Pazartesiye randevu aldım bakalım duruma göre girebilirsem giricem artık.Zaman çabuk geçmiş ben yetişemiyorum çok yoğunum.. arada bebeğim kaynıyo bazen: )
Evet canım amine ismi çok güzel okuldan arkadaşının ismiymiş ama ben hiç iki isim düşünmedim .Oğluma iki isim vermiştik ama herkeste iki isim var artık.Oyüzden tek isim istiyoruz.Bakalım bi şeklde ikna edicem..Oglumun buldugu isim daha anlamlı ama... aması var iştee
: ) Bende elimdeki parayla aldım aldım alamazsam uçup gidiyo gerçekten anlamıyorum bende.. benim evim küçük o yüzden mevludunu çok güzel yapabileceğimi sanmıyorum.hastaneye yoğunlaştım, bebek şekeri, lohusa şerbeti, lokum çikolata tarzı şeyler güzel kavanozlarda süslemeyi düşünüyorum.
Aynı şekilde bişey takılmasa bile takı yastığını, hatıra defterini,küçük notlukları ve kapı süsünüde hastaneye ayarlıcam..Sonradan mevludundede kullanabilirim. hatıra kalmasını istiyorum büyüyünce ne kadar özendiğimi görsün mutlu olsun: )
Tamamen yoğunlaşıp liste yapmam gerekiyor.. eminönünde çok güzel malzemeler varmış bu aralar gidip alıcam inşallah.Paylaşırım burdada.Elimden geldiği kadar yardımcı olurum inşallah..