çok yiyorum çünkü son iki haftadır
Hayırlı olsun canım, hepsi çok güzel. Güle güle giysin prensesin
Takılma rüyalara gülüm, ben hergün kabus görüyorum. Hayra yor:107:
ayyy ne güzel ben 5 kilo almışım