- Konu Sahibi birdileksin
-
Canım flufem ı listeden cikarabilirsin maalesef onunki talihsiz bi dogum oldu her gördüğümde üzülüyorum..allah ins tekrar ismini buralarda görmeyi nasip eder..
O buradan etkilendiği için hic girmeme kararı aldı.. sonuçta cok haklı tabi hep bebeklerini hatırlıyor .. Sen bilirsin zaten kendisi hic girmiyo artık bizler de gördükçe üzülüyoruz diye dedim..beyazcım flufemin başına gelenlere bne de sizinle birlikte üzüldüm ama yine de aramızdan çıkarmak istemedim.neticede o da sizinle birlikte yaşadı çogu şeyi.olmamış gibi listeden çıkarmak istemedim.benim de aklımdan geçti ama bizim degil de kendisinin bu karaır vermesi daha dogru bence.çıkar dedigi anda çıkarırım hiç sorun degil.ama girmiyor foruma artık sanırım.
O buradan etkilendiği için hic girmeme kararı aldı.. sonuçta cok haklı tabi hep bebeklerini hatırlıyor .. Sen bilirsin zaten kendisi hic girmiyo artık bizler de gördükçe üzülüyoruz diye dedim..
Toni bugun dogum yaptı canım..yani aslında dün gece olunca gun dönmüş oldu:) 3200-2800 gr olmuslar 37+5 galiba
Canım asbelove dogum yaptı 27.ocakta..sanırım 31+ larda..kuzularının kiloları 900 ve 1500 yuvarlak olarak..dua edelim hepimiz kuvozdeler su an..
Arkadaslar dualariniz için teşekkür ederim ben iyiyim Rabbimin izniyle bebeklerimizi de zamanı gelince evimize getireceğiz az kaldı insallahhh.
Listede 2 erkek gozukuyoruz kızım alınacak haberiniz olsun ve doğumum genel anestezi oldu 31+2 de bilginiz olsun
canım kusurua bakma karışıklık olmuş,hayırlı olsun öncelikle bebişlerin :)
nasıl gidiyor alışabildin mi??
Amin canım aminnnAllah şifalar versin, insallah sağlıkla gelişirler, kuvozden çıkarlar. Asbelove da güç kuvvet diliyorum.
Amin kuzum ins o günler de gelecek..ve cok çabuk gelsin ins..Estağfurullah canım eve bi gelseler de uykusuz geceler başlasa keşke canım onları hastanede bırakıp gelmek her geçen gün daha ağır geliyor inşallah bir an önce toparlarlar da evimizi senlendirirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?