2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla kızlar ben şeker testinde 100 lük yapılırken mecalim kalmadı.hastanede bir odaya yatmak zorunda kaldım.hemşireler odama gelip kan aldılar dayanamadım.ama oldu geçti çok şükür.zor iş.ama 50 lik kolay.onda koltukta normal oturarak geçirebildim zamanımı.
 


hmm normal yani gün içinde olmuyor allahtan birtek sabahları aç kalınca.
geçer inşşş
 
Kızlar bu göbek ne zaman çıkcak yukarı ya.göbek deliğimde sanırım şu an.20+5 im bugün.
 
Maşallah maşallah benim annemde öyle ama aynen dediğin gibi kayinvalidelerden tik yok bende diyom aman kizin onların aldiklarinami kaldi hihh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ceydam bilmiyorum ya şaşırıyorum bizim ailede gelinler cok kıymetli ben daha bir çöpünu görmedim. .hoş beklentim yok ama şöyle bakıyorum ilk gelin yahu beni geç torun bu,birde düğünde annemler herseyi yaptı onlar yapmadı zorunda değillerde kredi ödüyoruz evlendigimizden beri ankaraya sınava geliyoruz iki kisi sadece her geliş 200 den fazla benim ailem üzülüyor bebeğe biz çok yapalım sizde ufak tefek diyor onlarda tik yok sadece lafta olsa düşünmesini istiyorum. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Turquoise maşallah anam Güle güle giysn ortsun :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
inşallah canım ağzından bal damlıyor çok sağol
 

moonlight 100lükte kac kere 50`likte kac kere? Bana önce parmaktan aldi, ictim sekeri, 1 saat sonra tabi ben de dayanamamistim, yattim, gelip kolumdan kan aldi. 1 saat daha bekledim, bir daha gelip kolumdan kan aldi bitti. Yüzlük mü bu 50 mi? annem de gizli seker süphesiyle yaptirmisti benim hep parmaktan kan alindi dedi. benim niye kolumdan aldilar anlamadim.
 
inşallah canım çok sağol ediyorum dua hep.
 
evet onun karakeri bu yani değişmez sanırım oyüzden çok üzülmemek lazım
 

50 likte açken önce bir kere aldılar koldan.sonra şekeri içtim.1 saat sonra bi daha koldan aldılar bitti.100 lükte açken aldılar koldan.şekeri içtim sonra tam 3 kere daha aldılar koldan birer saat arayla canım.parmaktan hiç almadılar.
 
demekki bazılarının huyu bu canım çok takmamak lazım boşverrrr salla
 

sana yapılan 50 lik canım 100 lük daha uzun sürüyo saat olarak
 
Kızlar ben park yatak almaya karar verdim herkes çok kullanışlı oluyor dedi. Ama bakıyorum bakıyorum hiç beğenemiyorum çok cafcaflı renkli geliyor, ben daha pastel sade şeyleri seviyorum. Benim gibi düşünüpde bi tane bile beğenemeyen var mı?
 

Ne tuhaf ya, annemin üc kere de parmagindan alinmis. Benim ilkinde parmaktan alindi. Sende hic parmaktan alinmamis. Her yer kendine göre sistem mi belirliyor anlamadim. O zaman benimki 50lik degildi. 100`lüktü diyecegim bu sefer 3.cü saati niye yapmadi bilmiyorum. Acidi herhalde bana. Hatta bir kere nasilsin diye sorunca cok aciktim iyice bayilcam dedim, o da bir saat daha dayan bitecek dedi, 2. saat icin.

Sonucu cok merak ediyorum.

Bir de internette seker yüklemesi icin yani 100mg icin 3 gün öncesinden karbonhidrat diyeti yapilir, bir gece önce 12 saat ac kalinir diyo. Bana demediler hic. Sadece sabah kahvalti yapma dediler o kadar.
 
sana yapılan 50 lik canım 100 lük daha uzun sürüyo saat olarak

Himm öyle mi diyosun, ben de tam anlamadim. Internetten de baktim, 50lik 1 saat sonraki ölcümle bitiyo. 100lük 3 saat sürüyo. Benimki 2 kereydi ondan kafam karistigi icin sordum. Eger 50likse, ben 50ye bile dayanamadim, 100lügü hic yaptiramam herhalde bir sorun ciksa tekrar 100lükle bakcaz deseler.
 

canım inşallah çıkmaz bişey ama dayanması zordur ben bi kere sabah aç karna iki tabak aşure yemiştim sonra küttt bayılmışım buna nasıl dayanıcam bilmiyorum :18:
 
ay harika seyler almışsın.
bayıldım
nerden aldın..
ben bi türlü hem alltan hem yandan çıtçıtlı fanila ,body bulamıyorum..resimdeki öle

Canım LCW var onlardan. Hem de ikili setler halinde 9,90 falan. Ben bir dolu aldım. Yandan ve alttan çıtçıtlılara çok kullanışlı dedi arkadaşım.
 

Sonuna kadar haklisin canim benim hemen hemen ayni şeyleri bizde yasadik bide bizimkilerin öncesinden iki erkek torunu var onlar çok kiymetli zamaninda onlar için yapılmayan şey kalmadi kiskandigimdan değil ama insanin içide bir burkulmuyor değil hani zaten maddi anlamda bisey beklemiyorum ama hani o agizdan cikacak olan sözler varya sevildiğini düşünüldüğünü hissettiren onlari duymak istiyorsun ister istemez ama maalesef iste bizimkilerde boyle cekicez sineye ne yapalim bide bizim kayinpeder iki erkek torunu var dusun ama bastan beri bana erkek olsun soy devam ettirirmis falan filan diye takiliyodu okadar gicik ettiki beni anlatamam insan saglikli olsun der bisey der dimi cinsiyetinin kiz olduğu belli oldu hala bana diyoki doktor yanlis görmüştür bende artik dayanamadım en sonunda sevmek zorunda değilsin ilgilenmezsin olur biter dedim ama dişlerini sikarak boyle esimide uyardim babana söyle bana boyle şeyler demesin diye ondan sonra sustu artik sallamiyorum zaten önemli olan benim bebeğim ve esim saygimi asla bozmam ama ne kadar ekmek o kadar köfte hesabi ona gore davranir değer veririz bizde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…