- 16 Eylül 2013
- 14.882
- 52.454
arkadaşlar merhaba ,
bende bu takıntılardan kurtulamıyorum önceden de vardı bende şimdi daha da çok , birde hiçbişeyi takmıyorum herşey yolunda gidiyo derken myom da sorun oldu , myom beslenemediği için kendi içinde kanama oldu , yaklaşık 30 saat kadar çok şiddetli sancı yaşadım , mecburen kuvvetli ağrı kesici vermek zorunda kaldılar hamile olmasaydın hemen alabilirz ama hamile olduğun için mudahele edemeyiz dediler , ağrı kesiciden sonra ancak uyuyabildim , neyseki bebeğime zararı olmadı şimdilik ama bir çok risk var , özellikle erken doğum olabilir miş myom yüzünden .Inşallah hepimiz bebekleri kucağımıza sağlıklı bir şekilde alırız.
Çok geçmiş olsun canım, inşallah yinelemez de doğuma kadar seni rahatsız etmez. Aklına kötü senaryolar getirme, arkadaşımda da vardı doğumda onu da aldılar kurtuldu:107:
Kızlar dün sıkıntıdan saatlerce ağladığımı biliyorum
Gece saat 3:45 falandı geçtim yatağa.
benim eşimde ailesine çok bağlı kayın validemle aramız 5 dakika çok yakınız 2 günde bir gitmesek özlettiniz diyor...eşim pohpohlanmaya alışmış benden de bunu göremeyince daralıyor gidip annesinin pohpohlarını dinleyip rahatlıyor.
Bende senin gibi şimdiye kadar hiç bir şey demedim. Gitme demem hiç bir zaman.
Çok üzüldüm okuyunca, Allah hepimizin yuvasına huzur&mutluluk versin. Eşleriniz kaç yaşında bu arada arkadaşlar? Konuşamamak en büyük sorun, açılmadığı sürece derdini de anlayamazsınız. Acaba hamilelikten dolayı mı strese girdi yoksa başka bir sıkıntısı mı var... Ama en çok ilgiye&sevgiye ihtiyacımız olan şu dönemde, inşallah sizin eşleriniz de silkelenip kendilerine gelirler. Benim de annem olmazsa olmazımdır, herşeyimi paylaşırım ama elbette annem bana asla eşimin vereceği sevgi&şevkati veremez. Eşlerin yeri çok ayrı ve destekleri çok önemli; doğumdan sonra daha da çok ihtiyacımız olacak...