- 16 Eylül 2013
- 14.882
- 52.454
Ben gece yatmadan hemen önce bubchen Bebe yağı sürüyorum karnıma.. sen krem ne kullaniyosun tatlım?
Sebamed ve kakao yağı kullanıyorum canım. Tüm vücuda banyodan sonra, göbek bölgesine sabah-akşam kullanıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gece yatmadan hemen önce bubchen Bebe yağı sürüyorum karnıma.. sen krem ne kullaniyosun tatlım?
merhaba kızlar bana yardımcı olun 24 haftalık hamileyim hamileliğimin başından beri süreki stresli korkulu endişeliyim ve ağlıyorum benim gibi olan varmı korkuyorum bebeğime bişey olacak diyee.eşimle ailemle tartışıyorum bendemi sorun var.
Selam gülüm. İlk hamileliğin mi? Endişelenmeni gerektirecek riskli bir durum yaşadığın için mi hala korkuların-stresin devam ediyor?
merhaba kızlar bana yardımcı olun 24 haftalık hamileyim hamileliğimin başından beri süreki stresli korkulu endişeliyim ve ağlıyorum benim gibi olan varmı korkuyorum bebeğime bişey olacak diyee.eşimle ailemle tartışıyorum bendemi sorun var.
kızlar 23.haftada şeker yüklemesi yapılır mı?
evet ilk gebeliğim şüküüür bebeğim sağlıklı ailevi problemlerim var sürekli stres ağlama erken doğum falan olur diye korkuyorum bu yüzden stres yapmayım ağlamayım diyorum ama onada engel olamıyorum herkes böylemi hamilelik boyunca benim yaşadığım şeyleri yaşayan varmı bilmiyorum.yoksa herkes beynen rahat bir hamilelikmi geçiriyor
canım sen 24.haftadasın şeker yüklemeni ne zaman yaptırdın yada yaptırdın mı? Nasıl yapılıyor?
Günaydın güzel hamişler.Detaylı ultrasondan geliyoruz.Maşallah herşey yolunda.Oğlum bi pozlar verdiki sormayın.Ama rahatsız oldu baya suratı asıktı DOktorum maşallah çok hareketli dedi.1 hafta da önden gidiyo.Normalde 23+2 olması lazım.24+2 çıktı.Boyunu söylemedi ama kilosu 674 gr. dedi.Amniyotik sıvı fazla böyle giderse erken doğum yaparsın.Karbonhidrat fazla tüketme dedi.Büyük ihtimal sende şeker de çıkar dedi.Yarın şeker yüklemesi yaptırcam ordan belli olur.Bütün organlarını tek tek inceledi.Kan akışına vs. baktı.Herşey yolunda çok şükür.Stresten sabaha kadar uyuyamamıştım.Çok şükür bişey çıkmadı.Darısı gidicek olanların başıan inşallah.
Günaydın güzel hamişler.Detaylı ultrasondan geliyoruz.Maşallah herşey yolunda.Oğlum bi pozlar verdiki sormayın.Ama rahatsız oldu baya suratı asıktı DOktorum maşallah çok hareketli dedi.1 hafta da önden gidiyo.Normalde 23+2 olması lazım.24+2 çıktı.Boyunu söylemedi ama kilosu 674 gr. dedi.Amniyotik sıvı fazla böyle giderse erken doğum yaparsın.Karbonhidrat fazla tüketme dedi.Büyük ihtimal sende şeker de çıkar dedi.Yarın şeker yüklemesi yaptırcam ordan belli olur.Bütün organlarını tek tek inceledi.Kan akışına vs. baktı.Herşey yolunda çok şükür.Stresten sabaha kadar uyuyamamıştım.Çok şükür bişey çıkmadı.Darısı gidicek olanların başıan inşallah.
Gözün aydın canım, maşallah tosununa İnşallah doktorun yanılır da diyabet çıkmaz, keyfin ikiye katlanır:107:
Gözün aydın canımm maşallah ne güzel kilosu bebişinin, inşallah yarın şeker çıkmaz güzel haberlerle gelirsin
Gunaydin sevgili anneleeeerrr :) dun gece sabaha kadar uyku setlerini dusundum, sabah sabah ilk is buraya baktim cevap veren bulur muyum diye ama herkes benden en iyisi gidip saticilarla gorusmek olur herhalde :) ay, bilemedim yahuuu, ceyiz diziyoruz yahuuu
tetanoz aşımı yaptırdım acıyomuş yaa