Ne cok sevıolar kumandayıbiz hiç atlamayız böyle günleri bizde ayakkabı aldık.
valla bilmiyorsa ne güzel benimki de öyle çok dalıp izlemiyo ama açık olsun
istiyor toplasan 20 dakka bütün gün bakmıyodur ama hep açıktır.
alır kumandayı getirir tv ye tutar açın diye açık kalıcak ama
senin ne güzel bilmemesi emin ol bende kendim bakmış olsaydım hiç açmazdım tv yi.
Bırak alışsınAlışmaz inşallah onun için çabalıyorum ama sonunda istediği oluyor
Cnm adem gunesın kıtaplarını okumak yada vıdeokarını dunlemek sakınlestırıyor benıEvet aynen kukla gibiyim çamaşır katliyorum gelip dagitiyor dagittiklarini toplarken baska seyler dagitiyor çileden çıkartıyor.. yine de sesim yukselmemeliydi birak biraz vicdan yapayim da bi daha kizmayayim.. ben de yorumlari okuyodum cok geçmiş olsun canim Allah korumuş.. hep koru Rabbim meleklerimizi de bizi de..
Yaman bi yerde açık görsün asla gözünü ayırmıyor evde açsam asla önünden gelmez
Senin büyük çocuğunda var o da arada izlemek ister ne yapacaksın bende hiç gündüz bişey izlemiyorum o yüzden açmak aklıma gelmiyor işte öyle alıştık gidiyor bakalım nereye kadar gider şimdilik kontrol bende ilerde Yaman'da izlemek isteyecektirTv konusunda da takdir ediyorum seni canım maşallah. Benim de izlediğim hiçbirşey yok ne dizi ne program cunku cocuklar da özellikle oğlum benimle oturup izliyor. Bu zamana kadar direndim ben de acmamak için hiç acmadan gecırdık gunu şimdiye kadar ama artık oyalayamıyorum. Ben yine izlemiyorum ama çizgi film acıyorum. Sabah kızımla beraber uyanıyor artık kucagımdan inmiyor kızımı servise yetıstırmem lazım durmayınca acıyorum mecbur. Uykusu hala duzensiz yemek yapamadıgım zaman acoyorum. Akşam ablası gelince birbirlerine gırıyorlar gunduz yuzune bakmadıgı oyuncaklar abla gelince kıymete biniyor kavga gırultu surekli. Tv yetısiyor imdadıma anca. Cok rahatsızım bu durumdan ama çözüm bulamadım henüz.
Bakmıyosa ıyıymıs
Bızımkıne ızletmıyrx
Annem hiç açmıo
Bızım evde o uyuyunca acılıyor sadece
Ama babam işten gelınce acıo
Bızımkı odaya gırerse bakıo hemen
Bende babama tv kapattıyorum
Ne cok sevıolar kumandayı
Oglum bugun işyerıne geldı
Aldı kumandayı elıne, dede dıyo
Evde dedesı elınle kumandayla koltukta yzandıgı ıcın :))
Bırak alışsın
Senı ıstıyor sanırım
Bazen sabrim bitiyor malesef cok sinirlendim masaya vurdum kolum bir hafta mor gezdimCnm adem gunesın kıtaplarını okumak yada vıdeokarını dunlemek sakınlestırıyor benı
Cıleden cıkma donemlerıı
Cok yaramaxlar
Ama sabırlı ve sakın olmalıyız
Aman bacım valla ablamın kızı geldi 28 aylık ikisi beraber vakit geçirsin diye getirdim ev kaos oldu valla şimdi seni daha iyi anlıyorum ne yapsan yeridir ablamın kızı eline ne alırsa Yaman ağlamaya başıyo bana ver diye saçını bile çekti kızın valla Allah size sabır versin idare etmek çok zorTv konusunda da takdir ediyorum seni canım maşallah. Benim de izlediğim hiçbirşey yok ne dizi ne program cunku cocuklar da özellikle oğlum benimle oturup izliyor. Bu zamana kadar direndim ben de acmamak için hiç acmadan gecırdık gunu şimdiye kadar ama artık oyalayamıyorum. Ben yine izlemiyorum ama çizgi film acıyorum. Sabah kızımla beraber uyanıyor artık kucagımdan inmiyor kızımı servise yetıstırmem lazım durmayınca acıyorum mecbur. Uykusu hala duzensiz yemek yapamadıgım zaman acoyorum. Akşam ablası gelince birbirlerine gırıyorlar gunduz yuzune bakmadıgı oyuncaklar abla gelince kıymete biniyor kavga gırultu surekli. Tv yetısiyor imdadıma anca. Cok rahatsızım bu durumdan ama çözüm bulamadım henüz.
Herkese merhaba; pazartesi günü bir buçuk yaş aşısı var. Aşı ağır diye duydum doğru mudur?
Bacakta çok şişlik yapıyor çok ağrı yapıyor diye duydum facede bir grupta bir anne çocuğunun bacağını çekip yayınlamış. Bacağı epey kızarık ve şişti çok ateşide olmuş bende endişelendim. Cevabınız için çok sağolun.Merhaba;
hepatit a karma bir aşı bir ağız 2 bacak
ne yönde ağır dediler hermzanki gibi bizde
ateş falan yapmadı karma olduğu için biraz şişlik oldu
bacağında ama ağrı sızı yoktu..
Burdan birisi bana ağız ve iki koldan demişti yaMerhaba;
hepatit a karma bir aşı bir ağız 2 bacak
ne yönde ağır dediler hermzanki gibi bizde
ateş falan yapmadı karma olduğu için biraz şişlik oldu
bacağında ama ağrı sızı yoktu..
Bir agiz iki bacak canimBurdan birisi bana ağız ve iki koldan demişti ya
Yaman A iki koldan yapıldı bacaktan çok daha rahat olduBurdan birisi bana ağız ve iki koldan demişti ya
Bize 2 kol ve ağızdan yapıldı.Burdan birisi bana ağız ve iki koldan demişti ya
Ben de ücretsiz izin aldım 2 yıl...Aralık da kreşe başlatacaktım ama Evimin yakınına bir kreş açılıyor bayram sonrası oyun gruplarına katılmayı düşünüyorum hem okulun eğitim durumunu görmek hem de yavaştan alıştırmak için bu şekilde yapabilirsiniz belki...Arkadaşlar sizlere bişey danışmak istiyorum 2014 30 aralık doğumlu oğlum, doğumdan sonra 2 yıl ücretsiz izin aldım hem kendim dinleneyim hemde bebeğimi büyütüyüm diye çünkü sürekli ağlayan ve paçalarımdan ayrılmayan bi oğlum var, evden çıksam hemen farkediyo ve ağlıyo bu durum artık beni çok bunalttı, haftada iki 3 gün kreşe yazdırsam benden biraz uzaklaşaa diyorum mesela haftada iki gün ikişer saat oyun oynaması için yazdırmak istiyorum sizce yapmalımıyım eşime göre mantıklı değil çünkü oğlum küçücükmüş:) bana bir yardımcı olsanız kızlar
Evet bide hiç arkadaşı yok binamızda falan oyun oynamak istiyo 4 duvar arasında bizde yetemiyoruz en azından biraz arkdaş edinir oyun oynar diye düşünüyorum bakalım inş en yakın zamanda başlarızBen de ücretsiz izin aldım 2 yıl...Aralık da kreşe başlatacaktım ama Evimin yakınına bir kreş açılıyor bayram sonrası oyun gruplarına katılmayı düşünüyorum hem okulun eğitim durumunu görmek hem de yavaştan alıştırmak için bu şekilde yapabilirsiniz belki...