2014 Kasım Anneleri

Bizim yanında tahta kaşığını da vermişlerdi Yaman da elini yaktı bugün parmak uçları ve avuç içi bül oldu öğlen acısından yatamadı dolven verdim valla neye dikkat et desem inadına yapıyor derste çıkarmıyor hiç birşeyden

Agzini acmiyor su icmiyor.ihlamurda yaptim simdi yok icmiyorr.ben cay ictigimde cok heveslenirdi icmeye valla yeterki midesine su gitsin diye onu bile veriyim dedimm onu bile istemedii
Cok sıkıntıli bi gece gecirdik oksurmekten huzursuz uyuyamadi hicc.

Gecmis olsunn yamanaa.nasıl acimistir tabi kuzunun ellerii.Allah korusun hepsinii

Tahta kasik meselesi bilmiordm bak ogrendigim ii oldu saolsinda bnm ki o kadar akmayacak kadar koyu diil ya markadan markayami degisiorki.. Bnce tamamini sulandirma bebegin icmekde zorlaniorsa o an kasigin ucunda sulandirip ver ama tamamini basdan sulandirirsan belki farmasyona ugrayabilir:)) siringadanda cekip alabilirsn icinden bak ignesiz

çok gecmis olsun yaa ay cok yaramazlastilar laftanda anlamiyorlar Rabbim e emanet hepsi yaa beterinden korusun yavrularimiZi

Ahh kuzum nasıl canı yanmıştır geçmiş olsun canim

Nasıl Yaktı elini, kıyamam ki çok geçmiş olsun.
Allah razı olsun adaşım, şu keçiboynuzunu dünden beri veriyorum, öksürüğünde azalma var.
Bu arada hünnap markasını baya Aradım, her eczanede yok. Şişe de küçük 350 ml, daha büyüğünü sipariş üzerine getiririz dediler. Tahta kaşığını sormadım belki sorsam verirlerdi. Evde bambu Kaşığı var, onunla veriyorum bende.

Keçiboynuzu Özünü düzenli verelim, inşallah bağışıklıkları güçlenir de kolay kolay hasta olmazlar. Hiçbirşey yemiyorsa boğazı ağrıyordur kıyamam

Hünnap markası bizimki. Aynen öyle yapıyorum, kaşığa döküp sulandırıyorum.

Alıntı yapamadım sağolun arkadaşlar geçmiş olsun Dilek'leriniz için Yaman da bi durulma bile olmadı zaten tam gaz coşmaya devam ediyor bu çocuklar hiç yorulmaz mı acaba sabah kahvaltı öğlen yemeği akşam yemeği evi topla yıka parka çıkar valla motor taksak anca yetişiriz önümüzde Ramazan Nasıl olcak bakalım

Canim cok geçmiş olsun :/ iyidir suan inşallah. ..

Canim cok geçmiş olsun :/ iyidir suan inşallah. ..
Parmaklarında ve avuç içinde büller var işte direkt ocağın yuvarlak Demirini tutup aldı eline yaktı baya Rabbim dermansız dert vermesin oluyor işte kazalar asıl sorunu diş malesef azıları çıkarıyor diş Eti yarılmış resmen şiş ve kızarık valla iyice huysuz oldu dediğim dedik hep

Off kiyamam yaaa... elindeki yanik cok canini yakmıştır.
Dedigim dediklik ayni suan bizde de... neye dikkat et duseceksin , dokunursan yanarsin desem inadina yapıyor. Dün aynı sey yüzünden 3 kere düştü cok fena. Bugunde bizimki firina dokundu yakti parmağını. Denemeden anlamıyorlar desem denedikten sonra da ayni seyi yapıyorlar...

Ay evet işte bende ona sinir oluyorum ben burdan düştüm bi daha yapmıyım demiyor inadına yine koltuğun tepesinde aynı yerden düşmeye çalışıyor valla işimiz zor bunlarla

Kizlar mwrhaba
Bebislerin elini neyle yikiyorsunuz?
Cnm bende uygun olan şeyin ne oldugunu bilmiyorum ama önceleri antibakteriyel sabun ile yikiyordum. Sonra ellerdeki yararli bakterileri de öldürdüğü icin ve inanilmaz derecede el kurulugu yaptığından bu aralar şampuani ile yikiyorum elini.

ay kıyamamm nasıl da yakmıştır bizim bile nasıl yakıyor o
valla napıcaz öyle bilmiyorum çok fena oldular artık benimkide
hep huysuz inatçı dün bir düğüne gidelim dedik ilk defa yaptı ama durmadı naptıysam
yokk çıktım geldim eve ne istediklerini de bilmiyorlar düşücem canm yanıcak demiyolar valla
allah bize sabır versin onları da korusun inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…