LR yi hic duydun mu bilmiyorum onun aloe verali el yıkama sabunuyla..Kizlar mwrhaba
Bebislerin elini neyle yikiyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
LR yi hic duydun mu bilmiyorum onun aloe verali el yıkama sabunuyla..Kizlar mwrhaba
Bebislerin elini neyle yikiyorsunuz?
Canim cok gecmis olsun yamanin eli yanmis.. Kiyamam Rabbim korusun hepsini beterinden saklasin..Bübchen Bebek sabunu ile
Bizimkinin dişleri çok mu erken çıktı nedir?azılar köpekler hepsi tamam..erken çıkan erken çürür derler İnşallah yanlıştır.hepside geceleri ağlayarak çıktıParmaklarında ve avuç içinde büller var işte direkt ocağın yuvarlak Demirini tutup aldı eline yaktı baya Rabbim dermansız dert vermesin oluyor işte kazalar asıl sorunu diş malesef azıları çıkarıyor diş Eti yarılmış resmen şiş ve kızarık valla iyice huysuz oldu dediğim dedik hep
Bizimkinin dişleri çok mu erken çıktı nedir?azılar köpekler hepsi tamam..erken çıkan erken çürür derler İnşallah yanlıştır.hepside geceleri ağlayarak çıktı
Bize bir cimcime geliyormuş kızlar cinsiyeti belli oldu
Kizlarr yardimn
Oglum dun asi oldu
Hemsire kolda sisme olabilir dedu
Davul gibi sisti koli
Sizin basiniza geldimi
Bu arada yazamiytm pek telefondan
Cvp veren herkese tesekkur
Sen ciddi misinKızlar blogumzla cook alakasız ve ozel bi konu ama sızlere danşmk istyrm pazar gunu arkafasn duğunu vardı bakire degildi ve bu konuyı esiyle konşamamş dugnden 1hafta once geldi yanıma perişan vaziyette okadar caresizdiki anltmm bakireliğide isteyerk gitmedi basına talihsz bişe geldi yani hersey soru işareti gibiydi kafasnda ne olacagnı bılmeden evlncekti bir omur mahcup olacktı esine
Bende dr parayı ayarldım herseyi hallettim diktrdik sorunsz gecti hersey çok sıkur kız için ailesi için tum cevresi için sorun suz olmş oldu bu defa aklıma. Su takuldı cocugın hakkına girdim sizce dogrumu yaptım yanlış mı ama arkadasım cok caresizdi onunda gunahı hatası bu olsun dedim Allah affetsin yanlış yaptysam eger Allahım affetsin cok degişik bi duygu içeriandeyim
Bdv.ye yaz yorum rekoru kirilir...Kızlar blogumzla cook alakasız ve ozel bi konu ama sızlere danşmk istyrm pazar gunu arkafasn duğunu vardı bakire degildi ve bu konuyı esiyle konşamamş dugnden 1hafta once geldi yanıma perişan vaziyette okadar caresizdiki anltmm bakireliğide isteyerk gitmedi basına talihsz bişe geldi yani hersey soru işareti gibiydi kafasnda ne olacagnı bılmeden evlncekti bir omur mahcup olacktı esine
Bende dr parayı ayarldım herseyi hallettim diktrdik sorunsz gecti hersey çok sıkur kız için ailesi için tum cevresi için sorun suz olmş oldu bu defa aklıma. Su takuldı cocugın hakkına girdim sizce dogrumu yaptım yanlış mı ama arkadasım cok caresizdi onunda gunahı hatası bu olsun dedim Allah affetsin yanlış yaptysam eger Allahım affetsin cok degişik bi duygu içeriandeyim
Hadi bakalim gecmis olsun simdiden paşaya..Kızlar herkese günaydın.bize dua edin bugün bizim sünnet günümüz.
Esime yaptktn sonra soyledim zaten o içime kusku dusurdu o demeseydi bujadar kotu olmzdm bidaha yapma dedi yaptgın gunh dedi cocugn duyguları ne olck dedi ama yapıldı artık arkadslr benm bdv feln bilmyrm sadece kotu hissettgm için paylştım bilmiyrm artk iyimi kotumu yaptımBdv.ye yaz yorum rekoru kirilir...
Keske oyle bir sey yapmadan sorsaydin.. Merak ettigim esin biliyor mu bunu arkadaşına yaptığın bu duruma ne dedi? Cok büyük yanlis bütün hayatı yalan uzerine kurulu bir evlilik göze alip anlatacakti herseyi...
Kızlar blogumzla cook alakasız ve ozel bi konu ama sızlere danşmk istyrm pazar gunu arkafasn duğunu vardı bakire degildi ve bu konuyı esiyle konşamamş dugnden 1hafta once geldi yanıma perişan vaziyette okadar caresizdiki anltmm bakireliğide isteyerk gitmedi basına talihsz bişe geldi yani hersey soru işareti gibiydi kafasnda ne olacagnı bılmeden evlncekti bir omur mahcup olacktı esine
Canım hayırlı uğurlu olsun bize hastane sünnetten çıkınca fitil verdiler eve geldiğimiz de bi daha Ağrısı olmadı vermedim bişey sende gözlemle eğer olursa verirsin doktorun önerdiği gibiSünnet yaptıran arkadaşlar ve carputi sünnetten sonra neler yaptınız.agri kesici şurubu kaç saatte bir verdiniz
Canım çok sağol. Dr da 4 saatte bir ağrı kesici verin dedi.bakalım inşallah ağrı olmazCanım hayırlı uğurlu olsun bize hastane sünnetten çıkınca fitil verdiler eve geldiğimiz de bi daha Ağrısı olmadı vermedim bişey sende gözlemle eğer olursa verirsin doktorun önerdiği gibi
Canım benim oğlanın bacağı sisti lokanta ile biraz ovdum bir kaç kere geçti.eger çok şistiyse Dr goözük dedim.gecmis olsunKizlarr yardimn
Oglum dun asi oldu
Hemsire kolda sisme olabilir dedu
Davul gibi sisti koli
Sizin basiniza geldimi
Bu arada yazamiytm pek telefondan
Cvp veren herkese tesekkur